Parhaat lasten sukkahousut 2024: Pehmeät mukavat ja lämmittävät

Viesti sisältää mainoksia mainoslinkkien kautta.

Hyvät ja mukavat sukkahousut voivat olla täydellinen vaate hieman pienemmille lapsille. Suurin osa lapsista ovat sitä mieltä, että ne ovat hienot, samalla kun sukkahousut lämmittävät suhteellisen paljon, kun sää on hieman viileämpi. Tässä artikkelissa tarkastelemme ja vertaamme lähemmin joitain suosituimmista lasten sukkahousuista.

Lapset, joilla on vaaleanpunaiset sukkahousut

Mitkä lasten sukkahousut ovat testeissä parhaat?

Pidämme todella klassisista Polarn O. Pyret -sukkahousuista. Ne on valmistettu pääasiassa luomupuuvillasta ja ovat sekä mukavia että kestäviä. Niiden pienempien kokojen alla on liukumaton materiaali. Käytännölliset, mukavat ja erittäin suositeltavat!

Polarn O. Pyret sukkahousut

Toinen hieno vaihtoehto, jotka ovat usein hintansa arvoiset, ovat Lindexin sukkahousut. Heillä on yleensä laaja valikoima erittäin mukavia lasten sukkahousuja kaikissa mahdollisissa väreissä.

Lindex Sukkahousut joissa liukuestepohjat

Lopuksi haluamme neuvoa sinua tutustumaan Babyshopin sukkahousuvalikoimaan. Heillä on luultavasti markkinoiden laajin tuotemerkkivalikoima kaikissa hintaluokissa.

MOLO Stripy Sukkahousut

Löydät monia muita vaihtoehtoja alempana artikkelissa!

Katso myös oppaamme lasten lämpimistä pitkistä alushousuista!

Miksi sukkahousut lapsille?

On monia hyviä syitä investoida sukkahousuihin lapsellesi.

Aluksi se antaa mahdollisuuden pukeutua mukavasti ja hieman kesäisesti vaikka ulkona on hieman kylmempää. Monet lapset rakastavat pukeutua mekkoihin ja hameisiin, ja sukkahousuilla tämän voi tehdä myös silloin, kun ei ole kesä.

Toinen iso plussa on, että sukkahousut ovat monipuolinen vaate. Lapsille kehitetyt versiot ovat usein hieman paksumpia ja tukevia. Siten ne kestävät ilman ongelmia kaikki lasten leikit arjessa..

Lopuksi se on tietysti myös täydellinen vaate kaikille niille lapsille, jotka usein riisuvat sukkansa ja kadottavat ne. Tämän on yleistä varsinkin kun lapset ovat todella pieniä. Sukkahousuilla voit olla täysin varma, ettei lapsesi tarvitse palella jalkojaan.

Erilaiset lasten sukkahousut verrattuna

Alla olevassa oppaassa esittelemme suuren määrän erilaisia ​​​​sukkahousumalleja lapsille. Vertailemme kaikkea materiaaleista toimivuuteen ja muotoiluun. Tämän listan avulla uskomme, että voit löytää parin, joka sopii täydellisesti lapsellesi.

Lindex Ribbineulotut sukkahousut

Lindex Ribbisukkahousut villasekoitetta

Tarkista hinta osoitteessa:

Tässä ovat Lindexin hyvin muotoillut ja yksinkertaiset sukkahousut. Jos etsit tuotetta, jolla voit rakentaa pienen varaston vaatekaappiin,  voivat nämä sukkahousut olla jotain, jota kannattaa tarkastella lähemmin.

Sitä on saatavana viidessä eri värissä. Kaikki sävyt ovat melko syksyisiä ja taipuvat beigeen tai hieman harmaaseen. Koko sukkahousu jalkaan asti on ribbattu. Tämä ei ainoastaan ​​tarjoa mukavaa rakennetta ulkopuolelta, vaan tarjoaa myös joustavuutta, joka saa sen mukautumaan hyvin jalkoihin.

Sukkahousut ovat pääosin puuvillaa, mutta sisältävät myös jonkun verran muuta materiaalia. Vyötärön resorin ansiosta ne pysyvät hyvin ylhäällä, vaikka lapsesi leikkisi ja liikkuisi paljon.

Lyhyesti sanottuna hyvät, edulliset sukkahousut Lindexiltä, ​​jotka kestävät useimpia asioita. Tyyliltään sopivat ne ehkä erityisen hyvin syksyyn ja talveen.


Lindex villasekoite Sukkahousut

Lindex Sukkahousut villasekoitetta

Tarkista hinta osoitteessa:

Jos yllä oleva variantti oli hieman yksinkertaisempi, ovat nämä sukkahousut, joissa on hieman premium-tuntumaa.

Tämäkin Lindexin malli on osittain valmistettu villasta. Se on loistava materiaali, joka toimii useimmissa sääolosuhteissa. Se lämmittää hyvin, mutta on myös luonnollisesti karkaiseva.

Tämä tekee sen että, villa säätää lämpötilaa ja varmistaa, ettei lapsesi kuumene liikaa intensiivisemmän leikinkään aikana. Toinen erittäin suuri plussa villassa on tietysti myös se, että se on kestävää ja laadukasta. Tämä vaate sisältää yhteensä 60 % villaa.

Nämä sukkahousut eivät ole ribbattuja. Mutta niissä on kunnollinen resori vyötäröllä, joka varmistaa, että ne pysyvät paikoillaan.

Voit valita kahden eri värin välillä, valkoinen tai musta. Tämä yhdessä sileän muotoilun kanssa tekee näistä sukkahousuista upeat pukea päälleen hieman tyylikkäämpiin ja pukeutuneempiin tilaisuuksiin. Ne sopivat täydellisesti kauniin mekon tai hameen kanssa.


Lindex Neulotut sukkahousut

Lindex Sukkahousut joissa liukuestepohjat

Tarkista hinta osoitteessa:

Jatkamme artikkelia tällä Lindexin tuotteella, joka on neulottu hieman hienommalla kuviolla pienemmillä ompeleilla. Tämä antaa tiiviin kankaan, jolla on hyvä joustavuus ja joka mukautuu jalkoihin.

Sukkahousut ovat pääosin puuvillaa. Hyvä materiaali, jolla ei kuitenkaan ole samoja karkaisuominaisuuksia kuin esimerkiksi villalla.

Iso plussa on, että näiden sukkahousujen puuvilla on ekologista. Se on siis tuotettu niin luonnolle kuin ihmisillekin kestävällä tavalla. Täydellinen niille, jotka haluavat tehdä hieman kestävämmän valinnan.

Vyötäröllä on neulottu resori, joka pitää sukkahousut paikoillaan.

Tuotetta on saatavana kolmessa eri värissä musta, valkoinen ja punainen. Täältäkin löytyy värejä, jotka sopivat täydellisesti hieman pukeutuneempiin hetkiin. Punainen variantti voi olla fiksu valinta, kun etsit lapsellesi vaatteita joulun aikaan.


Lindex Neulotut sukkahousut yksisarvisilla

Lindex Neulotut sukkahousut yksisarvisilla

Tarkista hinta osoitteessa:

Monet lapset tykkäävät hieman enemmän vaatteista, joissa on teema tai erilaisia ​​hahmoja. Nämä sukkahousut, joissa on suloinen yksisarvinen lahkeessa, voivat siksi olla jotain, josta useimmat lapset tykkäävät.

Pieni yksisarvinen värikkäillä hiuksilla on neulottu sukkahousujen molempiin lahkeisiin. Valittavana on kaksi eri perusväriä, joko harmaa tai pinkki.

Iso plussa näissä sukkahousuissa on, että niissä on kunnollinen liukastumista estävä suoja pohjan alla. Tämä vähentää riskiä, ​​että lapsi kaatuu ja satuttaa itsensä leikkiessään sisällä.

Myös tässä käytetään ekologista puuvillaa. Luonnosta löytyviä prosesseja hyödyntämällä kemiallisten ja keinotekoisten menetelmien sijaan saadaan sekä ihmisille että eläimille kestävämpää tuotantoa.

Hienot ompeleet ja tiheä neule tekevät sukkahousuista mukavat ja niissä on helppo liikkua. Erittäin pehmeä sauma varpaissa edistää entisestään sitä, että ne eivät hankaa, vaan ovat mukavat päällä.


Polarn O. Pyret Raidalliset sukkahousut

Polarn O. Pyret Raidalliset sukkahousut

Tarkista hinta osoitteessa:

Yksivärisestä väristä voi tulla pitkällä aikavälillä hieman tylsää. Tässä on siksiPolarn O. Pyretin raidalliset sukkahousut, jotka voivat tuoda hieman enemmän väriä arkeen.

Sukkahousujen pohja on valkoinen. Tässä on alas jalkoja kohti raidat useissa eri väreissä. Tämä luo juhlavan ja hauskan muotoilun, joka lisää paljon väriä olematta liian räikeä.

Nämäkin voivat olla jotain kaikille niille lapsille, jotka pitävät hieman mielikuvituksellisemmasta aiheesta. Jokaisessa polvessa on söpö yksisarvinen neulottu, joka edistää huomattavasti hauskempaa ja eloisampaa ilmettä.

Jalkojen alla on pitävää materiaalia, joka vähentää lapsesi liukastumisriskiä.

Sukkahousut on valmistettu 82 % puuvillasta, joten niissä on melko vähän synteettisiä materiaaleja. Lisäksi puuvilla on ekologista, iso plussa niille, jotka haluavat tehdä hieman kestävämmän valinnan.

Lyhyesti sanottuna hyvät, toimivat ja hieman juhlavammat sukkahousut. Toimivat yhtä hyvin esikoulussa kuin kotonakin päivittäin.


IKKS sukkahousut

IKKS sukkahousut

Tarkista hinta osoitteessa:

Sukkahousut ovat vaate, jota voidaan käyttää usein ja monissa eri yhteyksissä ja tilaisuuksissa. Siksi voi olla järkevää ostaa pieni varasto säilytettäväksi kotona. Tässä on IKKS:n 2 kpl sukkahousujen pakkaus, joka voi olla hyvä alku.

Niitä on kahdessa eri värissä. Tummansininen variantti ja kuviollinen valkoinen malli. Täydellinen sinulle, joka haluat muutaman eri vaihtoehdon lapsellesi.

Sukkahousut ovat pääosin puuvillaa. Ne on neulottu tiheästä materiaalista ja niissä on joustava resori vyötäröllä, joka pitää ne ylhäällä.

Pienenä haittana voidaan mainita se, että ne voidaan pestä vain 30 asteessa. Koska ei aina ole paljon muuta pyykkiä mitä pestä tässä lämpötilassa, voi se johtaa siihen, että koko homma on hieman monimutkaisempi.

Mutta muutoin ovat nämä hyvät sukkahousut, joissa on kiva muotoilu. Yksinkertaisesti vakaa vaihtoehto.


Louise Misha Chukata Sukkahousut Sienna

Louise Misha Chukata Sukkahousut Sienna

Tarkista hinta osoitteessa:

Tässä ovat tyylikkäät sukkahousut jotka on suunniteltu pienimmille lapsille. Jos haluat hieman retrohenkisen ja vanhoja aikoja muistuttavan mallin, voisi tämä variantti  olla jotain, jota kannattaa tarkastella lähemmin.

Niissä on tummanpunainen pohja, keltaisilla ​​yksityiskohdilla varpaissa ja kantapäässä. Tämä saa ne erottumaan melkoisesti joukosta. Mutta yhdessä oikeiden vaatteiden kanssa voivat nämä olla sukkahousut, jotka todella nostavat esille asua ja antavat väriä lapsen vaatteisiin.

Sukkahousut ovat itse asiassa valmistettu Ranskassa. Resorilla vyötäröllä voit myös olla varma, että ne istuvat mukavasti eivätkä liu ympäriinsä.

Ne on valmistettu suurilta osin puuvillasta ja pienestä osuudesta synteettisiä materiaaleja. Kuten yllä oleva malli, voidaan kuitenkin nämäkin pestä vain 30 asteessa koneessa. Jotain mikä tekee koko asiasta hieman monimutkaisemman.

Jos haluat sukkahousut, jotka erottuvat hieman joukosta, voivat nämä Louise Mishan värikkäät variantit olla jotain lapsellesi.


Molo Glitter Sukkahousut Windy

Molo Glitter Sukkahousut Windy

Tarkista hinta osoitteessa:

Merkki Molo tulee tässä kimaltelevien sukkahousujen kanssa, joiden mallinimi on Windy. Niissä on sininen pohja ribbatuilla jaloilla. Kimaltelevat yksityiskohdat ovat asioita, jotka monet lapset pitävät sekä hauskoina että kauniina.

Ribbatuilla lahkeilla nämä ovat hieman järeämmät sukkahousut. Jos haluat jotain, jota voidaan käyttää ulkona myöhään keväällä tai alkukesällä, voivat nämä olla jotain, jota kannattaa tarkastella lähemmin.

Vaaleansininen väri ei ehkä ole paras pukeutuviin tai muodollisiin tilaisuuksiin. Mutta lisätäksesi hieman enemmän väriä ja eloisuutta arkeen, voi tällainen muotoilu olla täydellinen.

Lyhyesti sanottuna ovat Milon Windy järeät, mutta tyylikkäät sukkahousut, jota lapsesi todennäköisesti arvostaa, varsinkin jos hän rakastaa glitteriä ja kiiltäviä yksityiskohtia.


Melton Sukkahousut

Melton Sukkahousut

Tarkista hinta osoitteessa:

Hurjat koneet ja suuret ajoneuvot ovat asia, joka kiinnostaa monia lapsia. Näissä sukkahousuissa on hauskoja aiheita, jotka voivat helpottaa aamuisin heräämistä tai esikouluun menoa.

Kaikkialla jaloissa on pieniä paloautoja, joissa vilkkuvat sireenit neulottuina. Lisäksi löydät ison paloauton takamuksessa. Sininen tausta saa autot todella erottumaan ja näkymään hyvällä tavalla.

Jotkut saattavat ajatella, että nämä sukkahousut voivat olla hieman räikeitä ja intensiivisiä väreissään. Mutta lapsille itselleen leikkisä ja mielikuvituksellinen on usein hauskinta.

Vahvistettu kantapää ja varvas takaavat niiden kestävän pitkään, sillä nämä ovat alueita, jotka usein antavat periksi melko aikaisin. 80 % puuvillaa sisältävät Meltonin sukkahousut sisältävät myös melko pienen osan synteettisiä materiaaleja, mikä on plussaa.


Janus Sukkahousut

Janus Sukkahousut

Tarkista hinta osoitteessa:

Jos haluat lapsellesi järeät ja mukavat sukkahousut, mutta vältät joidenkin mallien mukana tulevaa ribbattua neuletta, voi tämä Januksen tuote olla sinulle jotakin.

Nämä sukkahousut on valmistettu suurelta osin merinovillasta. Tämä ei ole vain kestävä materiaali, joka kestää useimmat asiat mitä tulee leikkiin.

Merinovillalla on myös erittäin hyvät karkaisuominaisuudet. Se pitää jalat tarvittaessa lämpiminä ja kuljettaa ylimääräisen lämmön pois intensiivisemmän leikin aikana. Villasekoite on myös täysin kutiamaton, mikä voi joskus olla ongelma villan kanssa vartalon lähellä olevissa vaatteissa.

Lisäksi materiaali on OEKO-tex-sertifioitua. Tämä tarkoittaa, että se on valmistettu kestävämmällä tavalla, jossa on huolehdittu sekä luonnon että ihmisten suojelemisesta koko prosessin ajan.

Haittapuolena on valitettavasti mainittava värit ja muotoilu. Kellertävä väri harmailla raidoilla tai harmaa väri keltaisilla raidoilla ei ole mielestämme paras valinta. Mutta makuja on toki erilaisia ja näitä Januksen sukkahousuja kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa tarkemmin, mikäli ne voisivat olla jotain lapsellesi.


Condor Sukkahousut reikäkuviolla

Condor Sukkahousut reikäkuviolla

Tarkista hinta osoitteessa:

On yhä suositumpaa inspiroitua vanhoista ajoista, myös vaatteiden suunnittelussa. Condor-brändi on tässä valmistanut sukkahousut, jotka sopivat täydellisesti niille teistä, jotka ovat hieman väsyneitä moderniin ja riisuttuun.

Muotoilu on tyylikäs ja hyvin harkittu. Molempia jalkoja pitkin kulkee erikoinen reikäkuvio.

Tämä luo eksklusiivisen ja juhlavan tunnelman. Joten nämä voivat olla valinta, jonka ottaa esille hieman juhlavampiin ja pukeutuneempiin tilaisuuksiin.

Myös synteettisiä materiaaleja on käytetty mahdollisimman vähän. Tämä tuote on itse asiassa valmistettu 90% puuvillasta. Tämä on suurempi luku kuin useimmat muut tämän oppaan vaihtoehdot.

Plussaksi voidaan mainita myös se, että niitä on saatavana paljon eri kokoisina. Riippumatta siitä, ostatko sukkahousut vastasyntyneelle lapsellesi vai kuusivuotiaalle, löytyy koko, joka sopii.

Lyhyesti sanottuna erittäin hyvät sukkahousut. Vaikka muotoilu ei tietenkään sovi kaikille, on se erittäin hyvä vaihtoehto, jos etsit jotain, mikä on yhtä aikaa juhlavaa ja klassista.


Minymo Sukkahousut

Minymo Sukkahousut

Tarkista hinta osoitteessa:

Tästä tulee kermanvalkoiset sukkahousut Minymo-brändiltä. Ne on suunniteltu lapsille ja niissä on tyylikäs muotoilu, joka sopii yhtä hyvin arkeen kuin juhliin.

Yksi näiden sukkahousujen eduista on varvaskankaan pehmeä muotoilu. Valmistaja on pyrkinyt välttämään kaikenlaisia ​​ärsyttäviä saumoja, jotka voivat olla hankalia. Tämä tekee sukkahousuista erityisen mukavat käyttää.

Ne on valmistettu suurelta osin puuvillasta ja jossain määrin synteettisistä materiaaleista. Puuvilla on Oeko-tex-sertifioitua, joten tämä voisi olla jotain sinulle, joka haluat tehdä hieman kestävämmän valinnan.

Lyhyesti sanottuna yksinkertaiset ja täysin saman väriset sukkahousut. Jos haluat lapsellesi sekä tyylikkäät että mukavat sukkahousut, suosittelemme tutustumaan tähän malliin tarkemmin.


Miten saan sukkahousut kestämään?

Jotkut saattavat epäröidä ostaa sukkahousuja lapsilleen. Lapsen ulkoleikkien aikana tapahtuu valitettavasti melko usein, että ne rikkoutuvat eri syistä. Tässä muutamia vinkkejä kuinka saada sukkahousut kestämään mahdollisimman pitkään.

Päällyshousut

Sukkahousut eivät ole ensisijaisesti mukautettuja ryömintään ulkona. Jos lapset harrastavat hieman hurjempia leikkiä, ilman minkäänlaisia päällyshousuja ​​on aina olemassa riski, että melko ohut kangas vaurioituu.

Hyvä vinkki on sijoittaa fleecehousuihin tai collegehousuihin. Ne voidaan vetää päälle myös hieman lämpimämmällä säällä suojaamaan sukkahousuja rikkoutumiselta.

Kestävämpiä malleja

Jos olet miettinyt että lapsesi leikkii ulkona sukkahousuissaan, voi olla järkevää valita jokin hieman järeämmän mallinen sukkahousu. Paksumpi kangas vähentää reikien ja muiden vaatteen vaurioiden riskiä.

Usein ribbatut sukkahousumallit ovat hieman paksumpia ja kiinteämpiä kuin muut. Tämä voi siksi olla harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.

Korjaa itse

Sukkahousuissa esiintyvien pienten tai suurten reikien korjaaminen on monta kertaa helpompaa kuin uskotkaan. Usein riittää neula ja lanka, etkä tarvitse ompelukonetta yksinkertaisiin korjauksiin.

Iso plussa on, että kangas on joustavaa. Tämä tekee sen, että ne voidaan usein ommella yhteen ilman minkään lapun tarvetta. Vaatteiden korjaaminen on tapa vähentää liiallista kulutusta ja voi osaltaan pienentää jalanjälkeä ilmastoon vaatteiden ostamisen yhteydessä.

Toivomme, että tästä oppaasta on ollut hyötyä ja että olet oppinut hieman enemmän lasten sukkahousuista. Yllä olevasta luettelosta uskomme, että löydät lapsellesi parhaiten sopivan mallin.


Täältä löydät lisää inspiraatiota lastenvaatteisiin!