Parhaat LEGOt aikuisille 2024: Näyttävät setit

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

LEGOilla rakentaminen ei ole vain lasten mielestä hauskaa. Myös aikuiset voivat arvostaa niiden kanssa touhumista. On sekä rauhoittavaa että todella hauskaa seurata kuvausta ja koota pieniä palasia suureksi ja mahtavaksi kokonaisuudeksi. Tässä artikkelissa tarkastelemme siksi parhaita LEGO-sarjoja aikuisille!

Viisi Lego-sarjaa aikuisille, Lego-logo keskellä

Mitkä ovat parhaat LEGO-setit aikuisille?

Jotkut mielestämme tyylikkäimmistä seteistä löytyvät LEGO Ideas -sarjasta. Sieltä löydät muun muassa LEGO Nintendo Entertainment Systemin ja LEGO Ideas -kirjoituskoneen.

Nostalgikolle löytyy useita hienoja settejä populaarikulttuurista. Esimerkiksi DeLorean-auto Back to the Futuresta, kohtaus Seinfeldistä tai Friends sarjasta tai sitten ikoninen Transformers-robotti Optimus Prime.

Urheilunörttiä varten on tarjolla hienoja jalkapallostadioneja, kuten FC Barcelonan Camp Nou ja Real Madridin Santiago Bernabéu.

Taiteilijalle tai arkkitehtuuria arvostavalle on tarjolla malleja ikonisista rakennuksista, kuten Vapaudenpatsaasta, tai LEGO Art -sarjan taideteokset.

Katsaus laajaan aikuisten LEGO-valikoimaan

Kuten sanottuna, saattavat monet ajatella, että LEGO on ensisijaisesti lapsille tarkoitettu lelu. Aikuisille, jotka alkavat tutustumaan aiheeseen, tulee pian selväksi, että on olemassa lukuisia malleja, jotka sopivat yhtä hyvin tai ovat jopa suunniteltu erityisesti aikuisille.

Monet setit ovat malliesineitä, rakennuksia, pop-ikoneita jne., jotka herättävät aikuisen nostalgiaa. Löydät LEGO-settejä TV-ohjelmista, elokuvista, musiikista ja kulttuurista, jotka olivat relevantteja ollessasi nuori.

Aikuisten LEGO-tuotteet sisältävät myös arkkitehtuuria, taidetta ja sisustusyksityiskohtia, jotka on kauniita laittaa esille kotona.

Tässä tulee joitain upeita LEGO-tuotteita aikuisille, joihin kiinnyimme!

Katso myös vinkit LEGO-autot tai LEGO Technic, josta löydät paljon hauskoja aikuisille sopivia settejä, tai LEGO Minecraft, joka on erittäin suosittu lasten keskuudessa!

LEGO Nintendo Entertainment System™ 71374

LEGO Nintendo Entertainment System 71374 Perheopas.fi

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Ikä: 18+
 • Osien määrä: 2646

Jos olet pieni pelifani ja olet erityisesti kiinnostunut vanhojen hyvien aikojen peleistä, saattaa  tämä artikkeli olla sinulle. Nintendo 64:n kanssa hämmästyttävän samanlainen replika, jossa on useita interaktiivisia ominaisuuksia, on malli, jota on vaikea lyödä.

Äärimmäistä huomiota on kiinnitetty siihen, että jokainen yksityiskohta toimii parhaalla mahdollisella tavalla, ja rakenne sisältää useita kehittyneitä mekanismeja.


LEGO Icons Atari 2600 10306

LEGO Icons Atari 2600 10306

Ei saatavilla

 • Ikä: 18+
 • Osien määrä: 2532

Tässä meillä on toinen malli pelifaneille. Myös tämä pelikonsolin malli on erittäin realistinen ja siinä on useita autenttisia yksityiskohtia. Ehkä hauskin asia tässä tuotteessa on, että saat mahdollisuuden rakentaa 3 pientä minisettiä, joissa on teemoja siihen liittyvistä peleistä.

Tämä on myös melko suuri setti, jossa on yli 2500 osaa. Lyhyesti sanottuna se tarjoaa sekä paljon rakentamisen iloa että samalla ollen sekä siisti että tyylikäs sisustuselementti valmistuessaan.


LEGO Icons Doc Brown’s 1982 DeLorean DMC-12 10300

LEGO Icons Doc Brown's 1982 DeLorean DMC-12 10300

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Ikä: Alkaen 18 vuotta
 • Osien määrä: 1872

Jos olet Paluu tulevaisuuteen -elokuvasarjan suuri fani, tulee tämä auto olemaan täydellinen sinulle. Malli on yksi kolmesta elokuvassa esiintyvästä aikamatka-autosta. Uskomattoman hauska rakennelma, joka voidaan laittaa hyllylle, kaikkien katsottavaksi ja ihailtavaksi.

Tässä tuotteessa on useita hienoja ominaisuuksia, kuten se, että renkaat voidaan kääntää alas sivusuunnassa, jotta se jäljittelee paremmin sitä, miltä auto näyttää elokuvassa, kun se matkustaa ajan halki. Todella hieno tuote, joka ei myöskään ole liian kallis.


LEGO Icons Optimus Prime 10302

LEGO Icons Optimus Prime 10302

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Ikä: Alkaen 18 vuotta
 • Osien määrä: 1508

Kaikille Transformers-faneille on tarjolla tämä todella siisti ja todenmukainen Optimus Prime -malli. Rakennat mallin tästä erittäin suositusta transformerista kokonaan LEGOsta. Ja se ei olisi mikään transformer, ellei se pystyisi muuttumaan, mikä on myös tämän tuotteen tilanne. Voit saada tämän mallin joka esiintyy elokuvissa muuttumaan robotista klassiseksi kuorma-autoksi, todella siistillä tavalla.

Mallin mukana tulee myös useita elokuvissa taistelussa käytettyjä aseita. Aseita, joita sinulla on tietysti ilo rakentaa itse.


LEGO Icons Camp Nou – FC Barcelona 10284

LEGO Icons Camp Nou – FC Barcelona 10284

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Ikä: Alkaen 18 vuotta
 • Osien määrä: 5509

On olemassa monia jalkapallofaneja jotka ovat myös kiinnostuneita LEGOsta. Tästä tulee täydellinen malli juuri teille, nimittäin todella hieno pienoismalli yhdestä jalkapallomaailman klassisimmista stadioneista, Camp Nousta, Barcelonan kotikentältä.

Tämä setti sisältää myös melko paljon osia uskomattoman hyvällä hinnalla. Jos haluat paljon rakentamista rahalla, on tämä setti yksi malleista, joita voimme suositella. Yksityiskohtien runsaus on myös mahtava, ja siinä on kaikkea katsomoista valonheittimiin, ja tämä malli herättää jokaisen kotonasi vierailevan jalkapallon harrastajan mielenkiinnon.


LEGO Icons Real Madrid – Santiago Bernabéu Stadium 10299

LEGO Icons Real Madrid – Santiago Bernabéu stadion 10299

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Ikä: Alkaen 18 vuotta
 • Osien määrä: 5876

Jalkapallon suhteen on tietysti melko syvälle juurtunutta se, mitä seuraa kannattaa. Jos sydämesi ei lyö FC Barcelonan puolesta, mutta olet enemmän Realin kannattaja, on vaihtoehtoja tietysti myös sinulle. Tässä on nimittäin malli Real Madridin kotiareenasta.

Tämä malli toimii ehkä vielä paremmin LEGO-muodossa. Monet hienot muodot ja rakenteet tekevät tästä todella siistin ja vaikuttavan rakenteen jopa sellaiselle, joka ei tiedä paljoa jalkapallosta. Ehkä tämä on syy myös siihen, miksi tämä malli erottuu hinnaltaan hieman enemmän kuin yllä oleva vaihtoehto.


LEGO Icons Adidas Originals Superstar 10282

LEGO Icons Adidas Originals Superstar 10282

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Ikä: Alkaen 18 vuotta
 • Osien määrä: 731 kappaletta

Tässä meillä on kenkä, josta on tullut periaatteessa koko kulttuurin ikoni. Adidaksen klassisilla tennareilla on ollut merkittävä rooli hip-hopissa, eikä vähiten Run–D.M.C. -yhtyeen kautta. jotka käyttivät näitä jatkuvasti ja jopa kirjoitti niistä kappaleen.

LEGO on luonut uskomattoman innovatiivisen ja luovan suunnittelun streetwear-kengistä, jotka ovat olleet olemassa vuosikymmeniä urbaani kulttuurissa.

Vaikka kyseessä onkin hieman yksinkertaisempi malli, jossa on melko vähän osia, ovat he todella onnistuneet vangitsemaan olemuksen ja luomaan todella luonnollisen ja tyylikkään kengän, joka todellakin koristaa paikkaansa hyllyssä.

Toinen hauska asia tässä tuotteessa on, että sen laatikko jossa setti toimitetaan on muotoiltu näyttämään kenkärasialta. Tämä lisää mahdollisuuksia tyylikkäisiin ja hauskoihin tapoihin esitellä sitä kotona.


LEGO Ideas NASA Apollo Saturn V 92176 (21309)

LEGO Ideas NASA Apollo Saturn V 92176 (21309)

Ei saatavilla

 • Ikä: 14-vuotiaasta alkaen
 • Osien määrä: 1969

Tämä on todella siisti raketti, joka sopii täydellisesti kaikille avaruudesta kiinnostuneille. Malli on monella tapaa todella siisti ja se on esimerkiksi 100 cm korkea. Tämä tekee siitä todella mahtavan tuotteen, joka voidaan laittaa esille periaatteessa mihin tahansa kotona.

Siitä on myös pyritty tekemään mahdollisimman realistinen. Kolmella eri portaalla, jotka voidaan irrottaa toisistaan, muistuttaa se todella, todellista rakettia. Lisäksi saat erilaisia ​​yksityiskohtia, kuten kuun laskeutujan ja astronautit, mikä tekee leikistä entistä hauskempaa. Tämän lisäksi tuote on saatavilla todella hyvään hintaan, olleen näin kookas.


LEGO Ideas Kirjoituskone 21327

LEGO Ideas Kirjoituskone 21327

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Ikä: 18 vuotta
 • Osien määrä: 2079

Tämä on ylivoimaisesti yksi tämän oppaan näyttävimmistä esineistä, ja se on rakennelma, joka sopii erittäin hyvin osaksi useimpien kotien sisustusta. Tässä kirjoituskoneessa on tummanvihreä ja musta design, mikä tekee siitä todella houkuttelevan ja tyylikkään vaihtoehdon.

Yksityiskohdat ovat myös erittäin tarkkoja ja periaatteessa kaikki näyttää aivan kuin oikealta kirjoituskoneelta. Jos etsit todella hienoa rakennelmaa, joka voi viedä useimmat huoneet uudelle tasolle, on tämä malli sinulle. Todella hauska rakentaa ja vielä hauskempaa katsoa ja tutkia.


LEGO Ideas Huoneistot Friends-sarjasta 10292

LEGO Ideas Huoneistot Friends-sarjasta 10292

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Ikä: Alkaen 18 vuotta
 • Osien määrä: 2042

Jos olet monien muiden tavoin Friends -sarjan kova fani, on sinun vain pakko lukea tämä artikkeli. Tässä he ovat onnistuneet vangitsemaan joitain sarjan ikonisimpia hetkiä LEGO-setissä, ja siinä on hyvin paljon harkittuja yksityiskohtia löytää.

Tämä malli koostuu klassisista huoneistoista, jotka tunnemme sarjasta. Sen mukana saat myös minihahmoja, jotka edustavat kaikkia päähenkilöitä, joiden avulla voit luoda suosikkihetkesi sarjasta. Tämä on rakennelma, joka sopii oivallisesti nostalgiselle ja josta monet vieraat haluavat puhua, kun he löytävät sen hyllyltäsi.


LEGO Ideas Seinfeld 21328

LEGO Ideas Seinfeld 21328

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Ikä: Alkaen 18 vuotta
 • Osien määrä: 1326

Toinen suuri ja todella suosittu tv-sarja, joka sai paljon huomiota, on tietysti Seinfeld. Tämä malli edustaa Jerryn asuntoa, ja se on täydellinen rakennelma, jotta voit muistella ja luoda uudelleen joitain sarjan ikonisimpia hetkiä.

Rakennussarjassa saat erilaisia ​​hauskoja yksityiskohtia ja esineitä, joilla oli keskeinen rooli sarjassa. Saat myös viisi minihahmoa, jotka perustuvat suosituimpiin hahmoihin. Tämä on myös hieman yksinkertaisempi rakennelma, jossa on melko vähän osiaja joka ei maksa liikaa. Täydellinen niille, jotka haluavat hauskan ja erilaisen LEGO-rakennussarjan, mutta jotka eivät halua kuluttaa liikaa rahaa.


LEGO Ideas Home Alone 21330

LEGO Ideas Home Alone 21330

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Ikä: Alkaen 18 vuotta
 • Osien määrä: 3995

Tämä on yksi suurimmista saatavilla olevista LEGO-ideas sarjoista. Lähes 4000 kappaleen ansiosta mallilla on paljon tarjottavaa ja se tarjoaa monia tunteja hauskaa rakentamista. Se perustuu villisti suosittuun Home Alone -elokuvaan ja esittää yksinkertaisesti taloa, jossa Kevin asuu.

Löydät tästä setistä paljon hauskoja ja jännittäviä yksityiskohtia ja saat paljon hauskoja minihahmoja, jotka tekevät leikistä entistä hauskempaa. Pääset rakentamaan muun muassa pahisten pakettiauton ja Kevinin oman majan.


LEGO Ideas The Globe 21332

LEGO Ideas The Globe 21332

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Ikä: Alkaen 18 vuotta
 • Osien määrä: 2585

Jos olet harkinnut maapallon ostamista, mutta et ole vielä tehnyt sitä, saattaa olla hyvä idea ensin tutustua tähän todella siistiin rakennussarjaan. Malli edustaa yksinkertaisesti maapalloa, jossa on kaikki maanosat ja valtameret. Todella hauska koriste, joka sopii osaksi sisustusta useimpiin koteihin.

Todella hieno asia tässä maapallossa on se, että siinä käytetään erityisiä luminoivia palikoita. Nämä valaisevat eri valtamerten ja maanosien nimet, kun huone pimenee. Tämä rakennus on pakollinen niille, jotka ovat kiinnostuneita geografiasta ja maailmasta.


LEGO Ideas Treehouse 21318

LEGO Ideas Treehouse 21318

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Ikä: Alkaen 16 vuotta
 • Osien määrä: 3036

Tässä meillä on puumaja, joka tulee koristamaan paikkaansa useimmissa kodeissa. Tämä on todella siisti malli, joka erottuu joukosta LEGO-rakennuksissa, ja harkittu muotoilu tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat esitellä hienon rakennuksen.

Todella hauska asia tässä monikerroksisessa puumajassa on se, että voit muuttaa lehtien väriä. Tällä tavalla voit mukauttaa tätä rakennelmaa sen mukaan, mikä vuodenaika ulkona on.


LEGO Ideas Sonic the Hedgehog – Green Hill Zone 21331

LEGO Ideas Sonic the Hedgehog - Green Hill Zone 21331

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Ikä: Alkaen 18 vuotta
 • Osien määrä: 1125

Jos olet Sonicin fani, on sinun vain katsottava tätä rakennelmaa tarkemmin. Malli perustuu klassikkopeleihin ja rakennat yksinkertaisesti yhden näissä peleissä usein esiintyvistä radiusta tai paikoista, nimittäin Green Hill Zone -radan.

Saat myös ilon rakentaa useita hauskoja hahmoja, kuten arkkivihollisen Dr. Eggmanin. He ovat todella onnistuneet vangitsemaan klassisten pelien tunteen ja kaiken väreistä muotoihin ja hahmojen yhteensopivuuteen yllättävän tarkasti.


LEGO Creator Expert NASA Space Shuttle Discovery 10283

LEGO Creator Expert NASA Space Shuttle Discovery 10283

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Ikä: Alkaen 18 vuotta
 • Osien määrä: 2354

Kaikille avaruusfaneille on tässä tarjolla todella mahtava rakennelma, jonka avulla voit rakentaa ikonisimpia koskaan avaruuteen lähetettyjä esineitä. Se koskee yksinkertaisesti maailmankuulua Hubble-teleskooppia ja siihen liittyvää alusta.

Malli on täydet 54 cm pitkä ja yli 2000 osan ansiosta se on sekä hauska rakennusprojekti että käsityö, jota on todella mukava katsoa sen valmistuttua. Tässä mallissa on myös useita hienoja ominaisuuksia ja asioita, jotka voidaan taittaa ulos ja säätää, joten se on enemmän kuin pelkkä näyttely-rakennelma.


LEGO Creator Expert International Space Station 21321

LEGO Creator Expert International Space Station 21321

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Ikä: Alkaen 16 vuotta
 • Osien määrä: 864

Kansainvälinen avaruusasema ISS on paikka, johon monet ovat lapsena unelmoineet pääsevänsä astronautiksi. Tästä löydät todella upean LEGO-mallin, joka sopii sinulle, joka on kiinnostunut erityisesti avaruudesta.

Suhteellisen harvoista osistaan ​​huolimatta on tämä luomus noin puoli metriä leveä. Tämä tekee siitä mahtavan projektin. Aseman kanssa pääset rakentamaan myös pienen sukkulan ja satelliitin. Malli on myös edullinen, ja se on yksi hintansa arvoisimmista tuotteista, jos haluat tyylikkään rakennelman LEGOsta.


LEGO Ideas Motorisoitu majakka 21335

LEGO Ideas Motorisoitu majakka 21335

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Ikä: Alkaen 18 vuotta
 • Osien määrä: 2065

Moottoroitu majakka saattaa kuulostaa hieman oudolta, mutta tosiasia on, että tämä on todella kaunis rakennelma joka voi saada useimmat ihmiset haluamaan rakentaa LEGOlla. Tämän majakan yläosassa on suuri lamppu, joka palaa oikeasti ja myös pyörii samalla. Majakassa on myös takka, joka ilahduttaa kauniilla hehkullaan.

Lyhyesti sanottuna tämä on täydellinen rakennelma luomaan kodikkaan ja kutsuvan ilmapiirin kotiin. Saat myös paljon yksityiskohtia, kuten majakanvartijan soutuveneellä ja lokkeja jotta voit luoda todella lämpimän ja kutsuvan kohtauksen.


LEGO Ideas Fender Stratocaster 21329

LEGO Ideas Fender Stratocaster 21329

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Ikä: Alkaen 18 vuotta
 • Osien määrä: 1074

Legoista kiinnostuneelle muusikolle on tässä rakennussarja, joka on todellinen pakollinen hankinta. Tämä on uskomattoman realistinen malli Fender Stratocasterista, yhdestä kaikkien aikojen ikonisimmista sähkökitaroista ja instrumentista, jota monet legendat soittavat.

Rakennelma on uskomattoman yksityiskohtainen lisälaitteiden kanssa, mikä tekee siitä vielä hauskemman. Itse kitaran lisäksi rakennat myös polkimet ja vahvistimen erittäin huolellisesti suunnitelluilla yksityiskohdilla sekä ulkopuolella että sisältä. Tätä tuotetta voimme lämpimästi suositella niille teistä, jotka ovat kiinnostuneita sekä LEGOsta että musiikista.


LEGO Architeture

LEGO Architecture 21042 Vapaudenpatsas

Tutustu LEGO Architecture -valikoimaan osoitteessa:

LEGO Architecture on rakennussarja, joka sopii niille, jotka ovat kiinnostuneita arkkitehtuurista tai rakennuksiin yleensä liittyvistä asioista. Täällä sinulla on mahdollisuus nähdä Sydneyn oopperatalo, London Eye tai miksei Vapaudenpatsas New Yorkissa?

Tässä sarjassa on mukana useita maailman tunnetuimpia rakennuksia ja elementtejä ja se on täydellinen valinta sinulle, joka haluat koristella hyllyt näillä. Lisäksi ovat nämä enimmäkseen melko isoja rakennelmia jotka tarjoavat todellista haastetta.


LEGO Art

LEGO ART 31207 Kukkataidetta

Katso LEGO Art -valikoima osoitteessa:

Haluatko ainutlaatuisia sisustusyksityiskohtia seinille ja olet kyllästynyt vanhoihin yksinkertaisiin ja tylsiin tauluihin? Silloin voi LEGO Art olla täydellinen vaihtoehto sinulle. Täällä voit nimittäin rakentaa kaksiulotteisia malleja hienoilla kuvioilla, jotka voivat sitten koristella seinää ja auttaa sinua saamaan kokonaan LEGOsta tehdyn taideteoksen.

Motiiveja on monenlaisia, kaikkea maailmankartoista Batmanin ja Mikki Hiiren kuviin. Täältä löytyy yksinkertaisesti jokaiselle jotakin. Yksi vinkki, jonka voimme antaa, on, että tämä on erittäin hauska ja ainutlaatuinen lahja, joka sopii suurimmalle osalle ihmisistä. Et myöskään tarvitse suurta ennakkotietoa LEGOsta voidaksesi koota tällaisia ​​malleja.


Mitä LEGO Icons ovat?

LEGO Icons 10298 Vespa 125

Tutustu LEGO Icons valikoimaan osoitteessa:

Kuten yllä huomasit, LEGO:n erikoisosasta nimeltä LEGO Icons on laaja valikoima erilaisia ​​tuotteita, jotka sopivat erityisesti aikuisille. Tässä kerromme lyhyesti, mitä tämäntyyppinen LEGO tarkoittaa ja mikä on ominaista tähän ryhmään kuuluville malleille.

Lyhyesti sanottuna se on juuri mitä kuulet LEGO mallien nimissä paikoista tai esineistä, joita pidetään historiallisina ja ikonisina. Valikoima on suuri, mutta useimmat hieman vanhemmat ihmiset löytävät täältä paljon aiheita, jotka vievät takaisin lapsuuteen tai nuoruuteen. Se voi olla mitä tahansa toimintahahmoista autoihin, popkulttuurin esineisiin tai pelikonsoleihin.

Näiden rakennussarjojen suuri etu on myös se, että niissä on suuri vaihtelevuus osien määrän ja siten myös hinnan suhteen. Etsitpä sitten mahtavinta tai haluat jotain hieman edullisempaa hintaan ja kokoon, löydät täältä jotain.


Mitä LEGO Ideas ovat?

LEGO Ideas 21326 Nalle Puh

Tutustu LEGO Ideas -valikoimaan osoitteessa:

LEGO Ideasilla on myös useita yllä olevassa oppaassa esitettyjä tuotteita. Tässä ovat keskiössä visiot ja unelmat. Sarja koostuu rakennussarjoista, jotka LEGO-fanit ympäri maailmaa ovat keksineet ja ladanneet LEGO-Ideas-verkkosivustolle. Siellä ihmiset voivat äänestää suosikkiaan, josta voi sitten tulla todellinen, LEGO-rakennussarjan muodossa.

Ideoita, joista on tullut todellisuutta, ovat muun muassa tyylikäs maapallo ja malli NASA:n tunnetuimmasta raketista ja teleskoopista. Mutta löydät myös malleja erilaisista tv-sarjoista ja elokuvista, jotka ovat myös monella tapaa fantasia- ja unelmamaailmasta. Lyhyesti sanottuna, jopa tämä kategoria sisältää jotain suurimmalle osalle ihmisistä, ja täällä on paljon löydettävää.

Toivomme, että olet oppinut tässä artikkelissa lisää LEGOsta ja että olet nähnyt myös monia esimerkkejä rakennussarjoista ja malleista, jotka todella sopivat aikuisille. Toivomme myös, että artikkelin oppaasta on apua ja voit löytää sinulle sopivan rakennelman ja päästää luovuutesi valloilleen!


Täältä löydät monia muita artikkeleita leluista!