Parhaat sandaalit lapsille 2024: Testin parhaat kesäksi

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Kun kesähelteet alkavat on mukava tuulettaa jalkoja sandaaleissa. Malleja on hieman erilaisia, ja hinnat vaihtelevat suuresti. Olemme tarkastelleet tarkemmin useita eri malleja ja poimineet parhaat sandaalit lapsille juuri nyt!

Lasten sandaalit rannalla

Mitkä sandaalit ovat parhaat testissä?

Selvä suosikkimme kaikista malleista oli Viking Thrill -sandaalit. Ne ovat urheilullinen malli, jossa on suojatut varpaat ja jotka sopivat lähes kaikkeen.

Toinen hieman halvempi vaihtoehto on Crocs. Se on klassinen sandaali, joka on suosittu, koska sitä on helppo käyttää ja ne eivät paina juuri ollenkaan. Erittäin hyvä lasten sandaali, joka on hyvä olla valmiina kotona!

Arvostelut ja esittelyt kaikista sandaaleista joita tarkastelimme tarkemmin

Tässä on täydellinen katsaus kaikkiin malleihin joita tarkastelimme yksityiskohtaisemmin.

Viking Thrill Sandaalit

Viking Thrill Sandaalit

Katso hinta täältä:

Todella tyylikkäät lasten sandaalit Vikingiltä, jotka ovat myös uskomattoman helppokäyttöiset ja istuvat täydellisesti kävelyn ja leikin aikana. Tämä on erittäin suosittu malli, jota on saatavilla useissa houkuttelevissa väreissä. Tämä on suosikkimme ja selvästi testin paras!

Viking Thrill -sandaalit ovat umpikärkiset, mikä tarkoittaa, että jalka on suojattu. Materiaali on kuitenkin hengittävää, ja sandaalin luonnollinen muotoilu tekee siitä kevyen ja ilmavan. Se on täydellinen yhdistelmä avoimuutta ja suojaa, täydellinen kaikenlaiseen jokapäiväiseen käyttöön ja leikkiin.

Sisäpuolelta sandaalissa on mokkanahkainen pohja, joka pitää jalat kuivina. Se myös ehkäisee jalkaterän liukumista kengän sisällä. Tuloksena on luja pito, joka parantaa entisestään luonnonkumista valmistettu alapohja, joka antaa pitävän otteen maasta. Se on todella monikäyttöinen sandaali, joka sopii sekä kaupunkiympäristöön että kaduille ja jalkakäytäville.

Viking Thrill on erittäin helppokäyttöinen, ja se kiristetään tarranauhalla ja kiristysnauhalla, joten voit nopeasti säätää jalkasi koon mukaan. Lapset voivat helposti pukea nämä sandaalit jalkaan ja riisua ne itse.

Jos haluat todella mukavat sandaalit, jotka toimivat kaikkialla ja ovat myös kestävät, suosittelemme lämpimästi Viking Thrill -sandaaleja. Se on suosikkimme ja meidän mielestämme selvästi testin paras!


Kavat Sandaalit

Pidämme itseämme ehdottomasti Kavat kenkä faneina. Ne valmistavat kenkiä sekä aikuisille että lapsille, ja ne ovat tunnettu laatumerkki. Kengille on ominaista tyylikäs muotoilu ja kestävä käsityötaito. Olemme tutustuneet kahteen heidän lapsille tarkoitettuun sandaaliin.

Kavat Vallby Sandaalit

Kavat Vallby Sandaalit

Katso hinta täältä:

Vallby on suojaava sandaali, joka peittää jalan yläpuolelta ja antaa varpaille tukevaa turvaa. Tämä on malli, joka sopii täydellisesti urheiluun, leikkeihin ja aktiviteetteihin, mutta on myös loistava malli arkeen.

Sandaaleja on erittäin helppo käyttää tarranauhoilla, joita lapsi voi helposti säätää. Voit kiinnittää kengät sekä päällisestä että kantapään takaosasta, jotta ne istuvat jalkaan täydellisesti.

Kavat Vallby on valmistettu tekstiilin ja nailonin sekoituksesta. Arvostamme sitä, että Kavat käyttää paljon kierrätysmateriaaleja, tämä on myös yhdenmukaista Kavatin tuotteiden kanssa. Tämä on ajankohtainen ympäristökysymys, jota arvostamme suuresti. Varpaiden etupuolella on vahvistus, joka on hyvä lisäsuoja. Sisäpuolella sandaalien tekstiilivuori tekee niistä mukavat, ja varpaiden ja kantapään kohdalla on lisävahvistus, joka tekee istuvuudesta paremman. Sandaalit pysyvät paikoillaan ilman, että jalat liikkuvat edestakaisin.

Pohja on valmistettu luonnonkumista, johon on sekoitettu EVA-materiaalia, tämä takaa kestävyyden ja hyvän pidon useimmilla pinnoilla. Sisäpuolella oleva pohja on pehmeä ja antaa hyvän pehmustuksen ja auttaa pitämään jalat viileinä ja mukavina.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä meidän on kiitettävä Kavatia sandaalien suunnittelusta. Tämä on todella tyylikäs lasten sandaali, joka sopii täydellisesti sekä kaupunkiin että leikkeihin. Jos haluat todella hienot sandaalit lapsille, Kavat Vallby on todella hyvä vaihtoehto!


Kavat Rullsand Sandaalit

Kavat Rullsand Sandaalit

Katso hinta täältä:

Tämä on todellinen klassikko, kun on kyse lasten sandaaleista. Ajaton tyyli ja uskomattoman kestävä sandaali, joka sopii erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön kuumina kesäpäivinä.

Kavat Rullsand on valmistettu nahasta, jota Kavat itse kutsuu Eco Performance (EP) -nahaksi. Se on vettä hylkivä nahkamateriaali, joka on myös ympäristöystävällinen ja vapaa kromista ja fluorihiilivedyistä. Sandaaleilla on EU:n ympäristömerkki, mikä on hyvä osoitus niiden ympäristötietoisesta suunnittelusta.

Sandaaleissa on leveä aukko, jonka ansiosta kengät on helppo pukea jalkaan, ja ne on helppo kiristää tarranauhoilla.

Vaikka Rullsand ei ehkä näytä kaikkein urheilullisimmalta mallilta, se on itse asiassa loistava sandaalimalli leikkeihin ja seikkailuihin. Siinä on korkea kantapää ja vahvistus nilkan ympärillä, mikä takaa hyvän tasapainon ja suojan. Sisäpohja on pehmeä ja antaa todella hyvän pehmusteen, ja alapohja on sekä kevyt että joustava ja tarjoaa todella hyvän pidon useimmilla pinnoilla. Sandaalit on myös vahvistettu ja suljettu edestä varpaiden suojaamiseksi. Kaiken kaikkiaan Rullsand on loistava sandaali, jolla voit sekä leikkiä että pysyä tyylikkäänä viikon jokaisena päivänä.

Kavat Rullsand on saatavilla useissa eri väreissä ja koossa. Jos olet meidän laillamme ihastunut sandaaleihin, jotka näyttävät ajattomilta, nämä ovat luonnollinen valinta. Nämä sandaalit ovat olleet suosittuja jo vuosia, ja siihen on hyvä syy. Kavat Rullsandin sandaaleista tulet harvoin pettymään!


Crocs

Crocs Kids

Katso hinta täältä:

Crocsin Crocodile-tossut, Foppa-tossut tai yksinkertaisesti Crocband-tossut, rakkaalla lapsella on monta nimeä. Todellinen moderni klassikko, jolla on monia hienoja etuja. Sandaaliopas ei ole täydellinen ilman Crocsin monikäyttöisiä tossuja.

Yksi Crocs-kenkien suurimmista eduista on, että ne on niin helppo pukea jalkaan ja riisua. Ne sopivat täydellisesti pihalle tai puutarhaan. Ne on myös uskomattoman helppo puhdistaa huuhtelemalla tai hankaamalla liinalla. Ne eivät haise, ovat kestävät ja istuvat hyvin jalkaan. Niitä voidaan käyttää myös vedessä, esimerkiksi kivisillä pohjilla.

Crocsin huono puoli on se että jos on kuuma, jalat alkavat helposti hikoilemaan. Siksi ne eivät ehkä ole parhaat kengät pidempiin ulkoleikkeihin, etenkään hiekkalaatikolla tai luonnossa leikkimiseen. Kaiken kaikkiaan Crocsit sopivat kuitenkin useimpiin arkipäivän tilanteisiin.

Ruotsissa Crocs on tullut tunnetuksi nimellä “Foppatofflor”, mutta se on maailmanlaajuinen yritys, ja näitä sandaaleja/tossuja on kaikkialla. Ne ovat tyylikkäät ihanien värien ansiosta, ja suosittelemme aina, että kotona on yhdet Crocs-kenkäparit. Ne ovat käytännölliset ja ovat niin helppoja ottaa mukaan kaikkialle.

Jos haluat joustavat, helppohoitoiset yleissandaalit, Crocs on luonnollinen valinta, ja me suosittelemme niitä.


Havaianas Varvassandaalit lapsille

Havaianas Varvassandaalit lapsille

Katso hinta täältä:

Havaianas on todellinen brasilialainen klassikko. Niistä on enemmän tai vähemmän tullut varvassandaalit sandaalien kansainvälinen standardi. Tietenkin heillä on myös lapsille sopivia kokoja.

Varvassandaalien ongelma on se, että kaikki eivät pidä niistä. Tämä koskee sekä aikuisia että lapsia. Aluksi voi tuntua hieman epämukavalta tai epätavalliselta, että sandaalit ovat juuttuneet varpaiden väliin. Mutta samalla se on uskomattoman mukava. Kannattaa pitää varvassandaalit mukana rannalla, nurmikolla tai uima-altaalla.

Havaianaksia on saatavilla monenlaisia värejä ja tyylejä. Ne ovat myös melko edulliset, ja kannattaa pakata mukaan pari kevyttä sandaalia. Ota ne mukaasi lomalle, rannalle tai puutarhaan ja moneen muuhun paikkaan.

Joustavuuden lisäksi ne ovat myös erittäin kestävät. Ne on valmistettu kumista, ja on harvinaista kuulla Havaianas-parin rikkoutuvan ennenaikaisesti. Ne kestävät yleensä useita kausia, ja ne ovat uskomattoman edulliset mutta hyödyllinen investointi.

Jos haluat varvassandaalit, Havaianas on meidän vakiosuosituksemme. Jos olet lähdössä lomalle, suosittelemme ehdottomasti hankkimaan tämän parin sen sijaan, että ostaisit halvan kopion paikan päältä.


ZigZag Sandaalit

ZigZag Sandaalit

Katso hinta täältä:

Tässä on yksinkertainen mutta todella hyvä budjettivaihtoehto. ZigZagilla on useita avoimia sandaaleja, jotka sopivat erinomaisesti loma-aikoihin, helppoihin kävelyretkiin tai rannalla käynteihin. Ne sopivat hyvin jalkaan kolmen tarranauhasoljen avulla, mutta eivät ole varsinaisesti urheilumalli, joka soveltuu aktiivisimpaan leikkiin.

Joissakin malleissa on vilkkuvat valot sandaalien alla. Hauska yksityiskohta, joka tekee kävelystä niissä yöllä hyvin juhlavaa.

ZigZag-sandaalit on valmistettu synteettisestä nahasta, ja ne ovat sekä kestävät että helppohoitoiset. Niitä voi säätää helposti, ja ne on nopea pukea ja riisua. Samalla pohja on hieman kova, joten sandaalit eivät sovellu esimerkiksi pitkille kävelyretkille tai urheiluun ja peleihin. Kyseessä on pikemminkin arkinen sandaali, joka sopii lyhyille kävelylenkeille tai rannalla vietettäviin päiviin ja vastaaviin tilaisuuksiin.

ZigZag-sandaalien suurin etu on selvästi hinta yhdistettynä söpöön muotoiluun ja juhlaviin yksityiskohtiin. Suosittelemme ZigZagia, jos haluat edulliset sandaalit, jotka ovat silti sekä kestävät että tyylikkäät jalassa.


Bagheera Lasten Sandaalit

Bagheera Lasten Sandaalit

Katso hinta täältä:

Todella hienot ja erittäin edulliset lasten sandaalit vanhalta kunnon Bagheera-merkiltä. Ne sopivat hyvin jalkaan, ja niitä voi säätää kahdesta kohdasta yläosasta sekä kantapään takaosasta, tämä mahdollistaa todella yksilöllisen istuvuuden. Nämä sandaalit istuvat täydellisesti.

Sandaalien päällyskangas on valmistettu kevyestä synteettisestä materiaalista, ja siinä on kaksinkertainen tarranauha helppoa säätöä varten. Ulkopohja on valmistettu kestävästä kumista, jolla on hyvä pito maahan. Välipohja on valmistettu phylonista, ja se tarjoaa hyvän iskunvaimennuksen ja mukavuuden.

Bagheera Spirit Jr on sporttinen sandaalimalli, joka istuu todella hyvin ja jossa on helppo liikkua, ja joka on myös mukava pidemmänkin aikaa. Kannattaa pitää mielessä, että varpaankärjet ovat tässä mallissa auki. Siksi se on pikemminkin kävely- ja päivittäinen sandaali kuin todellinen leikki- ja urheilumalli. Jos on tarkoitus harrastaa urheilua tai intensiivisempää leikkiä, suosittelemme sandaaleja, joissa on suojatut varpaat.

Kaiken kaikkiaan tämä on hyvä ja erittäin edullinen sandaali, jota voimme ehdottomasti suositella. Jos haluat edulliset mutta todella mukavat sandaalit, Bagheera Spirit Jr on loistava vaihtoehto, joka sopii useimpiin arjen tilanteisiin.


Kuling Fjällbacka Sandaalit

Kuling Fjällbacka Sandaalit

Tässä meillä on sandaalit jotka on hinta suhteeltaan keskipaikkeilla. Nämä ovat täyspeittävä versio, jossa on hyvä suoja edessä, mutta jotka ovat samalla ilmavat ja kevyet.

Kuling Fjällbacka kiristetään nauhoilla ja siinä on myös tarranauha kantapään takaosassa. Tämä tarkoittaa, että sandaalit istuvat uskomattoman hyvin ja että niitä voi säätää sopiviksi jalkaan. Lapsen on myös helppo pukea ja riisua sandaalit itse.

Pohjassa on urakuvio, joka antaa erittäin hyvän pidon asfaltilla tai vastaavilla pinnoilla. Tämä tekee sandaalista erinomaisen urheilusandaalin. Koko muotoilu on kuin jumppakengän ja sandaalin risteytys, joka sopii täydellisesti sekä jokapäiväiseen käyttöön että intensiivisempään toimintaan. Kuling Fjällbacka -sandaalit sopivat helposti pidemmille kävelyretkille, luontoretkille ja muuhun vastaavaan. Nämä ovat erityisen hyvä vaihtoehto kuumina kesäpäivinä, sillä ne pitävät jalat viileinä ja hyvin tuulettuvina sekä suojaavat jalkoja erinomaisesti.

Kaiken kaikkiaan Kuling Fjällbacka on todella hyvä ja ennen kaikkea edullinen täyspeittäväsandaali. Pidämme tästä mallista ja nämä ovat hyvä vaihtoehto jos haluat urheilulliset sandaalit hyvään hintaan.


Liewood Monty Sandaalit

Liewood Monty Sandaalit

Katso hinta täältä:

Uskomattoman kauniit sandaalit tanskalaiselta valmistajalta Liewoodilta. Söpön muotoilun lisäksi näissä sandaaleissa on monia mukavia ominaisuuksia. Yksi yksityiskohta, jota todella arvostamme, on pehmeä ja mukava pohja, joka tarjoaa todella hyvän mukavuuden myös pidemmillä kävelyretkillä.

Liewood Montyn soljet on valmistettu nailonista ja pohja EVA-vaahdosta. Sandaalit kiinnitetään tarranauhalla nilkasta ja jalkaterän etuosasta. Kantapäässä on tuki, joka pitää jalan mukavasti paikallaan.

Sandaalit ovat, kuten mainitsimme, todella mukavat, ja ne ovat melko urheilullinen malli, jossa on helppo liikkua. Samalla ne ovat avoimet ja ilmavat, mutta niissä ei ole suojaa varpaille. Siksi nämä on lähinnä jokapäiväiseen käyttöön ja yksinkertaiseen leikkiin tarkoitetut sandaalit, eikä kaikkein intensiivisimpiin aktiviteetteihin.

Liewood Monty on saatavilla useissa eri väreissä ja monissa eri ko’oissa. Tämä on erittäin suosittu sandaali, ja se voidaan myös yhdistää edullisesti saman valmistajan uimapukujen tai aurinkosuojavaatteiden kanssa.

Sandaalit ovat kevyet jalassa ja mielestämme yksi parhaimman näköisistä malleista kaikista sandaaleista joita olemme tarkastelleet. Jos haluat mallin, jossa on avoimet varpaat ja joka sopii kaikenlaiseen arkikäyttöön, Liewood Monty on meidän todellinen suosikkisandaali!


Minkä malliset sandaalit ovat parhaat lapsille?

Markkinoilla on monenlaisia sandaaleja. Ne sopivat hyvin eri tilaisuuksiin. Ajattelemme näin:

  • Urheilulliset sandaalit, jotka suojaavat varpaita – Parhaat intensiiviseen leikkiin, urheilullisiin aktiviteetteihin ja jokapäiväiseen käyttöön. (Katso esimerkiksi Viking Thrill.)
  • Yksinkertaiset avokärkiset sandaalit – Parhaat lämpimiin päiviin, lyhyille kävelylenkeille ja jokapäiväiseen käyttöön. (Katso esimerkiksi Liewood Monty)
  • Varvassandaalit – Sopivat rannalle, uimapaikalle tai puutarhaan. (Katso klassinen Havaianas)
  • Crocs sandaalit – Parhaat joustavuuden ja suojan kannalta, hyvät matkoille, rannalle ja lomille. (Pidämme Crocsista)

Onko varvassandaalit hyvät lapsille?

Se riippuu siitä haluaako lapsi käyttää niitä. Kaikki lapset eivät pidä tämän tyyppisiä sandaaleja mukavina. Niitä ei myöskään suositella pitkille kävelylenkeille, juoksemiseen tai aktiiviseen leikkimiseen. Ne sopivat kuitenkin erinomaisesti rannalle tai kotona käytettäväksi, jotta ne voi nopeasti pukea päälle ja lähteä ulos. On vaikea sanoa, pitääkö lapsesi varvassandaaleista, se on melkein parempi ottaa selville kokeilemalla.

Minkä kokoiset lasten sandaalit tulisi hankkia?

Aivan kuten lasten kenkiä ostaessasi, myös sandaalien kohdalla on hyvä että niissä on tilaa kasvaa. Jos sandaaleissa on avoimet varpaat, tarvitset luonnollisesti hieman vähemmän tilaa kasvaa. Suljettujen varpaiden ansiosta ne muistuttavat hieman enemmän tavallisia kenkiä.

Yleinen suositus on:

  • Sandaalit, joissa on suljettu varpaankärjet: osta sandaalit, joissa on noin 1,5 senttimetriä tilaa.
  • Sandaalit, joissa on avoimet varpaankärjet: osta sandaalit, joissa on noin 1 senttimetri tilaa.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että voit ostaa sandaalit, jotka ovat noin 1-2 numeroa suuremmat kuin lapsen jalka.