Parhaat imetysliivit 2024: Hyvä tuki ja helppo imetys

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Jos imetät lastasi, huomaat nopeasti, että maidon tarve voi ilmaantua yhtäkkiä milloin tahansa ja missä tahansa. On hyvä olla valmistautunut, jotta voit nopeasti antaa vauvallesi mielenrauhan ja ravinnon, jota hän tarvitsee. Tässä artikkelissa tarkastelemme tarkemmin parhaita imetysliivejä, joita voit ostaa juuri nyt!

Äiti, jolla on imetysliivit, imettää lastaan.

Mitkä imetysliivit ovat testin parhaat?

Yksi suosituimmista vaihtoehdoista on Carriwellin imetysliivit. Niitä on useita eri variantteja, ja niitä kokeilleet äidit pitävät niitä uskomattoman suosittuina.

Toinen hyvä vakiovalinta on Medelan imetysliivit. Meillä on hyviä kokemuksia sekä Medela Comfy- että Medela Night and Nursing Bra -liiveistä.

Ylellisemmät Boob Fast Food -versiot ovat fantastisia, ja ne tarjoavat erittäin hyvän tuen myös hieman isompikokoisille.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä haluamme myös suositella Abecita Mama Sport Imetysliivit. Nämä ovat hieman urheilullisemmat ja erittäin mukavat. Nämä eivät kuitenkaan yleensä aina tarjoa riittävästi tukea, jos olet suurikokoinen, joten pidä se mielessä.

Arvostelut 9 eri imetysliiveistä

Tässä on 9 imetysliiviä eri tyyleissä ja eri tuotemerkeiltä.

Kannattaa myös tutustua ehdotuksiimme raskauteen sopivista legginsseistä!

Medela yö- ja imetysliivit

Medela yö- ja imetysliivit

Katso hinta täältä:

Suosittelemme että kaikki hankkisivat nämä rintaliivit. Nämä ovat edulliset rintaliivi, jotka on suunniteltu ilman lukkoja, koukkuja tai muuta, joka hankaa tai on tiellä. Nämä sopivat erinomaisesti käytettäväksi yön aikana mukavuuden vuoksi, ja imetys on nopeaa ja helppoa. Medelan rintaliivit on myös hyvä hankkia raskauden aikana, sillä ne ovat erittäin mukavat käyttää pehmeän joustavan materiaalinsa ansiosta.

Rintaliivien kangas on viileä ja hellävarainen keholle. Se on kosteutta siirtävä, joten et tunne hikoilua yön aikana. Se on niin sanottua nelisuuntaista stretchiä, jota monet imetysliivit käyttävät. Tämä tekee rintatuesta erittäin joustavan ja pehmeän.

Pääsy on helppoa, koska kupit on kiedottu toistensa ympärille ja rintaliivit avataan helposti yhdellä kädellä edestä ilman, että sinun tarvitsee riisua tai avata mitään. Medelan rintaliivejä on saatavilla useissa eri ko’oissa, ja niitä on saatavilla valkoisina ja mustina.

Meille Medela yö- ja imetysliivit on itsestään selvä valinta.. Yhden tai parin tällaisen hankkiminen on elintärkeää raskauden ja yöimetyksen aikana!


Carriwell Imetysliivit

Carriwell Imetysliivit

Katso hinta täältä:

Carriwell on tanskalainen yritys, joka valmistaa vaatteita ja tuotteita naisille raskauden aikana ja sen jälkeen. Heidän imetysliivinsä ovat hyvin tunnettuja, ja niitä on saatavilla yli 2000 myymälässä ympäri maailmaa.

Nämä imetysliivit on suunniteltu yksinkertaisiksi mutta tehokkaiksi ja mukaviksi. Nämä ovat erinomaiset yöliivit, jotka on hyvin samankaltaiset kuin Medelan malli. Näissä on mukava maata enemmän, ja ne ovat täydelliset jos voit imettää makuuasennossa.

Silmukan muotoilu helpottaa pääsyä, eikä rintaliivejä tarvitse avata tai poistaa imetyksen aikana. Materiaali on ihanan pehmeää ja saumatonta ilman ärsyttäviä lukkoja tai koukkuja. Tämä on valmistettu GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta.

Carriwellilla on useita suosittuja imetysliivejä, mukaan lukien geelirintaliivit, jotka antavat erittäin hyvän tuen ja ovat saaneet monia myönteisiä arvioita.

Suosittu imetysliivit edulliseen hintaan tekee siitä selkeän suosituksen meiltä. Carriwellilla on monia suosittuja äitiysvaatteita ja -rintaliivejä, ja asiakkaat ovat yleensä hyvin tyytyväisiä heidän tuotteisiinsa.


Bravado Seamless Imetysliivit

Bravado Seamless Imetysliivit

Katso hinta täältä:

Bravado on pieni kanadalainen yritys, jonka perusti kaksi naista, jotka etsivät itselleen mukavia imetysvaatteita. Lyhyesti sanottuna he kehittivät Bravado-merkin, joka on nyt saatavilla yli 30 maassa!

Tämä on saumaton rintaliivit, mikä tarkoittaa, että ei ole hankaavia osia, jotka aiheuttavat epämukavuutta päivän aikana. Mitä tulee mukavuuteen, tämä on niin lähellä täydellisyyttä kuin vain voi olla. Rintaliivit sopivat erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön, kaupunkiin tai kävelylle.

Pehmeät kupit on suunniteltu mukautumaan rintojesi muotoon, joka todennäköisesti myös muuttuu useita kertoja imetyksen aikana. Bravado Seamless on täydellinen päällä ja käytettäväksi koko imetys ajanjakson aikana.

Bravado käyttää niin sanottuja B-klipsejä, jotka napitetaan nopeasti irti edestä, jotta pääset helposti käsiksi toiseen rintaan. Näin vauvasi saa helposti mahdollisimman hyvän ihokontaktin imetyksen aikana.

Rintaliiveissä on irrotettavat insertit, joita voit käyttää muodon ja harkinnan mukaan. Äitien arvostelut Bravado Seamless -rintaliiveistä ympäri maailmaa ovat erinomaiset, emmekä voi olla muuta kuin samaa mieltä: poikkeuksellisen hienot imetysliivit, joita voimme suositella kaikille imettäville äideille!


Medela Comfy

Medela Comfy

Katso hinta täältä:

Nämä Medelan imetysliivit on suunniteltu raskaana oleville ja imettäville äideille. Nämä ovat kevyet ja mukava vaate, jossa ei ole hiertäviä saumoja. Täydelliset rintaliivit, joita voi käyttää ympäri vuorokauden imetyksen aikana.

Medela Comfy on valmistettu erittäin miellyttävästä ja ilmavasta materiaalista, joka tuntuu mukavalta ja hellävaraiselta ihoa vasten. Vaikka käyttäisit rintaliivejä pitkiä aikoja, tuskin tunnet niitä, eikä mikään hankaa tai aiheuta epämukavuutta.

Kupit on helppo avata yhdellä kädellä ja sulkea yhtä helposti. Näin pääset nopeasti käsiksi ja saat läheisen kontaktin vauvaan kun imetät. Kupeissa on irrotettavat vaahtomuoviset muodot, jotka tekevät rintaliiveistä huomaamattoman näköiset, kun käytät niitä.

Materiaali on erittäin joustavaa. Tämä vaikuttaa osalta pehmeään ja miellyttävään yleistuntumaan. Se tuntuu todella ylelliseltä, ja tämä imetysliivi on saanut verkossa valtavia arvosteluja.

Jos haluat laadukkaat rintaliivit, joihin voit luottaa, Medela Comfy Imetysliivi on turvallinen valinta. Suosittelemme sitä lämpimästi ja olemme varmoja, että pidät niistä yhtä paljon kuin me!


Boob Fast Food Classic

Boob Fast Food Classic

Katso hinta täältä:

Vuonna 1999 perustettu Boob-brändi on suosittu äitiysvaatteiden ja imetysliivien vaatemerkki, jota naiset käyttävät ympäri maailmaa. Yrityksenä se välittää sekä ihmisistä että ympäristöstä ja valitsee huolellisesti materiaalit ja tehtaat, joiden kanssa se tekee yhteistyötä.

Boob Fast Food Classic on erittäin hyvin harkittu muotoilu, ja sitä luodessaan Boobilla oli selvästi mielessä, että se voisi sopia lähes kaikille naisille. He todellakin onnistuivat siinä, ja tämä sopii myös naisille, joilla on pienemmät rintakoot ja jotka tarvitsevat silti hieman suuremman kuppikoon.

Niiden suunnittelun avain on niiden saumaton ja erittäin joustava rakenne. Se on valmistettu kaksinkertaisesta kerroksista kupin ympärillä lisätuen saamiseksi. Rintaliivejä voi myös säätää ja pidentää tarpeen mukaan mukana olevien koukkujen ja silmukoiden ansiosta.

Kupit avautuvat helposti yhdellä kädellä nerokkaiden solkien ansiosta. Näin vauvalle on erittäin tehokas ja helppo tarjota mahdollisuus imetykseen.

Boob Fast Food Classic on valmistettu pehmeästä kierrätetystä polyamidimateriaalista, jonka yläosassa on ohut pitsi. Nämä rintaliivit on suunniteltu käytettäväksi raskauden ja imetyksen aikana.

Todella hienot imetysliivit, joissa muotoilu, mukavuus ja toimivuus on otettu huomioon, ja lopputuloksena on todella hyvin harkitut ja toimivat imetysliivit.


Boob imetysliivit Sport

Boob imetysliivit Sport

Katso hinta täältä:

Nämä rintaliivit ovat pehmeät ja urheilullinen malli, joka antaa hyvän tuen olematta tiellä tai epämukava. Nämä sopivat täydellisesti kaikkiin aktiviteetteihin, joissa olet liikkeellä, olipa kyse sitten kävelystä, joogatunneista, juoksusta tai vain aktiivisemmista päivistä kaupungilla.

Kun on aika imettää, pääset nopeasti käsiksi rintaliivien etuosassa olevaa nappia painamalla. Sitten toinen puoli avautuu huomaamattomasti helppoa imetystä varten.

Materiaali koostuu kierrätetystä polyamidista ja elastaanista. Se on nopeasti kuivuvaa ja kosteutta siirtävää materiaalia, jonka ansiosta voit tuntea olosi raikkaaksi, vaikka hikoilisitkin päivän aikana. Se on pehmustettu olkapäiltä ja siinä on niin sanottu painijan selkä, jonka ansiosta siinä on helppo liikkua vapaasti ja esteettömästi.

Jos olet äiti tai tuleva äiti, joka tykkää liikkua, nämä urheilulliset rintaliivit sopivat erinomaisesti imetyksen ajaksi. Nämä ovat erittäin suosittuja, ja Boob on tunnustettu laatumerkki, joka pitää lupauksensa.


Abecita Mama Sport Imetysliivit

Abecita Mama Sport Imetysliivit

Katso hinta täältä:

Abecita on ruotsalainen yritys, joka on perustettu vuonna 1932. He valmistavat naisten alusvaatteita ja uimapukuja omalla ainutlaatuisella, skandinaaviseen tyyliin perustuvalla tavalla, ja heillä on suurta asiantuntemusta toiminnallisten alusvaatteiden luomisessa.

Tämä urheilullinen imetysliivi on ilman kannakkeita, ja sen materiaali on niin sanottua coolshape-materiaalia, joka siirtää kosteutta ja on hengittävää materiaalia, jotta lämpötila pysyy matalana hikoillessasi. Se antaa suuren tuen tuntumatta hankalalta, mikä on juuri sitä, mitä urheilurintaliivien pitäisi tehdä.

Abecita Mama Sport Imetysliivit on valmistettu tekstiilistä, joka on ÖkoTex-100-sertifioitu. Tämä tarkoittaa, että se ei sisällä haitallisia aineita, mikä on tietenkin erityisen tärkeää vaatteessa, joka on lähellä sekä sinun että vauvasi ihoa.

Rintaliiveissä on mukavat pehmeät pehmustetut olkaimet olkapäiden ympärillä ja leveä selkäosa, joka mahdollistaa mukavan liikkumisen. Olemme iloisia siitä, että meillä on ruotsalainen tuotemerkki, jolla on tyylikäs ulkonäkö ja erittäin laadukas ja toimiva muotoilu. Erittäin suositeltava, jos haluat urheilutyyliset imetysliivit!


Milki imetysliivit

Milki imetysliivit

Katso hinta täältä:

Edulliset ja erittäin mukavat imetysliivit Milki merkiltä. Se on melko urheilullinen ja istuu erittäin mukavasti, vaikka liikutkin paljon päivän aikana.

Kuppeja on helppo löysätä ja taittaa kangas alas imetystä varten tarvittaessa. Olkahihnat ovat säädettävät, ja rintaliivit ovat kaiken kaikkiaan erittäin joustavat ja mukautuvat. Nännien ympärillä on pieni reikä, ja niitä peittää ohut kerros. Tämä antaa mukavan tunteen ilman, että tunnet olosi riisutuksi.

Milki imetysrintaliivejä on saatavilla useissa eri väreissä, ja ne ovat erittäin suosittu malli. Se toimii lähes kaikissa tilanteissa ja on tyylikäs, huomaamaton ja mukava. Et luultavasti löydä monia muita mukavampia imetysliivejä tässä hintaluokassa, ja olemme erittäin iloisia, että olemme löytäneet nämä!

Jos haluat edulliset imetysliivit, joissa on paras mahdollinen mukavuus, Milki Imetysliivit on turvallinen valinta!


Bravado Clip And Pump Handsfree imetysliivit

Bravado Clip And Pump Handsfree imetysliivit

Katso hinta täältä:

Nämä ei ole varsinaisesti imetysliivit, vaan älykäs lisävaruste Bravados-rintaliiveihin. Sen avulla voit rintapumpun käyttäjänä pitää pumppua helposti liiveissä ja pitää kätesi vapaina. Se on työkalu, jota monet naiset ovat pyytäneet, ja Bravado on ainoa, joka tarjoaa tämän. He itse kutsuvat sitä imetyksessä gamechangeriksi!

Kiinnitä Clip and Pump tavallisiin Bravado imetysliiveihisi. Sitten pääset helposti imettämään ja pumppaamaan maitoa milloin tahansa etupuolella olevien yksinkertaisten aukkojen kautta. Erittäin älykäs ja todella arvokas lisävaruste, jos käytät rintapumppua.

Jos haluat lukea lisää rintapumpuista, tutustu meidän parhaiden rintapumppujen oppaaseen!


Mitkä ovat imetysliivit?

Imetysliivit ovat erityisesti suunnitellut rintaliivit, jotka voidaan avata, jotta vauva voi imettää nopeasti ja helposti ilman, että koko rintaliiviä tarvitsee ottaa pois tai vetää alas. Usein imetysliivit ovat myös valmistettu miellyttävämmästä materiaalista, jotta ne ovat hellävaraiset keholle tämän erityisen elämänvaiheen aikana.

Tarvitseeko imetysliivejä?

Tarvitset harvoin tiettyä vaatetta tai apuvälinettä. Imetysliivit helpottavat kuitenkin imetyksen aikana, varsinkin jos olet paljon ulkona. On kätevää päästä imettämään ilman, että sinun tarvitsee riisua tai avata liikaa nappeja, mutta voit avata imetysliivit nopeasti ja huomaamattomasti.

Lisäksi suosittelemamme rintaliivit on suunniteltu erityisesti istumaan vartalollesi sopivasti, vaikka ne väistämättä kokevat muutoksia synnytyksen jälkeisen ajan aikana. Ne ovat mukavia ja usein hellävaraisempia kehollesi imetyksen aikana, mikä on erittäin arvokasta tässä elämänvaiheessa.

Imetysrintaliivit ja imetystyyny ovat asioita, joista olemme kiitollisia, että meillä oli niitä imetyksen aikana.

Ovatko imetysliivit ja raskausliivit sama asia?

Sekä raskautta että imetystä varten on olemassa erityisiä rintaliivejä. Monet imetysliivit soveltuvat kuitenkin myös raskauden aikana käytettäviksi. Siksi on tavallista, että näitä vaatteita aletaan katsella jo ennen vauvan syntymää.

  • Tämän tyyppisten rintaliivien yhtäläisyys on se, että niissä molemmissa on kiinnitetty erityistä huomiota mukavuuteen, ja niissä ei useinkaan ole solkia tai niissä on hyvin vähän solkia ja kiinnityslenkkejä, jotka hiertävät kehoa silloin, kun se on herkimmillään.
  • Niiden erona on se, että imetysliiveissä on myös ominaisuus, joka helpottaa liivien avaamista tai rinnoille pääsyä imetystä varten.

Pitäisikö imetysliivien olla samaa kokoa kuin tavallisten rintaliivien?

Kyllä, yleensä imetysliivien koko on sama kuin tavallisten rintaliivien. Etenkin jos ostat hellävaraisen ja vartaloa myötäilevän version. Jos rintaliiveissä on kannakkeet, koskettele niitä huolellisesti varmistaaksesi, etteivät ne paina tai hankaa rintojasi vasten.

Kuinka monta imetysliiviä on tarpeellista omistaa?

Tämä on tietenkin yksilöllinen kysymys, ja vastaus on erilainen riippuen siitä, keneltä kysyt. Joka tapauksessa on tavallista, että naiset käyttävät vähintään 3-4 rintaliiviä tai jopa yhtä rintaliiviä viikon jokaiselle päivälle. Lisäksi on hyvä olla esimerkiksi muutamia eri malleja:

  • 2 yöksi
  • 2 päiväksi
  • 1 urheilullisempi versio

Vinkkimme on, että kannattaa ostaa muutama eri malli ja tilata sitten lisää niitä, joista pidät eniten.

Pitäisikö sinun ostaa imetysliivit raskauden aikana?

Saattaa olla hyvä idea ostaa ainakin yksi tyyppi ennen synnytystä, kuten mukavat yöliivit. Näin sinulla on aikaa nähdä, millaisesta pidät, ja tottua siihen ennen imetyksen aloittamista.

Silloin voi olla hyödyllistä nähdä, onko kehosi ehtinyt muuttua syntymän aikana ja sen jälkeen. Joissakin tapauksissa saatat tarvita isompaa kokoa kuin olet aiemmin ajatellut.