Parhaat lapaset ja talvihanskat lapsille 2024

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Talvella on tärkeää pitää kädet lämpiminä ja kuivina. Lapset rakastavat leikkiä lumessa, ja heidän sormensa kastuvat helposti. Olemme tutustuneet moneen erilaiseen lapaseen ja tässä suosittelemme suosikkejamme lasten parhaista lapasista!

tyttö, jolla on talvikäsineet, syö lumipalloa

Mitkä hanskat ovat testin parhaat?

Tällä hetkellä suosikkejamme ovat Polarn O. Pyretin mukavat, lämpimät lapaset. Ne ovat erittäin kestävät, tiiviit ja pitävät sormet lämpiminä!

Meidän suosikkejamme ovat Didriksons Biggles. Ne ovat saatavilla lapasina koossa 0-8 vuotta. Heillä on myös käsinemalli, joka on yhtä hyvä, mutta kokoja on suunnilleen 4-10 vuotta.

Toinen erittäin mukava lapanen on Reima Ote. Se on suosituin malli Reimalta, joka tekee aina erittäin laadukkaita talvivaatteita!

Jos haluat halvemmat hanskat, suosittelemme Lindex FIX -hiihtohanskoja tai Nordbjørn Reinfjord -hiihtohanskoja. Ne ovat itse asiassa todella hyvät jokapäiväiset hanskat, ja vieläpä erittäin edulliset!

Arvostelut 10 erilaisesta lapasesta talveksi

Seuraavassa on lyhyitä arvosteluja ja tietoja kymmenestä erilaisesta lapasparista eri suosituilta tuotemerkeiltä.

Polarn O. Pyret Kuorihanskat

Polarn O. Pyret Kuorihanskat

Katso hinta täältä:

Näillä Polarn O. Pyret -lapasilla on monia hyviä ominaisuuksia, ja ne ovat saatavilla kohtuulliseen hintaan. Ne ovat täysin tuulenpitävät ja vedenpitävät, ja niiden istuvuus on hyvä, joten ne sopivat useimmille lapsille. Ne eivät kuitenkaan ole vuoratut lapaset, ja tämä malli sopii parhaiten syksyyn ja hieman viileämpiin talvipäiviin, kun lämpötila ei ole laskenut liian alas.

Lapasissa on pitkä varsi, jonka voi vetää takin tai haalarin päälle. Ne ovat myös erittäin leveät, jotta hanskat on helppo pukea päälle. Tämä on yksi Weather Pro -käsineiden suurista eduista, ja päiväkodin henkilökunta arvostaa sitä, sillä he voivat auttaa lapsia nopeasti vaatteiden kanssa.

Näissä käsineissä on vertailukelpoisten mallien parhaita vedenpitävyyksiä, sillä niiden vesipatsas on 12 000 mm! Ne ovat erittäin kestäviä ja vedenpitäviä ja pitävät lämpöä uskomattoman tehokkaasti.

Lapaset ovat valmistettu polyamidista, mutta niissä ei ole vuorta. Näin ne soveltuvat käytettäväksi ennen kuin tulee todella kylmä. Ne sopivat hyvin syksyyn ja talven viileämpään aikaan, mutta eivät silloin, kun lämpötila laskee liian paljon nollan alapuolelle. Käsineitä on kuitenkin mahdollista käyttää myös ohuiden sormikäsineiden alla.

Kaiken kaikkiaan Polarn O. Pyretin lapaset sopivat erinomaisesti kaikkiin sääolosuhteisiin, joissa lämpötila on noin 0 astetta. Ne ovat edullisia ja erittäin laadukkaita!


Didriksons Biggles käsineet ja lapaset

Didriksons Biggles Rukkaset

Katso hinta täältä:

Didriksons Biggles on saatavana sekä lapasina että talvihanskoina. Heidän lapaset sopivat täydellisesti sekä isoille että pienille lapsille, kun taas hanskat sopivat parhaiten noin 5-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille.

Didriksons Biggles on lämmin ja vuorattu erittäin miellyttävällä, pehmeällä teddyvuorella. Käsineet kiristyvät ranteiden ympärille, ja ne voidaan säätää lapselle sopiviksi käsivarren koosta riippumatta. Käsineissä on solki, jota voi kiristää, jos käsineet tarvitsevat tiukemman istuvuuden.

Didriksons Biggles Hanskat

Didriksons Biggles -käsineet ovat uskomattoman suositut ja kiistatta yksi parhaista lasten käsinevalinnoista juuri nyt. Ne pysyvät tiukasti kiinni ja ovat vedenkestävät. Käsineet on helppo pukea, ja ne istuvat todella hyvin käsissäsi liukumatta pois. Ne voidaan vetää korkealle, jotta ne pysyvät tiukasti käsivarsien ympärillä.

Jos et ole varma, mitä hanskoja ostaa tänä talvena, Didriksons Biggles on aina varma valinta. Ehdottomasti markkinoiden parhaat lasten lapaset, ja ne ovat myös hinnaltaan ok!


Didriksons Biggles Zip Rukkaset

Didriksons Biggles Zip Rukkaset

Katso hinta täältä:

Nämä lapaset sopivat erinomaisesti pienille lapsille, ja niitä on saatavana kokoja, jotka sopivat 0–6-vuotiaille. Ne on lämpimästi vuorattu ja tiivistetty sekä tuulta että vettä vastaan. Yksi suurista eduista on erinomainen istuvuus, joka istuu hyvin pieniin käsiin ja on helppo pukea päälle ja pois.

Käsineiden sivussa on vetoketju, jonka avulla käsineet on helppo pukea lapsen käsiin. Ne pysyvät paikallaan erittäin tukevasti tarranauhoilla ympäriinsä.

Lapasissa on lämmin ja pehmeä polyesteri- tai fleecevuori. Ne soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi koko talven ajan. Toinen Bigglesin hieno yksityiskohta on solki, jolla lapaset voidaan kiinnittää lapsen takkiin tai haalariin, jotta ne eivät häviä.

Tämä on hyvin harkittu ja hyvin suunniteltu lapanen. Jos haluat pienelle lapselle lapaset talveksi, Didriksons Biggles Vetoketjulliset Lapaset ovat yksi ehdottomista suosikkivalinnoistamme!


Reima Ote Käsineet

Reimatec Ote Topparukkaset

Katso hinta täältä:

Reima Ote ovat erittäin kestävät ja lämpimät lapaset lapsille. Tämä malli on ollut käytössä jo vuodesta 1995, ja se on hyvin suosittu pienten lasten vanhempien keskuudessa kaikkialla Pohjoismaissa.

Niitä on saatavana monissa tyylikkäissä väreissä, ja ne ovat täysin vedenpitäviä. Niiden hengittävyys on myös erittäin hyvä sisäpuolella olevan erityisen Hipora-kalvon ansiosta. Se on eräänlainen vuori, joka on toimiva, vedenpitävä ja hyvin hengittävä. Teknologian on kehittänyt eteläkorealainen Kolon Industries -yritys.

Reimatec Ote -materiaalin pinta on käsitelty hellävaraisella BIONIC-FINISH®ECO-käsittelyllä, joka on toksiineista vapaa kyllästys, joka tekee pinnasta vedenpitävän ja likaa hylkivän.

Käsineet on vuorattu lämpimällä ja erittäin pehmeällä fleecellä. Lapaset nousevat korkealle ja ne voidaan vetää takin päälle, ja ne kiinnitetään sujuvasti soljella täydellisen istuvuuden varmistamiseksi.

Nämä käsineet ovat parhaita tarkastelemiamme, jos vertaamme niiden ominaisuuksia. Ne ovat uskomattoman kestäviä, yli 80 000 Martindalen asteikolla, ja niiden hengittävyys on poikkeuksellisen hyvä. Ne kestävät jopa -30 celsiusasteen lämpötiloja, ja niiden vesipatsas on yli 10 000 millimetriä!

On monia hyviä syitä siihen, miksi Reima Ote on ollut niin suosittu jo niin monta vuotta. Nämä lapaset ovat ehdottomasti parhaita lasten lapasia, joita voit ostaa tänä talvena!


Nordbjørn Reinfjord Lapaset

Nordbjørn Reinfjord Lapaset

Katso hinta täältä:

Uskomattoman edulliset lapaset Nordbjørniltä. Ne ovat vedenpitävät erityisen välikerroksen ansiosta, mikä sopii erinomaisesti lumessa leikkimiseen.

Lapaset on vuorattu polyesterillä ja ne pitävät sinut lämpimänä. Ulkopuolen materiaali on polyamidia, ja kämmenissä on kumimaista PU-materiaalia. Tämä antaa käsineille hyvän pidon sekä vahvistuksen, joka tekee käsineistä kestävät ja pitää lian poissa.

Käsineet ovat ranteiden ympärillä hieman joustavat, minkä ansiosta ne ovat mukavat käyttää ja ne on helppo pukea.

Lasten halvoista hanskoista Nordbjørn Reinfjord on suosikkimme. Yksinkertaiset lapaset, jossa on kaikki toiminnot, joita voit odottaa hyviltä talvihanskoilta.


Lindex FIX hiihtohanskat

Lindex FIX vedenpitävät lapaset

Katso hinta täältä:

Nämä Lindexin käsineet ovat melko yksinkertaisesti suunnitellut, mutta erittäin edulliset. Se on hyvä vakiokäsine jokapäiväiseen käyttöön tai lisäkäsineeksi. Niitä on saatavana eri värejä ja kokoja 1-6-vuotiaille lapsille.

FIX-hiihtohanskat ovat vedenpitävät ja niissä on monia hienoja ominaisuuksia. Ne ovat esimerkiksi kämmenissä ja sormenpäissä vahvistettuja. Näin ne tarttuvat helposti leluihin, lumilapioihin ja muuhun. Lisäksi se tarjoaa lisäsuojaa ja lisälämpöä. Lapasissa on myös ohut heijastinnauha edessä, joka lisää näkyvyyttä pimeässä.

Sisäpuolella lapasissa on mukava fleecevuori, joka pitää sinut lämpimänä. Ne kiinnittyvät sulavasti tarranauhalla. Yksi Lindex FIX -hiihtohanskojen suurista eduista on, että ne on erittäin helppo pukea ja riisua. Samalla ne ovat melko lyhyet, minkä vuoksi ne sopivat paremmin jokapäiväiseen käyttöön kuin hurjimpiin lumisateisiin.

Kaiken kaikkiaan tämä on erittäin hyvä ja toimiva peukalohanskapari. Ne ovat luultavasti ylivoimaisesti edullisin vaihtoehto, kun on kyse tämäntyyppisistä lasten talvihanskoista. Lindex FIX -hiihtohanskat ovat täydellinen varapari, joka on aina käyttövalmis!


Nordbjørn Stöten Käsine

Nordbjørn Stöten Käsine

Katso hinta täältä:

Pari mukavia talvihanskoja lapsille Nordbjørniltä. Ne ovat vedenpitävät ja erittäin mukavat käyttää, kun ulkona on märkää ja kylmää.

Ne eivät ole erittäin lämpimät, joten ne eivät ole parhaat käsineet, kun ulkona on todella kylmä. Nordbjørn Stöten sopii parhaiten hieman vanhemmille, noin 7–12-vuotiaille lapsille arkikäyttöön, kouluun ja muihin tarkoituksiin.

Nämä käsineet on valmistettu kokonaan polyesteristä, ja niiden etupuolella on PU-kerros paremman pidon takaamiseksi. Ne ovat erittäin monipuoliset käsineet, ja ne sopivat hyvin urheiluun sekä kaikenlaisiin talvileikkeihin.

Kuten aina Nordbjørnin kohdalla, tuote on myös edullinen. Jos haluat vedenpitävät hanskat kouluikäisille lapsille, Nordbjørn Stöten on todella hyvä vaihtoehto.


Helly Hansen Swift HT 2.0 Hiihtohanskat & Swift Lapaset

Helly Hansen Swift HT 2.0 Hiihtohanskat

Katso hinta täältä:

Nämä Helly Hansenin käsineet ovat todella laadukkaat, ja se on todella laadukas tuotemerkki, kun on kyse lämpimistä ja käytännöllisistä talvivaatteista.

Helly Hansen Swift HT 2.0:ssa on erittäin korkea vedenpitävyys ja erittäin mukava ja lämmin fleecevuori. Käsineet sulkeutuvat helposti tarranauhalla ja istuvat fantastisen hyvin käteen.

Käsineiden kämmenessä on lisävahvike, joka suojaa käsiä ja antaa erityisen hyvän otteen.

Helly Hansen Swift HT 2.0 Lapaset

Helly Hansen Swift HT Jr 2.0 on saatavana sekä käsineinä että lapasina. Molemmat on valmistettu samasta laadukkaasta materiaalista, ja ne ovat erittäin korkealaatuisia.

Jos lapsesi haluaa olla talvella paljon ulkona ja harrastaa talviaktiviteetteja, nämä hanskat ovat täydelliset. Niitä voidaan käyttää pelaamiseen, hiihtämiseen, luisteluun ja paljon muuhun. Jos haluat todella laadukkaat hanskat ja ne sopivat budjettiisi, Helly Hansen Swift HT on loistava vaihtoehto!


Reima Uusio 2-in-1 Lapaset

Reima Uusio 2-in-1 Lapaset

Katso hinta täältä:

Nämä lapaset erottuvat edukseen, koska ne ovat kaksi lapasta yhdessä. Sisävuori on tikattu ja toimii lämmittävänä vuorauksena talvella. Ulkokuori suojaa tehokkaasti vedeltä, lialta ja tuulelta. Kun päällinen on päällä, lapaset ovat vedenpitävät 8 000 mm:n vesipatsaalla.

Lapaset ovat erittäin mukavat ja pehmeät käyttää. Rannekkeiden ympärillä olevat hihansuut ovat joustavat ja valmistettu pehmeästä kylkimateriaalista. Lisäksi vuori on ilmava ja sen hengittävyys on todella hyvä, yli 7 000 g/m2/ 24 h, mikä on huippuluokkaa tämän tyyppisissä käsineissä.

Lapaset ovat hieman kalliimmat kuin monet muut tarkastelemamme mallit, mutta samalla niitä voi käyttää sekä suurimman osan syksystä että talven, koska kyseessä on 2-in-1-ratkaisu.

Reima Uusio 2-in-1 on saatavana useissa eri väreissä, ja se on mukava ja ainutlaatuinen lapanen, josta pidämme.


Kuling Lapaset

Kuling Lapaset

Katso hinta täältä:

Näitä Kulingin lapasia on saatavana useissa eri malleissa, jotka sopivat myös tuotemerkin muuhun tyylikkäiden talvivaatteiden valikoimaan.

Kuling Gothenburgissa on kylkineulotut hihansuut, jotka tekevät siitä pehmeän ja mukavan ranteiden ympärillä. Ne ovat erittäin joustavat, joten lapaset on helppo pukea ja riisua, ja samalla ne hylkivät lunta hyvin.

Lapaset ovat vedenpitävät 8 000 mm:iin asti ja ovat tuulenpitävät. Ne hengittävät kohtuullisen hyvin, ja niillä on yleensä mukava leikkiä pitkiäkin aikoja. Käsineiden pinta on käsitelty PFC-vapaalla BIONIC-FINISH®ECO-käsineellä, joka suojaa hellävaraisesti ja tehokkaasti vettä ja likaa vastaan.

Kuling Gothenburg on tyylikäs ja ainutlaatuinen lapanen, joka on suosittu ostaa yhdessä yhteensopivan pipon kanssa!


Lasten lapaset tai käsineet – mikä on paras?

Lasten talvihansikkaita on kahta päälajiketta:

  • Lapaset
  • Talvihanskat

Näin ajattelemme:

Lapaset ovat aina parhaat pienille lapsille. 0-vuotiaille ja sitä vanhemmille ja noin 4-vuotiaille lapsille kannattaa ostaa lapaset. Varsinkin jos niitä käytetään esikoulussa. Lapsen on paljon helpompi saada hanskat päälle, eikä sinun tarvitse näpelöidä sormillasi. Talvihanskat ovat usein hieman kovemman tuntuiset, mikä vaikeuttaa niiden pukemista.

Lapasten toinen etu on se, että ne pitävät sinut usein lämpimämpänä. Kun sormet ovat yhdessä, ne auttavat pitämään toisensa lämpiminä. Hanskat voivat joskus tuntua hieman kylmemmiltä käyttää.

Talvihanskat ovat todennäköisesti parhaat, jos lapsi on tarpeeksi iso pukemaan ne itse. Yli 7-vuotiaat lapset suosivat usein käsineitä, koska niiden kanssa on helpompi leikkiä ja ne voivat näyttää hieman vähemmän “lapsellisilta”.

Tärkeimpiä talvipakkasilla tarvittavia varusteita ovat lapaset ja hyvä hattu. Lue lisää lasten parhaista talvihatuista täältä!