Parhaat kuulokkeet lapsille 2024: Langattomat ja tavalliset testatut kuulokkeet

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Jos käytät hieman aikaa parhaiden kuulokkeiden löytämiseen lapselle, säästät rahaa ja se on turvallista lapsesi kuulolle. Kuulokkeet, joiden äänenvoimakkuus on yli 85 desibeliä, voivat vahingoittaa lasten kuuloa (kuulo- ja terveysjärjestöjen suositusten mukaan), eikä kukaan halua sitä. Lapselle voi kuitenkin olla mukavaa, että hänellä on kuulokkeet, jotta sinun ei tarvitse kuunnella kotona koko päivää samoja tarinoita ja elokuvia. Tässä artikkelissa vertailemme parhaita kuulokkeita lapsille!

Lapset istuvat tietokoneen ääressä kuulokkeilla

Mitkä lasten kuulokkeet ovat testin parhaat?

Kaiken kaikkiaan kaksi suosikkiamme olivat:

Onanoff BuddyPhones Play Wireless Kid’s Headphones,

JBL 310 Langattomat kuulokkeet.

JBL JR310 oli paras johdollinen kuuloke lapsille, joka on sekä edullinen että todella laadukas.

Kaikki lasten kuulokkeet, joita olemme tutkineet

Tässä on tarkempi katsaus kaikkiin tarkastelemiimme lasten kuulokkeisiin.

Onanoff BuddyPhones Play – Parhaat langattomat kuulokkeet lapsille

Onanoff BuddyPhones Play Wireless Kid’s Headphones Langattomat kuulokkeet lapsille

Tarkista hinta osoitteesta:

Tässä on edulliset, äänieristetyt kuulokkeet, joissa on herkullisen kirkkaat värit. Kuulokkeissa on integroitu 85 desibelin äänenvoimakkuuden säätö, mikä on yleisin suositus lasten kuulokkeille. Kuulokkeet on valmistettu sertifioiduista, hypoallergeenisistä ja erittäin kestävistä materiaaleista, ja ne on suunniteltu erityisesti lapsille sopiviksi.

Onanoff, joka on näiden Buddyphones-kuulokkeiden takana, on moderni islantilainen yritys, josta on nopeasti tullut erittäin suosittu. Ne valmistavat ensiluokkaisia kuulokkeita, jotka ovat tyylikkäät ja turvalliset lapsille ja nuorille.

Kuulokkeissa on johto, mutta ne toimivat myös langattomasti. Akun kesto on jopa 18 tuntia ja ne ladataan mukana tulevalla mikro-USB-kaapelilla. Lisäksi kuulokkeet ovat kokoontaitettavat, joten niitä on helppo säilyttää. Laitteessa on sisäänrakennettu mikrofoni, joka on loistavaa, jos lapsesi aikoo puhua mummolle tai ystävälle.

Äänenvoimakkuutta voidaan säätää eri tiloissa mieltymyksesi mukaan 75 dB, 85 dB tai 94 dB välillä, joka voi olla matka- tai oppimistila. Matka- tai oppimistila parantaa äänenlaatua, mikä voi helpottaa lapsen matkustamista tai oppimista meluisissa ympäristöissä.

Kuulokkeiden mukana tulee myös 100 tarraa, joilla lapsesi voi koristella kuulokkeet mieleisekseen. Tämä tekee niistä hieman henkilökohtaisempia ja on hauska lisä hienoon tuotteeseen. Lisäksi niissä on älykäs äänenjakokaapeli, jonka avulla voit liittää useita kuulokkeita, jos lapset haluavat katsoa elokuvaa tai kuunnella jotakin yhdessä.

Jos haluat todella vankat kuulokkeet lapsille, jotka ovat sekä laadukkaat että turvalliset, Onanoff BuddyPhones Play on yksi parhaista testikuulokkeistamme lapsille juuri nyt!


JBL 310 Langattomat kuulokkeet, äänenvoimakkuuden säädöllä

JBL JR310 Langattomat Kuulokkeet Lapsille

Tarkista hinta osoitteesta:

Tässä on toinen kuulokepari JBL:ltä, ja on useita hyviä syitä, siihen että olemme ottaneet ne mukaan. JBL on tunnettu korkeasta äänenlaadustaan, mikä pätee myös sen lasten kuulokkeisiin. Niitä on saatavana useissa hienoissa väriyhdistelmissä, ja niistä on tullut erittäin suosittu valinta kuulokemarkkinoilla.

JBL JR310BT on langaton, sen akun kesto on jopa 30 tuntia ja kantama jopa 15 metriä. Kuulokkeet latautuvat helposti ja nopeasti mukana tulevalla USB-C-kaapelilla.

Hinta on tietysti hieman korkeampi verrattuna JBL:n muihin johdollisiin kuulokkeisiin. Johdon välttäminen voi kuitenkin pelastaa tabletit ja puhelimet siltä, että ne raahataan alas ja pudotetaan lattialle (puhumme kokemuksesta). Jos niin käy, langattomat kuulokkeet tulevat pitkällä aikavälillä halvemmiksi. Kuulokkeet ovat mukavat, ja niissä on lapsille suunnitellut säädettävät kehykset sekä pehmustetut mukavat korvatyynyt.

Jos pidät JBL-tuotteista ja lapsesi haluaa välttää johtoja, langattomat JBL JR310BT -kuulokkeet sopivat sinulle täydellisesti.


JBL JR310 – Parhaat johdolliset kuulokkeet lapsille

JBL JR310 Kuulokkeet Lapsille

Tarkista hinta osoitteesta:

Tässä ovat suosikkimme johdollisista kuulokkeista, mukava ja äänieristetty JBL JR310. JBL:ltä, joka on tunnettu korkeasta suorituskyvystään kaikessa äänentoistossa, tämä kuuloke on läpikotaisin laadukas. Kuulokkeet ovat sopivankokoiset, yksinkertaiset, turvalliset ja tietenkin todella hyvännäköiset.

Äänenvoimakkuus on tietenkin rajoitettu 85 dB:iin, ja äänenvoimakkuutta on helppo säätää mutkattomalla johdolla, jossa on myös sisäänrakennettu mikrofoni. Tämä on yksinkertaisesti legendaarinen äänentoisto pienille korville, ja sen voi tietysti muotoilla tarroilla lapsesi makuun sopivaksi.

Pidämme todella siitä, että lähetetyt tarrat ovat uudelleenkäytettäviä. Se on hyväksi sinulle ja ympäristölle. Jotain, mitä emme maininneet, on se, että hinta on erittäin alhainen siihen nähden mitä saa. JBL JR310 langalliset kuulokkeet ovat yksinkertaisesti täydellinen saalis, jos haluat edulliset ja tyylikkäät kuulokkeet lapsellesi!


eKids Lasten kuulokkeet

ekids Kuulokkeet Lapsille

Tarkista hinta osoitteesta:

Jos haluat lasten kuulokkeet, joiden teemana ovat kuuluisat lastenelokuvat, kuten Hämähäkkimies, Frozen, Harry Potter ja muut, eKidsillä on paljon malleja, joista valita! Olemme tarkastelleet Hämähäkkimies-mallia lähemmin.

Voi olla vaikeaa joutua kertomaan lapselle, ettei hän voi ampua hämähäkinverkkoja (olemme kaikki olleet siinä tilanteessa, olipa kyseessä mikä tahansa supersankari).

Voit kuitenkin parantaa pettymyksen ekids spiderman -kuulokkeilla, jotka on suunniteltu Hämähäkkimiehen mallin mukaan! Kuulokkeiden kummallakin puolella on tietenkin ikoninen hämähäkkilogo.

Kuulokkeet täyttävät äänenvoimakkuuden säätöä koskevat vaatimukset pienten korvien suojaamiseksi. Korvatyynyt ovat tietysti mukavat, jotta saa parhaan kokemuksen näissä Spiderman- vaikutteisissa kuulokkeissa.

Lapsille, jotka yksinkertaisesti rakastavat hämähäkinverkkoja ammuskelevaa miestä punaisessa trikoossa tai mitä tahansa muita saatavilla olevia elokuva-aiheita, eKids-lasten kuulokkeet ovat täydellinen valinta!


Roxcore-kuulokkeet, äänenvoimakkuuden säätimellä

Roxcore Kuulokkeet Lapsille

Tarkista hinta osoitteesta:

Roxcore-kuulokkeet, joissa on äänenvoimakkuuden säätö ja johto, ovat kohtuuhintaiset kuulokkeet, joissa on mitä odottaa. Äänenvoimakkuuden säätö on 84 dB, kun se on yhdistetty matkapuhelimeen tai tablettiin, siinä on pehmeät korvatyynyt ja säädettävä puomi. Kuulokkeet ovat saatavilla sekä sinisinä että vaaleanpunaisina!

Verrattuna edellä mainittuihin johdollisiin kuulokkeisiin Roxcore-kuulokkeet tuntuvat hieman muovisilta, eikä niissä ole mikrofonia, tämän vuoksi suosittelemme katsomaan tuotetta JBL JR310 – Parhaat johdolliset lasten kuulokkeet. Jos lapsesi kuitenkin pitää Roxcore-kuulokkeiden värikkäästä muotoilusta ja jos et tarvitse mikrofonia, nämä kuulokkeet ovat täysin ok valinta.


OTL Technologies – Hello Kitty -kuulokkeet, äänenvoimakkuuden säätimellä

Hello Kitty Kuulokkeet Lapsille

Tarkista hinta osoitteesta:

Nämä Hello Kitty -aiheiset kuulokkeet ovat naurettavan söpöt. Väriyhdistelmät ja kuvitukset ovat aivan upeita. Lisäksi ne ovat todella hyvät lasten kuulokkeet.

Kuulokkeet kytketään 0,9 metrin pituisella johdolla, ja niissä on sisäänrakennettu äänenvoimakkuuden säätö, joka rajoittaa äänen 85 dB:iin. Pehmustettu pääpanta voidaan säätää ja mukauttaa pään kokoon, ja se on erittäin mukava. Nämä kuulokkeet sopivat lähes jokaiselle lapselle.

Jos lapsesi on löytänyt Hello Kittyn maailman tai vain pitää ihastuttavista väreistä, nämä kuulokkeet tuovat paljon iloa sekä muotoilun että hyvän mukavuuden ja äänenlaadun ansiosta.

Hello Kitty -lasten kuulokkeet ovat selvästi yksi söpöimmistä tarkastelemistamme vaihtoehdoista. Ihastuttavan viimeistelyn lisäksi ne ovat todella hieno ja melko edullinen vaihtoehto, kunhan tyydyt langallisiin kuulokkeisiin.


OTL Technologies – Pokémon-kuulokkeet äänenvoimakkuuden säätimellä

Pokemon Kuulokkeet Lapsille

Tarkista hinta osoitteesta:

Nämä Pokémon-kuulokkeet ovat peräisin samalta valmistajalta kuin edellä tarkasteltu Hello Kitty – malli. Niitä on saatavilla myös muilla tunnetuilla teemoilla, kuten Greta Possu ja Paw Patrol.

Tämä on yhtä mukavat ja tyylikkäät lasten kuulokkeet, joissa on sama äänirajoitus ja hieno äänenlaatu.

Mielestämme nämä ovat parhaimman näköiset kuulokkeet lapsille, joita voit löytää. Tämä pätee kaikkiin tämän sarjan malleihin, ja jos lapsesi haluaa kuulokkeita, joissa on kuuluisia hahmoja tai teemoja, Pokémon-kuulokkeet tai vastaavat ovat loistava vaihtoehto.


OTL Technologies – L.O.L. Surprise! Kuulokkeet

LOL Surprise Kuulokkeet Lapsille

Tarkista hinta osoitteesta:

Tässä on pari L.O.L Surprise -vaikutteisia kuulokkeita kaikille lapsille, jotka ovat rakastuneet näihin suosittuihin nukkeihin. Nimen voisi luulla tulevan sosiaalisessa mediassa käytetystä LOL-lyhenteestä (laugh out loud), mutta tekijöiden mukaan se tarkoittaa oikeastaan “Lil Outrageous Littles”.

Kuulokkeet ovat identtiset Hello Kitty -kuulokkeiden kanssa lukuun ottamatta muotoilua, joka tarkoittaa, että kuulokkeiden koon säätö on sisäänrakennettu eikä se näy ulkopuolelta kuten Pokéball-kuulokkeissa.

OTL Techonologyn L.O.L Suprise -kuulokkeilla saat hyvän äänenlaadun halvalla ja erittäin siistin muotoilun, joka sopii täydellisesti kaikille lapsille, jotka rakastavat L.O.L Surprisea.


JVC KD9 langattomat on-ear kuulokkeet

JVC KD9 langattomat on-ear kuulokkeet

Tarkista hinta osoitteesta:

Tämä on erittäin mukava kuulokepari klassiselta japanilaiselta JVC-merkiltä. Ne ovat lapsiturvallisia, ja niiden äänenvoimakkuusraja on 85 dB, ne tarjoavat todella laadukkaan äänen ja tuntuman.

Näiden kuulokkeiden todella vahva etu on niiden pitkä, jopa 12 tunnin akunkesto, joka on selvästi maailman huippuluokkaa, kun kyse on tästä ominaisuudesta. Akun tila näkyy puhelimessa, jos ne yhdistetään iPhoneen. Kun paristot loppuvat, ne on helppo ladata mukana tulevalla USB-kaapelilla.

Kuulokkeet istuvat uskomattoman mukavasti päässä. Niiden kokoa on helppo säätää, ja niitä voi halutessaan käyttää jopa useimmat aikuiset. Kuulokkeiden sivussa on äänenvoimakkuuspainikkeet, joilla äänenvoimakkuutta voi säätää nopeasti ja helposti.

Bluetooth-toiminto itsessään toimii todella hyvin. Kuulokkeet yltävät jopa 10 metrin päähän, jos lähettimen ja vastaanottimen välillä ei ole liikaa esteitä.

Kaiken kaikkiaan nämä ovat todella hyvät, lapsiystävälliset langattomat kuulokkeet. Ne ovat selvästi muiden suosikkiemme, Onanoffin ja JBL:n, rinnalla. Mielestämme JVC KD9 on tutustumisen arvoinen vaihtoehto!


Lexibook Disney Frozen langattomat kuulokkeet

Disney Frozen Kuulokkeet Lapsille

Tarkista hinta osoitteesta:

Disneyn Frozen on ollut valtava menestys, ja monet lapset rakastavat sitä. Ei siis ihme, että nyt on olemassa Frozen-kuulokkeet perheen pienimmille. Kuulokkeet ovat erittäin hyvin suunnitellut ja todella kauniit, väriltään ja motiiveiltaan Frozen-elokuvasta.

Kuulokkeita voi käyttää sekä johdolla että langattomasti Bluetoothin kautta. Jos haluat kuunnella langattomasti, ne kestävät noin 4 tuntia. Akun kesto ei ole paras mahdollinen, joten jos aiot ostaa nämä kuulokkeet, sinun on syytä olla tietoinen siitä, että saatat kuunnella niitä usein johdon avulla.

Kaiken kaikkiaan nämä ovat hienot ja hyvin toimivat kuulokkeet. Ääni on ok, vaikkei se yllä aivan JBL:n tai Onanoffin kuulokkeiden terävälle tasolle. Disney Frozenissa on myös äänenvoimakkuuden säätö, joka rajoittaa äänen 85 dB:iin, joka suojaa lapsen korvia terveellisesti.

Jos Frozen-elokuvat ovat tärkeällä sijalla kotonasi, nämä lasten kuulokkeet ovat todella hyvä tuote. Ne ovat todella hyvännäköiset kuulokkeet, ja mielestämme Disney Frozen Wireless Headphones on hyvä vaihtoehto.


Mikä on äänenvoimakkuuden rajoitus kuulokkeissa?

Äänenvoimakkuuden säätö on käytössä lasten korvien suojaamiseksi kovilta ääniltä, jotka voivat lopulta johtaa kuulovaurioihin. Kuulokkeiden äänenvoimakkuuden tulisi olla enintään 85 desibeliä, kuten kuulo- ja terveysjärjestöt suosittelevat, ja olemme ottaneet tämän huomioon valitessamme kuulokkeita arvosteluihimme. On syytä huomauttaa, että kuulokkeiden äänenvoimakkuutta koskevat testit perustuvat mobiili- ja tablet-laitteisiin. Määrä voi olla suurempi PC-tietokoneissa, koska samat rajoitukset eivät aina ole käytettävissä PC-tietokoneissa.

Ovatko kuulokkeet vaarallisia lapsille?

Ei, kuulokkeet eivät ole periaatteessa vaarallisia lapsille, mutta kuulokkeet, joiden äänet ovat yli 85 dB, voivat olla haitallisia lasten kuulolle pitkällä aikavälillä, erityisesti pitkäaikaisessa käytössä. Tämän vuoksi kaikissa valikoimamme kuulokkeissa on äänenvoimakkuuden säätö, jonka avulla voit vanhempana turvallisesti säätää äänenvoimakkuutta kuulo- ja terveysjärjestöjen suosituksen 85 dB:n enimmäisäänenvoimakkuuden mukaisesti.