Parhaat kuorihaalarit 2024: Lasten haalarit joka säälle

Viesti sisältää mainoksia mainoslinkkien kautta.

Kuorihaalari voi olla täydellinen vaate lapsille keväällä ja syksyllä. Se suojaa sekä tuulelta että kosteudelta ilman, että se siinä tulisi liian lämmin leutoina päivinä. Se on täydellinen vaate, joka voidaan mukauttaa useimpiin sääolosuhteisiin. Tässä artikkelissa tarkastelemme siksi tarkemmin juuri kuorihaalareita.

kolme kuorihaalarit lapsille, on sateinen tausta

Mikä lasten kuorihaalari on testeissä paras?

Erittäin laadukas valinta on Polarn O. Pyretin kuorihaalarit. Todella hyvä vedenpitävyys, kestävä ja monien tyytyväisten lapsiperheiden testaama. Saatavilla olevat koot vauvasta noin 6-vuotiaille asti.

Polarn O. Pyret Weather Pro kuorihaalari

Tarkista hinta osoitteessa:


Lopuksi meidän on otettava mukaan myös Kulingin tyylikkäät kuorihaalarit. Hyvä hinta, hyvä laatu ja laaja valikoima erittäin tyylikkäästi suunniteltuja vedenpitäviä haalareita!

Kuling Milano Kuorihaalari

Tarkista hinta osoitteessa:


Katso lisää vaihtoehtoja alempana artikkelista! Tai katso vinkit isommille lapsille sopivista kuoritakeista ja -sarjoista!

Lista kuorihaalareista: 10 täydellistä haalaria kevääseen ja syksyyn

Syksy ja kevät ovat ehkä vaikeimpia aikoja vuodesta tietää, mitä vaatteita lasten tulisi käyttää ulkona. Sää vaihtelee paljon ja talvella käytetyt vaatteet ovat usein liian lämpimiä.

Hyvä vinkki voi olla useiden eri kerrosten käyttö. Useilla erilaisilla ohuemmilla kerroksilla suojaat hyvin kylmältä sekä tuulelta ja kosteudelta. Lisäksi etuna on, että kerroksia voi vähentää mikäli sää lämpenee hieman.

Uloimmaksi kerrokseksi voimme suositella kuorihaalaria. Se suojaa koko kehoa ja antaa lapsen leikkiä ulkona ilman, että sinun tarvitsee pelätä hänen palelemista. kuorihaalarin etuna on myös se, että siinä on helppo liikkua eikä estä niin paljon liikkumista kuin monet muut päällysvaatteet.

Alla olevassa oppaassa käymme läpi useita eri malleja ja muunnelmia kuorihaalareista. Vertailemme kaikkea tuulen ja veden kestävyydestä suunnitteluun ja muihin älykkäisiin toimintoihin. Tämän oppaan avulla toivomme, että löydät mallin, jonka avulla lapsesi voi leikkiä esteettömästi myös syksyllä ja keväällä.

Tämä on vaatetyyppi, joka on täydellinen keväällä!

Polarn O. Pyret kuorihaalari

Polarn O. Pyret Weather Pro kuorihaalari

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Vesipilari 12 000 mm

Aloitamme tämän oppaan ruotsalaisen laatumerkki Polarn O. Pyretin kanssa. Sitä on saatavana sekä vauvamallina pienille että kokoina jopa noin 6-vuotiaille lapsille.

Tämä malli voi olla täydellinen valinta niille, jotka haluavat jotain hieman kunnollisempaa, joka voi myös tarjota hieman lämpöä kylmempinä päivinä.

Tämän tuotteen ehdoton suurin etu on, että siinä on fleecevuori, jonka voi halutessaan irrottaa. Tällä tavalla voit mukauttaa haalaria ulkolämpötilan mukaan. Sitä voidaan käyttää myös leutoina talvipäivinä ja siitä tulee monipuolinen vaate, jolle on käyttöä usein.

Haalareiden huppu voidaan halutessaan myös irrottaa. Se voidaan myös napittaa pään ympärille siten, että se istuu kunnolla. Täydellinen, kun ulkona sataa ja haluat jotain, joka suojaa hieman paremmin.

Jalkojen alaosassa olevat remmit mahdollistavat niiden vetämisen kenkien ja saappaiden varren yli ilman, että ne valuvat ylös. Silloin siitä tulee täysin vesitiivis myös haalarin tästä kohdasta.

Myös haalarin materiaali on laadukasta. Se on vedenpitävä 12 000 mm asti. Lisäksi kaikki saumat on teipattu, jotta vesi tai tuuli ei pääse sisään.

Tämän lisäksi haalarit ovat myös tuulenpitävät ja hengittävät hyvin. Toisin sanoen voit varmistaa, ettei lapsellesi tule liian kuuma tai kylmä, kun hän on ulkona leikkimässä.

Vetoketju YKK:lta on erittäin laadukas. Tärkeä ominaisuus, koska tämä on yksi niistä osista, jotka usein rikkoutuvat päällysvaatteissa.

On syytä mainita, että tämä on hieman eksklusiivisempi haalari. Mutta jos olet valmis sijoittamaan tällaiseen malliin, on tämä yksi malleista, joita voimme ehdottomasti suositella. Mielestämme yksi markkinoiden parhaista kuorihaalareista.


Reima Takaisin kuorihaalarit

Reima Takaisin kuorihaalarit

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Vesipilari 10 000 mm

Tyylikäs, laatuhaalari suositulta suomalaiselta Reima-brändiltä. Tämä on todella hyvä vauvahaalari, joka istuu täydellisesti leutoon ja märkään säähän. Siinä on hyvä vedenpitävä materiaali ja se kestää kylmiä tuulia.

Haalari on varustettu useilla hyödyllisillä toiminnoilla, kuten:

 • Resorit hihansuissa ja lahkeensuissa, jotka pitävät tiiviisti
 • Hyvät heijastavat yksityiskohdat lahkeissa, hupussa ja selässä
 • Hyvä hengittävyys, jotta se ei ole liian kuuma
 • Käytännölliset taskut edessä

Reiman kuorihaalareita on saatavana useissa väreissä ja ne ovat erittäin suosittu vaihtoehto. Hyvällä kerroksella alla voidaan sitä käyttää noin -10 asteeseen asti ja ohuemmilla vaatteilla alla toimii mainiosti keväällä märkänä aikana lumen sulaessa.

Reimalla on useita muitakin laadukkaita kuorihaalareita. Valitse tyyli, josta pidätte eniten, ja teillä on täydellinen asu talven ja kevään välille!


Isbjörn Toddler Kuorihaalari

Isbjörn of Sweden Toddler Kuorihaalari

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Vesipilari 15 000 mm

Myös tämä malli voidaan laskea oppaan hieman eksklusiivisempien vaihtoehtojen joukkoon. Isbjörnin vankka ja hyvä haalari, joka täyttää useimmat kriteerit, joita sinulla saattaa olla lasten ulkovaatteelle.

Jos aloitamme tarkastelemalla itse suunnittelua, on se sekä tyylikäs että käytännöllinen. Se on saatavana useissa eri väreissä, tyylikkäillä pienillä printeillä ja merkeillä valkoisessa ja hopeassa, mikä tekee tästä haalarista hitin sekä vanhempien että lasten keskuudessa.

Yksi asia, joka erottaa tämän tuotteen muista, on pitkä vetoketju, joka laskee hyvän matkan alas jalkaa kohti. Sen avulla lapsesi on helppo pukea ja riisua haalari.

Toinen asia, joka tekee tästä mallista erottuvan, on sen hengittävyys. Pystyen poistamaan vesihöyryä jopa 15 000 grammaa neliömetriä kohden päivässä, päihittää se suurimman osan muista lasten kuorihaalareista.

Se, että se hengittää niin hyvin, tarkoittaa, ettei lapsellesi tule kuuma ja kostea omasta hiestä leikkiessään. Haalareista tulee mukavampi käyttää ja riski lapsen jäähtymisestä hikoilun vuoksi yksinkertaisesti vähenee.

Toinen asia, mitä tästä mallista voidaan mainita, ovat niin sanotut kasvuhihansuut, jotka löytyvät käsistä ja lahkeenpäistä. Niiden avulla voit pidentää käsiä ja jalkoja tarvittaessa muutaman senttimetrin verran. Toisin sanoen voi lapsesi käyttää haalareita, vaikka hän on kasvanut hieman, eikä sinun tarvitse ostaa uutta niin pian.

Toisin kuin joissakin muissa vaatteissa, ei tätä voida palauttaa takaisin toiseen suuntaan. Siinä on erityinen sauma, jonka purat ja jos haluat nuoremman perheenjäsenen perivän vaatteen, on sinunn yksinkertaisesti elettävä hieman pidemmillä käsivarsilla ja jaloilla.

Vaatteen voi myös pestä koneessa 40 asteessa, mikä voidaan laskea plussaksi, koska se helpottaa hoitoa. Kestävä haalari, joka on vedenpitävä ja hengittävä kaiken tiivistämiseksi. Mielestämme vaate, jota kannattaa tarkastella lähemmin.


Lindberg Lingbo Kuorihaalari

Lindberg Lingbo Kuorihaalari

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Vesipilari 10 000 mm

Linbergin Lingbo kuorihaalari on myös malli, joka on kehitetty pienimmille lapsille. Ehkä hieman yksinkertaisempi malli, jota ei lueta tämän oppaan eksklusiivisimpien mallien joukkoon.

Haalari on enimmäkseen yksivärinen, lukuun ottamatta heijastimia hihoissa ja rinnassa. Sitä on saatavana viidessä eri värissä tummemmasta vihreästä tumman siniseen sävyyn. Lähes kaikki värit on sovitettu niin, että lapsi voi leikkiä maassa ulkona ilman, että haalari näyttää liian likaiselta.

Mikä erottaa tämän haalarin markkinoiden ylellisimmistä on sen hengittävyys. Tämän arvo on 5000 grammaa neliömetriä kohden päivässä. Vaikka se onkin täysin hieno luku, et voi luottaa siihen, että se tuulettaa yhtä hyvin kuin parhaat versiot.

Saumat on teipattu, jotta veden pääsy haalariin on mahdollisimman pieni. Toinen asia, joka voidaan mainita plussana, on pitkä vetoketju. Se ulottuu melkein polveen asti, joten lapsellasi on erittäin helppo pukea haalari päälle.

Lyhyesti sanottuna tämä on hyvä ja tukeva haalari, jonka avulla lapsesi voi leikkiä ja pitää hauskaa useimmissa sääolosuhteissa. Jos kuitenkin etsit markkinoiden ylellisintä, ei tämä ehkä ole ihanteellisin vaihtoehto.


Petite Chérie Elina Välikausihaalari

Petite Chérie Elina Välikausihaalari

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Vesipilari 5 000 – 10 000 mm

Jos haluat kuorihaalarin, joka erottuu hieman edukseen ja jossa on hieman mielikuvituksellisempi muotoilu, voisi tämä olla malli sinulle. Elinan Petite Chérie poikkeaa tavallisesta yksivärisestä teemasta, joka usein vallitsee lasten ulkovaatteissa.

Tätä mallia on saatavana kahdessa erilaisessa, yhtä röyhkeässä mallissa. Toinen on vaaleanpunainen joka on peitetty pienillä kukilla eri vaaleanpunaisen ja valkoisen sävyissä. Tämän sarjan toinen haalari on yksivärinen, mutta aprikoosinvärinen, jota et löydä monilta muilta valmistajilta.

Vetoketju on myös vedetty pitkin haalarin sivua, peitettynä aaltoilevalla kankaalla. Tämäkin on muotoiluvalinta, joka erottuu joukosta, mutta joka mielestämme toimii hyvin.

On kuitenkin syytä mainita, että tämän tyyppinen vetoketju voi hieman vaikeuttaa lapsen pääsyä haalariin ja sieltä pois. Se jatkuu kuitenkin melko alas, polviin asti, jotta siitä ei tulisi liian vaikeaa.

Jos tarkastelemme puhtaita ominaisuuksia, kuten tuulenpitävyyttä ja vedenpitävyyttä, on Petite Chérie melko hyvä. Se kestää 10 000 mm:n vesipilaria ja hengittää 5 000 grammaa neliömetriä kohti päivässä kolmen pesun jälkeen.

Tämän lisäksi on molemmilla kuorihaalarin versioilla heijastavia yksityiskohtia näkyvyyden parantamiseksi. Lyhyesti sanottuna hyvä haalari, joka sopii täydellisesti niille, jotka haluavat jotain hieman enemmän boxin ulkopuolelta.


Nordbjørn Skaftö Kuorihaalari

Nordbjørn Skaftö Kuorihaalari

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Vesipilari 10 000 mm

Jos haluat ottaa askeleen pidemmälle ja sijoittaa haalariin, joka todella erottuu joukosta, voi tämä Nordbjørnin malli olla jotakin sinulle. Sitä on saatavana monissa erilaisissa hauskoissa malleissa, jotka vetoavat valtaosaan lapsista.

Mukana on muun muassa vaaleanpunainen versio sateenkaareilla ja yksisarvisilla. Löydät myös leopardikuvioisen haalarin ja yhden, jossa on sininen tausta ja paljon värikkäitä pisteitä. Tämä on vasta alkua, ja samankaltaisten teemojen kirjoja on monia johon tutustua.

Haalari on valmistettu 100 % polyesterista. Toisin kuin yllä olevissa malleissa, on vetoketju haalarin keskellä eikä mene niin pitkälle alas. Mielestämme tämä on muotoilultaan parempi valinta, vaikka se voi hieman vaikeuttaa haalariin pääsyä.

Nordbjørnin Skaftö on haalari, joka ei erotu mihinkään suuntaan vedenpitävyyden ja sen hengittävyyden suhteen. Se kestää 10 000 mm:n vesipilarin ja kuljettaa 5 000 grammaa vesihöyryä neliömetriä kohden päivässä. Täysin okei arvot, jotka riittävät suurimmalle osalle ihmisiä.

Saumat on teipattu, jotta se suojaa mahdollisimman hyvin vedeltä. Haalarissa on myös huppu, jonka voi halutessaan irrottaa.

Kaiken kaikkiaan hyvä kuorihaalari, joka sopii ennen kaikkea sinulle, joka olet valmis ajattelemaan hieman boxin ulkopuolelta suunnittelun suhteen. Jos haluat, että lapsellasi on ainutlaatuinen kuorihaalari, on tämä vaihtoehto, jota kannattaa tarkastella lähemmin.


iElm Waterproof Softshell Haalari

iElm Waterproof Softshell Haalari

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Vesipilari 10 000 mm

Kuorihaalari voi helposti muuttua hieman kömpelöksi käytettäväksi ulkona. Lapsille, jotka tykkäävät juosta ympäriinsä ja jotka ovat melko fyysisesti aktiivisia, voi se helposti jäädä tielle. Silloin voi iElmin niin kutsuttu softshell-haalari olla täydellinen vaihtoehto.

Kuten nimestä voi arvata, on tämä pehmeä haalari. Koostumukseltaan muistuttaa se verraria, mutta on tietysti hieman paksumpi. Toisin kuin monet muut tämän oppaan haalarit, ei tämä ei ole mukautettu pienimmille, vaan kehitetty hieman vanhemmille lapsille.

Monien yllätykseksi on tämä itse asiassa ulkokäyttöön sopiva vaate. Sisimmäisen kerroksen ja pehmeän ulkopinnan välissä on suojakerros. Muun muassa tämä varmistaa haalareiden vedenpitävyyden jopa 10 000 mm vesipilarille.

Se, että se koostuu pehmeämmästä materiaalista, tarkoittaa myös, että haalari on erittäin hengittävä. Sisäpuolella on pehmeä fleecemateriaali, joka pitää haalarin lämpimänä hieman kylmempinä päivinä.

On syytä mainita, että valittavana on valtava määrä eri malleja. Kymmeniä eri malleja ja värejä, joissa on kaikkea taivaan ja maan väliltä, ​​tarkoittaa, että on hyvät mahdollisuudet löytää jotain, joka sopii lapsellesi täydellisesti.

Muutoin on varmistettu, että haalarit on myös helppo pukea päälle. Pitkä vetoketju, joka kulkee vinottain vartalon poikki, helpottaa sisään ja ulospääsyä.

Toinen yksityiskohta on, että haalari on mahdollista suunnitella omalla nimellä niille jotka näin haluavat. Ehdottomasti täydellinen niille teistä, jotka haluavat hieman persoonallisempaa asua lapsellesi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että tämä on ainutlaatuinen haalari, jonka avulla lapsesi voi liikkua paljon vapaammin. Pehmeä kangas yhdistettynä hyviin ominaisuuksiin vedenpitävyyden ja hengittävyyden suhteen tarkoittaa, että uskomme, että useimmat ihmiset voivat hyötyä tämän tarkastelusta lähemmin.


Kuling Kuorihalaari

Kuling Milano Kuorihaalari

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Vesipatsas 15 000 mm

Kuling on brändi, jolla on paljon tarjottavaa lasten vaatteiden ja ulkovaatteiden suhteen. Tässä he ovat myös tuoneet esille tyylikkään ja käytännöllisen haalarin, joka sopii täydellisesti kevät- ja syyspäiviin.

Tämä Kulingin malli erottuu ennen kaikkea sen napitus toiminnosta. Toisin kuin useimmat muut markkinoiden haalarit,ei siinä ole vain yhtä vetoketjua. Sen sijaan siinä on iso kangaspala vatsalla, joka taitetaan ylös ja kiinnitetään napilla ylhäältä ja kahdella vetoketjulla sivuilla.

Vetoketjut ovat YKK-merkkiä, jotka säilyttävät korkean laadun. Siksi on hyvin pieni riski, että ne alkavat takertua ajan myötä. Jos olet kyllästynyt vetoketjuihin, jotka takertuvat ja aiheuttavat ongelmia, voi tämä olla haalari, joka säästää päänsäryltä.

Valittavana on myös noin kymmenen erilaista väriä ja kuviota. Hieman hienovaraisempien mallien, kuten tummanvihreän lisäksi tarjolla on myös iloisia värisävyjä ja röyhkeitä, eläinvaikutteisia kuvioita.

Kulingin kuorihaalarit ovat sekä tuulen- että vedenpitäviä ja sopivat hyvin kaikkiin kuviteltaviin leikkeihin ja seikkailuihin, joihin lapset voisi kuvitella osallistuvan. Todella tyylikäs ja rahan arvoinen kuorihaalari, josta pidämme todella!


Gullkorn Design Clover Kuorihaalari

Gullkorn Design Clover Kuorihaalari

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Vesipatsas 15 000 mm

Gullkorn Designin Clover-kuorihaalari on laadukas malli. Se pitää todennäköisimmin lapsesi kuivana, jopa märimpinä ja rankimipina syksyn ja kevään päivinä.

Malli on vesitiivis 15 000 mm:n pilarille saakka. Lisäksi se hengittää erittäin hyvin ja läpäisee 10 000 grammaa neliömetriltä päivässä. Lapsesi pysyy todennäköisesti sekä kuivana että kohtuullisen lämpimänä tässä haalarissa.

Ainoa hieman tylsä ​​asia tässä mallissa on ehkä muotoilu. Sitä on saatavana kahdessa eri värissä, vaaleanpunaisena ja sinisenä ilman paljon kuvioita tai asioita, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen. On olemassa kuvioitu versio, mutta sävyillä, jotka ovat useimpien mielestä liian räikeitä.

Tämän mallin plussa on, että siinä on vetoketjut jalan alaosaan saakka. Näin haalarin jalat on helppo vetää alas saappaiden tai kenkien varren yli. Täydellinen varmistamaan, että se pysyy tiukasti eivätkä jalat kastu. Jalkojen alle kiristettävät kuminauhat ovat myös säädettävissä, jotta nilkkoja saadaan suojattua mahdollisimman hyvin.

Gullkornin Clover-haalareissa on myös heijastavia yksityiskohtia käsissä, jaloissa ja rinnassa. Tämä parantaa näkyvyyttä ulkona jolloin voit tuntea olosi turvallisemmaksi, kun lapsesi leikkii.

Yhteenvetona erittäin hyvä haalari, joka säilyttää korkean laadun useimmilla alueilla. Jos hieman arkipäiväinen muotoilu ei häiritse sinua,  vo sei ehdottomasti olla hyvä vaihtoehto, jota kannattaa tarkastella lähemmin.


Wheat Olly Tech Kuorihaalari

Wheat Olly Tech Kuorihaalari

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Vesipilari 10 000 mm

Päätämme tämän oppaan Wheat-merkin tyylikkäällä kuorihaalarilla. Mallia on saatavana useissa eri väreissä, joista voit valita melko neutraalin värisistä, hauskoihin esimerkiksi kukkakuvioisiin malleihin.

Kaikki mallit ovat hieman himmeämpi sävyisiä, jotta lika ja vastaavat eivät näkyisi liian selvästi haalareissa. Näin sinun ei tarvitse huolehtia lapsesi likaantumisesta leikkiessään.

Kuten yhdessä yllä olevista tuotteista, on tässä mallissa erityinen napitustoiminto. Siinä on kaksi vetoketjua, jotka nostavat kangasläpän, joka peittää suuren osan haalarin etuosasta. Tämä antaa hyvän päällekkäisyyden ja vähentää riskiä, ​​että vesi tai tuuli pääsee sisään. Lisäksi se on nätti.

Molempien käsivarsien ja lahkeiden päässä on resorit hihansuissa. Niiden avulla on helppo kiristää kunnolla, jolloin haalari pysyy täysin tiukasti.

Malli hengittää myös hyvin ja pystyy kuljettamaan pois 8000 grammaa vesihöyryä päivässä neliömetriä kohden. Täydellinen lapsille, jotka ovat aktiivisia ulkona ja juoksevat ja hikoilevat paljon.

Lisäksi se on vesitiivis jopa 10 000 mm:n vesipilariin asti. Olly Tech kuorihaalari on siis vaate, joka kestää suurimman osan säistä.

Lopuksi vaate on myös kestävä ja kestää huikeat 50 000 kierrosta Martindalen asteikolla. Erittäin hyvä arvo, joka voittaa useimmat muut tämän oppaan haalarit. Jos haluat jotain, joka kestää suurimman osan ajasta ja voi siirtyä lasten kesken, voi tämä tuote voi olla jotain.


Mitä sinun tulee ottaa huomioon ostaessasi lasten Kuorihaalareita?

Kuten olet yllä nähnyt, on lapsille olemassa melko laaja valikoima kuorihaalareita. Oikean valinnan tekeminen voi siksi olla vaikeaa. Tässä on hyviä vinkkejä asioista, joita voit ajatella ja ottaa huomioon.

Vesitiiviys

Haalarin vedenpitävyys on valtaosalle ihmisistä erittäin tärkeää, varsinkin syksyllä ja keväällä. Lapset leikkivät mielellään maassa, joka on usein märkä, ja jotta he eivät sairastuisi, on tärkeää, että haalarit pitävät tiukasti.

Suurin osa kuorihaalareista on vedenpitäviä, mutta vaihtelevassa määrin. Vaatteen vedenpitävyys lasketaan usein kuinka korkean vesipilarin se kestää päästämättä vettä läpi.

Parhaiden tuotteiden arvot ovat yleensä jopa 15 000 mm, kun taas hieman yksinkertaisemmat ovat 5 000 mm.

Lyhyesti sanottuna mitä korkeampi, sen parempi. Jos kuorihaalarin vesipatsas on 15 000 mm, voidaan sitä pitää vesitiiviinä ja sitä voidaan käyttää sateessa ja suihkussa.

Jos tuotekuvauksessa ei mainita vedenpitävyyttä, tarkoittaa se yleensä sitä, että vaate ei ole vedenpitävä.

Hengittävät haalarit

Toinen kuorihaalarin tärkeä ominaisuus on, että se hengittää hyvin. Tämä tarkoittaa sitä, että kangas pystyy päästää vesihöyryn läpi sisäpuolelta.

Tämä on tärkeää, koska lapsen kehon erittämä vesihöyry jää muuten vaatteen sisälle ja saa lapsesi kosteaksi ja märkäksi, jolloin hän myös kylmenee ja palelee helpommin. On erityisen tärkeää että vaate hengittää hyvin, jos lapsi juoksee paljon ulkona ja tekee aktiviteetteja joissa hikoilee.

Vaatteen hengittäminen mitataan sillä, kuinka monta grammaa vesihöyryä se päästää läpi neliömetriä ja tuntia kohden. Jotkut todella hyvät mallit saavuttavat 15 000 gramman arvot, kun taas yksinkertaisemmat versiot pienemmällä kapasiteetilla voivat jäädä muutamaan tuhanteen.

Liikkuvuus

Yksi asia, jota ehkä monet eivät ajattele kuorihaalaria ostaessaan, on se, että sillä pitäisi olla helppo liikkua paljon. Valmistajat ovat käyttäneet muutamia erilaisia ​​temppuja, jotta haalarit eivät ole niin rajoittavia kun lapset leikkivät ulkona.

Yksi tapa ratkaista se on taivuttaa etukäteen hihoja ja polven ryppyjä. Tämä tarkoittaa, että varmistetaan että haalari taittuu erityisen helposti, juuri käsivarren taitteessa ja polven kohdalla. Tällä tavalla lapsi kohtaa vähemmän vastusta juostessaan tai ryömiessään ulkona.

Kuten yllä olevasta oppaasta olet nähnyt, on myös malleja, joissa koko haalari on pyritty tekemään pehmeäksi. Pehmeämmällä ulkopinnalla se on täydellinen niille, jotka haluavat joustavan ja mukautuvan haalarin.

Design

Lopuksi tietysti myös muotoilu on tärkeä näkökohta valittaessa haalareita lapsellesi. Värillä voi olla suurempi rooli kuin uskotkaan.

Suosittelemme, että valitset aluksi haalarin, joka on hieman tummempi väriltään. Tällä tavalla varmistat, että tahrat ja muut eivät näy yhtä selvästi. Kun lapsi leikkii ulkona, haalari likaantuu jolloin hieman tummemmalla värillä säilyy se pidempään tuoreena eikä sitä tarvitse pestä niin usein.

Muuten on tietysti hauskaa käyttää mallia, joka erottuu hieman. Haalari, jossa on esimerkiksi kauniita kukkia, pisteitä tai mikä tahansa muuta josta lapsesi tykkää, voi tehdä ulkoilusta entistä hauskempaa.

Toivomme, että tästä artikkelista on ollut apua ja että olet oppinut hieman lisää lasten kuorihaalareista. Yllä olevan oppaan avulla toivomme myös, että löydät mallin, jonka avulla lapsesi voi leikkiä ulkona esteettömästi läpi syksyn ja kevään.


Täältä löydät lisää inspiraatiota lastenvaatteisiin!