Parhaat Minecraft LEGOt 2024: Rakennussarjat pelimaailmasta

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Minecraft ja LEGO ovat täydellinen yhdistelmä. Sanotaan, että Minecraftin perustajalla oli LEGO inspiraationa peliinsä. Kelaamalla ajan nopeasti eteenpäin ja yli 80 erilaista rakennussarjaa on tuotu markkinoille, joiden teemana on Minecraft! Tässä on joitain parhaita LEGO Minecraft-paketteja juuri nyt!

Minecraft-hahmoja LEGOsta, sankareita, sika ja kaksi zombia

Mikä LEGO Minecraft -rakennussetti on paras testeissä?

Yksi suosituimmista sarjoista on LEGO Minecraft Luuranko luola. Se on hieman pienempi 364 osainen rakennelma, jossa on muun muassa 3 pelin yleisintä vihollista, ärsyttäviä nuolia ampuvia luurankoja!

Jos haluat Minecraftin suurimman LEGO-setin juuri nyt, on se LEGO Minecraft Laamakylä, johon sinun kannattaa tutustua! Todella siisti 1252 osainen rakennelma kyläläisten, eläinten ja muiden mukavien hahmojen kanssa!

Vieritä alas nähdäksesi kaikki Minecraft-aiheiset LEGO-setit, joita suosittelemme juuri nyt!

Tutustu myös muihin LEGO-artikkeleihimme. Esimerkiksi LEGO aikuisille, parhaat LEGO-autot, ohjelmoitavat LEGO-robotit ja läpikäynti Technic LEGOsta!

Valittavana on yhä enemmän sarjoja

Vaikka Minecraft-teemainen Lego saattaa tuntua melko kapealta alueelta, on tämäntyyppinen Lego uskomattoman suosittu. Tämä tarkoittaa myös sitä, että markkinoilla on tällä hetkellä todella paljon malleja, joista valita, ja lisää tulee koko ajan. Alla on joitain LEGO Minecraftin suosituimmista rakennelmista!

LEGO Minecraft Luurankoluola 21189

LEGO Minecraft Luurankoluola 21189

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Ikä: 8+
 • Osien määrä: 364

Tästä tulee tuote, joka sopii lapselle, joka mielellään leikkii joitakin Minecraftin taisteluita Legolla. Tässä mallissa lapsesi saa rakentaa niin sanotun luurankoluolan, jonka luurankoja vastaan ​​tulee taistella vapauttaakseen vangin.

Pakkauksen mukana tulee useita luurankoja, itse luola ja klassinen Minecraft-hahmo sekä miekalla että jousella. Tällä tavalla lapsesi voi leikkiä Legoillaan aivan kuten oikeassa pelissä.

364 osan ja melko yksinkertaisen rakenteensa ansiosta tämä ei ole kaikkein vaativin rakennelma. Hyvä vaihtoehto hieman nuoremmille lapsille tai lapsille, jotka eivät ole ennen rakentaneet Legolla.


LEGO Minecraft Laamakylä 21188

LEGO Minecraft Laamakylä 21188

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Ikä: 9+
 • Osien määrä: 1252

Mitä tulee mielikuvituksen maailmaan, ei siinä ole rajoja. Tässä tulee rakennelma, joka todella ulottuu laatikon ulkopuolelle ja tarjoaa jotain, joka erottuu joukosta. Tämä rakennus on yksinkertaisesti suuri lama, joka on samalla talo, jossa on useita huoneita.

Laama voidaan avata eri tavoin ja se kätkee sisäänsä useita erilaisia ​​huoneita eri teemoilla. Tämä sarja sisältää myös erilaisia ​​hahmoja ja yksityiskohtia, jotka löydät Minecraftista. Mainitsemisen arvoista on, että tämä on melko suuri rakennelma, joka voi sopia parhaiten sinulle jolla on hieman isommat lapset tai lapsille, joilla on kokemusta Legon kanssa rakentamisesta.


LEGO Minecraft Kettumökki 21178

LEGO Minecraft Kettumökki 21178

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Ikä: 8+
 • Osien määrä: 193

Tässä tulee toinen malli rakennuksesta tai talosta, joka on muotoiltu eläimen näköiseksi. Tämä tietty rakennelma näyttää ketulta, joka makaa ja nukkuu maassa. Kun käännät sitä ja katsot taakse, löytyy sieltä kuitenkin sisäänkäynti kokonaiseen pieneen mökkiin.

Sarjan mukana saat myös erilaisia ​​hauskoja hahmoja, kuten Minecraft hahmon, joka on pukeutunut kettuasuun. Saat myös Zombien, joka on yksi Minecraftin suurimmista vihollisista. Lisäksi lapsesi saa rakentaa söpöjä pieniä kettuja, kun rakennelma on valmis.

Tämä sarja on loistava aloittelijoille, kun kyse on Legosta. Se on helppo rakentaa ja sen kanssa on hauska leikkiä.


LEGO Minecraft Jäälinna 21186

LEGO Minecraft Jäälinna 21186

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Ikä: 8+
 • Osien määrä: 499

Tämä on toinen malli, joka, aivan kuten oppaan ensimmäinen malli, sopii lapsille, jotka haluavat hieman enemmän toimintaa leikkiinsä. Tämä rakennussarja kuvaa jäälinnaa, jossa käydään taistelua luurankojen, zombien ja klassisen Minecraft-hahmon välillä.

Itse linna on todella siisti jossa on muun muassa tykkejä puolustukseksi. Hahmot ovat myös varustettu aseilla, kuten varsijousilla ja miekoilla. Tämä on todella siisti rakennussarja, joka on kooltaan jossain puolivälissä ja voi siksi olla hauska haaste myös sellaiselle, jolla ei ole paljoa kokemusta Legon rakentamisesta.


LEGO Minecraft Sienitalo 21179

LEGO Minecraft Sienitalo 21179

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Ikä: 8+
 • Osien määrä: 272

Tässä meillä on todella siisti rakennus, jossa onnistuttiin saamaan paljon yksityiskohtia ja toimintoja suhteellisen harvoille osille. Tämä malli on täydellinen niille teistä, jotka haluavat ostaa lapsellesi rakennussarjan, jolla on todella hauska leikkiä, mutta joka ei maksa liikaa.

Pakkaus sisältää sienitalon, jonka voi avata nähdäkseen huoneita jotka kätkeytyvät sisälle. Saat myös luurankosoturin, joka ratsastaa suurella hämähäkillä, puun, klassisen Minecraft-hahmon, eläimiä ja paljon muuta. Haluamme väittää, että tämä on yksi hintansa arvoisimpia malleja Lego Minecraftin suhteen.


LEGO Minecraft Hylätty kylä 21190

LEGO Minecraft Hylätty kylä 21190

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Ikä: 8+
 • Osien määrä: 422

Lapselle, joka haluaa leikkiä useammalla kuin yhdellä rakennuksella, tulee tästä kokonainen hylätty kylä. Jos aiot ostaa lapsellesi rakennussarjan, joka antaa paljon leikkiä ja mielikuvitusta, voi tämä  olla oikea tuote.

Tämä malli sisältää peräti viisi erilaista alustaa, kaikkea rakennuksista variksenpelättimiin ja paljon muuta, jotka yhdessä muodostavat kylän. Saat myös useita hahmoja, kylän vallanneita zombeja, eläimiä ja klassisen Minecraft-hahmon. Lyhyesti sanottuna täällä on hyvät mahdollisuudet leikkiä sekä tutkia, ja vain mielikuvitus on rajana.


LEGO Minecraft Nether Kotiasema 21185

LEGO Minecraft Nether Kotiasema 21185

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Ikä: 8+
 • Osien määrä: 300

Täällä lapsesi saa mahdollisuuden rakentaa yhden Minecraftin kuuluisimmista ja halutuimmista ympäristöistä. “The Nethers” tunnetaan yksi vaikeimmin saavutettavista paikoista pelissä ja on paikka, johon useimmat pelaajat haluavat päästä.

Tällä sarjalla, vaikka se sisältääkin melko vähän osian, saat monia klassisia yksityiskohtia ja hahmoja, joita löytyy vain tältä alueelta. Mallissa on myös ominaisuuksia, joiden avulla se voi ampua esimerkiksi TNT-lohkoja.

Jos lapsesi on todellinen Minecraftin fani, kestäisi paljon, jotta tätä settiä ei todella arvostettaisi.


LEGO Minecraft Viidakon Kauhistus 21176

LEGO Minecraft 21176 Viidakkohirviö

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Ikä: 8+
 • Osien määrä: 489

Tämä on yksi tämän oppaan toiminnantäyteisimmistä ja jännittävimmistä versioista. Harvat asiat ovat niin jännittäviä kuin todella suuria hirviöitä vastaan ​​taisteleminen, mikä on juuri sitä, mitä lapsesi saa tehdä leikkiessään tällä rakennussarjalla.

Malli koostuu todella suuresta viidakkohirviöstä ja useista sitä vastaan ​​taistelevista hahmoista. Se on melko iso ja todella siisti rakennelma, jolla on yhtä vaikuttava leikkiä kuin säilyttää makuuhuoneen hyllyllä.

Saat peräti viisi pienempää hahmoa, suuren hirviön, erilaisia ​​aseita ja tarvikkeita sekä kasveja viidakon tunteen luomiseksi.


LEGO Minecraft Moderni Puumaja 21174

LEGO Minecraft Moderni Puumaja 21174

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Ikä: 9+
 • Osien määrä: 909

Tässä tulee todella kunnollinen ja siisti rakennelma.  Todella hyvin rakennetun ja modernin hienon ilmeen omaavan puumajan myötä on tämä täydellinen valinta sinulle jonka lapsi rakastaa rakentamista.

Tässä rakennelmassa on useita eri kerroksia, jotka sijaitsevat päällekkäin. Kun lapsi kyllästyy puumajaan, voi hän purkaa kerrokset ja sijoittaa ne maahan yksittäisinä taloina kylässä.

Tämän rakennelman mukana tulee myös useita erilaisia ​​hauskoja hahmoja ja työkaluja, jotka tekevät leikistä entistä hauskempaa. Jos lapsesi todella arvostaa ennen kaikkea näyttävien asioiden rakentamista ja luomista, voimme suositella tätä tuotetta.


LEGO Minecraft Tuhottu Portaali 21172

LEGO Minecraft Tuhottu Portaali 21172

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Ikä: 8+
 • Osien määrä: 316

Portaalit ovat tärkeä osa Minecraft-peliä siirryttäessä maailmasta toiseen. Tässä tulee malli, joka edustaa rikkinäistä portaalia, ja sen kanssa leikkijän tehtävänä on yksinkertaisesti korjata se.

Portaalissa on muun muassa interaktiivisia ominaisuuksia, kuten vipu, joka aktivoi portaalin. Tämä on hieman pienempi rakennelma, mutta kuten useimmat Lego Minecraftin asiat, on se täynnä toimintaa ja hauskoja yksityiskohtia.

Portaalin kummallakin puolella on erilaisia ​​maailmoja, ja saat mukaan myös erilaisia hahmoja ja esineitä. Näin mielikuvitus pääsee valloilleen ja lapsesi voi tutustua tähän mahtavaan maailmaan. Setti, jolla on yksinkertaisesti todella hauska leikkiä.


LEGO Minecraft “hylätty” kaivos 21166

LEGO Minecraft hylätty kaivos 21166

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Ikä: 7+
 • Osien määrä: 248

Tämän rakennussarjan avulla lapsesi saa hylätyn kaivoksen, jonka kammottava hämähäkkimäinen hirviö on ottanut haltuunsa. Toisin sanoen täydellinen paikka toimintaan ja jännittävään leikkiin.

Tämä malli onnistuu vangitsemaan Minecraftin maailman erittäin hyvin ja se näyttää melko täsmälleen samalta kuin se näyttäisi pelissä. Ruohopinnalla, kuten pelissä usein on sekä maa, kivi ja jopa laavalla alemmilla tasoilla, tulee tästä ympäristöstä uskomattoman samanlainen kuin alkuperäinen.

Se on hieman pienempi rakennelma, eikä ehkä kaikkein näyttävin. Hyvä vaihtoehto lapsille, jotka eivät ole tottuneet rakentamaan Legolla.


LEGO Minecraft 21183 Treenikeskus

LEGO Minecraft 21183 Treenikeskus

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Ikä: 8+
 • Osien määrä: 534

Tässä meillä on rakennussarja, joka todella houkuttelee mielikuvitukseen ja tutkimiseen. Tämä harjoittelualue, useissa kerroksissa sijaitseva rakennus pystyy tarjoamaan erittäin monta tuntia hauskaa ja leikkimistä fantasiamaailmassa.

Rakennussarja on, kuten sanottu, monikerroksinen rakennelma, johon liittyy erilaisia ​​hahmoja ja pieniä esineitä. Tässä mallissa on myös paljon interaktiivisia ominaisuuksia, kuten avattavat luukut, rakennuksen osia joita voidaan vetää ja työntää eri suuntiin ja niin edelleen.

Suosittelemme tätä mallia, jos lapsesi tykkää leikkiessään uppoutua muihin maailmoihin ja unelmoimaan. Malli on myös yksi tämän oppaan yksityiskohtaisimmista ja näyttää todella hyvältä myös osana huoneen sisustusta.


LEGO Minecraft Kanitila 21181

LEGO Minecraft Kanitila 21181

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Ikä: 8+
 • Osien määrä: 340

Tämä on hauska ja hieman söpö rakennussarja, joka sopii lapsille, jotka eivät vain pidä Minecraftista, vaan ovat myös kiinnostuneita eläimistä. Malli koostuu isosta söpöstä kanista ja useista pienistä. Siksi on mahdollista leikkiä, että sinulla on oma pieni kanifarmi tällä sarjalla.

Yksi asia, joka tässä mallissa on todella hyvä, on, että siinä on useita interaktiivisia ja hauskoja ominaisuuksia. TNT:tä voidaan ampua ja rakennelman luukkuja voi avata. Lisäksi tämä rakennelma sisältää erilaisia ​​hauskoja yksityiskohtia, hahmoja ja esineitä, jotka tekevät leikkimisestä entistä hauskempaa. 340 osan ansiosta tämä sopii myös suurimmalle osalle lapsista.


LEGO Minecraft Creeper hyökkäys 21177

LEGO Minecraft Creeper hyökkäys 21177

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Ikä: 7+
 • Osien määrä: 72

Tässä on yksi pienimmistä Lego Minecraftin sarjoista. Vain 72 kappaleen ansiosta se on helppo koota suurimmalle osalle lapsista ja se on loistava aloitus Legolla rakentamiseen.

Juuri tämä malli havainnollistaa klassista hahmoa, jonka kimppuun hyökkää creeper, joka on yksi pelin yleisimmistä vihollisista. Sen mukana lapsesi saa myös pienen alustan maisemalla, jossa on ruohoa, vettä, useita eläimiä ja liuta muuta.

Vaikka rakennelma on niin pieni, voidaan osa maasta työntää pois hienolla toiminnolla, parantaakseen entisestään toiminnan tunnetta itse hyökkäyksestä. Pienen kappalemäärän ansiosta on tämä myös yksi halvimmista sarjoista tässä oppaassa.


LEGO Minecraft Sikatalo 21170

LEGO Minecraft Sikatalo 21170

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Ikä: 8+
 • Osien määrä: 490

Eläimen muotoiset rakennukset ovat yleinen teema, jonka olet ehkä huomannut Lego Minecraftissa. Tässä on toinen malli, mutta tällä kertaa sika, joka on yksi pelin yleisimmistä eläimistä. Talo on todella siisti ja siinä on useita kerroksia ja mm. avattavia luukkuja.

Todella hieno asia tässä mallissa on se, että siinä on erityinen toiminto, joka saa koko talon räjähtämään ja putoamaan, kun lapsesi painaa nappia. Erittäin siistiä ja tapa muistuttaa asioita, joita voi tapahtua pelissä, mutta todellisuudessa.

Tämä on hieman suurempi kokoonpano ja maksaa siten myös hieman enemmän kuin monet muut tämän oppaan vaihtoehdot.


LEGO Minecraft Rakennuslaatikko 3.0 (21161)

LEGO Minecraft Rakennuslaatikko 3.0 (21161)

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Ikä: 8+
 • Osien määrä: 564

Jos todella haluat lapsesi päästävän mielikuvituksensa valloilleen ja olevan luova rakentaessaan, tämä voi olla malli sinulle. Tämä on niin sanottu luojan laatikko, jossa ei ole etukäteen päätetty, mitä sillä rakennetaan. Sen sijaan lapsi saa erilaisia ​​Minecraftin inspiroimia osia, jotka voidaan koota mihin tahansa luomukseen.

Pakkauksen mukana tulee useita erilaisia ​​ehdotuksia asioista, joita voidaan rakentaa kaikista näistä osista. Tämän lisäksi lapsesi saa pelistä erilaisia ​​hahmoja jotka ovat erittäin suosittuja. Tämän mallin myötä tulee entistä vapaampi rakennelma, jossa lapsen mielikuvitus voi saada vielä enemmän tilaa.


Kuinka kauan LEGO Minecraft on ollut olemassa?

Nyt Lego Minecraft on ollut olemassa yli kymmenen vuotta. Ensimmäiset rakennussarjat tulivat jo vuonna 2012 ja sen jälkeen tämän tyyppisistä legoista on tullut yhä suositumpia.

Tämä johtuu tietysti suurelta osin lasten ja nuorten suuresta kiinnostuksesta Minecraftia kohtaan nykyään, yhdistettynä LEGO-brändiin ja heidän kykyynsä luoda luovia leluja.

Mikä oli ensimmäinen Minecraft Lego?

Ensimmäinen Lego Minecraft, joka tuli ulos oli sarja nimeltä Micro World. Koska tämäntyyppinen Lego sisälsi erilaisia osia kuin useimmat muut sarjat, oli tämä jotain täysin uutta tuolloin. He yksinkertaisesti loivat Legon tavalla, jota ei ollut koskaan ennen ollut olemassa.

Tästä syystä oli myös hieman epävarmaa, kuinka se kaikki otettaisiin vastaan ​​ja kuinka suosittu tämä uudentyyppinen rakennussarjan lanseeraus olisi. Mutta ei ollut syytä huoleen, sillä tämä ja sitä seuraavat mallit myivät todella hyvin.

Siitä lähtien LEGO on kehittänyt ideoitaan Minecraftin kanssa ja julkaissut yli 80 erilaista Minecraft-teema rakennussarjaa!

Kuinka monta LEGO Minecraft-sarjaa on olemassa?

Legon verkkosivuilla on tällä hetkellä ostettavissa noin 28 sarjaa eri motiiveilla Lego Minecraftista. Toisin sanoen, on paljon valinnanvaraa niille, jotka tykkäävät rakentaa Legoilla ja jotka pitävät Minecraftista.

Saattaa kuitenkin olla mainitsemisen arvoista, että aikaisempina vuosina on tullut useita muita sarjoja, joita ei enää voi ostaa tavallisilta jälleenmyyjiltä. Näitä voi olla vaikea saada, ja monet niistä löytyvät vain käytettyinä. Yhteensä yli 80 erilaista LEGO Minecraft -settiä on julkaistu.

Monissa tapauksissa näillä on myös hieman keräilyarvoa. Tämän ansiosta ne erottuvat hieman hinnaltaan ja voivat maksaa enemmän kuin nyt myymälöissä olevat mallit. Jos aiot ostaa Legoja vain lapsellesi leikkiini, suosittelemme siksi keskittymään malleihin, jotka ovat hieman uudempia ja joita on siksi saatavilla kaupoista juuri nyt.

Mikä on LEGO Minecraftin suurin setti?

Suurin tavallisilta jälleenmyyjiltä ostettavissa oleva sarja tällä hetkellä on Laamakylä. Tämä on todella iso rakennelma, joka on myös kuvattu hieman tarkemmin yllä olevassa oppaassa. Kaikkiaan tässä rakennussarjassa on huikeat 1252 osaa ja se tarjoaa siten melko aikaa vievän haasteen itse rakentamisen suhteen.

LEGO Minecraft Kallioluola 21137

LEGO Minecraft Kallioluola 21137
LEGO Minecraft Kallioluola, tähän mennessä suurin Minecraft-setti.

LEGOn Minecraft-sarjan kaikkien aikojen suurin setti on Kallioluola (tuotenumero #21137). Tässä valtavassa rakennelmassa on huikeat 2863 osaa ja suositeltu ikä on yli 12 vuotta. Tätä tuotetta ei enää valmisteta, ja on siksi vaikea saada tavallisista liikkeistä.

Vaikka tätä ei voi verrata muiden Lego-tyyppien suurimpiin rakennussarjoihin, kuten Lego Technic, riittää tämä pitämään lapsesi työllistettynä rakentamisessa useiden tuntien ajan.

Toivomme, että pidit tätä artikkelia kiinnostavana ja opit hieman enemmän Lego Minecraftista. Yllä olevan oppaan avulla toivomme myös, että löydät lapsellesi rakennussarjan, joka tarjoaa monia tunteja hauskaa rakentamista ja loputonta leikkiä mielikuvituksen maailmassa!


Löydä lisää mielenkiintoisia leluja!