Parhaat sadehanskat 2024: Testin parhaat galon-hanskat lapsille

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Lapset rakastavat leikkiä ulkona joka säällä. Sormet kylmenevät helposti, kun on märkää ja tuulee, etenkin kun leikitään vedellä ja hiekalla. Silloin galonihanskat ovat täydelliset. Tässä ovat ehdotuksemme parhaista sadehanskoista lapsille juuri nyt!

Parhaat sadehanskat lapsille

Mitkä lasten sadehanskat ovat testin parhaat?

Paras kaikista on Polarn O. Pyret Kuorihanskat. Mukava, kestävä ja vedenpitävä!

Polarn O. Pyret Kuorihanskat

Pidämme myös kovasti Didriksons Pileglove vuorillisesta sadehanskoista ja Didriksons Glove vuorittomasta sadeanskoista. Tämä on fantastinen lastenvaatemerkki, kun kyse on sadevaatteista.

Didriksons Pileglove Vuorelliset Kurahanskat

Didriksons Glove Vuoreton Sadehanska

Jos haluat jotain hieman halvempaa, kannattaa tutustua Nordbjørn Fjord Vuorellisesta Sadehatusta & Mittens -suojapukuun. Se on hieno setti, jossa on erittäin edulliset lapaset ja sadehattu.

Nordbjørn Fjord vuorattu sademyssy ja lapaset

Selaa eteenpäin ja lue 8 erilaista sadehanskaa lapsille!

Arvosteluja ja lisätietoa 8 erityyppisestä sadehansikkaasta.

Tässä on 8 erilaista lapsille tarkoitettua galonihanskaa. Mukana on sekä vuorattuja että vuorittomia versioita.

Katso myös vinkit lasten sadetakeista!

Polarn O. Pyret Kurahanskat tummansininen

Polarn O. Pyret Kurahanskat tummansininen

Katso hinta täältä:

Erittäin hienot sadehanskat galonista yhdeltä ehdottomista suosikkimerkkimme sadevaatteista. Olemme aiemmin kehuneet Polarn O. Pyretin sadevaatteita, ja sadehanskat ovat yhtä täydelliset. Ne voidaan vetää käsivarteen korkealle, jotta niiden alle ei pääse vettä tai kylmää ilmaa.

Lapasia on saatavana useita eri kokoja, jotka on merkitty numerolla. Polarn O. Pyretin sadehanskojen yleisimmät koot ovat:

Koko:Sopiva ikä:
Koko 1:6-12 kuukautta
Koko 2:1-2 vuotta
Koko 3:2-4 vuotta
Koko 4:4-6 vuotta

Galon-hanskat ovat tuulta ja vettä läpäisemättömät, ja niiden vesipatsas on 10 000 mm! Lapsi voi leikkiä mudalla ja vedellä kastumatta ja jäätymättä näissä lapasissa. Tämä on Polarn O. Pyretin vuoriton versio, joka soveltuu säähän, jossa lämpötila on hieman alle 0 astetta.

Jos haluat pitää asiat yksinkertaisina, Polarn O. Pyret galon-suojasukat ovat fiksu valinta, joka ei petä koskaan.


Reima Puro Kurahanskat

Reima Puro Kurahanskat

Katso hinta täältä:

Todella mukavat sadehanskat Reima laatumerkiltä. Heidät tunnetaan toiminnallisista lastenvaatteistaan, ja sadevaatteiden osalta he tietävät, mitä tekevät.

Reima Puro -sadehanskat on vuorattu lämpimällä ja miellyttävällä polyesterivuorella. Niissä on hyvä vedenpitävyys ja hitsatut saumat, jotka pitävät veden poissa. Reiman sadehanskoja on saatavana eri kokoja:

KokoIkä
Koko 1:6-18 kuukautta
Koko 2:1-2 vuotta
Koko 3:2-4 vuotta
Koko 4:4-6 vuotta
Koko 5:6-8 vuotta
Koko 6:8-10 vuotta

Kaikkia kokoja ei kuitenkaan ole saatavilla kaikissa vähittäismyyjissä tai kaikista lajikkeista. Mutta yleensä on mahdollista löytää sopiva pari.

Käsineet ovat erittäin korkealaatuisia, ja Reima Puro -käsineiden vesipatsas on 10 000 mm. Muita hienoja ominaisuuksia ovat esimerkiksi joustava rannelenkki, heijastimet jotka näkyy hyvin pimeässä, ja erittäin kestävät saumat, jotka kestävät pitkään.

Reima Puro Kurahanskat ovat luultavasti parhaat sadehanskat lapsille juuri nyt, ja ne pitävät lapsesi kuivana monien tuntien ajan leikkien märällä säällä!


Didriksons Pileglove Vuorattu Sadehanska

Didriksons Pileglove Vuorattu Sadehanska

Katso hinta täältä:

Tämä on todella mukava vuorattu sadehanska yhdeltä suosikkimerkiltämme, kun kyse on lasten sadevaatteista. Käsineitä on saatavilla useissa kirkkaissa ja selkeissä väreissä, ja niiden sisäpuolella on erittäin mukava fleecevuori.

Didriksonin sadevaatteiden tapaan käsineiden vesipatsas on 8000 mm, mikä riittää rankkasateisiin. Käsineet pysyvät paikoillaan yksinkertaisella kuminauhalla, jossa on nepparikiinnitys.

Nämä ruotsalaisvalmisteiset lapaset pitävät todella hyvin tuulta, vettä ja kylmää loitolla. Sopii erinomaisesti useimpiin sääolosuhteisiin, etenkin kun on niin kylmä, että sormet alkavat jäätyä.

Didriksonin vedenpitävät lapaset on valmistettu Öko-Tex-sertifioidusta galonista, joka on sekä kestävä että helppo pitää puhtaana. Se on täydellinen materiaali pitämään veden poissa.

Jos etsit vuorattuja sadehanskoja, Didriksonin Pileglove Vuorattu Sadehanska on ehdoton huippuvaihtoehto. Todella hyvä lapanen syksyn säähän ja talven räntäsateeseen!


Didriksons Glove Vuoreton Sadehanska

Didriksons Glove Vuoreton Sadehanska

Katso hinta täältä:

Toinen Didriksonsin hanska, samoissa hienoissa väreissä kuin heidän vuorillinen versionsa. Didriksons Glove -käsineessä on täsmälleen sama vedenpitävyys ja se on täysin tuulenpitävä polyuretaanipinnoitteella.

Erittäin edullinen sadekinnas, joka sopii täydellisesti yhteen heidän tyylikkäiden ja toiminnallisten sadevaatteidensa kanssa. Käsineet kiinnitetään neppareilla ja ne istuvat hyvin käsiin. Niitä on saatavana neljää eri kokoa:

  • 0-2 vuotta
  • 2-4 vuotta
  • 4-6 vuotta
  • 6-8 vuotta

Käsineiden dokumentoitu vesipatsas on 8000 mm, ja ne ovat ihanteelliset, kun sormien ympärillä alkaa olla kylmä ilmassa ja lätäköissä.

Didriksons Glove on selvästi yksi parhaista lasten sadehanskoista ilman vuorta!


Nordbjørn Fjord vuorattu sademyssy ja lapaset

Nordbjørn Fjord vuorattu sademyssy ja lapaset

Katso hinta täältä:

Nämä sadehanskat ostetaan mukavassa setissä, jossa on sadehattu. Nordbjørnin lasten sadevaatteita on saatavana monissa eri väreissä ja kuoseissa, ja ne ovat erittäin mukavia. Lisäksi ne ovat korkealaatuisia, ja niiden vesipatsas on 8000 mm.

Hanskoissa on ohut polyesterivuori, ja ne sopivat erinomaisesti keväisin ja syksyisin pelattaviin peleihin, kun ilma on märkä ja hieman kolea. Tätä sarjaa on saatavana eri kokoja, jotka sopivat kaikenikäisille lapsille:

  • 0-2 vuotta
  • 2-4 vuotta
  • 4-6 vuotta
  • 6-8 vuotta

Hanskoissa on suuret, hienot heijastukset, jotka näkyvät selvästi pimeässä. Tämän setin hieno yksityiskohta on, että sen voi yhdistää muihin Nordbjørnin sadevaatteisiin, jolloin saat täydellisen sadevaatesetin päästä varpaisiin, samassa kauniissa värissä tai kuviossa.

Nordbjørn Fjordin vuoratun sadehatun ja lapasten toinen suuri etu on, että se on erittäin edullinen paketti. Jos haluat hyvät sadehanskat edulliseen hintaan, tämä on erittäin hyvä vaihtoehto!


Lindberg Granö vuorattu Sadehanskat

Lindberg Granö vuorattu Sadehanskat

Katso hinta täältä:

Lindbergin tyylikkäät, värikkäät sadehanskat. Ne ovat vedenpitäviä jopa 8000 mm:iin asti, ja niiden saumat ovat erittäin tiiviit. Käsineiden hiha nousee korkealle, mikä tarkoittaa, että ne pysyvät tiukasti kiinni myös silloin, kun lapsesi leikkii lätäköissä, ja ne on helppo pukea sadetakin päälle.

Lindberg Granö hanskan sisällä on todella pehmeä ja lämmin fleecevuori, joka tekee hanskoista täydelliset märässä lumessa pelaamiseen. Kintaat on sidottu kuminauhalla, ja ne istuvat hyvin, mutta eivät ole epämukavat.

Mielestämme näiden lapasten muotoilu on yksi kauneimmista. Niitä on saatavana eri väreissä, ja jokaisella tyylillä on oma ainutlaatuinen kuvio. Kaunis muotoilu yhdistettynä hyvään toimintaan, kohtuulliseen hintaan. Pidämme Lindberg Granöstä ja voimme ehdottomasti suositella tätä sadehanskaa.


Reima Kura Sadehanskat

Reima Kura Sadehanskat

Katso hinta täältä:

Nämä ovat Reiman vuorittomat sadehanskat. Ne ovat hyvin samankaltaisia kuin niiden vuorattu versio, ja niissä on monia todella hienoja ominaisuuksia. Erityisesti kestävät saumat, hyvä vedenpitävyys (10 000 mm) ja heijastavat yksityiskohdat ovat kaikki mukana myös tässä.

Reima Kura on saatavilla myös monissa eri koossa, ja se sopii täydellisesti, jos haluat aloittaa lapasten käytön jo melko aikaisin syksyllä. Täydellinen lapsille, jotka eivät epäröi leikkiä vedellä, vaikka ulkona olisi hieman kylmä.

Kaiken kaikkiaan Reima Kura on erittäin mukava tuote, ja se on mainitsemisen arvoinen, kun puhutaan lasten vuorittomista sadehanskoista.


Lindex sadehanskat

Lindex sadehanskat

Tarkista hinta osoitteesta:

Lindex on myös keksinyt vaihtoehdon erittäin mukavista ja edullisista lapasista, joita voi käyttää syksyllä, kun on märkää ja koleaa. Se on fleecevuorattu versio, jota on hyvä käyttää alkusyksystä talven alkupuolelle tai keväällä, kun lämpötila taas laskee.

Lindex-sadehanskat ovat tuulen- ja vedenpitävät, ja ne voidaan vetää käsivarteen leveäksi ja kiinnittää neppareilla. Ne istuvat hyvin ja pysyvät tiiviinä myös hiekkalaatikolla tapahtuvien intensiivisempien vesileikkien aikana.

Muita hienoja yksityiskohtia ovat heijastavat osat, joustavat hihansuut ja ohut vuori. Tämä on todella hyvä sadehanska hyvään hintaan. Pidämme erityisesti keltaisesta lajikkeesta, sillä on mukavaa saada kirkkaita värejä pimeään vuodenaikaan. Lindexillä on kuitenkin enemmän erilaisia sadehanskoja lapsille.

Joka tapauksessa voimme ehdottomasti suositella Lindexin sadehansikkaita ja jos pidät Lindexin lastenvaatteista yleensä, pidät todennäköisesti myös tästä vaatekappaleesta!


Kuling Vilnius kierrätetty sadehanska

Kuling Vilnius kierrätetty sadehanska

Tarkista hinta osoitteesta:

Nämä lapaset on vuorattu pehmeällä fleecellä, ja niitä on saatavilla monissa ainutlaatuisissa ja erittäin kauniissa väreissä, joko yksivärisinä tai söpösti kuvioituina. Kulingin sadehanskojen suuri etu on se, että ne on valmistettu kierrätysmateriaaleista, mitä me arvostamme suuresti.

Kuling Vilnius Recycled -sadehanskat istuvat erittäin hyvin sekä hanskojen alaosassa olevan kuminauhan että nepparikiinnikkeen avulla.

Pinta on kyllästetty Bionic-Finish Eco -käsittelyllä, joka on erittäin suosittu täysin PFC-vapaa vettähylkivä käsittely. Se pitää käsineet vedenpitävänä ja helposti puhtaana.

Kulingin sadehanskoja on saatavana niiden vuorattujen sadevaatteiden kanssa yhteensopivissa väreissä, ja niiden vesipatsas on 8000 mm. Niitä on saatavana monessa koossa esikoulu– ja kouluikäisille lapsille.

Pidämme tästä tuotemerkistä kovasti, ja siitä on viime aikoina tullut yksi sadevaatteiden paremmista tuotemerkeistä. Hyväksymme Kuling Vilnan kierrätyssadehanskat!


Pitäisikö sinun käyttää vuorattuja sadehanskoja vai ilman vuorta?

Molemmat lajikkeet täyttävät tehtävänsä. Pienten lasten voi usein olla hyvä käyttää ilman vuorta, kun alkaa olla hieman märkää ja kylmää. Pienten lasten on vaikeampi aistia, milloin heillä on liian kuuma tai liian kylmä. Mutta he haluavat leikkiä vedellä ja kaivaa hiekkalaatikkoa, vaikka alkaa tulla kylmä.

Varsinkin jos pienet lapsesi käyvät esikoulua, kannattaa hankkia vuorittomat sadehanskat heti syyslukukauden alkaessa, jotta heidän ei tarvitse kävellä märässä ja kylmässä pakkasessa.

Vuoratut sadehanskat ovat hyödyllisiä lähes kaikille lapsille. Ne ovat täydellisiä, kun syksy alkaa todella saapua. Niitä voidaan käyttää myös talvella ja keväällä, kun lumi ja jää alkavat sulaa. Vuoratut sadehanskat ovat loistava vaate, joka on uskomattoman hyödyllinen pitämään kädet ja sormet lämpiminä ja kuivina.

Kannattaako lapsille ostaa sadehanskoja?

Kyllä, se on yleensä hyvä asia. Etenkin esikoulussa oleville lapsille. Ne ovat ulkona joka säällä ja leikkivät mielellään hiekalla, vedellä ja mudalla. Kun ilma on kylmää, hiekka ja vesi kylmenevät, ja paras tapa suojata lapsen kädet on hyvät sadehanskat. Lapsilla, jotka viettävät paljon aikaa ulkona, tulisi olla hyvät lämpimät sadevaatteet, ja niihin kuuluvat myös sadehanskat!

Voiko sadehanskojen alla käyttää lisähanskoja?

Kyllä, jos käsineet ovat tarpeeksi suuret, niiden alla voi usein olla hyvä idea pitää käsineitä. Varsinkin vuorittomien sadehanskojen alla. Kädet voivat kuitenkin hiukan hikoilla jonkin ajan kuluttua, vaikka monet sadehanskat ovatkin hengittäviä ja päästävät osan kosteudesta ja lämmöstä pois.

Sadehanskojen alla olevat hanskat sopivat parhaiten hieman vanhemmille lapsille, jotka pystyvät paremmin aistimaan, milloin on liian kuuma tai epämukava olo. Muussa tapauksessa on yleensä parempi ostaa pari vuorattuja sadehanskoja, jotka yleensä kestävät, kunnes oikea talvi alkaa.


Saatat myös haluta nähdä vinkkejä vuoratuista kumisaappaista!