Parhaat softshell-vaatteet lapsille 2024: Testin paras softshell takki ja haalari

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Softshell on loistava materiaali lasten syysvaatteissa. Se on vedenpitävä ja tuulenpitävä, mutta samalla kevyesti vuorattu ja siinä on helppo liikkua. Tässä artikkelissa tarkastelemme tarkemmin parhaita softshell-vaatteet lapsille ja katsomme, mitkä takit ja haalarit ovat testin parhaita!

Lapset, joilla on softshell -materiaalista villapaita, leikkivät syksyllä

Mitkä lasten softshell vaatteet ovat testin parhaat?

Juuri nyt yksi ehdottomista suosikeistamme on Lindex Softshell takki. Valmistajat ovat onnistuneet yhdistämään muotoilun ja toiminnallisuuden ja pitämään samalla hinnan kohtuullisena. Takki, joka tarjoaa uskomatonta vastinetta rahalle!

Reima Vantti Softshell takki on toinen selkeä suosikki takkien joukossa. Tässä suomalaisessa klassikossa on hyvä vedenpitävyys ja se on valmistettu kestävistä, laadukkaista materiaaleista. Todella tyylikäs vaate hyvään hintaan!

Kun kyseessä on softshell haalari, pidämme todella paljon iELM Waterproof Softshell Haalarista. Se on edullinen haalari, joka on täysin vedenpitävä ja tuulenpitävä. Sitä on saatavilla monissa mahtavissa väreissä ja ko’oissa, ja se voidaan jopa personoida omalla nimipainatuksella. Mielestämme tämä on paras softshell haalari lapsille!

Arviot ja arvostelut 11 eri softshell vaatteesta lapsille

Tässä on arvostelumme 11 erilaisesta softshell vaatteesta, joista voit valita lapsellesi syksyn vaatekaappiin. Nämä lasten takit ja syyshaalarit ovat täydellisiä, kun sää on hieman harmaa, kylmä ja märkä.

Lindex Softshell Takki

Lindex Softshell Takki

Katso hinta täältä:

Tämä Lindexin softshell takki on yksi edullisimmista tarkastelemista malleista. Se ei ole kovin kallis, mutta samalla se on erittäin laadukas ja sekä tyylikäs että mukava.

Takki on saatavilla useissa tyylikkäissä malleissa, ja se sopii täydellisesti syksyyn, alkutalveen tai kylmempiin kevätpäiviin. Se on sekä tuulenpitävä että vedenpitävä, ja sen vesipatsas on 5 000 mm. Takki on vuorattu lämpimällä ja mukavalla fleecellä, ja se on valmistettu kierrätetystä polyesteristä.

Takin ulkokerros on käsitelty hellävaraisella BIONIC-FINISH® ECO -käsittelyllä, joka suojaa hyvin sateelta ja on myös helppo pitää puhtaana. Koko takki voidaan tarvittaessa pestä koneessa 40 asteessa.

Yksi Lindex softshell takkien hyvistä puolista on, että ne tuntuvat uskomattoman kevyiltä päällä. Lapsi voi liikkua vapaasti koko ajan, ja takki on juuri sopivan joustava, eikä se paina lainkaan. Tästä huolimatta se pitää sinut todella hyvin lämpimänä, ja se on täydellinen yleissäätakki, jota on hyvä käyttää syksyllä.

Lindex Softshell takissa on tietenkin paljon käytännöllisiä yksityiskohtia, kuten heijastimet, irrotettava huppu ja hyvät sivutaskut, jotka suljetaan vetoketjulla.

Mielestämme Lindexin softshell takki on täydellinen yhdistelmä toimivuutta, siistiä muotoilua, upeita kuvioita ja todella hyvä hinta. Epäilemättä yksi parhaista softshell takeista lapsille, erittäin hyvää vastinetta rahalle!


iELM Waterproof Softshell Haalari

iELM Waterproof Softshell Haalari

Katso hinta täältä:

Nämä ruotsalaisen iELM-yrityksen vedenpitävät haalarit ovat aivan upeat. Ne toimivat säästä riippumatta, ja niissä on mukava liikkua. Ne on myös erittäin helppo pukea ja riisua, tätä arvostavat yleensä vanhemmat, esikoulun henkilökunta sekä lapset.

iELM softshell haalari on valmistettu 100 % polyesteristä. Vaate koostuu useista kerroksista, jotka takaavat sen vedenpitävyyden, tuulenpitävyyden ja lämpimyyden:

 • Sisäpuoli on vuorattu fleecellä.
 • Keskimmäisessä kerroksessa on erityinen kalvo ulomman ja sisemmän kerroksen välissä.
 • Ulkopuoli on kestävä ja sileä, joka hylkii sekä vettä että likaa.

Nämä iELM:n softshell haalarit on valmistettu EU:ssa, ja ne ovat käsittelemättömiä, eli ne on valmistettu ilman haitallisia kemikaaleja.

Haalarissa on erittäin hyvä vedenpitävyys, jonka vesipatsas on 10 000 mm, tämä antaa todella hyvän suojan myös rankkasateessa. Joustavien hiha- ja lahkeensuissa olevien hihansuiden ansiosta haalari istuu erittäin hyvin ja pysyy tiukasti kiinni, vaikka leikitään vedessä, mudassa ja loskassa. Yhdistettynä hyviin vuorattuihin kumisaappaisiin, sinulla on hyvät päällysvaatteet koko pitkän syksyn ajan!

Viimeinen asia, jota haluamme todella korostaa, on iELM:n softshell haalareiden laaja mallivalikoima. Niitä on saatavilla useissa eri väreissä ja kuvioissa, ja niitä on saatavilla useissa eri koossa.

Haalariin on jopa mahdollista lisätä lapsesi nimi ja haluamasi symbolit ennen tilausta. Se on hauska tapa tehdä vaatteista yksilöllisiä ja myös kätevä tapa auttaa päiväkodin henkilökuntaa pitämään kirjaa siitä, kenen vaatteita ne ovat.

Pidämme todella paljon iELM Waterproof Softshell Haalarista ja mielestämme tämä on paras softshell lapsille saatavilla juuri nyt!


Reima Vantti Softshell Takki lapsille

Reima Vantti Softshell Takki lapsille

Katso hinta täältä:

Mukava ja värikäs softshell takki suositulta Reima laatumerkiltä. Heidän Vantti-mallinsa on vedenpitävä takki, jonka vesipatsas on vähintään 8 000 mm, mikä tarkoittaa, että se kestää jopa rankkasadetta. Se on tietenkin myös tuulenpitävä ja hengittävä, joten lapsesi ei hikoile tai kastu takin sisäpuolella.

Itse asiassa tämä takki on sekä edullinen että erittäin käytännöllinen. Sitä on yleensä saatavilla useissa todella kivoissa kirkkaissa väreissä, jotka näkyvät hyvin ja säilyttävät tyylinsä syksyn aikana.

Materiaali on teknistä ja koostuu kolmesta kerroksesta, ja sisäpuolella on fleecevuori. Ulkopuolella käytetään patentoitua BIONIC-FINISH®ECO-viimeistelyä, joka pitää veden ja lian poissa. Se on hellävarainen pinnoite ilman fluorihiilivetyjä tai muita haitallisia kemikaaleja.

Reima Vantti Softshell takissa on useita fiksuja yksityiskohtia, kuten:

 • Irrotettava huppu
 • Joustavat hihansuut
 •  Vetoketjullinen tasku
 • Heijastavat yksityiskohdat

Kaikkien testaamiemme lasten softshell-takkien joukosta Reima Vantti erottuu yhtenä ehdottomista suosikeistamme. Olemme jo pitkään arvostaneet tätä tuotemerkkiä, joka on aina laadukas. Pidämme siitä että takissa on niin hyvä vedenpitävyys, ja arvostamme todella paljon tämän takin istuvuutta. Se on erittäin mukava, ja lapset joilla on ollut tilaisuus kokeilla sitä, arvostavat sitä.

Jos haluat lapsille softshell takin, joka sopii erinomaisesti koleisiin ilmoihin sekä keväällä että syksyllä, Reima Vantti on todella hyvä valinta. Meidän mielestä yksi parhaista softshell takeista juuri nyt!


Nordbjørn Skanör Softshell Takki

Nordbjørn Skanör Softshell Takki

Katso hinta täältä:

Nordbjørnin suosittu ja erittäin edullinen softshell takki. He valmistavat monia laadukkaita lastenvaatteita edulliseen hintaan, ja heistä on viime aikoina tullut tuotemerkki, jota suosittelemme usein. Heidän ”Skanör” kutsumassaan mallissa on kaunis muotoilu ja yksinkertaiset värit, ja tätä mallia on saatavana parina eri variaationa.

Takki on mukava ja siinä on kokoja, jotka sopivat sekä nuorimmille että hieman vanhemmille lapsille. Skanör hylkii vettä, pitää tuulen loitolla ja materiaali hengittää hyvin. Se ei ole täysin vedenpitävä, mutta kestää kevyttä sadetta ongelmitta.

Valmistajat ovat tehneet hyvää työtä hyödyntämällä yksityiskohtia, joita löytyy useista muista tunnetuista ja vakiintuneista tuotemerkeistä. Nordbjørn Skanörissä on esimerkiksi:

 • Resorit hihansuissa.
 • Hyvät taskut sivuilla.
 • Irrotettava huppu.
 • Useita taitavasti sijoitettuja heijastimia.

Takki on valmistettu 100 % polyesteristä, ja se on erittäin kestävä ja laadukas. Se voi olla hieman tiukka ja kapea, joka on syytä pitää mielessä. Softshell takki, jossa on elastaani materiaalia, voi olla joustavampi ja pehmeämpi kuin tämä.

Kaiken kaikkiaan olemme erittäin vaikuttuneita Nordbjørn Skanöristä, ja tämä sekä heidän toinen mallinsa ovat suosikkejamme edullisempien takkien joukossa. Paras edullinen softshell takki lapsille!


Nordbjørn Mollö Softshell Takki

Nordbjørn Mollö Softshell Takki

Katso hinta täältä:

Nämä takit ovat samanlaisia kuin Nordbjørnin toinen malli. Ero on ulkonäössä, ja Nordbjørn Mollö on saatavilla useissa herkullisissa malleissa ja väreissä, joiden kuviot ovat peräisin eläinkunnasta, dinosauruksista, yksisarvisista ynnä muusta. Ne ovat todella kauniita ja yleensä lasten suosiossa.

Muuten kyseessä on samantyylinen ja saman materiaalinen takki kuin Nordbjørn Skanör, jossa on kaikki samat ominaisuudet. Kuten mainitsimme, ainoa huono puoli on, että ne ovat hieman tiukat ja hieman kapeat. Tämä koskee myös hihansuita ja resooria, jotka voivat olla hieman kireät, varsinkin jos yrität pujottaa takin lapasten ja vastaavien yli.

Kaiken kaikkiaan tämä on kuitenkin erittäin edullinen softshell takki, ja voimme ehdottomasti suositella Nordbjørn Mollö -mallia, jos haluat edullisen syystakin, joka on sekä vedenpitävä että tuulenpitävä!


Minymo Softshell Takki ja Housut

Minymo Softshell Takki ja Housut

Katso hinta täältä:

Minymolla on kokoelma tyylikkäitä ja toimivia softshell vaatteita lapsille. Heidän takkinsa ovat erittäin suosittuja, ja voit myös ostaa niihin sopivat softshell housut. Niissä on pehmeä ja hieno fleecevuori ja todella hyvä vedenpitävyys, jonka vesipatsas on 8 000 mm.

Takki on valmistettu 95 % polyesteristä ja 5 % elastaanista, tämä takaa juuri oikean määrän pehmeyttä ja istuvuutta. Lisäksi materiaali hengittää erittäin hyvin, ja Minymo softshell -vaatteet säätelevät lämpötilaa sisältä ulospäin.

Takissa on paljon käytännöllisiä ominaisuuksia, esimerkiksi:

 • Erittäin laadukas vetoketju.
 • Hihansuissa on joustavat resoorit, joissa on reiät peukaloita varten.
 • Bionic Finish Eco fluorihiilivapaa pintakäsittely.
 • Heijastin-logo edessä ja takana

Tämä on loistava softshell takki Minymolta. Pinta on erittäin helppo pitää puhtaana, ja vedenpitävyyden ansiosta sitä voidaan käyttää lähes kaikissa sääolosuhteissa. Pidämme yksivärisistä, tyylikkäistä vaatteista, ja suuri plussa on se, että sen kanssa voi ostaa samantyyliset softshell housut.

Minymon softshell takki ja housut ovat todella hienoja ja ehdottomasti suosituksen arvoisia!


Wheat Softshell Haalari

Wheat Softshell Haalari

Katso hinta täältä:

Wheat on tanskalainen tuotemerkki, jota rakastetaan sen lastenvaatteiden minimalistisen ja kauniin muotoilun vuoksi. Heidän mallistossaan on useita hienoja softshell vaatteita, mukaan lukien todella hyvä haalari.

Tuotteessa on todella hyvä vedenpitävyys, 10 000 mm:n vesipatsas, on tehty käytettäväksi kylminä märkinä syyspäivinä. Muita hyviä ominaisuuksia ovat vaatteen hengittävyys ja kestävyys. Wheat Softshell haalareiden kestävyys on todistetusti 40 000 kierrosta Martindale-asteikolla, tämä on erittäin vaikuttavaa lastenvaatteeksi. Kyseessä on mittausmenetelmä, jossa levy pyöritetään kangasta vasten ja katsotaan, kuinka monta kierrosta tarvitaan, ennen kuin ompeleet irtoavat.

Wheat softshell on valmistettu eco-tex-sertifioidusta polyesteristä ja päällystetty Bionic Finish Eco -ylläpitokyllästyksellä.

Päältäpäin Wheat softshell näyttää melko yksinkertaiselta, mutta siinä on itse asiassa joitakin kaikkien softshell haalareiden ja -takkien vaikuttavimmista ominaisuuksista. Tuotteesta erottuu erityisesti kestävä materiaali ja hyvä vedenpitävyys.

Jos haluat laadukkaan haalarin, Wheat Softshell Haalari tai mikä tahansa heidän softshell takkinsa on todella hyvä vaihtoehto.


Tretorn Torrent Softshell Takki

Tretorn Torrent Softshell Takki

Katso hinta täältä:

Tässä meillä on todella tyylikäs softshell takki, joka sopii täydellisesti myös vanhemmille lapsille. Tretorn Torrent on saatavilla sekä pienille lapsille että noin 12-13-vuotiaille lapsille.

Takki on vedenpitävä, ja sen vesipatsas on 8 000 mm. Se on tuulenpitävä ja sopii kylmiin, märkiin ja tuulisiin kausiin.

Tretornilla on politiikka, jonka mukaan heidän lastenvaatteidensa on aina oltava PVC:tä vapaita ja ilman fluorihiilivetyjä, nämä säännökset koskevat tietenkin myös tätä takkia.

Tämän takin muotoilu poikkeaa useimmista aiemmin tarkastelemistamme softshell vaatteista, ja se on erittäin muodikas ja tyylikäs. Monet vanhemmat lapset pitävät tästä tyylistä, ja sitä on saatavilla useissa eri väreissä.

Takki on valmistettu kokonaan polyesteristä, ja siinä on teipatut saumat. Takin yksityiskohdat ovat:

 • Taskut, jotka sulkeutuvat painonapeilla.
 • Irrotettava huppu, jota voi säätää.
 • Myrskylippa joka pitää tuulen poissa, kun on kylmä tuuli.
 • Heijastavat yksityiskohdat hupussa ja hihojen alaosassa.

Tretorn Torrent Softshell Takki on tyylikäs malli, jossa on aikuismainen tyyli. Samalla se on hieman jäykempi kuin todella pehmeät softshell vaatteet. Siksi se ei ehkä ole kaikkein mukavin takki pienille lapsille, jotka tarvitsevat enemmän liikkumisvapautta ja joiden on voitava kiivetä, ryömiä ja hyppiä. Kuitenkin, kyseessä on loistava takki ja suosittelemme tätä erityisesti kouluikäisille lapsille.


Didriksons Dellen Softshell Takki

Didriksons Dellen Softshell Takki

Katso hinta täältä:

Todella mukava ja tyylikäs softshell-materiaalista valmistettu takki suositulta ruotsalaiselta Didriksons-merkiltä. Takki on tuulenpitävä ja vettähylkivä, mutta ei vedenpitävä. Toisin sanoen: se kestää kevyttä sadetta lyhyitä jaksoja, mutta ei sovellu sadetakiksi tai käytettäväksi silloin, kun edessä on rankkasateen vaara.

Didrikson Dellen softshell takin tärkeimmät edut ovat sen erittäin hyvät lämpö ominaisuudet. Takissa on pehmuste, joka pitää kylmyyden ja tuulen poissa hyvällä tavalla. Lisäksi takki on poikkeuksellisen hyvä päästämään ilmaa materiaalin läpi sisältä päin. Tämä pitää kehon lämpimänä, mutta samalla se johtaa vesihöyryä pois, jotta takin sisällä ei koskaan tule liian hiostava olo.

Didriksons Dellen on hyvin istuva ja sileä ulkopuolelta ja helppo pitää puhtaana. Samalla se on erittäin pehmeä ja hieno harjattu sisäpuoli, ja se istuu erittäin mukavasti, vaikka sitä käytettäisiin pidempiä aikoja ulkona.

Takissa on irrotettava älykäs huppu, joustavat hihansuut ja hyvät taskut, jotka voidaan sulkea neppareilla. Materiaali on pääasiassa polyesteriä, jossa on pieni määrä elastaania.

Didriksons Dellen on loistava softshell takki lapsille, ja tämä takki sopii erinomaisesti kaikenlaisiin arjen tilanteisiin. Kouluun, retkelle tai kaupunkiin. Muista kuitenkin, että se ei ole vedenpitävä takki, vaan on olemassa muita malleja, jotka kestävät paremmin sadetta.


Didriksons Vinden Softshell Takki

Didriksons Vinden Softshell Takki

Katso hinta täältä:

Tämä on toinen todella hienosti suunniteltu softshell takki Didriksonsilta. Tämä malli on erittäin mukava ja kevyt sekä tuulenpitävä ja vettähylkivä. Kuten muutkin Didriksonin softshell takit, tämä on vettähylkivä ja pitää kevyen sateen poissa, mutta ei ole vedenpitävä rankkasateella.

Yksi Didriksons Vindenin suurista eduista on, että se on kestävä vaatekappale. Se kestää kovia olosuhteita ja sopii erinomaisesti lapsille, jotka ovat hyvin aktiivisia ja viettävät paljon aikaa ulkona syksyllä. Takin selkäpuolella kulkevan leikkauksen ansiosta vaatteen liikkuvuus paranee. Se istuu erittäin mukavasti, ja siksi se on yleensä suosittu sitä käyttävien lasten keskuudessa.

Didriksons Vindenissä on korkea kaulus, jota on mukava käyttää, kun on tuulinen ja hieman kolea sää. Takissa on useita muita hienoja yksityiskohtia ja ominaisuuksia, kuten kaksi vetoketjullista taskua, heijastimet ja joustavat hihansuut.

Tämä on todella tyylikäs softshell takki lapsille, ja pidämme Didriksons Vindenistä erittäin paljon. Huomaa, että tämäkin on vain vettähylkivä, mutta ei vedenpitävä takki, joten se ei sovellu käytettäväksi rankkasateella.


Kuling Gothenburg Softshell

Kuling Gothenburg Softshell Takki

Tuotetta ei enää myydä.

Edullinen, yksinkertainen mutta toimiva softshell haalari ruotsalaiselta Kuling lastenvaatemerkiltä. Haalari on saatavilla pienille lapsille noin 1-vuotiaista alkaen. Haalarin lisäksi Kuling Göteborg on myös saatavilla takki ja housu vaihtoehtoina.

Tämä on loistava vaate, jonka avulla pienet lapset pysyvät lämpiminä ja kuivina, kun syksyllä tuulee. Kokonaisuudessa on useimmat vakiotiedot, kuten:

 • Irrotettava huppu
 • Taskut
 • Heijastimia

Koko vaate on kyllästetty Bionic-Finish-ECO:lla, joka on myrkytön vettä hylkivä järjestelmä, joka sopii erinomaisesti lasten päällysvaatteisiin.

Kokonaisuuden vesipatsas on 8 000 mm, joka on hyvä, joten sen pitäisi kestää myös rankkasateet. Se on tietysti myös tuulenpitävä ja pitää kehon hyvin lämpimänä. Materiaali koostuu 95 % polyesteristä ja 5 % elastaanista.

Lyhyesti sanottuna Kuling Gothenburg Softshell on mukava päällysvaate lapsille. Se istuu sopivan löysästi ja mukavasti, ja materiaali säätelee lämpöä hyvin. Kaiken kaikkiaan hyvä standardi, joka sopii hyvin pienille lapsille.


Haluat ehkä myös nähdä vinkkejä parhaista lasten kumisaappaista!