Parhaat lasten pitkät alushousut 2024: lämmintä koko talveksi

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Oikeat vaatteet ovat edellytys ulkoleikkeihin ja nimenomaan pitkät alushousut täyttävät ratkaisevan tekijän ominaisuuden kylmemmässä ilmastossa. Kerrastopukeutuminen on voittava käsite lämmön säilyttämisessä ja koska pitkät alushousut ovat kaikkein lähimpänä ihoa oleva vaate, ovat myös mukavuus- ja toimintovaatimukset niille korkeat. Tässä tarkastelemme parhaimpia lapsille tarkoitettuja pitkiä alushousuja!

Viisi erilaista pitkää alushousua lapsille

Mitkä lasten pitkät alushousut ovat testien parhaat?

Jos haluat parasta, tutustu Craft Sportswear Baselayer Setiin. Heillä on erilaisia lajikkeita säähän ja aktiviteettiin sopiviksi.

Craft Baselayer

Oma lempparimme on jo pitkään ollut eräs lempituotteemme, nimittäin Polarn O. Pyretin pitkät alushousut. Ne ovat ajaton lastenvaate, joka on ollut olemassa vuosikymmeniä ja ovat sekä suloiset että äärettömän mukavat.

Polarn O. Pyret Pitkät alushousut

Toinen erinomainen vaihtoehto on Lindexin FIX merinovillaiset pitkät alushousut. Ne ovat yksinkertaiset, mutta sekä mukavat, lämpimät että hintansa arvoiset.

Lindex FIX Merinovilla Pitkät alushousut

Lopuksi meidän on myös suositeltava Luca & Lola Toto pitkiä alushousuja. Hintansa arvoiset ja erittäin suositut!

Luca & Lola Toto Pitkät alushousut

Katso myös vinkkimme mukavasta lasten pyjamasta!

Arvostelut 11 eri lasten pitkistä alushousuista

Olemme tehneet syväsukelluksen pitkien alushousujen maailmaan tarkastellaksemme yksityiskohtaisemmin materiaaleja, mukavuutta, toimintoja ja designia.

Materiaalin valinta riippuu eri tekijöistä, kuten ulkolämpötila, mihin aktiviteettiin alushousut on tarkoitettu ja toki myös lapsen omat mieltymykset. Todella kylmissään oleville pienille ihmisille suosittelemme merinovillaa.

Todella aktiiviset lapset, jotka helposti hikoavat ja kokevat olonsa liian kuumaksi, tulevat luultavasti viihtymään paremmin sekoitemateriaaleissa, jotka siirtävät kosteutta pois iholta.

Katso myös oppaamme lasten talvivaatteista! Kaikki vaatteet, joita tarvitset kylmää vastaan!

Isbjörn of Sweden Husky Pitkät alushousut

Isbjörn of Sweden Husky Pitkät alushousut

Katso hinta:

Isbjörn of Swedenin Husky-alushousut on valmistettu 49% mulesing-vapaasta merinovillasta, 46% bambuviskoosista ja 5% nylonista optimaalista toiminnollisuutta varten. Merinovilla antaa ja säilyttää lämmön, kun bambuviskoosi puolestaan mahdollistaa kosteuden siirron ja kestävyyden.

Materiaali on ohutta, pehmeää ja joustavaa, eikä nyppyynny jatkuvista pyykinpesukerroistakaan. Näissä pitkissä alushousuissa on myös pehmeä elastaani vyötäröllä, sekä litteät saumat hankauksen vähentämiseksi.

Isbjörn of Sweden työskentelee aktiivisesti sen eteen, että voisi tarjota kestävää kokoelmaa korkealla teknisellä suorituskyvyllä yhdistettynä ajattomaan muotoiluun puhtain linjoin ja selkein värein. Tavaramerkin tausta-ajatus on, että se mikä on lapsellesi kaikkein parasta, on luultavasti sitä myös luonnolle.

Olemme erittäin vaikuttuneita tästä vaatekappaleesta ja sen mukavuudesta, sekä sen lämmönpitokyvystä. Jos haluat yhdet kaikkein mukavimmista ajankohtaisista lasten pitkistä alushousuista, tulee sinun tutustua Isbjörn of Sweden Hysky-housuihin!

Toinen vaihtoehto pitkille alushousuille on hankkia lapsille sukkahousut.


Polarn O. Pyret Pitkät alushousut

Polarn O. Pyret Pitkät alushousut

Katso hinta:

Tässä meillä on aito klassikko, joka ei ikinä vanhene! Nämä raidalliset pitkät alushousut ovat olleet olemassa Polarn O. Pyretin valikoimissa jo vuodesta 1976 lähtien, ja niistä on tullut yksi tavaramerkin päätuote. Nämä pitkät alushousut ovat GOTS-sertifioitu ja valmistettu 100 % puuvillasta.

Lahkeensuiden resorit ovat ekstraleveät ja elastista vyötäröä voi säätää nauhalla. Tämä raidallinen klassikko on saatavilla tummansinisenä ja kirkkaanpunaisena.

Klassinen lastenvaatemerkki Polarn O. Pyret löytyy lasten vaatekaapeista aina sukupolvi toisensa jälkeen. Polarn O. Pyretin lastenvaatteet tunnistaa leikkiystävällisestä designista, joka on suunniteltu rakastettavaksi, pestäväksi ja kulutettavasti. Mukavuus, turvallisuus ja toiminnallisuus ovat Polarn O. Pyretin lastenvaatefilosofian kulmakiviä.

Meillä on erinomaisia kokemuksia näistä ajattomista pitkistä alushousuista ja voimme empimättä suositella Polarn O. Pyretin raidallisia housua erinomaisena perusvaatekappaleena talveen!


Lindex FIX Merinovilla Pitkät alushousut

Lindex FIX Merinovilla Pitkät alushousut

Katso hinta:

Nämä pitkät alushousut on valmistettu ohuesta merinovillaneuloksesta, joka on sertifioitu RWS-standardien (Responsible Wool Standard) mukaan. Merinovilla on poikkeuksellisen pehmeää ollakseen villaa. Materiaali on myös todella käytännöllistä, koska se sekä hengittää että lämmittää, vaikka se kastuisikin.

Merinovilla on itsessään antibakteerista, eikä sitä siten tarvitse pestä kovinkaan usein. Yleensä yön yli tuuletus riittää. Tässä mallissa on vyötäröresori ja lahkeensuiden kavennukset ja on saatavilla murretussa kirkkaansinisessä sekä poltetun oranssin värisenä.

Ruotsalaisella Lindexillä on laaja valikoima sekä käytännöllisiä että kvalitatiivisia perusvaatteita, kuten värikkäitä vaatteita mielikuvituksellisin kuosein. Pidämme Lindex FIX-housujen valikoimasta. Ne ovat lisäksi usein hintansa arvoisia, joten heidän valikoimaansa tutustuminen on suositeltua!


Luca & Lola Toto Pitkät alushousut

Luca & Lola Toto Pitkät alushousut

Katso hinta:

Nämä pitkät alushousut on valmistettu pehmeästä ja miellyttävästä puuvillasta ja on saatavilla tuplapakkauksena, jossa toinen pari on tummansininen ja toinen sini- ja punaraidallinen. Malli on unisex ja siinä on leveät resorit lahkeissa. Näitä pitkien alushousujen paketteja on saatavilla useassa eri värissä, sekä yksivärisenä että raidallisina.

Luca & Lolalla on hyvä valikoima hintansa arvoisia aluskerrastoja ja pitkiä alushousuja lapsille. He tarjoavat yleensä suhteellisen yksinkertaisia, mutta toiminnallisia ja hyvin suunniteltuja vaatteita. Laatu on usein erittäin hyvä, etenkin matalaa hintaa ajatellen.

Jos etsin paria todella hintansa arvoisia pitkiä alushousuja lapselle, on ehdottomasti suositeltavaa tarkastella mitä Luca & Lolalla on tarjota!


Craft Baselayer Set

Craft Baselayer Set

Katso hinta:

Nämä pitkät alushousut ovat todellinen toiminnallisuusvaate ja on valmistettu funktionaalisesta trikoosta, jossa on harjattu sisäpuoli lisälämmikkeenä ja -mukavuutena. Vaatteessa on sileät saumat maksimaalista liikkuvuutta varten ja hankaumien ennaltaehkäisemistä varten.

Myydään vain settinä yhdessä pitkähihaisen aluspaidan ja pitkien alushousujen kanssa. Saatavilla väreissä musta, vaaleanpunainen, sininen, sekä settinä, blokkivärjättynä sinisen ja vaaleanpunaisen sävyissä.

Craft on klassinen ruotsalainen tavaramerkki, joka on valmistanut toiminnallisia urheiluvaatteita 70-luvun alusta lähtien, keskittyen ihmisten lämpimänä ja kuivana sekä oikean ruumiinlämmön ylläpitämiseen.

Craftin kerrastot pitkähihaisine paitoineen ja pitkine alushousuineen ovat varma kortti ja täydelliset talviurheilulajeihin, kuten luistelemiseen, vapaapäivien pulkkamäkiin tai lasketteluun. Täydelliset hiihtohousujen alle! Voimme ehdottomasti suositella lasten Craft Baselayer Set -kerrastoa!


Pierre Robert Merinovilla Pitkät alushousut

Pierre Robert Merinovilla Pitkät alushousut

Katso hinta:

Nämä joutsenmerkityt pitkät alushousut merinovillasta on kehitetty yhteistyössä lapsiperheiden kanssa maksimaalista toiminnallisuutta takaamaan. Housuissa on pitkä ja käännettävä resori lahkeensuussa, pehmeä vyötäröresori sekä kulutusta kestävät vahvistukset polvissa. Pitkät alushousut ovat saatavilla sinisenä, vaaleanpunaisena sekä hailakan vihreän sävyisenä.

Norjalainen Pierre Robert kehittää mukavia perusvaatteita, jotka on suunniteltu nimenomaan tyypilliseen skandinaaviseen arkeen. Heidän filosofiansa on se, että vaatekappaleiden tulee olla sekä mukavia, että mukailla modernia pohjoismaista designia.

Tämä vaate on saatavilla koissa, jotka sopivat hieman isommille lapsille. Ne ovat erinomaiset koulun talviurheilupäiviin, retkille ja talviurheiluun. Jos sinulla on isompi tai teini-ikäinen lapsi, voimme lämpimästi suositella Pierre Robertin pitkä merinovillaisia alushousuja!


Name It Pitkät alushousut

Name It Pitkät alushousut

Katso hinta:

Nämä yksinkertaiset ja tyylipuhtaat pitkät alushousut on valmistettu 100 % mulesing-vapaasta merinovillasta ja niissä on erinomainen kyky säädellä kehon lämpötilaa luonnollisella tavalla. Vaate on pehmeä ja hyvälaatuinen, eikä sen materiaali kutita.

Näissä pitkissä alushousuissa on elastinen vyötärö, resorit lahkeissa ja vahvistetut polvet. Name It-merkillä on valtava tarjonta väreissä ja tyyleissä, joten jokaiseen makuun löytyy jotakin.

Name It on ruotsalainen lastenvaatteiden tavaramerkki, joka suunnittelee leikkisää ja hintansa arvoista muotia lasten tarpeet ja mieltymykset huomioon ottaen, kuitenkin tinkimättä mukavuudesta, turvallisuudesta tai laadusta.

Jos haluat hintansa arvoiset, yksinkertaiset, mutta oikein mukavat pitkät alushousut, voimme suositella Name It Pitkiä alushousuja. Ne ovat usein saatavilla pienissäkin koissa, ja ovat erinomainen valinta nuoremmille lapsille.


Helly Hansen Lifa Merino Set

Helly Hansen Lifa Merino Set

Katso hinta:

Nämä pitkät alushousut yhdistävät uniikkia Lifa®-kosteudensiirtoa luonnolliseen merinovillan lämpöön. Helly Hansenin Lifa®-tekniikka siirtää pois kosteutta samanaikaisesti kuin merinovilla luo hengittävän eristyksen. Tämä älykäs kahden kerroksen rakennelma on optimaalinen aluskerrasto lapsille ja pitää heidät sekä lämpimänä että kuivana.

Myydään ainoastaan settinä, johon sisältyy pitkähihainen aluspaita ja pitkät alushousut. Saatavilla kuudessa eri väriyhdistelmässä ja jännittävissä sävyissä aina tummanvihreästä armeijakuosista puuteriseen vaaleanpunaiseen ja mintunvihreään. Materiaali koostuu 57 % merinovillasta ja 43 % polypropyleenista.

Helly Hansen on norjalainen tavaramerkki, joka on valmistanut ammattimaisia toimintavaatteita ja varusteita yli 140 vuoden ajan. Innovatiivisen tuotantotekniikkansa ansiosta heistä on tullut johtava yritys oman markkinansa sisällä ja ovat kaikkein arvostetuin tavaramerkki ammattilaishiihtäjien kesken.

Arvostamme Helly Hansenin pitkiä alushousuja ja tyylikkäästi suunnitelluista kerrastoista. Ne ovat saatavilla monissa eri tyyleissä ja innovatiivisella designilla, mitä väreihin ja kuoseihin tulee.


Blount & Pool Pants Baselayer Jr Pitkät alushousut

Blount & Pool Pants Baselayer Jr Pitkät alushousut

Ei saatavilla verkossa

Näissä väriä suorastaan purskuvilla pitkissä alushousuissa on korkea hengityskyky ja kosteutta siirtävä ominaisuus. Materiaali koostuu pehmeästä ja joustavasta polyesteristä ja housuissa on resorit punteissa.

Nämä pitkät alushousut ovat saatavilla liudassa erilaisia luovia kuoseja ja väriyhdistelmiä, kaikkea vaaleanpunaisista flamingoista turkoosilla taustalla keltaisiin kylpyankkoihin armeijakuosisella taustalla.

Blount & Pool on tavaramerkki, joka keskittyy ensisijaisesti mukaviin rantavaatteisiin, joissa on hauskat kuosit. Nyttemmin he ovat laajentaneet valikoimaansa aluskerrastoihin, pipoihin ja tuulitakkeihin, myös nämä ihanissa ja värikkäissä kuoseissa.

Blount & Poolin pitkät alushousut ovat taattu suosikki afterski-juhlilla, sekä lapsille että aikuisille!


Urberg Selje Merin-Bamboo Set

Urberg Selje Merin-Bamboo Set

Ei saatavilla verkossa

Nämä pitkät alushousut on valmistettu ulkopuolelta mulesing-vapaasta merinovillasta ja sisäpuolelta kontrastivärisestä bambuviskoosista. Housuissa on resori vyötäröllä ja lahkeissa sekä vahvistetut polvet.

Urberg inspiroituu skandinaavisesta ulkoilmaelämästä ja valmistaa toiminnallisia vaatteita, jotka siihen sopivat. Tavaramerkin tuotteet edustavat kestävää ulkoilmaelämää skandinaavisella mentaliteetilla ja hintansa arvoisilla laatuvaatteilla. Urberg on myös osa globaalia 1 % for the planet -liikettä, joten 1 % yrityksen tuotoista menee lyhentämättömänä hyväntekeväisyystarkoituksiin, jotka liittyvät ilmastonmuutokseen ja kestävyyteen.

Nämä pitkät alushousut ovat saatavilla vain settinä, johon sisältyy pitkähihainen aluspaita ja pitkät alushousut. Saatavilla väreissä teräksen harmaa, tummansininen ja keskisininen. Tämä on hieno, toiminnallinen ja todella käytännöllinen paketti. Pidämme Urbergin pitkistä alushousuissa, ja voimme suositella tätä tavaramerkkiä yleisestikin.


Houdini Sportsware Kids Delta Pitkät alushousut

Houdini Sportsware Kids Delta Pitkät alushousut

Ei saatavilla verkossa

Nämä pitkät alushousut merkiltä Houdini ovat sekä lämpimät, joustavat että nopeasti kuivuvat. Materiaali on Delta Base, joka koostuu 63 % polyesterista ja 37 % kierrätetystä polyesteristä, ja on ohutta, kevyttä, kosteutta siirtävää ja pitää kehon lämpötilan tasaisella tasolla.

Housujen leikkauksessa on hieman korkeampi selkäpaneeli lisämukavuustekijänä, ja niissä on elastinen vyötärö. Pitkät alushousut on saatavilla mattapunaisena sekä himmeän oranssissa sävyssä ja ovat sitä paitsi täysin kierrätettävät.

Houdini on ruotsalainen tavaramerkki, joka perustuu aktiivisen luontoelämän mahdollistavaan ajattomaan, toiminnalliseen ja kestävään designiin. Houdini tarjoaa myös second hand -valikoiman vaatteiden elämänkaaren pidentämiseksi. Kaikki tuotteet second hand -kaupassa ovat tarkoin valittuja, pestyjä ja yleisesti hyvässä kunnossa.

Tämä tavaramerkki erottuu hieman muista, ja on meille jokseenkin uusi merkki. Olemme vaikuttuneita heidän muotoiluistaan yhdistettynä erittäin mukaviin vaatteisiin. Houdini Kids Delta ovat oikein hyvät pitkät alushousut lapsille!


Täältä löydät paljon lisää vinkkejä talvivaatteisiin!