Parhaat lasten talvikengät 2023: Lumelle ja kylmille talvipäiville

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Talvi on ihanaa aikaa, jota useimmat lapset arvostavat. On paljon hauskaa tekemistä kun lumi tulee ja on lumileikkien aika. Silloin on tärkeää, että oikeat vaatteet ja varusteet ovat paikallaan, jotta voimme nauttia ulkona olemisesta myös kun on kylmä. Oikeat talvikengät ovat vaatetus jota käytetään päivittäin. Siksi kannattaa valita talvikengät tai saappaat huolellisesti. Tässä on vinkkimme parhaista lasten talvikengistä!

Lapset vaeltamassa talvikengillä

Mitkä lasten talvikengät ovat parhaita testissä?

Paras juuri nyt on Reima Quicker! Uskomattoman mukavat talvikengät lapsille!

Meidän on myös suositeltava Sorel Youth Pac! Ehkä mukavimmat talvikengät lapsille juuri nyt!

Pidämme myös Viking Extreme -lämpökengistä! Täydellinen sekä märällä säällä että lumella!

Paras budjetti valinta: Nordbjørn Polar! Hyvä hinta ja kestävä!

Lue lisää nähdäksesi kaikki tarkastelemamme kenkien arviot!

Katso myös vinkit nastakengät. Talvikengät aikuisille, jotta et liukastu jäällä!

Arvostelut 10 erilaisista talvisaappaista lapsille

Tässä tarkastelemme lähemmin kymmenen erilaista lasten talvikenkiä ja saappaita.

Reima Quicker

Reima Quicker talvikengät

Katso hinta täältä:

Nämä Reimatecin tyylikkäät talvikengät ovat mukavat, vedenpitävät ja lämpimät. Niitä on saatavana ko’oissa 28-38. Kyseessä on Reiman uusi tuote, jonka löytämisestä olemme uskomattoman innoissamme! Upea talvikenkä, jota on saatavilla useissa todella hienoissa väreissä.

Saappaat on vuorattu lämpimällä ja miellyttävällä fleece-materiaalilla, ja ne on pidetty tiiviinä nahan ja synteettisen materiaalin sekoituksella ulkopuolella. Kyseessä on melko korkeat saappaat, jotka suojaavat jalkojasi erinomaisesti myös syvässä lumessa.

Reima Quickerin nauhat ovat joustavat, joten kengät on helppo saada jalkaan. Kengät kiinnitetään yksinkertaisella tarranauhakiinnityksellä, joten pienempienkin lasten on helppo ja nopea pukea kengät jalkaan. Kenkien takaosassa on myös pieni silmukka, josta on helppo vetää kenkä jalkaan.

Kengissä on tyylikäs muotoilu, ja niitä on saatavilla useina väriyhdistelminä. Niitä koristavat myös heijastavat yksityiskohdat sekä varpaiden etuosassa että kenkien sivuilla.

Yksi Reima Quickerin tärkeimmistä vahvuuksista on, että ne ovat niin uskomattoman mukavia. Ne ovat tiukat ja lämpimät saappaat, mutta niissä on helppo liikkua ja juosta. Tämä on todella täydellinen lasten saapas talveksi! Kokoja on saatavilla noin 3-4-vuotiaille lapsille jopa noin 12-vuotiaisiin asti.

Reima Quicker on uusi tuote markkinoilla, ja siitä on tullut nopeasti todellinen suosikkimme, kun kyse on lasten talvikengistä!


Sorel Childrens Yoot Pac Nylon Talvikengät – Paras yleisesti ottaen

Sorel Childrens Yoot Pac Nylon Talvikengät

Katso hinta täältä:

Kauniit ja tukevat saappaat Sorelilta. Nämä lasten saappaat ovat vuorattu lämpimästi ja tukevat saappaita kaikenlaisiin sääolosuhteisiin koko talven ajan.

Saappaat ovat kyllästettyjä ja niissä on teipatut saumat, mikä tekee niistä täysin vedenpitävät. Pohja on valmistettu täysin valetusta kumista ja varsi on valmistettu kestävästä polyamidimateriaalista. Yleinen tunne kengästä on korkealaatuisuus ja että sen on tuotettu kestävästä materiaalista, joka on helppo pitää puhtaana.

Kengän sisäsukka on valmistettu lämpösuodattimesta, joka toimii sekä lämmöneristeenä että pitää kosteuden poissa. On myös mahdollista irrottaa sisäosa ja pestä se.

Sorelin talvikengissä on useita älykkäitä ominaisuuksia, kuten:

  • Välipohja, joka pitää kylmän loitolla.
  • Kengän kielessä on lukko joka pitää lumen poissa.
  • Vakaat metallirenkaat pitävät nauhoituksen paikallaan.
  • Teddy-vuorattu kaulus.

Nämä lasten talvikengät jotka tekivät meihin vaikutuksen on valmistettu kestämään äärimmäisen kylmää ilmastoa. Materiaali kestää jopa -40 asteen lämpötiloja! Kengän kumipohjassa on hyvä pito ja sopii erinomaisesti lumiselle ja jäiselle tielle.

Sorel Childrens Yoot Pacia on saatavilla useissa eri väreissä ja useissa ko’oissa. Nämä ovat erittäin korkealaatuisia talvikenkiä, ja voimme todella suositella niitä sinulle, joka olet paljon ulkona ja haluat jotain todella kestävää. Jos aiot ostaa kengät, joiden kasvuvara on 15–20 mm, voit todennäköisesti hyötyä niistä useiden vuosien ajan. Yoot Pac on superkenkäpari, jotka ovat kestävät!


Reima Reimatec Frontier Talvikengät – Parhaat pienille lapsille

Reima Reimatec Frontier Talvikengät

Katso hinta täältä:

Nämä talvikengät ovat saatavilla pienille lapsille sopivissa kooissa, jopa kokoon 28. Ne ovat pari kiinteitä saappaita, jotka on helppo pukea ja jotka pitävät jalat lämpimänä ja pysyvät tiiviinä koko talven.

Kengät on valmistettu kestävästä ja täysin vedenpitävästä materiaalista. Pintamateriaali koostuu synteettisen kuitumateriaalin ja nahkan seoksesta. Kengänpohja itsessään on valmistettu kestomuovikumista, joka tarjoaa erittäin vakaan otteen pintaa vasten.

Koko kenkä on kehitetty vedenpitäväksi ja kaikki saumat on suljettu erityisillä kalvoilla. Sisäpuolella saappaissa on fleecevuori, joka tekee niistä pehmeät, mukavat ja ennen kaikkea lämpimät ja mukavat käyttää. Pohjalliset voidaan irrottaa, ja näissä talvikengissä on vetoketju, joka helpottaa lapsen pukemista ja riisumista.

Reima on laatumerkki, jolla on erittäin hyvä maine, ja nämä pienille lapsille tarkoitetut talvikengät ovat vaihtoehto josta useimmat pitävät erittäin paljon. Ne ovat myös erittäin mukavat ja kenkiä on saatavilla useissa eri väreissä.

Laatu vastaa hintalappua ja meille ei ole epäilystäkään siitä, että Reima Frontier -talvikengät lapsille ovat ehdottomasti yhdet parhaista valinnoista tänä vuonna. Jos sinulla on pieniä lapsia ja haluat parasta mahdollista laatua, tämä on paras vinkkimme sinulle!


Rubber Duck Snowjogger Talvikengät – Lasten klassikko talvikenkä

Rubber Duck Snowjogger Talvikengät

Katso hinta täältä:

Rubber Duck -yrityksen pääkonttori sijaitsee Tanskassa. Heidän erikoisuutensa ovat muodikkaat talvikengät naisille ja lapsille. Heidän snowjoggers ovat erittäin suosittuja ja ne ovat sekä tyylikäs että toimiva vaate käytettäväksi jaloissa kun on kylmä.

Nämä snowjogger-kengät ovat klassisesti suunniteltu talvisaapas lapsille. Ne ovat vedenpitävät ja erittäin kevyet jalassa. Niitä on saatavilla useissa ko’oissa ja useissa eri värivaihtoehdoissa.

Saappaat päällinen on valmistettu nailonista ja mokkanahasta, joka antaa niille mukavan ulkonäön mutta myös hyvän suojan säältä ja tuulelta. Sisällä ne ovat pehmustettuja ja vuori on valmistettu synteettisestä turkismateriaalista, joka hengittää ja pitää lämmön todella hyvin. Ulkopohja on valmistettu kumista ja EVA -materiaalista ja antaa kengille hyvän otteen pinnasta riippumatta.

Kengät ovat erittäin mukavat ja ne on erittäin helppo riisua ja pukea. Ne on helppo kiinnittää tarranauhalla, joka ei vie monta sekuntia jos lapsi sulkee kengät itse. Kengät ovat erityisen suosittuja juuri niiden yksinkertaisuuden vuoksi. Niitä on helppo hoitaa, laittaa päälle ja käyttää jaloissa ja leikkimiseen.

Olemme suositelleet Rubber Duck -Snowjoggers-kenkiä monille lapsiperheille ja olemme saaneet erittäin hyvän vastauksen kaikilta. Nämä kengät ovat todella loistava vaihtoehto talvikuukausina. Emme usko, että sinä ja lapsesi joudutte pettymään snowjoggerssit jaloissa!


Reima Reimatec Vimpeli Talvisaappaat

Reima Reimatec Vimpeli Talvisaappaat

Katso hinta täältä:

Erittäin toimivat ja joustavat Reiman talvikengät. Nämä ovat erittäin edullisia klassisia lasten talvikenkiä, jotka on suunniteltu ilmastoon, jossa on paljon lunta.

Reimatec Vimpeli on erittäin käytännöllinen ja älykkäästi suunniteltu. Ne ovat vedenpitäviä ja valmistettu sekä synteettisistä että tekstiilimateriaaleista. Sisällä niissä on villaseoksesta valmistettu vuori, joka takaa lämmön miellyttävällä tavalla.

Pohja on kestävä ja valmistettu kumimateriaalista, joka tarjoaa hyvän vakauden ja pidon talvipinnoilla. Muita älykkäitä yksityiskohtia näistä talvikengistä ovat esimerkiksi heijastavat yksityiskohdat, irrotettavat pohjat ja niitä on saatavana useissa tyylikkäissä väreissä.

Lumisten talvien aikana tämän tyyppiset kengät ovat todella hyvä vaihtoehto, ja koska ne ovat vedenpitäviä, ne ovat hyödyllisiä koko talven riippumatta siitä, missä maassa asut. Tämä talvikenkien malli on erittäin suosittu lasten keskuudessa, ei vähiten siksi, että ne on niin uskomattoman helppo pukea ja riisua. Ne ovat kodikkaita ja lämmittävät, ja ne ovat erinomainen jokapäiväinen vaihtoehto talvella.

Pidämme todella Reiman tuotteista ja niiden Reimatec Vimpeli -talvikengät ovat aivan loistava vaihtoehto. Erittäin edullinen ja hyödyllinen talvikenkä lapsille!


Nordbjørn Iceman Talvikengät

Nordbjørn Iceman Talvikengät

Katso hinta täältä:

Tämä Frosty-malli on melko samanlainen kuin Nordbjørnin toinen malli. Samaan aikaan siinä on päällinen, joka muistuttaa enemmän klassisia kiiltävästä tekstiilistä valmistettuja lumikenkiä. Tämä malli on myös erittäin edullinen ja toimiva vaihtoehto sinulle, joka tarvitset uusia lasten kenkiä tänä talvena.

Kengissä on korkea varsi ja ne on tehty lumisille päiville. Ne voidaan kiristää pitämään tiukasti ja suojaamaan tehokkaasti lumelta ja kylmältä. Nämä kengät eivät kuitenkaan ole parhaita, jos on todella märkä ja loska-keli. Ne ovat varmasti vedenpitäviä, mutta eivät välttämättä kestä roiskeita lumessa ja todella märällä säällä. Nämä talvikengät sopivat parhaiten kylmiin talvipäiviin, joissa on lunta ja kylmää, eikä leutoihin päiviin.

Joka tapauksessa saappaat ovat erittäin edullisia, ja on vaikea löytää vaihtoehtoa, joka säilyttää tämän korkean laadun niin alhaisella hinnalla. Kengissä on heijastimet takana ja yleensä erittäin mukava muotoilu. Se on laadukas kenkä erittäin edulliseen hintaan.

Jos etsit hyviä halpoja talvikenkiä lapsille, Nordbjørn Iceman -talvikengät ovat vaihtoehto, jota et todellakaan halua menettää!


Sorel Snow Commander Talvikengät

Sorel Snow Commander Talvikengät

Katso hinta täältä:

Nämä Sorelin tukevat talvikengät ovat sekä kestävät että lämpimät. Ne ovat täydelliset aktiivisille lapsille kylminä talvikuukausina.

Snow Commander on vedenpitävä ja pehmeä sisäpuolelta ja lämmin vuori fleece -materiaalista. Kengän etu- ja takaosa on vahvistettu, mikä antaa lisäsuojaa varpaille ja kantapäälle. Alaosassa on vankka pohja, jossa on karkeat urat, jotka antavat tukevan otteen, kun on liukas keli ulkona. Pohjallinen on muotoiltu tarjoamaan erityisen mukavan tuen jalalle.

Sorel -brändi on ollut käytössä vuodesta 1962 ja sen pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa. He valmistavat kaikenlaisia kenkiä sekä aikuisille että lapsille, mutta tunnetaan ehkä parhaiten korkealaatuisista saappaistaan ja talvikengistään.

Heidän Snow Commander on tarkoitettu vaativimpaankin ilmastoon, oli se sitten jääkylmää jopa -32 asteeseen asti, tai loskaa ja märkää, joka Suomen talvi on useimmiten.

Jos etsit todella kestävää talvikenkäparia lapsellesi, Sorel Snow Commander on selvästi yksi tukevimmista vaihtoehdoista. Olemme vaikuttuneita siitä, että ne ovat sekä niin kestävät ja kovat ulkopuolelta, mutta silti erittäin lämpimät ja mukavat käyttää. Hyvä vaihtoehto kylmille talville yksinkertaisesti!


Nordbjørn Polar Talvikengät

Nordbjørn Polar Talvikengät

Katso hinta täältä:

Nämä talvikengät ovat erittäin vahvat ja kestävät vaikeissa olosuhteissa. Ne ovat myös edulliset ja erittäin korkealaatuiset suhteessa maksamaasi alhaiseen hintaan. Niitä on saatavilla monessa koossa ja monessa väriyhdistelmissä.

Kengät on varustettu niin sanotulla Triple-Tex-kalvolla, joka antaa kengälle hyvän suojan kosteutta vastaan. Ne ovat vedenpitäviä ja pitävät tehokkaasti kylmää ja tuulta vastaan. Samaan aikaan materiaali on suunniteltu antamaan jalkojen hengittää, eikä sulje jalkoja sisälle tai tarpeettomasti hikoiluta.

Kengät on helppo sulkea tarranauhalla ja ne on helppo pukea ja riisua. Ulkopuoli on nailonia ja PU -materiaalia ja vuori fleeceä. Kengänpohja on valmistettu kestävästä ja tukevasta kumista, joka kestää pitkään ja tarjoaa tukevan otteen.

Kaiken kaikkiaan Polar -talvikengät ovat saaneet erittäin positiivisia arvosteluja ja monet lapsiperheet ovat erittäin tyytyväisiä näihin kenkiin. Jos haluat halvat, hyödylliset tämän tyyppiset kengät, joissa on tarrakiinnitys, nämä ovat ehdottomasti viisas valinta. Pidämme Nordbjørn Polarista ja uskomme sinun tekevän samoin!


Kavat Voxna Talvisaappaat

Kavat Voxna Talvisaappaat

Katso hinta täältä:

Tämä upea talvisaapas on saatavilla monessa eri koossa ja on arvostettu malli. Ne ovat kevyet ja erittäin helppo laittaa päälle ja leikkimiseen.

Kavat Voxna on vedenpitävät, jossa teipatut saumat pitävät koko kengän tiukasti vedeltä, tuulelta ja märältä lumelta. Samaan aikaan materiaali on tehty hengittäväksi, mikä tarkoittaa, että jalat eivät kuumene liikaa ja hikoile talvileikkien aikana.

Kenkä on valmistettu polyamidimateriaalista, joka on jossain määrin kierrätetty ympäristöä säästäen. Vuori koostuu erittäin mukavasta ja lämmittävästä fleece -materiaalista, joka ympäröi jalat ja tekee saappaista erittäin mukavat käyttää. Alla on kumipohja, joka on suunniteltu tarjoamaan erittäin vakaan pidon maata vasten. Nämä saappaat ovat tietenkin myrkyttömät eivätkä sisällä esimerkiksi fluorattuja aineita tai mitään muuta ympäristölle tai terveydelle haitallista.

Kengän aukko on erittäin leveä ja lapsen on helppo laittaa saappaat jalkaan. Pohjallinen voidaan irrottaa ja koko saapas voidaan pestä koneessa tarvittaessa.

Parasta Kavat Voxna-kengässä on, että ne on suunniteltu liikuntaan. Lasten on voitava liikkua luonnollisesti ja leikkiä ilman epämukavuutta kengistä, ja nämä talvikengät tarjoavat suuren vapauden tunteen. Varpaat voivat liikkua vapaasti kengissä ja kengät istuvat hyvin jaloissa.

Nämä Kavatin talvikengät ovat upeat, tyylikkäät ja ennen kaikkea erittäin joustavia käytössä. Leikkiminen pitäisi olla helppoa, vapaata ja mukavaa myös talvella. Kavat on todella onnistunut tässä ja suosittelemme erittäin mielellämme näitä ehdottomasti yhdeksi parhaiksi talvikengiksi.


Kuling Isaberg Talvikengät

KULING Stöten Talvikengät Sammaleen Vihreät

Katso hinta täältä:

Nämä Kulingin upeat talvikengät ovat uskomattoman edulliset. Ne ovat yksinkertaiset mutta niissä on erittäin toimiva muotoilu, joka on sekä vedenpitävä että pitää kylmän loitolla. Niitä on saatavilla useissa ko’oissa ja useissa eri värivaihtoehdoissa.

Saappaita voidaan säätää ja kiinnittää soljella ja duffel -napeilla. Kengän yläosan tekstiilimateriaali on kyllästetty patentoidulla BIONIC-FINISH ECO: lla, joka on vaaraton, myrkytön vettä hylkivä kyllästys. Saappaat ovat vedenpitäviä jopa 15 000 mm vesipilariarvoon asti.

Talvisaappaiden sisällä on pile fleece sisältävä vuori, joka pitää jalat lämpiminä ja tekee niistä pehmeät ja mukavat käyttää. Se on myös materiaali, joka antaa jalkojen hengittää vähentääkseen hikoilua ja huonoa hajua saappaiden sisällä.

Saappaissa on erittäin mukava muotoilu ja selkeät heijastavat yksityiskohdat takana. Kaiken kaikkiaan tämä on lasten talvikenkä, joka tuntuu ylellisemmältä kuin hinta osoittaa. Se on erittäin mukava ja hyödyllinen talvisaapas, joka sopii sekä leudompaan että kylmempään säähän.

Jos etsit edullisia talvikenkiä lapsellesi, tämä on paras vinkkimme. Se on hyvämaineisen valmistajan laatukenkä erittäin hyvään hintaan. Tutustu Kuling Isabergiin ja katso, mitä värejä ja kokoja on juuri nyt saatavilla!


Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset lasten talvikengistä

Tässä on vastauksia joihinkin yleisimpiin kysymyksiin, joita kuluttajilla yleensä on ennen uusien talvikenkien ostamista lapsille.

Mitä pitää ottaa huomioon lasten talvikenkiä ostaessa?

Tässä on muutamia hyviä asioita, joita on pidettävä mielessä, kun ostat lasten talvikengät:

Koko – Usein suositellaan ostamaan 1,5-2 senttimetriä lasten jalkoja suurempia. Sitten heillä on kasvuvaraa ja usein on hyvä täyttää alussa ylimääräisellä sukalla. Tämä tarkoittaa noin 1 kokoa suurempaa kuin tavallisissa kengissä.

Merkki – Monet tunnetut tuotemerkit, kuten Reima, Kavat tai Sorel, tunnetaan korkeasta laadustaan, joten jos haluat vetää turvallisen kortin, nämä ovat suositeltavia.

Vedenpitävät – Suomen talvi tarjoaa usein useita märkiä päiviä. Suurin osa nykyajan hyvistä talvikengistä on vedenpitäviä. Varmista kuitenkin, että se koskee katsomiasi talvikenkiä!

Millaiset talvikengät sopivat parhaiten lapsille?

Sinun on mietittävä millaisia talvikenkiä haluat. Valittavana on esimerkiksi:

Eri mallit voivat sopia paremmin tai huonommin esimerkiksi korkeaan lumeen tai märkään loskakeliin. Jos odotat paljon lunta, snowjoggers tai pari tukevat saappaat ovat hyvä vaihtoehto leikkimiseen ja nauttimiseen täysillä.

Jos tarvitset jotain leutoon talveen, ehkä pari vuoratut kumisaappaat ovat paremmat.

Jos kenkiä käytetään enimmäkseen kävelyyn tai lyhyen ajan ulkokäyttöön, yhdet parit matalat, mukavat talvikengät voivat riittää.

Minkä kokoiset lasten talvikengät kannattaa ostaa?

Yleinen sääntö on että talvisaappaiden tai kenkien tulisi sisältää noin 1,5-2 senttimetriä kasvuvaraa. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että sinun pitäisi ostaa koko, joka on suurempi kuin olisit valinnut tavallisille kengille. Jos lapsi kasvaa jo aikaisemmista kengistä, kaksi kokoa isommat kengät olisi hyvä valita. Varsinkin jos aiot ostaa parempia kenkiä, joita haluat käyttää pari vuotta.

Kuinka kauan talvikengät kestävät lasten käytössä?

Hyvät talvikengät kestävät useita vuosia. Yleensä kyse on enemmän siitä, kuinka kauan kestää, että lapsi kasvaa niistä. Sinun pitäisi voida luottaa siihen, että voit käyttää samoja saappaita 2 talvea. Voi myös olla että ne kestävät jopa 3 talvea tai 4 vanhemmille lapsille. Mutta se vaihtelee iän ja lapsen jalkojen kasvun mukaan.

Jos pidit tästä artikkelista, saatat myös haluta nähdä mitä haalareita suosittelemme!