Parhaat kumisaappaat lapsille 2024: Vedenpitävät saappaat kaikkiin tilanteisiin

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Kumisaappaat ovat erittäin kätevät olla valmiina kotona kun niiden aika tulee. Lapset kävelevät ja hyppivät mielellään lätäköissä, ja märkiä jalkoja on parasta välttää. Täältä löydät parhaat kumisaappaat lapsille juuri nyt!

Testaa parhaat kumisaappaat lapsille

Mitkä lasten kumisaappaat ovat testin parhaat?

Jos otamme huomioon hinnan, toimivuuden ja suosion, Tretorn Gränna on ehdottomasti paras valinta. Uskomattoman edulliset kumisaappaat, jotka ovat myös todella hienot väreiltään ja kuvioiltaan.

Tretorn Gränna Kumisaappaat Dusty Cedar

Toiset todella hyvälaatuiset kumisaappaat, jota voimme suositella, ovat Viking Jolly. Näissä saappaissa on erittäin vakaa rakenne, jossa lapsi voi liikkua vakaasti. Ne ovat myös erittäin kestävät ja pysyvät hyvänä pitkään!

Viking Jolly

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä suosittelemme Reima Taika 2.0 -kumisaappaita suomalaiselta suosikkimerkiltämme. Nämä saappaat ovat erittäin laadukkaat ja todella tyylikkäät.

Reima Taika 2.0 Kumisaappaat Pine Green

Tämä artikkeli koskee tavallisia kumisaappaita ilman paksua vuorta. Jos haluat lämpimämmät saappaat, tutustu artikkeliin vuoratuista kumisaappaista!

Arvostelut 10 hienoista kumisaappaista lapsille

Tässä on 10 erilaista kumisaapasta lapsille, jotka rakastavat lätäköissä roiskimista. Täältä voit lukea parhaista sadevaatteista lapsille!

Tretorn Gränna – Edullisimmat kumisaappaat lapsille

Tretorn Gränna kumisaappaat

Katso hinta täältä:

Fantastiset kumisaappaat Tretornilta, joista on tullut erittäin suositut. Heillä on myös pari samanlaisia saapasta, joissa on talvivuori ja joista pidämme kovasti. Muotoilu on uskomattoman söpö, ja niitä on saatavilla monissa eri väreissä.

Ihastuttavan muotoilun lisäksi Tretorn Gränna -jalkineissa on paljon hienoja ominaisuuksia. Materiaali on erinomaista, ja saapas on valmistettu luonnonkumista. Se on sopivan pehmeä, kohtuullisen kestävä ja tietenkin täysin vedenpitävä saapas. Sisäpuoli on erittäin mukava, ja siinä on ohut mikrofleece-vuori. Lisäksi ulkopohja on paksu ja vahva ja erittäin kestävä. Se on myös suunniteltu niin, että se antaa hyvän otteen maahan.

Tretorn Gränna on epäilemättä yksi halutuimmista kumisaappaista. Suuri etu sen lisäksi, että se on kaiken kaikkiaan loistava saapas, on myös se, että se on melko halpa. Luultavasti tämä on edullisin kumisaapas lapsille, kun otetaan huomioon sen korkea laatu.

Jos haluat kohtuuhintaisen, uskomattoman söpön ja erittäin toimivan lastenkengän, Tretorn Gränna Kumisaappaat ovat selkeä valinta!


Viking Jolly kumisaappaat

Viking Jolly kumisaappaat

Katso hinta täältä:

Laadukkaat saappaat Vikingiltä. Tässä saappaassa on ohut polyesterivuori, joka tekee siitä pehmeän käyttää ja antaa samalla hieman lämpöä. Saappaat ovat erittäin mukavat, ja ne on valmistettu luonnonkumista.

Viking Jollyn suuri etu on se, että ne istuvat luonnollisesti ja sopivat useimpiin jalkoihin erittäin hyvin. Ne voivat olla kooltaan hieman suuret, mutta niitä voi tarvittaessa täydentää lisäsukalla tai paksummalla pohjalla. Kumimateriaali on joustavaa ja taipuisaa, minkä ansiosta saappaat ovat mukavat pitää jalassa.

Ne ovat myös kestävät ja niissä on lisävahvistus varpaiden ympärillä. Pohjan alla on erittäin karkea kuvio, joka tarjoaa todella hyvän pidon ja on suunniteltu niin asfaltille kuin luonnollisissa ympäristöissä kävelyyn.

Viking Jollyn ylivoimaisesti suurin etu on, että se on erittäin vakaa. Maastopidon ja istuvuuden ansiosta saappaat tukevat jalkaa ja ovat uskomattoman ergonomiset lapsen jalassa. Lisäksi niiden kestävyys on erittäin hyvä, ja ne kestävät yleensä vähintään pari vuotta.

Viking Jolly kumisaappaat ovat ehdottomasti yksi paremmista malleista, joita löydät, klassisten lasten kumisaappaiden joukosta!


Reima Taika 2.0 kumisaappaat

Reima Taika 2.0 kumisaappaat

Katso hinta täältä:

Tämä on pari todella laadukkaita saappaita Reimalta. Niissä on todella pehmeä ja mukava, mutta ohut vuori, joka tekee saappaista mukavat ja viihtyisät käyttää.

Saappaat on valmistettu vulkanoidusta kumista, joka on kestävämpää ja pitkäikäisempää materiaalia. Ne ovat PVC-vapaita ja koostuvat noin 40 % luonnonkumista. Sisäpuolella vuori on valmistettu puuvillasta ja hieman polyesteriä, mikä tekee siitä pehmeämmän ja hellävaraisemman jaloillesi ja pitää samalla kylmää poissa hieman paremmin.

Ulkopohja on kestävä ja vakaa, ja se koostuu luonnonkumin ja synteettisen materiaalin sekoituksesta. Tuloksena on kumisaapas, joka kestää eniten ja toimii hyvin sekä syksyllä että keväällä.

Reima Taika 2.0 -saappaat ovat todella hienot, mutta usein ne ovat hieman kalliit verrattuna moniin muihin saman laatuisiin saappaisiin. Ehdottomasti mukava lastenkenkä, mutta ei meidän ehdoton suosikkimme.


Polarn O. Pyret Vahvistetut kumisaappaat

Polarn O. Pyret Vahvistetut kumisaappaat

Katso hinta täältä:

Polarn O. Pyretin tunnetut raidalliset kumisaappaat. Jos katselee ruotsalaisiin esikouluihin, ei voi välttyä näkemästä muutamaa paria näitä ihania lasten saappaita. Ne ovat uskomattoman suosittuja naapurimaassamme. Klassinen väri on tummansininen, mutta joskus niitä on saatavilla myös muutamassa muussa värissä.

Polarn O. Pyretiltä voimme odottaa laatua, kuten aina, kun kyseessä on Polarn O. Pyret. Kengät on vahvaa materiaalia, joka koostuu 100-prosenttisesta kumista, ja sen sisäpuolella on ohut vuori, joka takaa mukavuuden ja suojan. Kestävyys on Polarn O. Pyretin tunnusmerkki, ja tämä pätee myös heidän kumisaappaisiinsa.

Saappaiden takaosassa on heijastin, jonka on valmistanut ehkä maailman suurin heijastavia tuotteita valmistava yritys, 3M. Saappaat on valmistettu lisävahvikkeilla sekä kantapään takaosassa että varpaiden etuosassa. Tämä suojaa hyvin pieniä jalkoja ja lisää kestävyyttä, sillä nämä osat kuluvat yleensä ensin.

Polarn O. Pyretin kumisaappaat ovat olleet suosittuja jo vuosia. Siihen on hyvät syyt, valintasi ei mene pieleen, jos päätät ostaa nämä saappaat!


Kavat Grytgöl kumisaappaat

Kavat Grytgöl kumisaappaat

Katso hinta täältä:

Tässä on todellinen klassikko lasten kumisaappaiden joukossa. Kavat Grytgöl on hieman oudosta nimestään huolimatta noussut tunnetuksi saappaaksi pienten lasten vanhempien keskuudessa eri puolilla maata. Niissä on yksinkertainen, mutta erittäin tyylikäs täysvärinen muotoilu. Mutta pinnan takana saappaissa on todella hienoja ominaisuuksia.

Kavat Grytgöl on valmistettu niin sanotusta SEBS-kumista. Se on biologisesti hajoavaa ja kierrätettävää materiaalia. Se ei sisällä haitallisia kemikaaleja, kuten PVC:tä, ja on todella hyvä valinta kumisaappaiden valmistukseen.

Saappaat ovat täysin muotoon valetut, joten saumojen halkeiluriski on poissuljettu. Se on laadukas saapas, joka on tehty kestämään. Ne on vuorattu ohuella tekstiilimateriaalilla, joka tarjoaa mukavan kokemuksen, kun lapsi käyttää saappaita. Ne ovat ilmavat ja viileät, mutta suojaavat samalla 100-prosenttisesti vettä ja tuulta vastaan.

Saappaat istuvat hyvin jalassa, mutta lapsen on helppo pukea ja riisua ne. Aukko on melko leveä ylhäältä, mutta istuvuus on hyvä sisältä. Saappaat voidaan tarvittaessa pestä koneessa 30 asteessa.

Kavat Grytgöl -kumisaappaat ovat todella hyvä valinta, jos haluat lapsillesi kumisaappaat ilman vuorta ja jotka ovat ohuet ja joustavat. Nämä ovat erinomaiset saappaat, joita voi pitää valmiina, kun keväällä tai syksyllä on erityisen märkää.


Nordbjørn Whirlwind kumisaappaat

Nordbjørn Whirlwind kumisaappaat

Katso hinta täältä:

Mukavat ja tukevat kumisaappaat Nordbjørniltä. Saappaita on saatavilla useissa eri väreissä, jotka sopivat yhteen tuotemerkin omien sadevaatteiden kanssa. Heillä on suuri valikoima toimivia ja tyylikkäitä vedenpitäviä lastenvaatteita, joista me todella pidämme.

Nordbjørn Whirlwind on edullinen ja tyylikäs kumisaapas, joka sopii useimmille lapsille. Sitä on saatavilla sekä pienille että isoille lapsille sopivina kokoina.

Saapas on valmistettu kumista ja on tietenkin täysin vedenpitävä. Sisäpuolella on ohut puuvillakerros, joka tekee saappaasta pehmeän ja mukavan käyttää. Saappaat ovat melko suorat ja tukevat, mutta niissä on silti mukava liikkua. Niitä käytetään paljon keväällä, kesällä ja syksyllä, kun ulkona on märkää.

Whirlwindissä on korkea kahva, ja se soveltuu sekä jokapäiväiseen käyttöön että metsäretkille, joilla voi olla vielä kosteampaa. Kaiken kaikkiaan Nordbjørn Whirlwind Kumisaappaat on hyvä vakiovalinta useimmille ihmisille!


Tretorn Wings kumisaappaat

Tretorn Wings kumisaappaat

Katso hinta täältä:

Tämä on todella klassinen kumisaapas Tretornilta, ruotsalaiselta yritykseltä, joka on ollut olemassa jo reilusti yli 100 vuotta! Näiden saappaiden muotoilu on itse asiassa saanut inspiraationsa heidän vanhoista saappaistaan 1960-luvulta. Niitä on parannettu vuosien varrella, ja tämä on todella hyvä kumisaapas lapsille.

Saappaat on valmistettu käsityönä luonnonkumimateriaalista. Ne ovat suosittuja, ja niitä on saatavilla useissa söpöissä väreissä ja monissa eri ko’oissa. Ne on suunniteltu melko kapealla varrella, mutta ne ovat silti melko suuret, kuten monet muutkin kumisaappaat ilman vuorta voivat olla.

Nämä saappaat sopivat erinomaisesti useimmille lapsille, ja ne sopivat kun lapsi kasvaa. Ne kestävät hyvin, ja niitä voidaan usein käyttää useita vuosia. Varsinkin, jos voit aluksi lisätä paksummat sukat, saappaat tulevat käyttöön pitkään.

Pidämme klassisesta ulkoasusta ja Tretorn Wings on kumisaapas, johon kannattaa luottaa, kun on tuulista (tai sateista)!


Crocs Kids Handle It Kumisaappaat

Crocs Kids Handle It Kumisaappaat

Katso hinta täältä:

Crocs Handle It Kumisaappaat ovat loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat pitää kengät yksinkertaisena. Crocs tunnetaan parhaiten täysin muotoilluista tossuista, jotka ovat niin uskomattoman käytännölliset ja helpot pukea jalkaan. Sama pätee myös lasten kumisaappaisiin, joissa on suuret kahvat, joiden ansiosta lasten on erittäin helppo pukea saappaat jalkaan itse.

Näiden saappaiden istuvuus on erinomainen, jaloissa on runsaasti tilaa. Pääpaino on siinä, että niitä on helppo käyttää, kun ulkona sataa tai on märkää. Crocs Handle It -Kumisaappaiden suuri etu on, että ne on valmistettu vain yhdestä materiaalista. Se on samaa “Croslite”-materiaalia, josta tavalliset Crocs-tossut on valmistettu.

Tämä tarkoittaa, että kengät kuivuvat hyvin nopeasti. Aseta tai ripusta ne ylösalaisin, niin ne kuivuvat hetkessä! Niitä ei kuitenkaan saa kuivata kuivauskaapissa eikä altistaa kuumuudelle.

Vaikka kyseessä on hyvä ja erittäin käytännöllinen kumisaapas, on todettava, että ne eivät ole aivan yhtä mukavat kuin muut saappaat, joissa on hieman kevyempi vuori. Monien lasten mielestä Crocs Kids Handle It voi olla hieman hankaava, jos sitä käytetään pidempiä matkoja kävellessä. Ihannetapauksessa niitä tulisi käyttää vain silloin, kun niitä tarvitaan sateen vuoksi. Tämä pätee kaikkiin kumisaappaisiin, mutta erityisesti Crocs-kengät ovat hieman tiukat ja voivat jonkin ajan kuluttua aiheuttaa kantapään hankautumista ja muuta vastaavaa.

Johtopäätös on kuitenkin se, että Crocs Kids Handle It Kumisaappaat ovat erittäin käytännölliset ja mukavat kumisaappaat. Niitä on helppo käyttää, ne eivät paina paljon ja ovat erittäin käytännölliset käyttää. Jos haluat kumisaappaat, jotka on nopea pukea jalkaan, ei ole paljon parempaa kuin Crocsit!


Kuling Caracas kumisaappaat

Kuling Caracas kumisaappaat

Katso hinta täältä:

Super tyylikkäät kumisaappaat Kulingilta. Mallin nimi on Caracas, ja niitä on saatavilla monissa eri tyyleissä ja väreissä. Todella hieno lastenkenkä, jonka näkeminen tekee iloiseksi.

Kuling Caracasissa on ohut vuori pehmeää tekstiilimateriaalia. Se ei ole kovin lämmin, mutta se antaa miellyttävän tuntuman, jotta kumisaapas ei hankaa tai aiheuta epämukavuutta. Se helpottaa myös saappaan merkitsemistä kynällä tai nimilapulla.

Tämä on hyvä saapas, jossa on erittäin tukeva rakenne. Kaikki saumat on tiiviit, ja saappaat vaikuttavat kestäviltä. Se on tietenkin täysin tuulenpitävä ja vedenpitävä ja sopii useimpiin sääolosuhteisiin. Jos ostat pari kokoa isommat, voit helposti lisätä niihin ylimääräisen pohjan tai villasukat, jotta saappaita voi käyttää myös silloin, kun ulkona alkaa olla hieman viileämpää.

Yksi Kuling Caracasin yksityiskohdista, joista pidämme, on sen paksu pohja. Sillä on hyvä pito maahan ja se tekee saappaasta tukevan ja vakaan.

Kaiken kaikkiaan Kuling Caracas on todella mukava kumisaapas lapsille. Se on myös kohtuuhintainen, ja haluamme todella kiittää Kulingia saappaan muotoilusta ja väristä. Sitä on saatavilla niin monissa väreissä ja koossa, että jokainen voi löytää omaan makuunsa sopivan version. Tutustu Kulingin kumisaappaisiin ja katso, mikä niistä on suosikkisi!


Hatley kumisaappaat

Hatley kumisaappaat

Katso hinta täältä:

Ehkä muotoilultaan vaikuttavin valikoima tulee Hatleyltä. Heillä on uskomaton valikoima kauniita kumisaappaita, joissa on kaikenlaisia malleja. Heillä on myös pelkistetympi yksinkertainen “Classic” -malli.

Mukavien kuvioiden ja värien lisäksi Hatley on hyvä ja vankka kumisaapas lapsille. Ne ovat käsintehtyjä ja valmistettu vulkanoidusta kumista, joka ei sisällä PVC:tä. Sisällä niissä on ohut integroitu vuori.

Hatley perustettiin alun perin Kanadassa pieneksi lahjatavaraliikkeeksi, joka kasvoi vuosikymmenien aikana monikansalliseksi yritykseksi, jonka tuotteita myydään nyt lähes 40 maassa ympäri maailmaa.

Hatley-kumisaappaissa on irrotettava ja pestävä pohja, ne ovat täysin vedenpitävät ja niissä on kiiltävä pinta, joka on helppo pitää puhtaana. Kyseessä on periaatteessa melko tavallinen kumisaapas, joka sopii hyvin jalkaan, ja saat periaatteessa sen, mistä maksat.

Jos sinä ja lapsesi arvostatte muotoilua ja ulkonäköä, suosittelemme tutustumaan Hatleyyn ja sen valikoimaan. Heillä on paljon upeita kumisaappaita lapsille ja löydät varmasti tyylin, joka miellyttää!


Mihin aikaan vuodesta on hyvä käyttää kumisaappaita ilman vuorta?

Niitä voidaan käyttää lähes ympäri vuoden, paitsi talvella, kun on liian kylmä. Mutta tavalliset kumisaappaat ilman vuorta ovat erityisen käyttökelpoiset keväällä, märkinä kesäpäivinä ja alkusyksystä. Kumisaappaat ja sadetakki ovat erittäin hyödyllinen varuste, sillä lapset leikkivät ulkona lähes ympäri vuoden.

Talvella on yleensä liian kylmä, ja sen sijaan on parempi valita vedenpitävät talvikengät tai vuoratut kumisaappaat.


Tässä ovat vinkkimme lasten sadevaatteisiin! Katso myös vinkkimme sadehanskoista, jotta sormesi pysyvät lämpiminä, kun on märkää ja kylmää!