Parhaat lasten lenkkarit 2024: Lasten kengät kevääseen ja kesään

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Keväällä ja kesällä on mukavaa päästä vihdoin juoksemaan kevyissä kengissä. Lapset rakastavat liikkua ja mukavat lenkkarit ovat täydelliset kevät ja kesäkengät lapsille. Tässä on suosikkimme – tämän vuoden parhaat lasten lenkkarit!

Jos haluat parin lämpimämpiä kenkiä, voit katsoa vinkkimme syksyn parhaista lasten kengistä!

Lapset sitovat kenkänsä

Mitkä lasten lenkkarit olivat parhaat testissä?

Paras testissä kevään ja kesän täydellisten matalien lastenkenkien joukossa oli Viking Bryne. Ne ovat täydellinen yhdistelmä keveyttä ja kestävyyttä.

Pidämme myös paljon Reima Passosta. Suomalainen laatumerkki ja nämä lasten kengät ovat myös vedenpitävät ja todella mukavat käyttää.

Meidän on myös suositeltava Kavatin kivoja lastenkenkiä. Todellinen laatumerkki lapsille!

Jatka lukemista nähdäksesi kaikki kengät, joita arvioimme tarkemmin! Katso myös vinkkimme vedenpitävistä kengistä, joissa on Gore-Tex!

Viking Bryne Lenkkarit

Viking Bryne Lenkkarit

Katso hinta täältä:

Tämä on todella hyvä kenkä, jossa on sekä helppo juosta ja liikkua, mutta saman aikaisesti todella tukeva ja kestävä kenkä. Viking onnistuu tässä yhdistämään toiminnon ja mukavuuden laatuun ja kestävyyteen.

Bryne -lenkkarissa on kaksoisverkkokankaat polyesterimateriaalia, joissa on lisävahvistusta varpaiden ja kantapäiden ympärillä. Nämä kengät on tehty kestämään. Samaan aikaan materiaali on ilmavaa ja hengittävää. Ne eivät kuumene liikaa edes kesällä ja poistavat hyvin kosteutta ja lämpöä.

Kengät suljetaan kahdella tarranauhalla, mikä on yksinkertaista ja lapsi voi tehdä sen nopeasti. Tämä on todellinen suosikki ja myös hinta on houkutteleva. Viking Brynestä on vaikea löytää mitään negatiivista sanottavaa. Tämä on selkeästi paras testissä kun on kyse lasten matalista lenkkareista!


Viking Footwear Kid’s Cascade Mid III Gore-Tex

Viking Footwear Kid’s Cascade Mid III Gore-Tex

Katso hinta täältä:

Tämä on erittäin ylellinen malli, jolla on monia ominaisuuksia, jossa tuotteen hintalappu vastaa tuotetta.

Vaikka kengissä on korkeat reunat ja ne tarjoavat erittäin hyvän tuen jalalle, se on mukava ja joustava kenkä, joka sopii erinomaisesti aktiviteetteihin joissa on paljon liikettä. Kengässa on Gore-Tex-ulkopuoli, joka tekee siitä vedenkestävän. Tästä huolimatta kenkä on ilmava ja ja hengittävä, eikä se kuumene liikaa kesälläkään.

Viking Cacade Mid III on aivan kuten heidän Bryne -lenkkarit, joissa on kaksinkertaiset polyesterikankaat ja vahvikkeet sekä kantapään takana että edessä varpaissa.

Jos haluat lasten kengän, joka kestää kaikenlaisia ​​sääolosuhteita ja kestää läpi kevään, kesän ja syksyn, Viking Cascade Mid III on loistava valinta. Pidämme todella kengän kevyen urheilullisuuden ja kovan todellisen toiminnon yhdistelmästä.


Reima Passo Lenkkarit

Reima Passo Lenkkarit

Katso hinta täältä:

Nämä ovat pari lasten lenkkaria, joissa on melko korkea varsi. Ne ovat tukevat ja niissä on vankka pohjaosa termoplastista kumia, joka pitää jalat tukevasti myös liukkailla pinnoilla. Tämä on erittäin monipuolinen kenkä. Toisaalta se on kevyt ja ilmava ja erittäin joustava, mikä tekee siitä erinomaisen lenkkarin jokapäiväiseen käyttöön kaikissa leikkimuodoissa. mutta siinä on melko lämmin ja pehmeä tekstiilivuori sisällä. Siksi se on täydellinen sekä keväällä, kesän hieman kylmempinä päivinä että alkusyksyllä.

Kengissä on älykäs pohja, jossa on “Happy Fit” -painatus, jonka avulla on helppo mitata ja nähdä, onko koko oikea. Kengät ovat erittäin helppokäyttöiset ja niissä on tarranauhakiinnitys, jotta lapset voivat kiristää kengät itse.

Tämä on täydellinen kenkä niille, jotka haluavat olla paljon ulkona, erityisesti metsässä tai muissa ympäristöissä joissa vaaditaan hieman tukevampia korkeita kenkiä. Reima Passo on erittäin mukava ja kestävä lasten kenkä, jota voimme ehdottomasti suositella!


Reima Evaste Lenkkari

Reima Evaste Lenkkari

Katso hinta täältä:

Toinen Reiman kenkä, jonka haluamme nostaa esille on heidän Evaste malli. Tämä on todella kaunis kevätkenkä lapsille. Niitä on saatavilla useissa tyylikkäissä vahvoissa väreissä. Reima Evaste kengän suunnittelussa on jotain erityistä.

Ulkonäön lisäksi tässä lasten lenkkarissa on useita muita etuja. Kengässä on todella hyvä pohja, joka on valmistettu joustavasta EVA-materiaalista ja jossa on pehmeä kumimainen tunne. Se antaa kevyen pohjan fantastisella otteella pintaa vasten. Kengät ovat sekä helppokäyttöiset että lasten on erittäin helppo pukea ne päälle suurella, leveällä tarranauhalla, jolla ne voidaan pukea päälle ja pois.

Jos haluat todella kevyet ja rennot kevät- ja kesäkengät lapselle, Reima Evaste Lenkkari on ehdottomasti yksi suosikeistamme.


Leaf Hamar Lenkkarit

Leaf Hamar Lenkkarit

Katso hinta täältä:

Nämä kengät ovat sekä kevyet jalassa että vedenpitävät. Melko monipuolinen lasten lenkkari, joka sopii lähes jokapäiväiseen käyttöön.

Ne on helppo laittaa päälle ja niissä on kaksinkertaiset tarranauhat. Todella hyvä vakiomalli, joka täyttää kaikki vaatimukset hyvälle lasten kenkälle. Pidämme mallista todella, mutta kengässä ei ole aivan samaa kestävyyttä kuin esimerkiksi todella vankalla kengällä, kuten Viking -malleilla.

Näemme Leaf Hamarin mukavana vaihtoehtona, ja se on saatavilla parissa erilaissa mukavissa värivaihtoehdoissa. Selkeä hyväksytty kesäkenkä lapsille!


Nordbjørn Milky Way LED-lenkkarit

Nordbjørn Milky Way LED-lenkkarit

Katso hinta täältä:

Tyylikkäät kengät vilkkuvalla toiminnolla. Pohjan välkkyvä vaikutus on uskomattoman suosittu lasten keskuudessa. Lisäksi se tekee lapsesta näkyvämmän pimeässä, mikä tuntuu turvalliselta.

Nordbjørn Milky Way on saatavilla useissa väreissä ja se on myös erittäin edullinen kenkä. Se on lasten kenkä, joka on erittäin suosittu ja monet lapset ovat yleensä ylpeitä vilkkuvista lenkkaristaan.

Kengät istuvat hyvin ja on helppo kiinnittää kaksinkertaisilla tarranauhoilla. Pohjallinen on valmistettu vahvasta kumimateriaalista, joka antaa hyvän pidon maata vasten.

Varsinaisen vilkkutoiminnon lisäksi tämä on itse asiassa myös todella hyvä lasten kenkä. Niissä on hyvä istuvuus, joka sopii hyvin määritetyn koon mukaan. Kengät sopivat parhaiten kuivina päivinä, koska ne eivät ole niin vedenpitävät.

Joka tapauksessa olemme täysin vakuuttuneita siitä, että lapsesi pitää näistä Nordbjørn Milky Way vilkkuvista kengistä yhtä paljon kuin me!


Pax Doya Tennarit

Pax Doya Tennarit

Katso hinta täältä:

Tyylikäs urheilullinen kevätkenkä, joka sopii erinomaisesti lapsille, joilla on paljon juoksua jaloissa. Se on matala ja erittäin kevyt ja ohut kenkä, jolla on mukava kävellä ja juosta. Niitä on saatavilla useissa tyylikkäissä väriyhdistelmissä ja ne ovat trendikkäitä ja mukavat lasten kengät edulliseen hintaan.

Pax Raskin (Pax Doyan) alla on hyvä kumipohja, joka antaa hyvän pidon maahan. Se on myös tukeva ja kestävä.

Kengät on erittäin helppo pukea ja kiinnittää tarranauhalla. Niissä on myös joustavat nauhat, jotka pitävät kengän paikallaan, mutta mitään ei tarvitse sitoa.

Kengät eivät sisällä esimerkiksi PVC: tä, PTFE: tä tai muita haitallisia aineita, kuten fluorattuja hiilivetyjä.

Lyhyesti sanottuna Pax Doya on todella mukava ja tyylikäs lenkkaripari, joita lapset voivat käyttää kesällä. Se on raikas ja kevyt kenkä, joka sopii kaikkiin tilanteisiin!


Tretorn Lunar Hybrid Lastenkenkä – Parhaat vedenpitävät lastenkengät

Tretorn Lunar Hybrid Lastenkenkä

Katso hinta täältä:

Tämä on erityinen lasten kenkämalli, joka sopii moniin ilmastoihin. Näitä kenkiä on erityisen hyvä käyttää kun sää on hieman epävarma, esimerkiksi kun talvi muuttuu kevääksi tai kesä muuttuu syksyyn. Näitä kenkiä kutsutaan hybridiksi, koska ne ovat hieman sekoitus kumisaappaiden ja lenkkarien välillä.

Tretorn Lunar Hybrid on vedenkestävä kenkä, jonka pohja on todella karkea. Se on erinomainen kenkä käytettäväksi metsäkävelyillä tai vastaavilla retkillä, koska jalat voivat kastua. Kengissä on paljon hyviä ominaisuuksia, joita arvostamme.

Kengät on helppo pukea ja riisua. Ei ole solkia ja kengissä on älykkäitä vetokoukkuja, jotka helpottavat lapsen kenkien pukemista. Pohjallinen voidaan irrottaa, jotta kengät tuulettuvat tarvittaessa. Vuori kengän sisällä on nopeasti kuivuva ja kengät ovat eristävät ilman että ne tuntuvat hiostavilta. Lisäksi kengät ovat täysin vegaaniset ja valmistettu luonnonkumista, mikrokuidusta ja neopreenista.

Tämä on uskomattoman hyödyllinen kenkä, joka on täydellinen päivinä, jolloin lapsi on vaarassa kastua. Täydellinen kenkä, joka istuu mukavammin kuin kumisaapas, mutta tarjoaa silti todella hyvän suojan jaloille. Pidämme todella Tretorn Lunar Hybridistä ja annamme sille erityisen lämpimän suosituksen, jos tarvitset tämän tyyppisiä ​​kenkiä!


Nike Pico 5 Unisex Lenkkarit

Nike Pico 5 Unisex Lenkkarit

Katso hinta täältä:

Nämä Nike-kengät ovat todella tyylikkäät ja niitä on saatavilla sekä todella pienille lapsille, jotka ovat tulleet tyylitietoisiksi varhaisessa iässä, että hieman vanhemmille lapsille. Ne on valmistettu kestävästä nahasta ja ovat sekä kestävät että todella mahtavaa katseltavaa. Tämän tyyppisiä kenkiä voidaan usein myös myydä tai lahjoittaa eteenpäin toiselle lapselle, kun lapsesi kasvaa kengistä.

Kengät ovat helppokäyttöiset tarrakiinnityksellä ja vetokoukku löytyy takana kantapäästä. Tämä on täydellinen kevätkenkä lapsille, ja siinä on hyvä hengitettävyys ja pehmeä ja mukava iskunvaimennus pohjan vaahtomateriaalin ansiosta. Sisäpohja on valmistettu todella kestävästä kumista, joka pitää ja saa hyvän otteen maasta.

Jos haluat tunnetun tuotemerkin lasten lenkkarit, Nike Pico 5 Unisex on todella mukava lastenkenkä kesällä. Pidämme sekä tyylistä että toiminnasta. Tyylikkäät, mukavat ja kevyet kengät liikkumiseen ja näyttämään hyvältä samanaikaisesti.


Kavat Svedby

Kavat Svedby

Katso hinta täältä:

Mielestämme nämä kengät ovat fantastisen tyylikkäät. Eikä se ole ainut etu, Kavat Svedby kengät ovat vedenpitävät ja niissä on monia suuria etuja. Samaan aikaan tämä on hieman kalliimpi lastenkenkä. Sinä, joka tunnet Kavatin, tiedät, että heidän lenkkarit ovat huippuluokkaa, mutta hintalappu on hieman korkeampi.

Kuten mainitsimme, nämä lenkkarit ovat 100% vedenpitävät, mikä ei ole yleistä tämän tyyppisten kenkien suhteen. Vedenpitävyys tulee kengän sisäpuolella olevasta erityisestä kalvosta sekä teipatuista saumoista ulkopuolelta. Kengässä on älykäs muotoilu, joka tekee kengistä ainutlaatuiset. Kengän materiaalit koostuvat jossain määrin kierrätysmateriaaleista, kuten tekstiileistä ja nailonista, mikä on mielestämme suuri plussa kestävyyden kannalta.

Kengät on vahvistettu sekä kantapäässä että kengän kärjessä. Tämä tarkoittaa, että jalat istuvat tukevasti ja ovat suojattu. Koko kenkä on konepestävä 30 asteessa.

Kaiken kaikkiaan tämä on upea lasten kenkä keväällä ja kesällä. Todella tyylikäs, toimiva ja ainutlaatuinen muotoilu. Annamme Kavat Svedbylle lämpimän suosituksen, jos taloutesi sallii nämä hieman kalliimmat lasten kengät.


Bagheera Lasten Lenkkarit – Edulliset urheilukengät lapsille

Bagheera Lasten Lenkkarit

Katso hinta täältä:

Upeasti tyylikäs ja todella edullinen lasten lenkkari klassiselta Bagheera -merkiltä. Tämä on uskomattoman kevyt ja ihana kenkä, joka on täydellinen, kun aurinko paistaa ja maailma on valmis valloitettavaksi.

Bagheera Zippyn päällä on ohut ja ilmava verkko ja valettu pohjallinen, joka sopii täydellisesti jalkaan. Se on kenkä, joka sopii todella hyvin ja on mukava jaloissa useimmille lapsille päivän aktiviteettien aikana.

Ne on helppo kiinnittää kaksinkertaisilla tarranauhoilla ja istuu hyvin, mutta samalla ne on helppo pukea ja riisua. Niitä on saatavilla useissa väriyhdistelmissä ja ne tuntuvat todella raikkailta.

Yllättävän halpa kenkä, kun otetaan huomioon korkea laatu. Jos haluat todella hyvän urheilullisen lenkkarin lapsille, sinun on tutustuttava Bagheera Zippy Sneakeriin. Nämä ovat yhdet edullisimmat lasten urheilulliset kengät!


Disney Frozen Lenkkarit – Kengät lapselle joka pitää Frozenista

Disney Frozen Lenkkarit

Katso hinta täältä:

On melko laaja valikoima lasten kenkiä, joiden mallit on otettu suosituista lastenelokuvista Frozen ja Frozen 2. Usein nämä ovat jopa melko halpoja, mikä on ilahduttavaa.

Joissakin kengissä on vilkkuvia valoja ja muita hauskoja ominaisuuksia. Tutustu valikoimaan ja katso, pidätkö näistä suloisista Frozen -sarjan kengistä!


Champion Lastenkengät

Champion Lastenkengät

Katso hinta täältä:

Vanhalla klassisella urheilumerkillä Championilla on pari todella mukavaa lastenkenkää. Ne sopivat hieman isommille lapsille ja ovat todella mukavat ja helppot kengät liikkumiseen kesällä. Täydelliset aktiiviseen pelaamiseen ja urheiluun.

Suosikkimme ovat Champion Alpha B Youth Sneaker. Niitä on saatavana pari eri väriyhdistelmänä. Nämä ovat todella mukavat lenkkari, jotka ovat uskomattoman kevyet ja antaa nopean ja joustavan tunteen. Samaan aikaan ne ovat pehmeät sisältä ja tarjoavat pehmusteen, joka on hellävarainen jalalle ja kantapäälle.

Jos haluat tyylikkäät lenkkariparit kouluikäiselle lapselle, Champion Alpha B Youth Sneaker voi olla todella loistava vaihtoehto. Lapset pitävät usein näiden kenkien suunnittelusta ja tunteesta. Ehdottomasti todella mukava lasten lenkkari keväällä!


Paw Patrol Lenkkarit

Paw Patrol Lenkkarit

Katso hinta täältä:

Tietysti suosittu Paw Patrol -sarjalla on myös useita erilaisia ​​kenkiä, joiden kuviot ovat kengissä. Pidämme näistä kengistä, ne ovat sekä halpoja että todella hyviä. Pidämme erityisesti mallista, jossa on kaksinkertaiset tarranauhat. Ne ovat melko kestäviä ja saat kestävän ja mukavan lasten lenkkarin, jossa on mukava lapsiystävällinen muotoilu, hyvään hintaan.

Tutustu Paw Patrol Lenkkari -valikoimaan eri myymälöissä ja katso, löydätkö suosikkisi!


Diadora Game P PS Tennarit

Diadora Game P PS Tennarit

Katso hinta täältä:

Urheilullinen Diadora -brändi on kehittänyt todella hyvän lastenkengän, josta pidämme erittäin paljon, nimittäin heidän Game P PS Tennari.

Tämä on yksinkertainen ja todella laadukas kenkä. Se on valmistettu keinonahasta ja siinä on yksinkertainen tarranauhakiinnitys, joka helpottaa lasten kenkien käyttöä. Niitä on saatavilla useissa eri väreissä, ja ne ovat todella mukavat kevät ja kesä kengät, joissa on urheilullinen tyyli ja jotka sopivat paljon ulkona leikkiville lapsille.

Kengät eivät maksa liikaa ja tämä on loppujen lopuksi erittäin edullinen lasten kenkä. Hyvä ja hyväksi todettu merkki, tyylikkäät kengät. Diadora Game P PS Tennarit on lyhyesti sanottuna erittäin toimiva ja erittäin kauniisti suunniteltu lasten kesäkenkä!


Mikä kenkäkoko sopii eri ikäisille?

Tässä on taulukko kenkä ko’oista, joita sovelletaan lasten kenkiin. Muista tarkistaa jälleenmyyjältä, onko heillä suosituksia. Mittaaminen vain iän perusteella voi olla hieman epävarmaa, koska tämä tietysti vaihtelee lapsesta lapseen. Usein on viisasta ostaa 1-2 kokoa suurempia kenkiä. Sitten on mahdollista täyttää kenkä ylimääräisellä pohjalla alussa ja sitten lapsella on kasvuvaraa kengässä.

Jalan pituus Kengänkoko Ikä (suunnilleen)
9 – 11 cm17 – 184 – 9 kuukautta
11 – 13 cm19 – 219 – 12 kuukautta
13 – 15 cm22 – 241 – 2 vuotta
15 – 17 cm25 – 273-4 vuotta
17 – 19 cm28 – 304-6 vuotta
19 – 21 cm31 – 336-7 vuotta
21 – 23 cm34 – 367-8 vuotta
23 – 25 cm37 – 3910-11 vuotta