Parhaat rakennuspalikat 2024: Hienoja puupalikoita lapsille

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Rakennuspalikat ovat klassinen, yksinkertainen, opettavainen ja hauska lelu. Useimmat lapset leikkivät ja rakentavat puupalikoilla jossain vaiheessa elämäänsä. Tässä annamme vinkkejä markkinoiden parhaista rakennuspalikoista lapsille juuri nyt!

vauva istuu puupalikoiden keskellä

Mikä puisten rakennuspalikoiden merkki on testin paras?

Yksi suosikkimerkeistämme on klassinen ruotsalainen Micki. Heillä on runsaasti erilaisia palikkasarjoja, joissa on kirjaimia, fantasiarakennelmia tai tunnettuja hahmoja, kuten Babblarna ja Bamse.

Micki Kirjainpalikat

Toinen suosikki on ruotsalaisen suunnittelumerkin Kid’s Conceptin palikat. Heillä on uskomaton kyky suunnitella lapsiystävällisiä tuotteita, olipa kyseessä sitten lastenhuoneen kalusteet tai lelut.

Kids Concept Neo Rakennuspalikat

Luonnollisesti meidän on myös mainittava klassiset Kapla-tangot. Ne ovat erittäin suosittuja päiväkodeissa ja kouluissa ja sopivat loistavasti sekä luoviin rakennelmiin että järjestelmällisempiin pedagogisiin haasteisiin.

KAPLA Rakennuspalikat 1000 kpl

Löydät lisää rakennuspalikoita artikkelin jäljempänä!

Toinen suosittu vauvalelu on klassinen palikkalaatikko!

Anna lasten olla luovia puupalikoilla

Poika rakentaa tornin tiilistä

Useimmat lelut tarjoavat lapsille tietynlaisen leikin. Se voi olla toimintasankareita tai prinsessoja tai mitä tahansa siltä väliltä, mutta usein on olemassa jonkinlainen tarina tai säännöt etukäteen siitä, miten leikkiä voi toteuttaa. Rakennuspalikoiden avulla koko maailma on avoinna, ja se, mitä lapsesi päättää rakentaa, on täysin vapaaehtoista ja lapsen mielikuvituksen varassa.

Alla olevassa oppaassa vertailemme puisia rakennuspalikoita useilta eri merkeiltä. Tarkastelemme etuja ja haittoja, hintaa ja materiaaleja, ja pyrimme antamaan mahdollisimman kattavan kuvan eri tuotteista. Tämän oppaan avulla toivomme, että löydät ne rakennuspalikat, joiden avulla juuri sinun lapsesi voi löytää leikin ilman rajoja, jossa mielikuvitus todella pääsee valloilleen.

Kuten alla näet, on olemassa myös erilaisia rakennuspalikoita. Olemme valinneet sijoittaa ne eri kategorioihin, joita vertaamme keskenään, jotta voit nopeasti löytää juuri sen, mitä etsit lapsellesi.

Puupalikat kirjaimilla ja numeroilla

Erilaiset puupalikat kirjaimilla ja numeroilla voivat olla upea tapa lapsille oppia lisää siitä, miten numerot ja kirjaimet toimivat jo varhaisessa iässä.

Kun on aika lapsen oppia laskemaan tai lukemaan kunnolla, symbolit ovat tuttuja ja helpommin tunnistettavissa. Siksi esittelemme alla useita erilaisia tuotteita juuri tästä kategoriasta.

Micki Kirjainpalikat

Micki Kirjainpalikat

Aloitamme tämän oppaan upealla tuotteella, joka sopii lapsille, jotka haluavat oppia hieman lisää kirjainten toiminnasta. Näitä kirjainpalikoita on saatavilla useissa eri malleissa, ja voit yksinkertaisesti valita sen, joka on mielestäsi lapsellesi houkuttelevin tai vain selkein.

Yhdessä versiossa on hieman hillityt värit, kun taas kaksi muuta ovat värikkäämpiä. Tämä on kuitenkin yksinkertaisempi versio, joka on hieman vähemmän värikäs. Palikat ovat, kuten useimmat kirjainpalikat, täysin kuutiomaisia. Jos haluat tuotteen, joka on selkeä ja yksinkertainen, tämä voi varmasti olla vaihtoehto, ja kirjainten lisäksi palikoiden joillakin sivuilla on myös yksinkertaisia kuvia.

Mainittakoon vielä, että näissä palikoissa ei ole pelkästään ruotsinkielisiä kirjaimia. Siellä on kaikki muiden pohjoismaisten kielten sekä saksalaisten aakkosten kirjainten muunnelmat. Vaikka tämä ei välttämättä ole haitta, voi olla hyvä tietää ennen tuotteen ostamista.

Kuten mainittu, samalta merkiltä on useita samankaltaisia tuotteita, ja tämä on yksi halvemmista. Hinta on mielestämme hyvä, ja jos etsit lapsellesi kirjainpalikoita, suosittelemme, että tutustut tähän tuotteeseen tarkemmin, sillä siinä on 36 kivaa palikkaa.


Micki Kirjainpalikat 36 Kpl Premium

Micki Kirjainpalikat 36 Kpl Premium

Jos haluat palikoita, jotka antavat lapsellesi ylellisemmän tuntuman, tämä tuote saattaa olla tutustumisen arvoinen. Se on hyvin samankaltainen kuin edellä mainittu vaihtoehto, mutta muutaman dollarin lisämaksusta saat palikoita, joihin on kaiverrettu kirjaimia ja joissa voi selvästi nähdä käytetyn puun luonnolliset vaihtelut.

Näissä palikoissa on myös sekä numeroita että kirjaimia, eikä vain ruotsalaisista aakkosista vaan koko Pohjoismaista ja Saksasta. Jos jotain pitäisi mainita huonona puolena, niin se, että näitä ei ole maalattu hauskoilla väreillä, vaan ne ovat yksinkertaisesti puunvärisiä. Tämä on tietenkin makuasia, mutta jotkut lapset pitävät värikkäämpiä leluja hauskempina.

Hinta on hieman korkeampi kuin edellä mainitussa tuotteessa, mutta se ei juuri eroa. Jos haluat lapsellesi ylellisempiä puupalikoita, voimme yksinkertaisesti suositella tätä tuotetta, joka voi olla muutaman ylimääräisen euron arvoinen.


Micki Kirjainpalikat 36 Kpl Classic

Micki Kirjainpalikat 36 Kpl Classic

Tässä on kolmas malli Mickin palikoista. Tämä tuote voi sopia sinulle, jos haluat lapsellesi värikkäämpiä palikoita, jotka muistuttavat ehkä niitä, joita sinulla oli lapsena. Tietenkin on varmistettu, että väri ei sisällä myrkkyjä, jotta peli olisi mahdollisimman turvallinen lapselle.

Sen lisäksi, että palikoiden värikkäillä sivuilla on kauniita numeroita ja kirjaimia, mukana on myös palikoita, joissa on kauniita kuvia. Leikin ei siis tarvitse olla vain lukemista tai laskemista, vaan mielikuvitus voi seikkailla muillakin tavoin.

Kuten edellä mainituissa malleissa, tämäkin setti sisältää 36 palikkaa. Tämä mahdollistaa paljon rakentamista ja melko korkeita torneja. Tämä tuote on hieman edullisempi kuin edellä mainittu premium-versio, ja upeiden värien ansiosta se voi olla mielestämme todella hyvä sijoitus.


Kilpisen Numeropalikat

Kilpisen Numeropalikat

Nämä ovat numerolohkoja, jotka eivät ole täysin kuutiomaisia, vaan ne on yksinkertaisesti rakennettu eri korkuisiksi pinoiksi. Tässä tuotteessa on Bamsen Skalman-motiivi, joka on suosittu hahmo, jonka monet lapset tuntevat ja josta he pitävät.

Tuote on monella tapaa hyvä. Se tarjoaa muun muassa erittäin opettavaisen tavan oppia numeroita ja niiden kokoa. Kun kaikki numerot ovat yhdestä kymmeneen, jossa numero yksi on hyvin matala palikka, kun taas kymmenen on korkea palikka, on helppo yhdistää eri numerot siihen, kuinka suuria ne ovat toisiinsa verrattuna.

Haittapuolena on ehkä se, että varsinainen rakentaminen voi olla hieman rajallista. Tiiliä voi toki pinota päällekkäin, mutta voi olla vaikeaa rakentaa niin paljon muuta ja rakentaa niin paljon kuin täysin kuutiomaisilla tiilillä voi tehdä.

Ottaen huomioon, että tämä setti sisältää vain 10 tiiltä, joista monet ovat hieman isompia, hinta on suunnilleen sitä tasoa, mitä voisi odottaa. Hyvä tuote, joka pedagogisesta näkökulmasta sopii todella hyvin, jos haluat lapsellesi helpon tavan oppia numeroita.


Rakennuspalikoita mielikuvituksellisiin rakennelmiin

Sen lisäksi, että palikat tarjoavat mahdollisuuden oppia kirjaimia ja numeroita hieman paremmin, markkinoilla on myös runsaasti palikoita, jotka ovat erimuotoisia ja soveltuvat erityisesti rakentamiseen. Tällaisilla rakennuspalikoilla lapsesi voi luoda enemmän tai vähemmän mitä tahansa. Alla on lueteltu joitakin tällaisia tuotteita, ja uskomme, että löydät palikoita, joiden avulla lapsesi voi päästää sisäisen insinöörinsä valloilleen ja luoda todella hienoja rakennelmia.

STOY Rakennuspalikat

STOY Rakennuspalikat

Aloitamme oppaan tämän osan Stoy-tuotteella. Jos haluat lapsellesi vankan rakennuspalikkasarjan, jonka avulla voitte halutessanne rakentaa yhdessä enemmän tai vähemmän kokonaisen kaupungin, tämä voisi olla juuri sinulle sopiva tuote.

Tässä setissä on peräti 100 erilaista rakennuspalikkaa. Ne ovat erimuotoisia, jotkut ovat sylinterin muotoisia, toiset suoran palikan muotoisia ja jotkut suuren kolmion muotoisia. Koska erilaisia muotoja on niin paljon, rakennusmahdollisuudet ovat enemmän tai vähemmän rajattomat.

Suuri plussa on, että saat myös suuren pyöreän säilytysastian, josta kaikki palikat voi poimia, kun olet lopettanut leikkimisen, tai pakata pois, jos haluat ottaa ne mukaasi, kun menet jonnekin. Palikat ovat myös värikkäitä ja niitä on useissa eri väreissä, mikä tekee pelistä entistäkin mielikuvituksellisemman ja hauskemman.


Micki Rakennuspalikat 60 Kpl

Micki Rakennuspalikat 60 Kpl

Jos yllä oleva tuote näyttää hyvältä, mutta 100 tiiltä on mielestäsi vähän liikaa, tämä voi olla harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. Tässä paketissa saat lapsellesi 60 kivaa rakennuspalikkaa, mikä tarkoittaa, että leikki voi saada uusia ilmaisuja ja että lapsi voi rakentaa enemmän tai vähemmän mitä tahansa.

Tässäkin on palikoita kaikenlaisissa muodoissa ja väreissä. Monien muotojen ansiosta lapsesi voi helposti rakentaa kaikkea korkeista torneista kauniisiin taloihin ja rakennuksiin. Värit ovat suuri plussa, palikat ovat värikkäitä olematta räikeitä ja niissä on enemmän pastellisävyjä.

Hinta on melko hyvä, vaikka markkinoilla on tuotteita, jotka tarjoavat tiiliä hieman halvemmalla. Lyhyesti sanottuna hyviä eikä vähiten hyvännäköisiä tiiliä luovaan rakentamiseen, joita tulee hieman kohtuullisempi määrä niille, jotka eivät halua aivan suurimpia rakennussarjoja.


Babblarna Rakennuspalikat 30 Kpl

Babblarna Rakennuspalikat 30 Kpl

Hyvin pienten lasten suosituimpia hahmoja ovat niin sanotut Babblerit. Heistä kertovat ohjelmat ja Babblarna-kappaleet ovat erittäin suosittuja, ja niitä katsotaan ja kuunnellaan paljon. Tässä on rakennuspalikoita, jotka ovat yksinkertaisesti inspiroituneet tästä maailmasta.

Monien rakennuspalikoiden sivuilla on Babblarnan silmät, mikä tekee rakentamisesta entistäkin hauskempaa monille lapsille. Palikat ovat värikkäitä, ja niissä, joiden motiivina ei ole Babbles, on muita hauskoja symboleita, kuten sydämiä ja tähtiä. Erilaisten muotojen ansiosta voidaan rakentaa melkein mitä tahansa.

Yksi asia, joka voidaan laskea pieneksi miinukseksi näissä tuotteissa, on tietysti se, että samassa sarjassa ei ole kovin monta palikkaa. Lisäksi tämä muunnelma maksaa melko paljon per palikka, verrattuna useimpiin muihin tässä osassa oleviin rakennuspalikoihin. Jos lapsesi kuitenkin rakastaa Babblarnaa, nämä palikat voivat olla ylimääräisen rahan arvoisia ja auttaa tekemään leikkimisestä entistä hauskempaa.


Micki Rakennuspalikat Fantasiateema 23 Kpl Premium

Micki Rakennuspalikat Fantasiateema 23 Kpl Premium

Tämä rakennuspalikkasarja on täydellinen lapselle, joka haluaa rakentaa oman pienen maailmansa tai kaupunkinsa. Palikat esittävät esimerkiksi taloja, puita ja sateenkaaria, ja niiden avulla lapsesi voi rakentaa mitä tahansa suurista rakennuksista viihtyisään puistoon.

Tästä sarjasta on mainittava, että se sisältää vain 23 palaa. Tämänkaltainen tuote sopii siksi ehkä parhaiten yhdistettynä sarjaan, jossa on muutama pala enemmän.

Kuten useimmat Mickin tuotteet ja palikat, nämäkin antavat ylellisen ja eksklusiivisen tunteen. Palikoissa näkyy selvästi puu ja se, miten ne on valmistettu. Mukavien pastellimaisten värien ansiosta tämä on myös yksi oppaan parhaimman näköisistä sarjoista.

Valitettavasti hinta on itse asiassa todella korkea per palikka, ja saat samalla hinnalla melko paljon enemmän palikoita, jos ostat hieman yksinkertaisemman setin. Siitä huolimatta nämä ovat todella hienoja palikoita, joista voi todella rakentaa hienon fantasiamaailman kotiin.


JaBaDaBaDo Rakennuspalikat Nallekarhu

JaBaDaBaDo Rakennuspalikat Nallekarhu

Jos haluat todella värikkään rakennuspalikkasarjan lapsellesi, voimme suositella tätä tuotetta. Tässä sarjassa on peräti 50 palaa, jotka kaikki ovat siisteissä pastellisissa väreissä, jotka vetoavat useimpiin lapsiin.

Palikoissa on erilaisia muotoja, ja niillä voi rakentaa kaikkea lapsen unelmatalosta aina superkorkeaan torniin. Yksi asia, joka voidaan mainita plussana, on se, että tiilet eivät ole täysin yksivärisiä. Mukavien raitojen ja valkoisten tähtien ansiosta pelistä tulee entistäkin mielikuvituksellisempi ja siitä, mitä rakennetaan, tulee entistäkin kauniimpaa.

On tuotteita, jotka tulevat paremmalla tiilihinnalla. Tästä huolimatta tämä ei ole kovin kallis rakennuspalikka, vaan se tulee kohtuulliseen hintaan ja on hinnaltaan jossain keskellä.


VIGA Rakennuspalikat 100 kpl

VIGA Rakennuspalikat 100 kpl

Tässä Viga-sarjassa on peräti 100 erimuotoista ja -väristä tiiltä. Setti sisältää palikoita, joissa on yhteensä 10 erilaista muotoa, ja se tarjoaa hyvät mahdollisuudet rakentaa melkein mitä tahansa, aina kodikkaasta mökistä nukelle pieneen kaupunkiin leluautoja tai pehmoeläimiä varten.

Monien erilaisten kirkkaiden värien ansiosta tämä on myös tiilisarja, josta useimmat lapset nauttivat. On kuitenkin syytä mainita, että kaikki palikat eivät ole värillisiä, ja noin puolet niistä on vain alkuperäisessä, melko vaaleassa puun värissä.

Jos haluat yksinkertaisen setin, jossa on paljon palikoita hyvään hintaan, tämä voi olla juuri oikea tuote. Se on monia muita halvempi ja edullinen vaihtoehto niille, jotka eivät etsi alun perin kaikkein hienoimpia tai ylellisimpiä.


VIGA Puupalikat Eläintarha

VIGA Puupalikat Eläintarha

Tämäntyyppisissä puupalikoissa ei ole kovin yleistä, että niillä on teema, jonka varaan lapset voivat rakentaa. Tässä on kuitenkin setti, joka tarjoaa hauskoja palikoita, joiden avulla lapsesi voi rakentaa oman pienen eläintarhansa.

Tämän sarjan mukana saat peräti 50 erilaista palikkaa. Joistakin niistä lapsesi voi rakentaa pieniä eläimiä, kuten leijonia ja krokotiileja, kun taas toisista voi rakentaa palmuja ja ruohoa eläintarhansa koristeluun. Jotkut palat ovat myös tavallisia puupalikoita eri väreissä.

Tästä hauskasta teemasta huolimatta sarja ei ole kovin kallis. Jos haluat palikkasarjan, joka ei ole pelkkiä erivärisiä puupalikoita, tämä on erittäin edullinen tuote, jota kannattaa katsoa tarkemmin.


VIGA Polar B Pinottavat Palikat

VIGA Polar B Pinottavat Palikat

Tämä on lelu, jonka kanssa ei ole vain hauska rakentaa, vaan sen avulla pienimmät lapset voivat myös harjoitella esimerkiksi koordinaatiota ja numeroita. Setti sisältää viisi erikokoista palikkaa, joiden kyljessä on numerot yhdestä viiteen.

Neljä viidestä melko suuresta ja onttosta palikasta on varustettu yhteensopivilla muodoilla, jotka voidaan asettaa palikoiden sivussa oleviin reikiin. Kaikki palikat on myös koristeltu söpöillä eläimillä, mikä tekee niistä entistä hauskempia rakentaa ja leikkiä niillä.

Valitettavasti tämä tuote on hieman kalliimpi, ja jos haluat halvan hinnan per palikka, tämä ei ole paras tuote. Mutta jos haluat lapsellesi kivoja palikoita, jotka tarjoavat myös mahdollisuuden oppimiseen, se voi ehdottomasti olla vaihtoehto.


BRIO 30112 25 Kuviolliset Palikat

BRIO 30112 25 Kuviolliset Palikat

Tämä on toinen sarja, joka saattaa sopia niille, joiden mielestä tavalliset yksiväriset mallit ovat lapselle hieman tylsiä. Hauskojen värien ja kuvioiden ansiosta nämä palikat erottuvat hieman muista ja tarjoavat mahdollisuuden rakentaa entistäkin mielikuvituksellisempia rakenteita.

Esimerkkejä tämän sarjan rakennuspalikoista ovat siniset palikat, joissa on valkoisia pisteitä, ja puolikuutiot, jotka muistuttavat oranssiviipaleita. Kuten otsikosta näkyy, se sisältää valitettavasti vain 25 palaa, ja sitä kannattaa ehkä harkita pikemminkin isomman rakennussarjan lisänä, ainakin niille, jotka haluavat luoda hieman suurempia rakennuksia.

Tämä tuote on myös laskettava kalliimpien tuotteiden joukkoon, varsinkin kun otetaan huomioon sen sisältämien osien vähäisyys. Jos kuitenkin haluat avata lapsellesi mielikuvituksellisemman rakentelun, tämä voi olla hyvä valinta.


BRIO 30114 25 Väripalikat

BRIO 30114 25 Väripalikat

BRIO on yksi Ruotsin suurimmista tuotemerkeistä, kun kyse on esimerkiksi lasten leluista. Yksi asia, joka voidaan mainita näistä palikoista, on se, että valmistuksessa käytetty puu on FSC-merkitty, mikä voidaan tietenkin laskea plussaksi.

Muuten tämä setti on samanlainen kuin monet oppaassa olevat, palikoita on eri muotoisia ja erivärisillä yksivärisillä kuvioilla. Värit ovat kuitenkin erittäin kauniita ja voimakkaita, ja tämä on todella värikäs palikkasarja, joten jos etsit sellaista, tätä kannattaa katsoa tarkemmin.

Mielestämme tämä on hieman ylihinnoiteltu tuote. Saat melko paljon enemmän palikoita vastaavaan hintaan, jos valitset muiden merkkien palikoita. Mutta jos sinulle on esimerkiksi tärkeää, että käytetty puu on FSC-merkittyä, näihin harkkoihin kannattaa ehkä käyttää hieman enemmän rahaa.


JaBaDaBaDo Rakennuspalikat Forest

JaBaDaBaDo Rakennuspalikat Forest

Metsässä asuu monia jännittäviä ja hauskoja eläimiä, jotka voivat innostaa lapsesi mielikuvitusta. Tämän erilaisista puupalikoista koostuvan rakennussarjan avulla lapsesi voi rakentaa kaikkea puista pieniin rakennuksiin. Setissä on myös paljon hauskoja puueläimiä, kuten peuroja, oravia ja kaneja.

Setti sisältää yhteensä 50 palaa kirkkaissa ja iloisissa väreissä. Tämän setin avulla lapsesi voi rakentaa oman pienen metsämaailmansa, jossa on hauskoja ympäristöjä ja jännittäviä eläimiä.

Kun otetaan huomioon, että kyseessä ovat erityisesti suunnitellut palat, joissa on myös paljon kuvioita ja värejä, hinta on mielestämme kohtuullinen, vaikka se onkin hieman korkeampi kuin yksinkertaisemmissa tuotteissa.


Label-Label Puupalikat 50 kpl

Label Label Puupalikat 50 kpl

Useimmissa oppaan tämän osan sarjoissa on palikoita, joiden värit ovat melko tavanomaisia, kuten punainen, sininen ja vihreä. Tässä sarjassa on kuitenkin hieman omaperäisempiä värejä, ja tämä tuote sisältää palikoita vaaleanpunaisella, valkoisella ja harmaalla. Lisäksi monissa tiilissä on mukavia kuvioita, jotka antavat mahdollisuuden entistäkin kauniimpiin rakennuksiin ja torneihin.

Muuten nämä tiilet ovat samanlaisia kuin useimmat muutkin, ja niissä on useita eri muotoja, joiden avulla voidaan rakentaa useimmat asiat. Plussaa on kuitenkin se, että saat kätevän ämpärin, jota voi käyttää sekä silloin, kun tiilet on tarkoitus siivota pois kotona, että myös silloin, kun olet matkoilla ja haluat ottaa tiilet mukaan.

Hinnaltaan nämä palikat ovat hyvällä tasolla, vaikka joudutkin maksamaan hieman enemmän kuin klassisemmissa väreissä olevista palikoista. Kivoja palikoita, jotka tarjoavat jotain ylimääräistä ja voivat todella olla hyvä valinta niille, jotka haluavat lapsellesi jotain vähän enemmän laatikon ulkopuolista.


Kids Concept Neo Rakennuspalikat

Kids Concept Neo Rakennuspalikat

Päätämme tämän oppaan hieman neutraalimpia värejä sisältävään tiilisarjaan, joka on itse asiassa yksi oppaan kauneimmista. Jos haluat valita palikkasarjan, joka sopii yhteen lapsesi muun sisustuksen kanssa, tätä kannattaa tarkastella.

Näitä palikoita on saatavana mustana, puun ja tummemman puun värisinä. Niiden mukana toimitetaan myös tyylikäs kangaspussi, joka sopii erinomaisesti säilytykseen ja kuljetukseen. Näissä palikoissa käytetty maali on vesipohjaista ja myrkytöntä.

Huonona puolena on hinta, joka on korkein per tiili tässä oppaan osassa. Vaikka palikat ovatkin kivan näköisiä, ne saattavat monien mielestä olla hieman korkeat tällä alueella.


Puiset rakennuspalikat

Päätämme tämän oppaan luokkaan, johon useimmat meistä ovat törmänneet pieninä. Pienillä puisilla rakennuspalikoilla on helppo rakentaa kaikkea teistä korkeisiin rakennuksiin ja kokonaisiin kaupunkeihin. Tässä on tämäntyyppisten rakennuspalikoiden eri muunnelmia, joilla sinä ja lapsesi voitte rakentaa yhdessä.

Micki Rakennussauvat 200 Kpl Puiset

Micki Rakennussauvat 200 Kpl Puiset

Nämä Mickin rakennuskepit ovat erittäin hienoja keppiä, joissa on käytetyn puun hienoja kuvioita. Voit selvästi nähdä puun kauniit raidat sauvoissa ja tämä tekee rakennuksista entistä hienompia ja aidomman näköisiä.

Sauvoja ei ole käsitelty, mikä on plussaa niille, jotka haluavat välttää erilaisia keinotekoisia aineita mahdollisimman paljon. Tässä sarjassa on 200 sauvaa, mikä riittää metrin korkuisten tornien rakentamiseen ja tarjoaa monta tuntia hauskaa leikkiä. Hinta on ihan hyvä, vaikka on olemassa tuotteita, jotka ovat vielä halvempia sauvakohtaisesti, varsinkin jos ostat hieman suurempia sarjoja, joissa on vielä enemmän sauvoja.


KAPLA Rakennuspalikat 1000 kpl

KAPLA Rakennuspalikat 1000 kpl

Lasten rakennuspalikoista puhuttaessa vain harvat tuotemerkit vetävät vertoja Kaplalle jakelun ja suosion suhteen. Tämäntyyppisiin rakennuspalikoihin viitataan usein jopa nimellä Kapla-palikat, koska tämä tuotemerkki on niin laajalle levinnyt.

Tässä sarjassa saat peräti 1000 rakennussauvaa, joita voi käyttää rakentamiseen. Jos olet ostamassa rakennussauvoja esimerkiksi esikouluun tai vastaavaan, tämä voi olla täydellinen tuote, mutta se voi sopia myös sinulle, joka haluat, että lapsesi voi rakentaa todella suuria rakennelmia kotona.

Plussaa on myös se, että sauvat toimitetaan suuressa puulaatikossa, jossa niitä voidaan säilyttää. Laatikossa on myös pyörät, joten sauvoja on helppo siirtää ja säilyttää.

Tämä on tietysti kokonaishinnaltaan kallis tuote, koska se sisältää niin paljon sauvoja. Jos kuitenkin haluat ostaa paljon rakennussauvoja, tämä setti on hyvä tarjous, ja hinta on alhainen kappalekohtaisesti. Se, että kyseessä on hieman suositumpi tuotemerkki, on kuitenkin otettava huomioon myös hinnan osalta.


Kids Concept Aiden Rakennuspalikat

Kids Concept Aiden Rakennuspalikat

Tässä on 51 lohkoa, joissa on hieman paksumpi kuvio. Ne tulevat korkeassa, pitkässä ja kapeassa laatikossa, joka on myös valmistettu puusta, ja palikoita on useissa eri väreissä, tavallisesta puun väristä vihreään ja oranssiin.

Tämä setti ei sovellu vain pienimmille lapsille. Sen avulla voit pelata lapsesi kanssa hauskaa Jenga-peliä, jossa löysäätte jatkuvasti palikkaa rakentaaksenne tornin huipulle. Tietenkin sillä voidaan rakentaa myös kaikkea mahdollista taloista torneihin ja muihin hauskoihin luomuksiin.

Hinta palikkaa kohti on melko korkea, mutta kun otetaan huomioon, että nämä ovat hieman suurempia palikoita ja että niillä voidaan pelata hauskaa peliä, tämänkaltainen tuote on ehdottomasti sen arvoinen, että siihen kannattaa käyttää muutama ylimääräinen dollari.


Rakennuspalikat – Kannattaa investoida

Kuten olet nähnyt edellä, markkinoilla on paljon erilaisia tuotteita, kun kyse on rakennuspalikoista. Yksi asia, jonka olet ehkä myös huomannut, on se, että on olemassa melko paljon lajikkeita, joiden ei tarvitse maksaa liikaa rahaa verrattuna moniin muihin lelutyyppeihin. Sen lisäksi, että rakennuspalikat ovat halpoja, tässä on vielä muutama syy siihen, miksi ne voivat olla erittäin edullinen investointi, kun ostat leluja lapsellesi.

Ensinnäkin rakennuspalikat ovat lelu, joka tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia, ja vain mielikuvitus on rajana. Voit rakentaa enemmän tai vähemmän mitä tahansa, ja lapsesi voivat joka päivä yrittää luoda jotain uutta. Tylsistymisen riski on siis monin tavoin pienempi kuin jos valitsisit spesifisempiä leluja.

Toinen asia, joka voidaan laskea suureksi plussaksi rakennuspalikoissa leluina, on se, että ne kestävät pitkään. Niiden rikkoutuminen vaatii paljon, ja jos yksi palikka sattuukin rikkoutumaan, sinulla on vielä paljon rakennettavaa.

Jos ostat rakennuspalikoita lapsillesi, on todennäköistä, että heillä on niitä koko lapsuutensa ajan, ja ne voivat jopa siirtyä sukupolvelta toiselle. Tämä on tietysti täydellistä sekä aikana, jolloin meidän on säästettävä resursseja, mutta myös niille, jotka haluavat tehdä fiksun taloudellisen valinnan.

Toivomme, että tämä artikkeli on ollut hyödyllinen ja että sinulla on parempi käsitys markkinoilla saatavilla olevista lasten rakennuspalikkatyypeistä. Uskomme myös, että tämän oppaan avulla löydät lapsellesi leluja, joiden avulla hän voi tutkia, rakentaa ja oppia ilman rajoituksia.


Katso lisää upeita leluja lapsille!