Parhaat sitterit 2023: Testin paras sitteri vauvalle

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Lasten varhaisvaiheessa kannat usein vauvaa. On mukavaa ja ihanaa, kun pikkuinen on niin lähellä, mutta joskus sinun on pidettävä taukoa ja vapautettava kätesi. Silloin sitteri on täydellinen apuväline. Tässä artikkelissa selvitämme mikä sitteri on paras!

Vauva istuu sitteri

Mikä sitteri on paras testissä?

4moms MamaRoo 4.0 on hämmästyttävä. Se on moottoroitu sitteri, joka keinuttaa vauvaa luonnollisten liikkeiden mukaan. Se tarjoaa uskomattoman herkän ja pehmeän kokemuksen, jossa lähes jokainen lapsi viihtyy.

Kinderkraft LULI on samanlainen versio, joka on myös erittäin hyvä mutta paljon halvempi. Se ei liiku aivan samalla tavalla, mutta se on samankaltainen ja liikkuu puolelta toiselle luonnollisella keinumisliikkeellä, kuten äidin sylissä.

Jos sen sijaan haluat yksinkertaisemman sitterin, jossa lapsi voi keinua ja istua turvallisesti, suosittelemme BabyBjörn Bliss -sitteriä. Se on hyvin suosittu ja todella viihtyisä.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä suosittelemme myös Doomoo Seat’n Swing Sitteriä. Se on ainutlaatuisesti suunniteltu sitteri, jota voidaan käyttää myös vauvan tuolina, kun vauva kasvaa.

Markkinoilla on niin paljon hyviä sittereitä! Lue lisää nähdäksesi 12 erilaista mallia, joita olemme tutkineet.

Arvostelut 12 eri Sitteristä

Tässä on tarkempi katsaus 12 erilaiseen sitteriin, joita voi ostaa verkosta!

4moms MamaRoo 4.0

4moms MamaRoo 4.0

Tarkista hinta osoitteesta:

Tällä sitterillä on sitä kaikkea. Vauvan on erittäin mukava ja turvallinen istua siinä, ja se soveltuu käytettäväksi vastasyntyneestä noin 9 kilon painoon asti.

MamaRoo 4.0 erottuu joukosta erilaisilla liikeominaisuuksilla. Voit valita, miten se keinuttaa vauvaa, ja valita viidestä eri asennosta. Tuolin liikkeiden on tarkoitus jäljitellä luonnollisia liikkeitä, joita vanhemmat ovat kautta aikojen käyttäneet imettäessään vauvojaan. Voit hallita asetuksia puhelimellasi, mikä tekee siitä erittäin kätevän ja helpon, kun hallintalaitteet ovat aina käden ulottuvilla.

Voit helposti irrottaa kankaan sitteristä ja pestä sen tarvittaessa. Istuimen asento on säädettävissä, ja voit valita, haluatko vauvan makaavan vai istuvan.

Jos vauvan on tarkoitus olla hereillä, lisävirikkeeksi käytössä on varsi, jossa on värikkäitä palloja, jotka voivat pyöriä ja antaa ääniä. Näin lapsellasi on jotain katseltavaa ja ihmeteltävää, kun sinulla on muuta tekemistä.

Mamaroo 4.0:ssa erottuu erityisesti uskomattoman pehmeästä ja herkästä keinutusliikkeestä. Kyseessä on todella hyvä tekniikka, jossa on vahva moottori, joka keinuttaa lasta hellävaraisesti ja turvallisesti. Se antaa todella rauhallisen tunteen. Yhdessä pehmeän ja mukavan istuimen kanssa tämä tekee lapselle uskomattoman rentouttavan kokemuksen.

Olemme erittäin ihastuneita MamaRoo 4.0:aan ja voimme todella suositella sitä, jos se sopii budjettiisi!


BabyBjörn Bliss Sitteri

BabyBjörn Bliss Sitteri

Tarkista hinta osoitteesta:

BabyBjörn on tunnettu laadukkaista tuotteistaan lapsille ja pienten lasten vanhemmille. Heidän tuotemerkkinsä tunnusmerkkinä ovat kestävät tuotteet, joissa on erinomainen mukavuus. Tämä sitteri on todellinen klassikko, joka on uskomattoman suosittu kaikkialla Pohjoismaissa.

Sitteri keinuu vauvan liikkuessa, mikä tekee aktiivisesta ajasta hauskempaa ja stimuloivampaa. Se antaa lapselle myös mahdollisuuden harjoittaa omaa tasapainoaan ja motorisia taitojaan, sillä tuolissa liikkumisen tunne on yhtä kuin omassa kehossa liikkuminen.

BabyBjörn Bliss voidaan säätää kolmeen eri asentoon:

  • Toistotila
  • Lepotila
  • Unitila

Tuoli on myös helppo taittaa kokoon, jos haluat esimerkiksi ottaa sen mukaan matkalle tai vastaavalle. BabyBjörn Sitterin peseminen on myös helppoa, sillä voit irrottaa kangasistuimen ja pestä sen erikseen koneessa.

Yksi BabyBjörnin suuri etu, josta he saavat aina kehuja, on se, että heidän tuotteidensa materiaalit ovat aina uskomattoman laadukkaita. Bliss-sitterissä käytetään Oeko-tex-sertifioitua puuvillakangasta, joka on testattu ja hyväksytty luokkaan 1. Tämä on aivan maailmanluokkaa ja täydellinen tulos, kun on kyse vauvoille tarkoitetuista tuotteista.

Tämä turvaistuin sopii käytettäväksi noin 3,5 kilon painoisille vauvoille aina 13 kiloon asti, mikä on hieman suurempi enimmäispaino kuin monissa muissa sittereissä sallitaan. Sitä voidaan käyttää noin 2-vuotiaaksi asti, jos lapsi vielä nauttii siinä istumisesta.

Tämä on hieno sitteri todelliselta laatuvalmistajalta. Olemme erittäin ihastuneita BabyBjörn Bliss Sitteriin, ja se on selvästi yksi ehdottomista suosikeistamme.


Kinderkraft LULI Sitteri

Kinderkraft LULI Sitteri

Tarkista hinta osoitteesta:

Tässä meillä on kehitetty sitteri, jossa on monia hienoja ominaisuuksia, mutta joka on halpa verrattuna moniin vastaaviin vaihtoehtoihin.

Kinderkraft LULI voidaan asettaa keinutilaan, ja siinä on peräti viisi eri keinutilaa. Se keinuttaa vauvaa puolelta toiselle jäljitellen tapaa, jolla äiti luonnollisesti pitää vauvaa sylissään. Voit ohjata sitteriä kaukosäätimellä ja esimerkiksi asettaa, kuinka kauan haluat sen keinuvan.

Muihin älykkäisiin ominaisuuksiin kuuluu soittorasiasta soitettava musiikki, ja voit valita 12 eri sävelmän joukosta. On mukavaa, että voi vaihdella musiikkia, sillä usein kuulee samaa sävelmää yhä uudelleen.

Kinderkraft LULI -sitterissä pieni lapsi istuu mukavasti pehmeästi pehmustettua istuinta vasten. Kiinnität lapsen viisipistevaljaisiin maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. Tietenkin sitterissä on leikkikaari, jossa on pehmeitä söpöjä leluja, jotka roikkuvat alaspäin ja viihdyttävät siellä makaavaa vauvaa.

Jos pidät tämäntyyppisestä sitteristä, jossa on moottori, joka pitää vauvaa kehdossaan, Kinderkraft LULI Sitteri on ylivoimaisesti edullisin malli. Toiminnallisuuden huomioon ottaen tämä on ehdottomasti parasta vastinetta rahoillesi!


Doomoo Seat’n Swing Sitteri

Doomoo Babysitter Seat n Swing

Tarkista hinta osoitteesta:

Tämä on hyvin ainutlaatuinen sitteri, joka erottuu selvästi joukosta. Doomoo-sitteri näyttää melkein isolta tyynyltä tai papupussilta. Mutta se on erittäin käytännöllinen ja erittäin turvallinen sitteri jossa vauva makaa turvallisesti ja pehmeästi.

Doomoo-sitterin suuri etu on se, että vauvojen turvavaljaat voidaan poistaa. Silloin sitä voidaan käyttää istuimena, vähän kuin lasten nojatuolina. Tämä on uskomattoman kätevää ja käytännöllinen tapa saada enemmän hyötyä lastenistuimesta! Sen jälkeen sitä voidaan käyttää lapsille noin 25 kg:n painoon asti.

Doomoo-istuinta voi keinuttaa, mikä tapahtuu hyvin pehmeästi ja kauniisti. Tuki on myös taitettavissa kokoon, jos haluat sen olevan paikallaan.

Tässä tuotteessa käytetyt materiaalit ovat erittäin pehmeitä ja hellävaraisia vauvalle. Päällinen on valmistettu GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta ja polyesteristä. Sen täyte koostuu vaahtomateriaalista ja EPS-helmistä, mikä tekee siitä uskomattoman mukavan ja taipuisan makuualustan.

Doomoo sitterin ainoa haittapuoli on se, että siinä ei ole kehtoa eikä mukana tulevia leluja. Siksi sinun on ehkä keksittävä omat tapasi aktivoida ja stimuloida vauvaa. Tähän on tietysti satoja luovia tapoja, ja se on loistava tilaisuus luoda katsekontakti ja olla vuorovaikutuksessa lapsesi kanssa. Mutta jos sinun on tehtävä jotakin ja sinulla on oltava kädet vapaana, saattaa joskus olla hieman tylsää, jos sinulla ei ole saatavilla jotakin, joka herättää lapsesi mielenkiinnon.

Joka tapauksessa Doomoo Seat’n Swing Sitteri on hyvin ainutlaatuinen ja uskomattoman hyvin suunniteltu tuote. Pidämme siitä paljon ja se on todella edullinen malli hankkia lapsen huoneeseen, kun ottaa huomioon, kuinka kauan sitä voi käyttää!


Maxi-Cosi Kori Sitteri

Maxi-Cosi Kori Babysitter

Tarkista hinta osoitteesta:

Tämä on mukava sitteri tunnetulta Maxi-Cosi-tuotemerkiltä, joka tunnetaan ehkä parhaiten sittereistään. Tämä on niin sanottu 2-in-1-sitteri, jossa on erityisen pehmeä lisäosa, jota voidaan käyttää lisätuen antamiseen, vauvan ollessa vastasyntynyt. Kun vauva on kasvanut hieman, voit irrottaa lisäosan ja jatkaa sitterin käyttöä vielä jonkin aikaa.

Maxi-Cosi Kori voidaan asettaa kolmeen eri asentoon lapsen koon ja mielialan mukaan. Sitä voidaan keinuttaa edestakaisin tai säätää täysin liikkumattomaksi.

Tämä on erittäin käytännöllinen ja kevyt sitteri joka on kokoontaitettava eikä vie paljon tilaa. Voit jopa irrottaa istuimen verhoilun, jos se tarvitsee pesua.

Maxi-Cosi Kori ei sisällä mitään erityisiä leluja tai efektejä vauvan viihdyttämiseksi, se on hyvin yksinkertainen mutta mukava sitteri. Se on todella hyvin suunniteltu tuote, jossa on kiinnitetty paljon huomiota turvallisuuteen ja mukavuuteen.

Jos pidät yksinkertaisesta ja haluat keinuvan sitterin, Maxi-Cosi Kori on suosittu ja todella mukava vaihtoehto!


Moweo Lite Sitteri

moweo lite babysitter

Tarkista hinta osoitteesta:

Moweo-brändi kuuluu verkkokauppaan Jollyroom. Se on laatumerkki, jolla on monia hienoja vauvatuotteita, jotka ovat usein korkealaatuisia mutta samalla erittäin edullisia.

Moweo Lite Sitteri on hyvin suunniteltu ja sulava jota on helppo käsitellä. Siinä on myös monia ominaisuuksia, vaikka se onkin suhteellisen edullinen vaihtoehto. Siinä on esimerkiksi erilaisia asetuksia, joiden avulla se voi keinua sivuttain, väristä ja soittaa musiikkia.

Istuimen yläpuolella roikkuu kaari, jossa on mukana leluhahmoja, jotka sopivat täydellisesti lapsen makoiluun ja tutkimiseen ja pitämään aistit aktiivisina jonkin aikaa. Voit myös poistaa koko kaaren tarvittaessa, esimerkiksi jos lapsi lepää eikä tarvitse kovin paljon virikkeitä.

Ainoa negatiivinen asia tässä turvaistuimessa on se, että se ei ole säädettävissä. Tämä tarkoittaa, että vauva voi olla vain puoliksi makuuasennossa. Lapsi voi tietenkin leikkiä ja levätä tässä asennossa, mutta on silti hieman harmillista, että asennon muuttamiseen ei ole asetuksia.

Moweolla on myös erilaisia muita sittereitä, ja niitä on vähän eri hintaluokissa. Kyseessä on ehdottomasti tuotemerkki, jota kannattaa tutkia hieman tarkemmin, sillä se on suosittu ja sillä on monia tyytyväisiä asiakkaita. Pidämme todella Moweo Lite -versiosta, joka on täydellinen budjettivaihtoehto!


Tiny Love 3-in-1 Rocker Napper Sitteri

Tiny Love 3 in 1 babysitter

Tarkista hinta osoitteesta:

Täydellinen sitteri aktiiviseen leikkiin ja stimulointiin sekä lepoon ja rentoutumiseen. Voit asettaa asennon niin, että se sopii sinulle parhaiten: makuuasento, puoliksi makuuasento tai istuma-asento.

Sitteri on suunniteltu niin, että se voi keinua hieman kevyesti vauvan liikkuessa, jotta aktiivinen hetki olisi vieläkin hauskempi. Asentoa on myös mahdollista säätää niin, että se on paikallaan, jos lapsi ei pidä keinumisesta.

Mukana on liikuteltava varsi, jossa on värikkäitä leluja, sekä soittorasia, jossa on musiikkia ja vilkkuvia valoja. Lapsesi voi ihmetellä ja leikkiä turvassa, kun sinä tiskaat, tarkistat sähköpostisi tai hoidat muita asioita lähistöllä.

Tiny Loves -sitterin suuri plussa on sen ympärillä olevat korkeat reunat, jotka takaavat, että lapsi on turvassa myös leikkiessään ja liikkuessaan. Lapsi on kuitenkin kiinnitettävä turvavyöllä, erityisesti istuessaan, jotta hän ei joudu väärään asentoon.


Stokke Steps Bouncer Sitteri

Stokke Steps Bouncer Sitteri

Ei saatavilla verkossa

Stokke on norjalainen yritys, joka tunnetaan hyvin suunnitelluista lasten huonekaluista ja sittereistä. Heidän sitterinsä, kuten monet heidän muista tuotteistaan, ovat uskomattoman tyylikkäitä ja kauniisti suunniteltuja. Hauska yksityiskohta tässä istuimessa on se, että se on räätälöity siten, että se sopii myös Stokke Steps -korokeistuimen päälle.

Itse sitteri on pehmeä ja seisoo tukevasti lattialla. Vauva on turvallisesti ja mukavasti kiinnitetty pehmustetuilla viisipistevaljailla. Voit helposti keinuttaa lasta, kun on aika levätä. Jos lapsesi on vanhempi ja hieman aktiivisempi, hän voi aktivoitua keinumalla ja tuntemalla istuimen keinuvan mukana. Tämä on tilaisuus sekä hauskanpitoon että oman kehon hallinnan harjoitteluun.

Istuin on säädettävissä neljälle eri tasolle. Kun lapsi on pieni, vauvoille on erityinen lisäosa, joka tekee siitä erityisen mukavan ja turvallisen pienille lapsille. Tämä voidaan poistaa, kun lapsi on noin neljän kuukauden ikäinen ja osaa istua hieman pystymmässä.

Stokken sitterissä on varsi, johon voit ripustaa leluja ja muita hauskoja esineitä, jotta pikkuinen pysyy aktiivisena. Kangas voidaan irrottaa istuimesta, mikä helpottaa sen pesua, jonka voit tietenkin tehdä pesukoneessa.

Tämä sitteri on poikkeuksellisen kevyt, sillä se painaa vain 3,5 kiloa. Näin sitä on helppo liikutella, mikä voi olla kätevää, jos sinun on liikuttava eri huoneissa ja pidettävä vauvaa silmällä.

Stokke Steps Bouncer on todella mukava sitteri, ja se on monella tapaa hyvin samankaltainen kuin BabyBjörn-versio. Siinä on sama kodikkuuden ja tyylikkään muotoilun tekijä, jota me rakastamme!


Beemoo Simple Sitteri

Beemoo Comfort Sitteri

Tarkista hinta osoitteesta:

Tämä on todella edullinen sitteri Beemoolta. Se on melko yksinkertainen, mutta yllättävän mukava, ja vauva istuu siinä erittäin mukavasti.

Istuin on kiinnitetty runkoon, jossa on leluja, joita lapsi voi katsella ja joihin hän voi kurotella. Sitterissä on myös kahva, jonka avulla voit siirtää istuinta helposti, vaikka lapsi makaisi siinä.

Voit itse valita, voiko se keinua vai ei, alla olevan tukijalan avulla. Istuin on säädettävissä, ja se voidaan asettaa peräti viiteen eri asentoon. Kun sitteri ei ole käytössä, se voidaan taittaa helposti kokoon, jolloin se vie hyvin vähän tilaa.

Beemoo Simple Sitteri sopii käytettäväksi vastasyntyneestä lähtien, ja se kestää jopa 9 kg:n painon. Voit pestä suojuksen pesukoneessa 40 asteessa.

Kaiken kaikkiaan tämä on mukava ja uskomattoman edullinen sitteri. Vaikka se onkin melko yksinkertainen eikä siinä ole mitään lisäominaisuuksia, se on tarpeeksi mukava, jotta vauva voi istua siinä ja viihdyttää itseään lyhyitä aikoja. Beemoo Simple Sitteri on halpa ja täysin ok sitteri!


Kinderkraft FLO Sitteri

Kinderkraft FLO Sitteri

Tarkista hinta osoitteesta:

Tämä on toinen elektroninen sitteri Kinderkraftilta. Tämä on hieman klassisempi malli, jossa vauvaa keinutetaan edestakaisin. Se on pieni ja näppärä, ja sitä voi helposti nostaa ja siirtää. Sopii niille, joilla on rajoitetusti tilaa kotona.

Voit määrittää, kuinka kauan sitteri keinuu. Voit myös säätää selkänojaa useaan eri asentoon. Turvallisuus ja mukavuus ovat kunnossa, vaikka kyseessä onkin melko yksinkertainen laite. Vauva kiinnitetään viisipistevaljaisiin, ja hän on aina turvassa. Kyseessä on pehmeä ja kutsuva istuin jossa on mukava tyyny, jonka voi irrottaa ja pestä.

Saat mukavia lisävarusteita, kuten:

  • Hyttysverkko.
  • Soittorasia, jossa on 8 melodiaa.
  • Leikkikaari leluilla.

Pidämme Kinderkraft FLO sitteristä. Se on enemmän kuin tavallinen sitteri, vaikka se onkin hyvin yksinkertainen. Se taittuu kokoon ja vie hyvin vähän tilaa. Täydellinen, jos asut ahtaasti tai haluat ottaa sitterin mukaan matkoillesi. Loistava keskiluokan vaihtoehto pähkinänkuoressa!


Graco Move With Me Sitteri

Graco Move With Me Sitteri

Tarkista hinta osoitteesta:

Valmistajat kutsuvat tätä sitteriä sen sijaan vauvakeinuksi. Se on ainutlaatuinen tuote, jossa on monia todella älykkäitä ja hauskoja ominaisuuksia.

Se voi heilua edestakaisin itsekseen, ja voit säätää keinumisen viidelle eri nopeudelle. Monet lapset kokevat olonsa rauhalliseksi ja voivat rentoutua, kun heitä keinutetaan edestakaisin turvallisen keinutuolin sylissä. Se on erittäin pehmeä ja mukava laite, jossa on hyvä turvallisuus, koska lapsi on kiinnitetty 5-pistevaljailla.

Graco -vauvakeinussa on sisäänrakennettu musiikkitoiminto, joka soittaa rauhoittavia kappaleita ja stimuloi lapsen kuuloaistia. Arvostamme suuresti sitä, että voit myös liittää matkapuhelimesi ja soittaa omaa musiikkia, jolloin vauvasi kuulee tuttuja ja turvallisia kappaleita, joista sinä pidät.

Keinu on helppo siirtää, vaikka vauva makaisi siinä, turvaistuimeen kiinnitetyn kantokahvan avulla. Voit myös käyttää kahvaa johon voi ripustaa leluja, jotta lapsesi voi käyttää niitä ja leikkiä niillä.

Istuin voidaan säätää kahteen asentoon, makuuasentoon ja pystyasentoon. Jos haluat laittaa keinun pois tai ottaa sen mukaan autoon, taita se yksinkertaisesti erittäin pieneen ja kätevään asentoon.

Olemme erittäin tyytyväisiä Graco -vauvakeinuun ja olemme sitä mieltä, että se tarjoaa paljon vastinetta rahalle. Erittäin hyödyllinen, käytännöllinen ja tarjoaa paljon nautintoa ja mukavuutta siinä istuvalle pienelle lapselle.


Carena Arholma Sitteri

Tuotetta ei enää myydä.

Pehmeä ja mukava sitteri, jossa on mukana lelumoduuli. Ne voidaan poistaa ja korvata muilla leluilla, pehmoleluilla ja niin edespäin. Carena on tunnettu tuotemerkki lasten ja vauvojen tuotteista. Yritys on toiminut vuodesta 1997, ja se on aina keskittynyt laatuun ja turvallisuuteen.

Tämä on erittäin edullinen sitteri, ja se sopii täydellisesti aktiiviselle taaperolle, joka haluaa liikkua ja tutkia asioita kaikilla aisteillaan. Se on suunniteltu keinumaan vauvan liikkuessa, mikä voi yleensä pitää lapset viihdytettynä pidempään, jolloin voit tehdä muita asioita jonkin aikaa.

Lapsesi on turvassa turvaistuimessa, jossa on valjaat, jotka voidaan säätää lapsellesi sopiviksi. Sitä voidaan käyttää lähes heti sairaalasta kotiin päästyäsi tai ainakin muutaman viikon ikäisestä noin 6 kuukauden ikään asti.

Arholma-sitterin verhoilu on irrotettava ja konepestävä, mikä on suuri etu. Kaatoja ja oksennuksia voi tulla juuri silloin, kun sitä vähiten odottaa, mutta sellaista on elämä pikkulasten kanssa, ja nämä ongelmat ovat helposti ratkaistavissa. Sitterin alla on kumijalat, jotka estävät sitä liukumasta tai siirtymästä, kun vauva nousee keinuun.

Yksinkertaisuudessaan Carena -sitteri on loistava valinta ja erittäin edullinen vaihtoehto niille, jotka eivät tarvitse mitään erityistä vaan haluavat vain voida laskea vauvansa istuimelle lyhyiksi ajoiksi leikkimään.


Kysymyksiä ja vastauksia sittereistä ja vauvakeinusta

Seuraavassa on joitakin yleisiä kysymyksiä, joita ihmiset miettivät ostaessaan sitterin.

Milloin voit aloittaa sitterin käytön?

Useimmat sitterit soveltuvat käytettäväksi pienten vauvojen kanssa. Jos vauva on mahdollista asettaa makuuasentoon, hän voi maata siinä turvallisesti, kuten pienessä sängyssä.

Vanhemmat odottavat usein viikon tai kaksi, jotta lapsi pääsee lähelle heitä ja kerää voimia ensimmäisten viikkojen aikana, ennen kuin hän voi olla yksin sitterissään. Hyvä sitteri on kuitenkin turvallinen, eikä siinä istuminen aiheuta välittömiä riskejä edes pienille lapsille. On kuitenkin tärkeää, että olet aina lähistöllä, kun lapsi on sitterissä.

Tarvitsetko sitteriä?

Tarvitset vain muutamia lisävarusteita. Monet pienten lasten vanhemmat arvostavat kuitenkin todella sitä, että he voivat laskea vauvan hetkeksi alas ja saada kädet vapaaksi. Se antaa mahdollisuuden tehdä muita asioita tai vain levätä.

Toinen vaihtoehto on pitää vauva kantorepussa tai kantoliina, mutta se ei kuitenkaan anna samaa vapautta kuin sitteri. Se on erittäin hyvä tuote, koska voit laskea vauvasi turvallisesti alas ja olla varma siitä, ettei hän ryömi pois.

Millä hetkillä käytät sitteriä?

Sitä voidaan käyttää milloin tahansa, kun haluat laittaa vauvan hetkeksi makuulle. On tavallista laittaa vauvan turvaistuimeen, kun tiskaa tai siivoaa, hoitaa asioita tietokoneella tai vastaavalla tai jos haluaa vain rentoutua ja levätä muutaman minuutin ajan.

Sinun on kuitenkin aina oltava lähellä ja valvottava vauvaa, ja joskus vauva tarvitsee päästä vanhemman lähelle, ja täten hän pystyy kertomaan siitä sinulle.

Kuinka paljon painoa sitteri voi kantaa?

Tämä vaihtelee hieman eri mallien välillä, mutta usein ne voivat kantaa jopa noin 10 kiloa. Toiset kestävät hieman vähemmän ja toiset hieman enemmän. Tarkista tekniset tiedot jälleenmyyjältä ennen ostosten tekemistä, jotta tiedät, mitä suositellaan!

On kuitenkin sanottava, että sitteriä voi usein käyttää niin kauan kuin sitä tarvitaan. Kun lapsesi kasvaa ja alkaa kävellä, hän harvoin haluaa olla kiinni sitterissä.

Kuinka pitkäksi aikaa voit jättää lapsen sitteriin?

Aikaa varten ei ole olemassa mitään todellista suositusta. Sinun kannattaa katsoa, miltä lapsestasi tuntuu, ja tarkistaa hänen mielialansa. Tarkkaile tilannetta ja varmista, että vauva näyttää istuvan hyvässä asennossa. Liian pitkä istuminen voi olla yksipuolista, ja lapset pärjäävät hyvin vaihtelun kanssa, mutta sopiva istumisaika ratkaistaan parhaiten maalaisjärjellä ja yksinkertaisesti pitämällä lasta silmällä.

Kun on aika levätä pidempään, on parasta siirtää lapsi oikeaan nukkumapaikkaan, kuten unipesä tai pinnasänkyyn.