Parhaat sadevaatteet lapsille 2023: Sadeasut ja -takit, jotka pitävät kuivana

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Lapset ovat mielellään ulkona säästä riippumatta, eivät vähiten esikoulussa ja koulussa. Siksi on hyvä ajatus hankkia hyvät sadevaatteet. Olemme etsineet käsiimme monia sadeasuja, sadetakkia ja kurahousuja ja valinneet niistä suosikkimme. Tässä artikkelissa käymme läpi ja arvostelemme parhaat lasten sadevaatteet!

Kaksi lasta, joilla on sadevarusteet, hyppäävät vesilammikkoon.

Tämä artikkeli käsittelee vuorittomia sadeasuja. Jos etsit lämpimämpiä sadevaatteita, voit käydä katsomassa parhaat vinkkimme vuorellisista sadeasuista!

Mikä sadeasu on testien paras?

Ehdottomia suosikkejamme ovat Polarn O. Pyretin sadevaatteet. Heidän uusin Stormy-mallistonsa sopii erinomaisesti kaikenlaiseen säähän syksyn ja alkutalven aikana!

PO.P WEATHER PRO® Stormy vedenpitävä kuoritakki

Toinen hyvä vaihtoehto on Didriksonsin Waterman-sadeasu. Uskomattoman läpiajateltu tuote. Ne ovat tyylikkäitä ja mukavia. Täydellinen sadeasu lapsille.

Didriksons Waterman Sadeasu

Joudumme myös nostamaan esiin Lindexin sadevaatteet. Ne ovat usein hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia, hyvälaatuisia, ja lisäksi niiden tyylivalikoima on laaja.

Lindexin sadevaatteet

Rullaa alas lukeaksesi kaikista 9 sadeasusta, joita olemme tarkastelleet! Katso myös vinkkimme taaperoiden täyspeittävistä sadehaalareista!

Arvostelut 9 lasten sadeasusta

Polarn O. Pyret Stormy

Polarn O. Pyret WEATHER PRO ® Stormy vedenkestävä kuoritakki

Katso hinta:

 • Vesipilariarvo: 10 000 mm
 • Saatavilla olevat koot: n. 6 kk – 8 vuotta

Yksi lasten ulkovaatteiden suosikeistamme on Polarn O. Pyret. Valmistajan laatuluotettavuus on taattu, ja olemme erityisen ihastuneita heidän sadevaatteisiin. Ne ovat tyylikkäitä, mukavia ja kevyitä, ja niissä on hyvä vedenpitävyys. Huomaathan, että takki ja kurahousut on ostettava erikseen Polarn O. Pyretin sadeasun ollessa kyseessä.

Jopa 10 000 mm vesipilariarvo tekee Polarn O. Pyretin sadeasusta yhden kaikkein parhaimmista, joita olemme tarkastelleet. Asu toimii ja pitää kuivana vaikka päiväretken tai vastaavan ajan sataisi taukoamatta. Sitä paitsi se on tuulenpitävä erittäin tehokkaalla tavalla. Sadevaatteet itsessään ovat vuorittomat, mutta pukemalla oikeat vaatteet alle, pitävät ne kuitenkin lämpimällä suojaamalla kantajaansa sään voimilta.

Polarn O. Pyretin kuravaatteissa on monia hienoja yksityiskohtia, jotka tekevät vaatteista toiminnallisia ja käytännöllisiä. Huppu kiinnitetään napein, ja on helposti irrotettava ja kiinnitettävä. Kaulus on vuoritettu pehmeällä fleece-materiaalilla, mikä tekee takista mukavan leukaa ja poskia vasten. Takki on koristeltu heijastimin sekä etu- että takapuolelta. Kaikki saumat ovat hitsatut ja takki pitää kuivana säästä riippumatta.

Yhteensopivat kurahousut ovat myös vedenkestävät. Ne pysyvät ylhäällä henkseleiden avulla, jotka ovat tietenkin säädettävissä sopimaan lapsen vartaloon. Myös housuissa on heijastimet, ja lahkeiden suussa on joustavat jalkalenkit, jotka pitävät housut paikoillaan saappaiden päällä.

Polarn O. Pyretin sadeasu koostuu korkeimman laadun premium-vaatteista. Ainoa huomautettava tekijä on hinta. Koska vaatekappaleet myydään erikseen, on näiden hinta muita vaihtoehtoja korkeampi, mikäli haluat koko kura-asun.

Kun on kylmä, tämä sadevaate sopii täydellisesti yhdistettäväksi tuulifleecetakkiin!

Tätä lukuun ottamatta ei ole kysymystäkään siitä, etteivätkö Polarn O. Pyretin sadevaatteet olisi yksi kaikkein parhaimpia saatavilla olevia sadevaatteita.


Didriksons Waterman Sadeasu

Didriksons Waterman Sadeasu

Katso hinta:

 • Vesipilariarvo: 8 000 mm
 • Saatavilla olevat koot: n. 1 – 10 vuotta

Tämä on yksi kaikkein tyylikkäimmistä ja mukavimmista sadeasuista, jonka voit löytää. Sitä paitsi se täyttää kaikki mahdolliset vesitiiviyden vaatimukset. Meidän silmissämme se on kaikkein paras sadeasu, joka on nyt saatavilla. Didriksons Waterman on lyhyesti ja ytimekkäästi sanottuna paras!

Didriksons Watermanilla on klassinen kuravaatteiden istuvuus. Housut ovat korkeavyötäröiset ja pysyvät ylhäällä helposti säädettävien henkseleiden avulla. Takki suljetaan vetoketjulla, minkä ansiosta se on täysin vesitiivis kiinni ollessaan. Watermanissa kaikki saumat ovat tietenkin hitsattu takaamaan hyvä vedenpitävyys kauttaaltaan.

Hupun voi irrottaa ja kiinnittää painonapeilla, mikä on sekä turvallista jos lapsi jäisi kiinni johonkin että nopeaa ja tehokasta. Hihojen suussa on napit, joten voit kiristää takin ranteiden kohdalta sopivaksi. Lahkeiden suussa on resorit, jotka istuvat tiiviisti ja estävät veden pääsemistä housuihin. Housut pysyvät paikoillaan jalkalenkkien avulla, jotka voidaan sovittaa oikeankokoisiksi ja myös vaihtaa uusiin tarpeen tullessa.

Tässä sadeasussa on, kuten sanottu, erinomainen vedenkestävyys, mutta se ei siis ole vuorillinen vaate. Se on suunniteltu joko pidettäväksi paksumman alusvaatekerraston kanssa, tai käytettäväksi kuorivaatteena märillä mutta lämpimämmillä kesäkeleillä. Täydellinen sadeasu keväälle, kesälle ja aikaiselle syksylle.

Erinomaista Didriksons Watermanissa on myös täydellinen istuvuus. Kaikki lapset, joilla olemme sadeasua kokeilleet, ovat pitäneet sitä mukavana ja sanoneet sen sopivan myös liikkumiseen.

Tämä yhdistettynä tyylikkääseen designiin ja erinomaiseen vedenpitävyyteen saa meidät nimeämään Didriksons Waterman-sadeasun markkinoiden parhaaksi juuri nyt!


Didriksons Slaskeman Sadeasu

Didriksons Slaskeman Sadeasu tummansiniset sadehousut ja keltaoranssi sadetakki.

Katso hinta:

 • Vesipilariarvo: 8 000 mm
 • Saatavilla olevat koot: n. 1 – 8 vuotta

Klassinen sadeasu vedenpitävää Galon-materiaalia erittäin kokeneelta ruotsalaiselta vaatevalmistajalta Didriksonsilta. Heidän erikoisosaamisensa on todellakin vaatteet kaikkiin säihin, ja tämä hieno sadeasu lapsille on täydellinen.

Sadeasun sisäpuoli on pehmeää harjattua materiaalia, joka tekee sen pitämisestä mukavaa. Kaikki vaatteiden saumat on hitsattu ja koko sadeasu on siten täysin vedenkestävä. Materiaali kestää kulutusta ja sekä takki että housut kestävät vähän kovempaakin menoa.

Didriksonsin Slaskeman on täysin vuoriton ja aika ohut, mikä on tärkeä ymmärtää. Se on täydellinen asu sateisiin kevät- ja kesäpäiviin, tai lämpimämpien alusvaatteiden kanssa kun ulkona on viileämpää. On myös hyvä muistaa, etteivät tämän tyyppiset kura-asut hengitä kovin hyvin, joten alle ei kuitenkaan kannata pukea liian lämpimästä. Intensiivisissä leikeissä lapselle voi tulla hiki, jos alla on liikaa vaatetta.

Tähän sadeasuun sisältyvissä kurahousuissa on säädettävät henkselit, jotka pitävät housut täydellisesti paikoillaan. Housuissa on lisäksi erittäin korkea vyötärö, joka antaa kovassa sateessa lisää suojaa. Muita hyviä yksityiskohtia Didriksonsin Slaskeman-asussa ovat heijastimet sekä takissa että housuissa, irrotettava huppu ja helposti säädettävissä olevat jalkalenkit.

Jos haluat ohuen ja kevyen sadeasun, jossa on hyvä vedenpitävyys, on Didriksonsin Slaskeman hyvä vaihtoehto. Se on hintaansa nähden hyvä vaihtoehto, jota todellakin suosittelemme.


Reima Tihku

Reima Tihku keltainen sadetakki ja siniset sadehousut

Katso hinta:

 • Vesipilariarvo: 10 000 mm
 • Saatavilla olevat koot: n. 1 -4 vuotta

Kun on kyse toiminnallisista lastenvaatteista, riippumatta onko kyse talvi- tai sadevaatteista, on Reima yksi varteenotettavimmista valmistajista. Heidän Tihku-sadeasunsa on erinomainen sadevaatesetti pikkulapsille.

Reima Tihku on vuoriton setti, johon sisältyy takki ja housut erinomaisella vedenpitävyydellä ja jopa 10 000 mm vesipilariarvolla. Vaatteet ovat käytännölliset ja suunniteltu sekä liikkuminen että leikki mielessä, kuten yleensäkin Reiman tuotteissa.

Materiaali tässä sadeasussa on erittäin joustava ja elastinen, mikä helpottaa liikkumista. Asu on pääasiallisesti tehty polyesteristä ja on PVC-vapaa. Pinta on helppo pitää puhtaana, koska se hylkii sekä likaa että vettä.

Standardiyksityiskohdat kuten irrotettava huppu, joustavat hihan- ja lahkeensuut sekä säädettävä vyötärö ovat paikoillaan. Takki suljetaan vetoketjulla ja pidetään ekstratiiviinä nappien avulla. Housuissa on henkselit, joiden pituutta on helppo säätää, ja lahkeensuissa on jalkalenkit, jotka ovat myös irrotettavat.

Reima Tihku -sadeasussa erottuva ominaisuus on sadeasun jousto. Se on erittäin kevyt ja mukava pitää, ja kokemuksemme mukaan lapsilla ei ole tämän sadeasun suhteen juurikaan moitittavaa. Se on täydellinen sateisiin kevätpäiviin, tai esimerkiksi fleecekerraston kanssa myös kylmempiin säihin.

Jos haluat hyvää laatua, on Reima Tihku täydellinen valinta. Säänkestävien ja toiminnallisten lastenvaatteiden veteraanivalmistaja, joka todellakin pitää lupauksistaan kiinni, kerta toisensa jälkeen. Voimme todellakin suositella heidän sadevaatteitaan!


Tretorn Kids Packable Rainset

Tretorn Kids Packable Rainset mustat sadevaatteet lapsille

Katso hinta:

 • Vesipilariarvo: 3 000 mm
 • Saatavilla olevat koot: n. 1- 10 vuotta

Tämä on yksi kaikkein ohuimpia ja kevyimpiä sadeasuja, joita olemme tarkastelleet. Viikatessasi tämän asun, se ei vie juurikaan tilaa eikä paina montakaan grammaa. Se on täydellinen pidettäväksi mukana laukussa varalta niinä päivinä, jotka haluatte viettää ulkona, vaikka olisikin hieman sadetta ilmassa.

Tretorn Kids -sadesetti on sekä tuulen- että vedenkestävä. On kuitenkin mainittava, ettei 3 000 mm vesipilari anna takuuta sille, että vaatteet pitäisivät rankkasadetta, vaan niitä on pidettävä ennemmin suojana niitä päiviä ajatellen, kun ilmassa on sateen mahdollisuutta.

Setti on erittäin sporttinen ja siinä on tuuletus takin selkäpuolella, täydellistä lämpimämmille sadekuuropäiville, esimerkiksi kevään lopussa tai kesän märkinä päivinä. Takki on suljettavissa vetoketjulla, ja siinä on ylimääräinen vettä pitävä läppä vetoketjun alla takaamassa vedenpitävyyttä. Huppu on irrotettavissa.

Housut ovat vedenkestävät ja niissä on hyvä istuvuus ja vedenpitävyys kiitos vyötärön ja lahkeensuiden resorien. Vyötärö on säädettävissä kiristettävän joustonarun narun avulla. Fiksu yksityiskohta tässä Tretornin sadeasussa on käännettävä sivutasku, johon voit pakata koko sadeasun kuin pieneen pussiin. Tämä on erittäin fiksua, ja sadeasua on sen myötä helppo pitää mukana.

Voimme todellakin arvostaa tämän tyyppisiä sadevaatteita, joissa on hieman poikkeavampi suunnittelu ja fiksuja yksityiskohtia. Tretorn Kids Packable Rainset on täydellinen sinulle, joka haluat sadeasun, jonka voi ottaa mukaan hätätilanteita varten tai pitää aina kassissa, jotta olisitte valmiita sateen yllättäessä. Se on sporttinen ja kevyt, mutta ei sovi pitkiin sateessa vietettäviin hetkiin.


Urberg Malme PU Rainset Kids

Urberg Malme PU Rainset Kids Keltainen sadetakki, jossa on pisteitä

Ei saatavilla verkossa

 • Vesipilariarvo: 3 000 mm
 • Saatavilla olevat koot: n. 1,5 – 9 vuotta

Urberg on hieman tuntemattomampi merkki sekä lasten että aikuisten säänkestävien vaatteiden valmistajien joukossa. Vaatteet on valmistettu eräelämä mielessä, ja siihenhän sisältyy ulkona oleminen säässä kuin säässä. Heidän vaatteissaan on monia etuja: ne ovat edullisia, tyylikkäitä, saatavilla monissa eri väreissä, ja kaikkein tärkeintä – ne ovat toiminnallisia.

Jokseenkin yllättävää Urberg Malme -sadeasussa on sen matala vesipilariarvo. Valmistajan mukaan sen vesipilariarvo on 3 000 mm. Tämä on suhteellisen matala arvo ja riittää pitämään vettä vain pienissä sateissa.

Vaikka kyseessä on sadevaatteet, tuntuvat ne ennemmin urheilullisilta ulkovaatteilta esimerkiksi metsävaelluksille tai lyhyemmille retkille lasten kanssa. Ne ovat aika kevyitä ja vapaita vaatteita, jotka sopivat hyvin kevään ulkoiluille, kun on sateen uhkaa ilmassa.

Kuten muutkin sadevaatteet tässä artikkelissa, ovat Urberg Malmen vaatekappaleet vuorittomia. Vaattet ovat erittäin joustavat ja niissä on helppo liikkua. Housuissa on henkselit ja jalkalenkit ja takki on suljettavissa vetoketjun avulla. Muita fiksuja standarditoiminoja on myös, kuten irrotettava huppu ja heijastinyksityiskohdat.

Olemme hieman pettyneitä pieneen vesipilariarvoon, koska tämä vaate ei sen myötä ole täysin 100% luotettava pidemmillä retkillä, jos rankkasade pääsisi yllättämään. Samanaikaisesti tämä on hieno sadeasu arkikäyttöön ja siinä on helppo liikkua ja se tuntuu erittäin sporttiselta ja sopivalta aktiiviseen leikkiin.

Jos haluat jotain arkipäivään sopivaa, joka on sekä tyylikästä, mukavaa että toiminnallista, voimme kuitenkin suositella Urberg Malmea, koska se on erittäin hyvä sadeasu, ja saatavilla hyvin kohtuulliseen hintaan.


Celavi Basic Sadeasu

Celavi Basic Sadeasu vaaleanpunainen sadetakki ja -housut

Katso hinta:

 • Vesipilariarvo: 5 000 mm
 • Saatavilla olevat koot: n. 1 – 10 vuotta

Valmistajassa CeLaVi on jotain, mistä olemme aina pitäneet. Ehkä kyseessä on riisuttu mutta ihastuttava suunnittelu, jossa on aina heidän tunnistettava elefanttilogo. Tai sitten kyseessä on hyvä toiminnallisuus yhdistettynä erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen. Joka tapauksessa, heidän Basic – sadeasunsa on erinomainen sadeasusetti lapsille.

CeLaVi -sadeasut ovat saatavissa monissa eri väreissä ja niissä on oikein suloinen suunnittelu. Niissä on 5 000 mm vesipilariarvo, mikä on hyväksyttävä ja tekee vaatteista sopivia arjessa pidettäväksi niiden kestäessä kevyttä sadetta pidempään ja mahdollista rankempaa sadettakin lyhyempiä hetkiä.

Kauluksessa on fleecevuori joka tekee takista lämpimämmän ja mukavemman. Tämä sadeasu on hieman lämpimämpi kuin muut tarkastelemamme vaihtoehdot. Vaatteet ovat kuitenkin suhteellisen ohuita ja sopivat hyvin kevääseen, kesään, ja aikaiseen syksyyn. Pitämällä hyviä vaatteita näiden alla, toimivat ne suurimman osan vuodesta märkinä päivinä.

Sadeasussa on hitsatut saumat ja hihansuut ovat säädettävät. Housut pysyvät päällä henkseleiden ja lahkeensuiden jalkalenkkien avulla. Takissa on sekä vetoketju että napitus, ja myös irrotettava huppu. Pienet yksityiskohdat kuten muun muassa heijastimet ja nimilaput on myös olemassa antaen turvaa ja tuovan käytännöllisyyttä.

Kuten setin nimikin ehdottaa, on CeLaVin sadeasu aika Basic, mutta se on samanaikaisesti laatutuote. Pehmeä kaulus, istuvuus ja kohtuullinen vedenkestävyys tekevät tuotteesta kuitenkin arvokkaamman tuntuisemman kuin mitä hintalappu ehdottaa.

Jos haluat tyylipuhtaat arkeen sopivat sadevaatteet, voimme ehdottomasti suositella CeLaVin sadeasua. Ne ovat hintansa arvoisia, mutta kuitenkin täysin toimivia sadetakkeja ja -housuja, joissa suurin osa lapsista tulee viihtymään erinomaisesti.


Petite Chérie Sadeasu

Petite Chérie Sadeasu harmaat sadevaatteet lapsille

Katso hinta:

 • Vesipilariarvo: 8 000 mm
 • Saatavilla olevat koot: n. 2 – 10 vuotta

Tässä meillä on edullinen ja oikeastaan erittäin hintansa arvoinen sadeasu. Koska sadevaatteet eivät välttämättä ole koko ajan käytössä, moni kokee turhaksi tuhlata niihin paljon rahaa. Tällöin Petite Chérien sadeasu on vaihtoehto, josta todellakin tykkäämme.

Sadeasun saumat ovat kauttaaltaan hitsatut ja ne pitävät vettä myös kovassa sateessa. Lahkeen- ja hihansuissa on resorit, jotka estävät vettä pääsemästä asun sisälle. Takin etupuolella on sekä vetoketju että napitus, mikä tekee takista vedenkestävän sekä sateessa että kovassa tuulessa.

Takissa on näppärästi irrotettavissa oleva huppu, joka suojaa päätä ilman vaaraa lapsen juuttumisesta mihinkään. Housut pysyvät paikoillaan henkseleiden avulla, jotka ovat helppo säätää tarpeen mukaan ja myös helppo kiinnittää.

Yleisesti ottaen tämä on oikein hieno sadeasusetti, jossa on kalliimman tuotteen tuntua matalasta hinnasta riippumatta. Siinä on hienot kullankaltaiset napit ja paljon heijastinyksityiskohtia hihoissa, lahkeissa ja vyötärön kohdilla. Koko Petite Chérie Atelier Ava voidaan pestä pesukoneessa ja on erittäin helppohoitoinen ja kätevä käyttää.

On selvää että voit saada hyvän sadeasun myös hyvään hintaan. Fakta on, ettet luultavasti tule löytämään näin hyvään hintaan yhtä laadukasta sadeasua. Joudut ehkä luopumaan pienistä mukavuuksista verrattuna esimerkiksi fleecevuorattuun Polarn O Pyretin takkiin.

Mutta jos haluat hyvin toimivan, suloisen ja erittäin hintansa arvoisen sadeasun, on Petite Chérie Atelier erinomaisen hyvä vaihtoehto.


Liewood Sadeasu

Liewood Sadeasu

Katso hinta:

 • Vesipilariarvo: 8 000mm
 • Saatavilla olevat koot: n. 1 – 8 vuotta (mallista riippuen)

Tanskalainen valmistaja Liewood on kohtalaisen uusi tulokas, joka on kasvattanut suosiotaan Pohjoismaissa. On helppo ymmärtää miksi, koska valmistajalla on erinomainen käsitys designista ja laadusta kun on kyse toiminnallisista lastenvaatteista.

Valmistajan sadeasut ovat kevyitä vaatteita, jotka hengittävät ja istuvat mukavasti, mutta jotka ovat kuitenkin kulutusta kestäviä ja valmistettu aktiiviset lapset mielessä. Sadeasu on sekä tuulen- että vedenkestävä aina 8 000 mm asti.

Takki suljetaan vetoketjulla ja ylimääräisellä nepparisululla. Etupuolella on kaksi taskua ja ylhäällä irrotettava huppu, jossa on karhunkorvat. Irrottaessasi hupun voit sitä paitsi piilottaa kauluksessa olevat napit.

Liewoodin sadeasun housujen vyötäröllä on napit kiristystä varten. Täten ne eroavat siis monista muista sadeasuista, joissa on henkselit. Molemmissa on etu- ja haittapuolensa. Henkselit ovat hieman vaikeammat ja niiden voidaan kokea olevan tiellä, mutta samaan aikaan ne pitävät housut ylhäällä kunnolla. Ilman henkseleitä housujen on oltava oikeaa kokoa ja sinun on sovitettava napitus lapsen koon mukaan.

Liewoodilla on monia sadeasuja erilaisissa väreissä. Heillä on kokoja aina 4-vuotiaista 10-vuotiaisiin. Esteettisestä näkökulmasta nämä ovat yksiä kaikkein hienoimpia sadeasuja, joita olemme tarkastelleet, ja ne ovat sekä erittäin korkealaatuisia sekä materiaaliltaan että toiminnallisuudeltaan.

Suosittelemme Liewoodin sadeasuja kouluikäisille lapsille, joilla on usein tarve riisua ja pukea sadevaatteet itse koulussa ja muissa paikoissa. Selvästi harkitsemisenarvoinen sadeasu, jos etsit jotain hienoa ja ainutlaatuista!


Kysymyksiä ja vastauksia lasten sadeasuista

Tässä on vastauksia muutamiin tavallisiin kysymyksiin, joita kuluttajat kysyvät lapselleen sadeasua ostaessaan.

Mikä on hyvä vesipilariarvo lasten sadevaatteissa?

Jotta vaatteet kestäisivät myös rankempaa sadetta pidempiä aikoja, tulisi niissä vesipilariarvon olla vähintään 8 000 mm. Mielestämme parhaimmissa lasten sadevaatteissa vesipilariarvo on 8 000 mm tai enemmän.

Yleensä pienempikin vesipilariarvo riittää, jos sadevaatteita käytetään arkikäytössä, kuten koulun välitunneilla, metsäkävelyillä, tai vastaavilla. Tällöin myös 3 000 mm vesipilariarvo voi olla riittävä.

Minä vuodenaikana käytetään vuorittomia sadevaatteita?

Vuorittomat sadevaatteet ovat erittäin käytännöllisiä loppukeväästä, kesällä, ja alkusyksystä. Vaatteita voidaan kuitenkin sovittaa viileämpiinkin keleihin pukemalla alle lämpimämpiä vaatteita, kuten fleecepaitaa, pitkiä kalsareita, tai vastaavia.

Onko rahanarvoista ostaa lapselle sadetakkia?

Kyllä. Sadetakki on hyvin käytännöllinen vaate pitää valmiina. Jos lapsi käy koulua tai esikoulua, on hänellä hyvä olla sadevaatteita niiden päivien varalle, kun ulkona on viileää, mutta märkää ja sateista. On myös helpottavaa pitää kevyitä sadevaatteita mukana laukussa vaikka retkillä.

Jos ulkona on sitä paitsi kylmä, voi pienten lasten olla hyvä käyttää myös kurahanskoja.

Millä lasten sadevaatteilla on suurin vesipilariarvo?

Korkein vesipilariarvo lasten sadevaatteilla on:


Täältä voit lukea lisää lasten sadevaatteista!