Parhaat lasten pipot syksyyn 2024: Ohuet lasten myssyt syksyyn

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Syksyn lähestyessä on hyvä pitää varalta muutamia pipoja. Korvista paleleminen ei ole hauskaa ja syksy voi olla tuulinen ja myrskyinen. Sekä vauvoille että isommille lapsille ohut, mukava puuvillainen pipo on syksyksi sopiva asuste. Tässä on parhaat syyspipot ja -myssyt lapsille!

Lapset ulkona syksyllä oranssin hatun ja punaisen takin kanssa

Mikä pipo on lapsille paras syksyllä?

Parhaita vauvojen pipoja ovat Polarn O. Pyertin pipot. Heidän ohut hieno puuvillapipo on täydellinen auttamaan pienimpiä säilyttämään kehon lämpöä.

Toinen uusi lempituotteemme on ekologisesta puuvillasta valmistettu Geggamojan pipo. Se on oikein mukava ja joustava pipo, joka on saatavilla monissa eri supersuloisissa vaihtoehdoissa.

Käytämme vielä tilanteen hyväksi ja suosittelemme myös Lindexin FIX-pipo. Täydellinen pipo lapsille, jotka tykkäävät leikkiä ja viettää aikaa ulkona vuoden ympäri. Täydellinen ulkoilmapipo lapsille!

Jos tarvitset lämpimämpiä vaatteita, katso vinkkimme talvimyssyistä!

12 lasten syyspipoa

Alle on listattu jopa 12 erilaista ja -hintaista hienoa syysmyssyvaihtoehtoa lapsille. Katso myös vinkkimme lasten liiveistä, täydellinen asuste syksyyn!

Polarn O. Pyret pipo ohuesta puuvillasta

Polarn O. Pyret pipo ohuesta puuvillasta

Katso hinta:

Polarn O. Pyret tarjoaa monia erilaisia pipovaihtoehtoja eri kokoisina. Pidämme etenkin heidän ohuista vauvoille tarkoitetuista pipoista, jotka ovat täydellisiä syksyyn, mutta sopivat käytettäväksi myös loppukesästä ja keväällä.

Polarn O. Pyertin pipot ovat sopivan ohuita ja valmistettu joustavasta trikoomateriaalista. Materiaali on tehty ekologisesta puuvillasta ja on äärettömän pehmeää, mutta kuitenkin tiivistä, ilman että se kuitenkaan hikoiluttaa.

Jos pipo on hieman liian suuri, voi reunat helposti taittaa ylös niin, että pipo sopii hyvn päähän. Näin ollen voit käyttää samaa pipoa pidemmän aikaa ja siitä tulee ajan mittaan ja lopulta erittäinkin edullinen vaihtoehto.

Jos joutuisimme suosittelemaan vain yhtä pipoa vauvoille ja pienille lapsille syksyllä käytettäväksi, valitsisimme ehdottomasti Polarn O. Pyretin pipon.


Geggamoja pipo ekologisesta puuvillasta

Geggamoja pipo ekologisesta puuvillasta

Katso hinta:

Äärettömän suloinen ja käytännöllinen pipo hienolta ruotsalaiselta tavaramerkiltä Geggamojalta. Tämä malli sopii käytettäväksi käytännössä minä vuodenaikana tahansa, mutta ehkä etenkin syksyksi, kun ilmat hieman viilenevät. Pipo on saatavilla aina vastasyntyneiden koosta 12-vuotiaille asti.

Geggamojan pipot on valmistettu mukavasta bambu- ja puuvillakankaasta. Se on hieno yhdistelmä, joka on sekä sopivan lämmin että joustava. Bambumateriaali on ekologinen ja luonnollisesti hajoava.

Pidämme Geggamojan pipoissa etenkin siitä, että ne säätelevät hyvin kehon lämpöä. Ne ovat tiiviitä tuulta ja kylmää vastaan, mutta antavat pään ja otsan hengittää, jottei pipon alla kuitenkaan tule liian lämmin.

Geggamojan pipo on selkeästi yksi lemppareistamme, ja suosittelemme lämpimästi että katsot heidän tarjontaa tarkemmin. Heillä on äärettömän monta suloista vaihtoehtoa, joista valita!


Lindex FIX-pipo

Lindex FIX-pipo

Katso hinta:

Lindexillä on joitakin todella hienoja trikoopipoja, jotka sopivat sekä vauvoille että pienille lapsille. Ne on saatavilla monissa eri väreissä ja kuoseissa ja ovat kaikkein suloisimpien näkemiemme pikkulasten pipojen joukossa.

Pipot on valmistettu ekologisesta puuvillasta, jonka taustalla on vahva kestävyysajattelu. Nämä pipot ovat aika lämpimiä, koska niissä on myös pehmeä fleecekankainen vuori. Siksi ne ovat täydellisiä puettavia lapsille lämmikkeeksi myös syksyn kylmimpiin päiviin ja alkutalveen.

Pipot ovat pehmeitä ja hienoja ja sopivan joustavia 5% elastaanin ansiosta. Lindexin trikoopipo voi itse asiassa olla kaikkein hintansa arvoisin pipo kaikista tarkastelemistamme vaihtoehdoista ja se on ehdottomasti tuote, jota voimme suositella. Yksi kaikkein hintansa arvoisimpia lasten pipoja!


Helly Hansen Kids’ Outline Pipo

Helly Hansen Kids' Outline Pipo

Katso hinta:

Helly Hansen Kids’ Outline Pipo on mukava neulottu pipo, joka istuu todella hyvin päähän. Sen muotoilu on yksinkertainen, mutta siinä on useita raikkaita värejä, joista voit valita.

Tämä on ulkoiluhattu, joka sopii erinomaisesti ulkoleikkeihin ja luontoretkille kaikissa sääolosuhteissa. Se on valmistettu erittäin mukavasta materiaalista. Se sekä pitää lämmön hatun sisällä että siirtää sen ulos hatusta. Tämä tarkoittaa, että hattu pitää pään lämpimänä ilman, että siitä tulee liian kuuma.

Helly Hansen Kids’ Outline Pipo on erittäin mukava pipo, varsinkin kun sää hieman viilenee syksyllä. Täydellinen hattu lapsille, jotka viettävät paljon aikaa ulkona syksyllä!


Isbjörn of Sweden Husky Beanie

Isbjörn of Sweden Husky Beanie

Katso hinta:

Tämä on todella laadukas pipo merkiltä Isbjörn of Sweden. Tyylikäs design, johon sisältyy valmistajan logo pipon etuosassa ja pieni Ruotsin lippu pipon sivussa.

Husky Beani on saatavilla koissa, jotka sopivat sekä aivan pienimille että jopa 12-vuotiaille lapsille. Pipo on valmistettu puoliksi polyesterista ja puoliksi villasta, joten se on aika lämmin pipo, joka sopii sekä syksyyn että osaksi talveakin. Se ei kuitenkaan yleensä lämmitä liikaa, mikä tekee siitä täydellisen pipon myös leikkihetkiin ja urheiluun.

Isbjörn of Sweden on lasten kestäviä ja käytännöllisiä vaatteita taitavasti valmistava merkki. Tämä pätee myös tähän pipoon, joka on täydellinen asuste syksyisille retkille, ulkoleikkeihin, kouluun ja vapaa-aikaan.

Olemme ihastuneita Isbjörn of Sweden Husky Beanie -pipoon ja voimme todellakin suositella sitä sinulle, jolla on lapsia, jotka tykkäävät liikkua ja viihtyvät ulkona vuoden ympäri!


Tiny Treasure Sarah Pipo

Tiny Treasure Sarah Pipo

Katso hinta:

Yksinkertainen mutta hieno pipo, joka on todellakin hintansa arvoinen ja ostettavissa 4 pipon monipakkauksena. Tiny Treasure Sarah on täydellinen pipo syksyyn ja aikaiseen talveen, ja valmistettu ekologisesta puuvillasta.

Pipo on edullinen ja toimii ok. Se ei kuitenkaan ole yhtä joustava kuin esimerkiksi Polarn O. Pyretin pipot, vaan hieman jäykempi. Siten myös koot tuntuvat hieman pienemmiltä ja se voi tuntua ahtaalta lapsen kasvaessa.

Sitä paitsi pipoja on saatavilla lähinnä sellaisissa koissa, jotka sopivat isommille, jo kouluikäisille lapsille. Jos sinulla on useita tämän ikäisiä lapsia, on tämä erittäin käytännöllinen ja hintansa arvoinen paketti; puhtaita pipoja aina saatavilla, koko syksyksi ja talveksi.

Yleisesti ottaen pidämme Tiny Treasure Sarah -piposta, mutta siitä huomaa myös että se on hieman halvempi vaihtoehto. Täysin ok ja ehdottomasti hintansa arvoinen, muttei välttämättä se kaikkein paras.


Nordbjørn Lysefjord Trikoopipot

Nordbjørn Lysefjord Trikoopipot

Katso hinta:

Pehmeä ja joustava hattu edulliselta tuotemerkiltä. Tämä neulottu pipo istuu hyvin päähän, ja siinä on pehmeä ja miellyttävä istuvuus, ja se on valmistettu luomupuuvillasta. Sitä on saatavana parissa eri mallissa, joissa kaikissa on upeat mattapintaiset värit.

Pidämme todella paljon tämän hatun mukavasta materiaalista, joka tuntuu todella joustavalta ja pehmeältä. Puuvillan lisäksi se sisältää pienen määrän elastaania, joka antaa hatulle pehmeän tuntuman ja täydellisen istuvuuden.

Tämä on melko ohut hattu, täydellinen esimerkiksi syksyyn. Pidämme Nordbjørn Lysefjord Trikoopipotista ja voimme ehdottomasti suositella sitä.


A Happy Brand Baby Pipo

A Happy Brand Baby Pipo

Katso hinta:

Äärettömän suloisia pipoja vauvoille. Yksinkertainen mutta todella hieno design – pidämme etenkin mallista, jossa on pieni solmu päälaella.

Tämä on hieno ja hintansa arvoinen pipo, valmistettu 95% puuvillasta ja 5% elastaanista. Todella positiivinen yksityiskohta A Happy Brandin suhteen on heidän tapansa työskennellä kestävyyden parissa läpi koko tuotantoprosessin. Materiaali on ekologinen ja valmistajat ovat todella tarkkoja siitä, missä heidän tuotteensa valmistetaan ja mistä heidän raakamateriaalinsa on peräisin, parhaan mahdollisen kestävyysajattelemisen varmistamiseksi.

A Happy Brand -pipot ovat usein saatavilla todella hyvään hintaan, esimerkiksi 3 pipoa 2 hinnalla. Tarkista, onko juuri nyt mitään tarjousta saatavilla, koska tämä on todella hieno pipo vauvoille, sekä syksyllä että ilmojen siitäkin vielä viiletessä.


Elodie Pipo

Elodie Pipo

Katso hinta:

Yksinkertainen ja yksivärinen pipo Elodien logolla. Saatavilla koissa aina vastasyntyneestä noin 2-vuotiaalle.

Tämä on aika yksinkertainen pipo, joka on samanaikaisesti hyvin valmistettu. Materiaali on Oeko-Tex-sertifioitua puuvillaa pienellä määrällä elastaania joukossa tuomaan joustoa. Pipon materiaali hengittää hyvin jottei pää hikoilisi sen alla liikaa. Tämä on todella hyvä pipo pidettäväksi loppukesästä ja syksystä, kun lapsen pää on pidettävä lämpimänä.

Elodie Pipo on yksinkertainen ja toimiva. Design on simppeli, mutta pipo on saatavilla eri väreissä ja sopii suurimpaan osaan tilanteita. Yksinkertaisesti hyvä pipo vauvoille!


Lindberg Kisa Pipo

Lindberg Kisa Pipo

Katso hinta:

Yksinkertainen mutta tyylikäs ja erittäin käytännöllinen pipo ihanalta Lindberg-merkiltä. Farkkuhattu on ohut ja kevyt ja sopii täydellisesti lähestyvään syksyyn.

Lindbergin pipo on valmistettu akryylistä ja villasta. Se on mukava, lämmin hattu, jonka tuskin tunnet päässäsi. Se pitää kuitenkin pään ja korvat lämpiminä myös tuulisella säällä.

Pidämme Lindbergin tuotemerkistä useista syistä. He ovat taitavia valmistamaan käytännöllisiä ulkoiluvaatteita, jotka tekevät elämästä luonnossa helppoa ympäri vuoden.

Lisäksi niiden valmistus on hyvin ympäristötietoista. Niissä käytetään usein luomupuuvillaa ja usein kierrätysmateriaaleja. Lindberg kantaa myös suurta eettistä vastuuta ja pyrkii valvomaan tuotteidensa valmistusolosuhteita.

Tämä on erinomainen pipo, joka sopii hyvin sekä syksyyn että talveen.


Minkä kokoinen pipo lapselle ja vauvalle?

Suositellut koot lasten pipoille näyttävät seuraavanlaisilta:

Lapsen ikäPipon koko
0 – 1 kuukautta36 – 38
1 – 4 kuukautta40 – 42
4 – 9 kuukautta44 – 46
9 kuukautta – 2 vuotta48 – 50
2 – 9 vuotta52 – 54
9 – 12 vuotta56 – 68

Pitävätkö lapset yleensä pipoa syksyllä?

Kyllä, etenkin pienten lasten tulee pitää pipoa kun ulkona on syksyllä kylmää ja tuulista. Etenkin vastasyntyneiden päät tulee peittää pipolla pään lämpimänä pitämiseksi.

Tavallisesti suositellaan yksinkertaisempaa puuvillapipoa pidettäväksi syksyllä. Niitä voi erinomaisesti käyttää myös viileinä kesäiltoina, tai kevätpäivinä kun ilmat eivät vielä ole lämmenneet. Kaikilla lapsilla tulisi olla mukava syyspipo, koska korvista paleleminen ikävissä säissä ei ikinä ole mukavaa.

Lämpimillä ulkovaatteilla, esimerkiksi vuorillisilla sadevaatteilla ja hyvässä pipossa on lapsi valmis leikkimään ulkona koko syksyn läpi.

Minkä tyyppinen pipo lapsella tulee olla syksyllä?

Suosittelemme pitkälti aina yksinkertaisempaa puuvillapipoa. Nämä ovat ohuita ja kevyitä, yleensä aika napakasta mutta joustavasta materiaalista valmistettuja, ja pitävät pään lämpimänä hiostamatta. Joskus niitä kutsutaan trikoopipoiksi ja joskus sanalla ”beanie”. Tämän tyyppisiä pipoja on saatavilla sekä vastasyntyneille, hieman isommille lapsille että nuorisolle.


Täältä löydät lisää asioita, joista voi olla hyötyä syksyllä!