Parhaat säkkituolit 2023: Lastenhuoneeseen tai television eteen

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Yksi mukavimmista huonekaluista, jossa voi rentoutua, on säkkituoli. Rakkaata lasta kutsutaan monella nimellä, joskus säkkituoliksi, papupussiksi, beanbagiksi tai muuksi vastaavaksi. Kutsuitpa niitä miksi tahansa, tässä ovat parhaimmat säkkituolit tällä hetkellä.

Sininen säkkituolit lastenhuoneessa

Mikä säkkituoleista on testin paras?

Yksi kauneimmista tämäntyyppisistä huonekaluista on SACKit Bean Bag -tuolit.

Trendikäs Sackit Cobana lasten lounge-tuoli.

Ehdottomia suosikkejamme ovat Jotex BEAN Mini. Ne ovat kestäviä, helppohoitoisia ja täydellisiä leikkimiseen ja rentoutumiseen.

Jotex BEAN MINI säkkituoli

Haluaisimme myös korostaa NG Baby Moodia, joka on todella hieno klassisen mallin säkkituoli. Se on laadukas ja valmistettu erittäin kestävästä laatumateriaalista.

NG Baby Säkkituoli Mood

Selaa alaspäin lukeaksesi lisää kaikista ihanista säkkituoleista, joihin olemme tutustuneet lähemmin!

Katso lisää vinkkejä lasten sohvia käsittelevästä artikkelistamme!

Arvostelut parhaista säkkituoleista juuri nyt

Tässä luetellaan kaikki tarkastelemamme säkkituolit. Katso myös vinkkimme mukavista riippumatoista puutarhaan!

Jotex BEAN MINI säkkituoli

Jotex BEAN MINI säkkituoli

Katso hinta täältä:

Tämä on uskomattoman kodikas papupussi laatumerkki Jotexilta. Ulkokangas on valmistettu kestävästä akryylistä, joka kestää kovia otteita. Pussin sisäpuoli on täytetty EPS-helmillä, jotka antavat ihanan pussimaisen tunteen, johon haluaa vain uppoutua.

Pussin mitat ovat 55 x 110 x 60 cm (korkeus x leveys x syvyys), joten se sopii erinomaisesti sekä pienille että isoille lapsille lepäämiseen ja leikkimiseen. Kun istut pussissa, sen korkeus lattiasta on noin 16 senttimetriä.

Tämän Bean Minin fiksu yksityiskohta on toisella puolella oleva kahva. Näin lasten on helppo itse vetää pussi oikeaan paikkaan ja siirtää se tarvittaessa pois. Kahvasta voi myös ripustaa pussin pois, jos tarvitset tilaa tai jos haluat imuroida lattian tai vastaavaa.

Kannattaa huomata, että ulkokangasta ei voi poistaa ja pestä koneessa. Siksi voi olla viisasta olla antamatta lapsen syödä sotkuista ruokaa repussa istuen. Se voidaan kuitenkin puhdistaa liinalla, jos likaa tai roiskeita on vain vähän.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on korostettava sitä, miten kaunis Bean MINI -papupussi on. Sitä on saatavana monissa eri väreissä, ja se sopii täydellisesti useimpiin lastenhuoneisiin. Jotex tunnetaan kauniista ja silmää miellyttävistä väreistä, ja pidämme todella tämän laukun sävyistä.

Kaiken kaikkiaan Jotex Bean Mini Bean Bag on selkeä suosikki juuri nyt, ja suosittelemme sitä lämpimästi!


Fatboy-säkkituolit

Fatboy on saatavana parina eri mallina:

Fatboy Original

Original Fatboy-säkkituolit

Katso hinta täältä:

Fatboy-brändi on hollantilaisen valmistajan tuotemerkki. He kehittävät omaperäisiä ja hieman omituisia koriste-esineitä ja huonekaluja. Yritys on toiminut jo yli 20 vuotta, ja sen Fatboy- papusäkistä on tullut yksi sen tunnetuimmista tuotteista, joka on suosittu kaikkialla maailmassa.

Fatboy Original on suuri säkkituoli, jonka koko on 180 x 140 cm. Se painaa 6,8 kiloa ja on hankala liikuteltava, mutta siinä on aivan ihana maata. Ulkokangas on valmistettu nailonista, ja pehmuste koostuu valmistajan mukaan vähintään 3 542 897 vaahtomuovipallosta. Voit jopa täyttää sen uusilla palloilla, jos jonain päivänä tarvitset niitä.

Fatboy-psäkkituolit ovat tukevia ja kestäviä, ja ne ovat tehty kestämään. Kangas kestää raahaamisen ja painavan säkin nostamisen. Fatboyn katsotaan yleisesti ottaen olevan pitkäikäinen ja kestävän hyvin kulutusta. Lisäksi nylonmateriaali on sekä tahrankestävää että kosteutta hylkivää. Jos laukku värjäytyy, värjäytymän voi yleensä poistaa saippualla ja haalealla vedellä ja pyyhkiä liinalla.

Fatboy Original on todella hyvä säkkituoli, jota voimme ehdottomasti suositella. On syy, miksi ne ovat yksi maailman tunnetuimmista tuotteista, kun kyse on tämän tyyppisistä huonekaluista. Ainoa negatiivinen puoli on hinta. Mutta laatu ja kestävyys tekevät siitä silti sen, että sen kannattaa ostaa heti.


Fatboy Junior

Fatboy Junior säkkituolit

Katso hinta täältä:

Tämä Fatboyn uudempi versio on suunniteltu erityisesti lapsille. Se on täydellinen leikkipaikka, rentoutumisalue ja TV-kaluste.

Fatboy Junior on tehty kestämään. Riippumatta siitä, leikkivätkö lapset, raahaavatko he sitä ympäriinsä ja elävät elämäänsä, säkkituoli pysyy ehjänä. Sitä on saatavana useissa eri väreissä ja jopa eri materiaaleissa. Siinä on osittain hieman pehmeämpää kivipestyä nylonmateriaalia ja osittain hieman kovempaa nylonkoteloa.

Junior-mallin koko on, kuten sanoin, hieman pienempi kuin alkuperäisen, 130 x 100 cm, ja se painaa alle puolet vähemmän, vain 3 kg. Tämä tarkoittaa, että lapset voivat sijoittaa sen haluamaansa paikkaan ja siirtää sitä milloin haluavat.

Fatboy Junior on täydellinen niille, jotka haluavat yhtä kestävän, mukavan ja omituisen säkkituolin kuin alkuperäinen, mutta halvemman ja pienemmän. Rentouttava nurkkaus ja leikkipaikka ovat hauskempia Fatboyn kanssa!!


NG Baby Säkkituoli Mood

NG Baby Säkkituoli Mood

Katso hinta täältä:

Ruotsalainen tuotemerkki, joka edelleen suunnittelee ja ompelee tuotteensa kotimaassaan Ruotsissa. NG Babyn tehdas sijaitsee Emmaljungassa, jossa se valmistaa monenlaisia tuotteita ja tekstiilejä lapsille ja perheille.

NG Baby -säkkituoli koostuu kivipestystä pellavamateriaalista. Tämä antaa koko säkkituolille kyvyn muokata itseään. EPS-helmistä koostuvan täytteen ansiosta säkkiä on erittäin helppo muotoilla ja saada täydellinen istuin- tai makuuasento.

Koko istuinsäkki on 50 cm leveä ja syvyydeltään hieman lyhennetty. Tämä on tietysti likimääräinen arvio, koska se on muotoiltavissa uudelleen ja sitä voidaan säätää sen mukaan, miten siinä istuu. Kun ostat kotiin NG Baby -papupussin, huomaat, että se on laatutuote. Materiaali on huolellisesti valittua luonnonmateriaalia, joka on samanaikaisesti kestävä ja mukava. Se on täydellinen säkkituoli sekä lastenhuoneeseen että olohuoneeseen television eteen.

NG Baby Mood on saatavana useissa eri väreissä, ja se on muotoilultaan yksinkertainen mutta houkutteleva huonekalu. Se sulautuu helposti huoneeseen ja tuntuu luonnolliselta useimmissa kodeissa. Tykkäämme siitä paljon ja pidämme sitä todellisena laatuvaihtoehtona.

Jos arvostat paikallista tuotantoa ja huolella valittuja materiaaleja, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua NG Babyn papupussiin. Pidämme siitä paljon ja suosittelemme sitä todellisena laatupapusäkkinä!


Beliani Säkkituolit

Beliani Säkkituolit ruudullinen nojatuoli

Katso hinta täältä:

Beliani-tuotemerkillä on erittäin laaja valikoima mukavia ja tyylikkäitä säkkituoleja. Niissä on sekä perinteisen Fatboyn kaltaisia malleja, että sohvia muistuttavia muunnelmia.

Yhteistä Belianin papusäkeillä on se, että ne ovat erittäin edullisia, kun otetaan huomioon niiden korkea laatu. Ne ovat valmistettu kestävästä polyesteri- ja pellavakankaasta. Täyte koostuu EPS- helmistä, jotka antavat huonekalulle pehmeän tuntuman, johon on ihana vajota.

Beliani-säkkituolien valikoimasta löydät malleja, jotka sopivat sekä lastenhuoneeseen että olohuoneeseen. On todella hauska nähdä, miten monella eri tavalla voi luoda houkuttelevan ja mukavan istuintyynyn.

Jos olet ostamassa kodikkaita huonekaluja itsellesi tai lapsellesi, sinun ei todellakaan tulisi jättää väliin Belianin tarjontaa!


MyRoom Säkkituoli Jalkapallo

MyRoom Säkkituoli Jalkapallo

Katso hinta täältä:

Urheilun harrastajalle MyRoom-säkkituolit ovat täydellisiä. Jalkapalloversion lisäksi niitä on saatavana myös muissa urheilullisissa malleissa, kuten tennispallossa tai amerikkalaisessa jalkapallossa.

Tämä on leveä ja mukava, 90 senttimetriä leveä säkkituoli, joka on valmistettu polyuretaanista, ja sen ulkopinta on erittäin kestävä. Materiaali muistuttaa synteettistä nahkaa.

Pehmusteiden ansiosta säkki on juuri sopivan pehmeä, ja siihen asettuu heti mukavaan asentoon. Tämä on täydellinen säkkituoli television eteen sekä lastenhuoneeseen että olohuoneeseen. Se sopii myös videopelien pelaamiseen, lukemiseen tai vain rentoutumiseen.

Tästä säkistä ei ole käytännössä mitään selvästi negatiivista sanottavaa, ja se on myös kohtuullisen hintainen. Hieman hienompi säkki olisi luultavasti valmistettu luonnonmateriaalista ja tuntuisi hieman vähemmän muoviselta. Mutta samaan aikaan MyRoomin säkkituolien kestävyys on vaikuttava, ja ne pysyvät yleensä ehjinä. Ne on myös helppo puhdistaa kostealla liinalla.

Jos lapsesi pitää urheilusta ja haluat sisustaa huoneen hieman urheilullisesti, MyRoom-papusäkit ovat todella hyvä valinta. Iso plussa hintaan nähden ja ehdottomasti suositeltava vaihtoehto!


OYOY Vakosamettinen Oranssi Säkkituoli

OYOY Vakosamettinen Oranssi Säkkituoli

Katso hinta täältä:

Viehättävä päärynänmuotoinen säkkituoli tanskalaiselta OYOY-valmistajalta. Se on sekä hauska sisustuselementti että ihana istuttava. Täydellinen oleskeluun, lukemiseen tai vain loikoiluun.

Säkki on kooltaan 70 X 60 cm, ja se on valmistettu kestävästä Manchester-kankaasta, jonka päällä on söpö pieni lankapallo. Pussin sisällä on styroksipalloja, jotka antavat täydellisen vastuksen, kun uppoat siihen.

Tässä päärynänmuotoisessa säkissä on syytä pitää mielessä, että se on melko korkea ja pystyasentoinen. Se tarjoaa pikemminkin istuma-asennon kuin makuuasennon. Siksi joidenkin mielestä se ei ole ihanteellinen olohuoneeseen television eteen, jossa voisi olla mukavaa maata levittäytyneempänä. Se tarjoaa kuitenkin hyvän ergonomisen asennon esimerkiksi lukemiseen tai muihin tilanteisiin, joissa haluat istua enemmän pystyasennossa.

Pidämme todella paljon OYOY Vakosamettisesta Oranssista Säkkituolista. Materiaali, matta värisävy ja söpö muotoilu ovat kohdallaan. Jos haluat pienemmän pehmopussin, joka on enemmän korkea kuin leveä, tämä on hauska vaihtoehto.


MYroom JOY Säkkituoli

MYroom JOY Säkkituoli

Katso hinta täältä:

Tässä on eräänlainen säkkituolin ja lepotuolin risteytys. MYroom JOY-säkkituoli on uskomattoman edullinen lastenhuoneen kaluste, jota on saatavilla useissa tyylikkäissä väreissä.

Koska säkki on täytetty pehmeällä vaahtomuovilla, se toimii sekä säkkituolina että sohvana. Kun nouset ylös säkkituolista, vaahtomuovi vetäytyy takaisin alkuperäiseen muotoonsa. Se ei siis ole yhtä pehmeä ja löysä kuin tavallinen säkkituoli.

Säkin pituus on 106 cm, leveys 69 cm ja korkeus 67 cm. Kyseessä on siis melko matala säkkituoli, joka on juuri sopivan pituinen noin teini-ikäisille lapsille. Ulkomateriaali on miellyttävää ja kestävää Oxford-nylonia, ja täyte on vaahtomuovikaistaleita.

MYroom-papusäkki sopii täydellisesti pelituoliksi tai TV-sohvaksi. Sen sivussa on jopa kätevä tasku, joka sopii täydellisesti kaukosäätimelle, soittorasialle tai muulle tarpeelliselle. Selkänojan ansiosta olet aina oikeassa makuuasennossa.

Jos lapsesi haluaa rentouttavan paikan, jossa hän voi maata ja viettää aikaa television tai videopelin ääressä, Myroom-säkkituolit ovat todella hyvä valinta. Iso plussa myös hinnasta, joka on selvästi edullinen!


RETROit Canvas

RETROit Canvas Säkkituoli

Katso hinta täältä:

Tämä on uskomattoman hieno säkkituoli tai papupussi. Kyseessä ei ole pienimmille lapsille tarkoitettu tuoli, vaan pikemminkin loistava huonekalu koko perheelle. RETROit Canvas -papusäkki sopii täydellisesti olohuoneeseesi, ja sitä arvostavat varmasti niin lapset kuin aikuisetkin.

Yksi selkeä ero, joka erottaa tämän säkkituolin muista, on se, että se koostuu itse asiassa kahdesta erillisestä säkistä. Nämä liitetään toisiinsa tarranauhalla. Näin varmistetaan, että tuoli ei romahda kokonaan, kuten tavallinen säkkituoli voi romahtaa. Se pidetään ylhäällä, ja selkänoja antaa todellisen tuen selälle hieman taaksepäin kääntyneessä, puoliksi makuuasennossa.

RETROit Canva on valmistettu poikkeuksellisen korkealaatuisesta kankaasta.

Sen kestävyys on todella hyvä, ja voit olettaa sen kestävän monta vuotta. Se voidaan avata vetoketjulla, ja siinä on EPS-helmitäyte.

Pari hienoa yksityiskohtaa tässä mukavassa säkkituolissa ovat paksu köysikahva selässä ja suuret tyypilliset tyylikkäät käsin ommellut tikit sivuilla. Kun istut RETROitissa, huomaat nopeasti, että kyseessä on laatutuote.

Ainoa ilmeinen miinus on tämän säkkituolin hinta. Kyseessä on premium-tuote, etkä osta sitä vain antaaksesi sen lapsille muutamaksi vuodeksi. Tämä on tyylikäs nojatuoli olohuoneeseesi. Mutta tietysti myös lapset arvostavat sitä. Ole vain varovainen, ettei tule tappeluita siitä, kuka saa istua siinä!

Jos haluat todella hienon huonekalun, jossa on yhtä mukava maata kuin se on kaunis katsella, tutustu RETROit Canvaan. Sitä on saatavana useissa eri väreissä, ja se on aivan upea säkkituoli, jota me rakastamme!


Sitting Bull Säkkituoli

Sitting Bull Säkkituoli

Miten olisi söpön eläimen muotoinen säkkituoli? Suosikkimme on Valas Ben, nämä säkit ovat osa Happy Zoo -sarjaa, ja niitä on saatavilla useissa eri eläinlajeissa, kuten hevonen, leijona ja norsu.

Sitting Bull -säkkituoli on valmistettu todella kestävästä ja hienosta polyesterimateriaalista. Ne ovat täysin myrkyttömiä eivätkä sisällä PVC:tä tai muita epäterveellisiä kemikaaleja. Näitä säkkituoleja ei kuitenkaan voi pestä koneessa, mikä voi olla hieman harmillista. Ne voidaan kuitenkin helposti pitää puhtaana kostealla liinalla, mikä helpottaa puhdistusta.

Erittäin positiivinen yksityiskohta Sitting Bull -papupussissa on se, että sillä voi leikkiä sekä sisällä että ulkona. Se on tarpeeksi kova ja kestävä kestääkseen ulkoleikkejä. Lisäksi säkki on erittäin vedenkestävä, ja se on aivan loistava kesällä ulkona.

Aivan kuten tavallinen säkkituoli, Sitting Bullin leikkieläimet on täytetty EPS-palloilla. Ne säilyttävät vakaan muotonsa, mutta ovat myös tarpeeksi muokattavia, jotta niitä voi käyttää mukavasti monissa eri asennoissa.

Valas Ben on iso ja kaunis säkkituoli, jonka pituus on 92 cm ja leveys 70 cm. Siihen mahtuu helposti useita lapsia leikkimään tai rentoutumaan.

Jos haluat jotain leikkisää, ehkäpä lapselle, joka pitää eläimistä, Sitting Bull Happy Zoo on loistava vaihtoehto, johon kannattaa tutustua hieman tarkemmin. Se on leikkisä, kestävä ja mukava!


Patchhome

Patchhome 2-in-1 säkkituolit

Katso hinta täältä:

Nämä Patchhomen säkkituolit ovat edullinen vaihtoehto. Ne ovat saatavilla monissa ihastuttavissa väreissä, ja ne ovat yksinkertaisia mutta todella tyylikkäitä säkkituoleja, jotka piristävät useimpia lastenhuoneita.

Säkkejä on saatavana parissa eri koossa. Suurin on huikeat 420 litraa, ja sen halkaisija on 145 cm. Ne ovat valmistettu kestävästä polyesterimateriaalista, jota kutsutaan “Oxford-kankaaksi”. Ne ovat edullisesta hinnasta huolimatta korkealaatuisia, ja ne on valmistettu saksalaisessa tehtaassa.

Patchhome kutsuu säkkejään 2-in-1-säkeiksi, koska ne ovat muotoiltavia ja niitä voi helposti käyttää sekä istuintyynynä että makuualustana.

Kaiken kaikkiaan tämä säkkituoli on saanut todella hyviä arvosteluja. Yleisesti positiiviset kommentit koskevat mukavuutta, kauniita värejä ja helppohoitoisuutta. Jotkut kommentoivat, että se haisee aluksi hieman muoviselta ja voi olla aluksi hieman kova. Tämä häviää melko nopeasti.

Jos haluat yksinkertaisen mutta todella hyvän säkkituolin lyömättömään hintaan, Patchhome 2-in-1 on selvästi halvin valinta.


Jollein Nojatuoli Beanbag

Jollein Säkki- ja Nojatuoli

Katso hinta täältä:

Hieman erilainen tyyli kuin muissa säkkituoleissa, sillä tämä on eräänlainen nojatuolin ja säkkituolin risteytys. Pehmeydeltään se muistuttaa kuitenkin enemmän säkkituolia kuin nojatuolia, kun siihen istuu, tietää mitä odottaa.

Pussi sisältää 45 litraa EPS-pellettejä, jotka tekevät siitä pehmeän ja muotoutuvan. Samalla polyesteristä valmistettu pintamateriaali takaa, että sohva säilyttää aina todellisen sohvamuotonsa, vaikka istuimeen vajoaisikin hieman. Se on helppo pitää puhtaana pienistä tahroista, pyyhkimällä kostealla liinalla.

Tämän säkkituolin mitat ovat 40 x 46 cm ja korkeus 37 cm. Kyseessä on siis melko pieni tuoli, ja se soveltuu parhaiten hieman pienemmille lapsille, 1-5-vuotiaille.

Jollein-säkkituoli on saatavana useissa söpöissä väreissä, ja se on todella kaunis lisä useimpiin huoneisiin. Toinen suuri plussa tässä säkkituolissa on se, että se on melko edullinen.

Jos haluat mukavan ja erittäin edullisen vaihtoehdon, Jollein Säkki- ja Nojatuoli on malli, josta et voi jäädä paitsi.