Parhaat toppahousut lapsille 2024

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Kun lapset leikkivät talvella ulkona, on tärkeää, että heillä on hyvät vaatteet, jotka ovat lämpimät ja jotka eivät kastu. Suosituimmat vaatteet ovat joko talvihaalarit tai toppahousut ja takki. Tässä artikkelissa tarkastelemme parhaita toppahousuja lapsille!

Lapset, joilla on talvivaatteet, hyppäävät lumeen

Mitkä toppahousut ovat parhaat testissä?

Parhaat juuri nyt ovat Polarn O. Pyretin Weather Pro -talvihousut! Kestävä, vedenpitävä ja lämmin!

Yksi suosituimmista vaihtoehdoista, jota haluamme todella suositella, on Didriksons Idre. Ne on helppo pukea jalkaan, ja niissä on uskomattoman mukava liikkua.

Kaikista kestävimmät toppahousut ovat Reima Loikka, jotka on valmistettu vaikuttavan kestävästä materiaalista. Täydellinen lapsille, jotka pitävät intensiivisistä leikeistä talvella.

Jos haluat yksinkertaisen mutta käytännölliset ja edullisemmat haalarit, suosittelemme Lindex FIXiä.

Arvostelut 9 erilaisesta lasten lämpimistä toppahousuista

Tässä on lyhyitä arvosteluja ja tietoja kaikista tarkastelemistamme toppahousuista. Katso myös vinkit lämpimiin pitkiin alushousuihin, joita lapset voivat käyttää talvella!

Täältä löydät vinkkejä kaikenlaisiin lasten talvivaatteisiin!

Didriksons Idre

Didriksons Idre Toppahousut

Katso hinta täältä:

Tämä malli on erittäin suosittu ja mielestämme ehkä Didriksonin parhaat toppahousut! Ne ovat vedenpitävät, pitävät hyvin lämpimänä ja ovat myös todella hyvin hengittävät. Toinen plussa on se, että ne ovat todella kestäviä ja kestävät melko kovaa kohtelua.

Didriksons Idren suuri etu on, että ne on erittäin helppo pukea ja riisua. Siksi ne sopivat erinomaisesti koululaisille, jotka tarvitsevat haalareita leikkiäkseen ulkona välitunnilla ja voidakseen pukea ja riisua housut nopeasti päivän aikana. Ne pysyvät paikoillaan helposti säädettävillä henkseleillä ja etupuolella olevalla nappikiinnityksellä.

Kuten monissa Didriksonin päällysvaatteissa, tässäkin mallissa on “Extend Size” -ominaisuus, jonka avulla voit pidentää vaatetta kokonaisen koon verran. Täydellinen, jotta housuja voi käyttää pidempään. Ne ovat kaiken kaikkiaan erittäin kestävät, joten voit todennäköisesti käyttää niitä useita vuosia, tämä tekee niistä pitkällä aikavälillä edulliset.

Didriksons Idren polvet on muotoiltu niin, että ne ovat erityisen liikkuvat, joten ne sopivat hyvin leikkeihin ja talviurheiluun. Kengissä on lumilukot, jotka estävät lumen pääsyn kenkiin, ja jalkahihnat, jotka pitävät kengät paikoillaan. Housut ovat kaiken kaikkiaan hyvin käytännölliset, ja lapset jotka haluavat leikkiä toppavaatteista huolimatta, arvostavat tätä tuotetta.

Housut on vuorattu kierrätetyllä polyesterikuitumateriaalilla, joka on mukava, eristävä ja ympäristöystävällinen.

Kaiken kaikkiaan olemme erittäin vaikuttuneita näistä housuista. Yksi tärkeimmistä eduista on se että ne ovat niin mukavat ja helppokäyttöiset. Didriksons Idre on mielestämme yksi parhaista vaihtoehdoista lasten talvipukeutumiseen kaikkien toppahousujen joukossa!

Jos olet lähdössä hiihtämään, kannattaa tutustua myös lasten hiihtokypäriä koskeviin vinkkeihin!


Reima Loikka Toppahousut

Reima Loikka lasketteluhousut Toppahousut

Katso hinta täältä:

Nämä ovat ehkä Reiman suosituimmat lasten toppahousut. Yksi näiden housujen vaikuttavimmista ominaisuuksista on se että ne ovat uskomattoman kestävät. Niiden kulutuskestävyys on mitattu yli 80 000 kierrosta Martindalen asteikolla. Se tarkoittaa, että tässä tuotteessa on yli kaksi kertaa vahvempi kangas kuin useimmissa muissa vastaavissa housuissa!

Housujen leikkaus on hyvin suora, ja ne pysyvät paikoillaan joustavilla kuminauha olkaimilla. Olkaimet voidaan myös irrottaa halutessasi. Kaikki saumat on täysin teipattu, ja housujen vesipatsas on yli 10 000 mm. Ne pitävät hyvin lämpöä ja sopivat lämpötiloihin 0 asteesta aina miinus 20 asteeseen asti. Lisäksi housut ovat hyvin hengittävät ja pystyvät säätelemään jalkojen lämpöä niin, etteivät ne hikoile liikaa.

Reima Loikan muihin käytännöllisiin ominaisuuksiin kuuluvat vetoketjulliset taskut, lumilukot lahkeensuissa ja sileästä materiaalista valmistettu vuori, jonka ansiosta housut on helppo pukea päälle. Lisäksi vuori on valmistettu kierrätetystä polyesterimateriaalista, joka on ympäristön kannalta hyvä asia.

Nämä housut ovat täydelliset lapsille, jotka pitävät aktiivisuudesta ja intensiivisestä leikistä lumessa. Ne kestävät suurimman osan asioista ja ovat selvästi kovimpia lasten toppahousuja, joita voit löytää juuri nyt! Lisäksi ne ovat mukavat ja helpot pukea jalkaan ja riisua. Jos haluat todella laadukkaat toppahousut, valinta ei voi mennä pieleen jos valitset Reima Loikan!


Lindex Mustat FIX- lasketteluhousut, joissa henkselit

Lindex FIX lasketteluhousut

Katso hinta täältä:

Tässä on edulliset lasketteluhousut Lindexiltä. Niissä on hyvin yksinkertainen muotoilu, ja niitä on saatavilla vain mustana, mutta ne ovat erittäin käytännölliset ja niitä voi ostaa monissa eri ko’oissa.

Housut ovat suhteellisen edulliset, mutta samalla hyvin tehdyt, hyvin toimivat ja niissä on monia pieniä ominaisuuksia. Ne ovat vedenpitävät 10 000 mm:n vesipatsaalla, joka sopii erinomaisesti hiihtämiseen tai kelkkailuun. Niissä on teipatut saumat, ne ovat tuulenpitävät ja niissä on vuori, joka hengittää ja johtaa kosteutta pois sisäpuolelta.

Lindex FIX -lasketteluhousuissa on älykkäät heijastimet lahkeiden ympärillä sekä joustavat ja helposti säädettävät henkselit. Lisäksi ne pysyvät paikoillaan vetoketjun ja painonappien avulla, joten housut on helppo pukea ja riisua.

Lyhyesti sanottuna nämä ovat todella käytännölliset vuoratut lasten lasketteluhousut, joita on helppo käyttää ja hoitaa. Ne kestävät hyvin, ja ne sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön, koulussa tai lomalla laskettelurinteessä.

Jos haluat edulliset toppahousut, Lindex FIX- lasketteluhousut ovat vaihtoehto johon kannattaa tutustua!


Reima Proxima Toppahousut

Reima Proxima Toppahousut

Katso hinta täältä:

Nämä ovat todella kestävät toppahousut laatumerkki Reimalta. Tämä on loistava vaate lapsille, jotka ovat aktiivisia ja leikkivät talvella ulkona. Reimatec on suomalainen tuotemerkki, joka on uskomattoman suosittu Euroopassa, erityisesti Skandinaviassa, jossa talvet ovat todella kylmiä.

Reima Proxima -housut ovat vedenpitävät, ja niiden saumat pysyvät tiukasti kiinni koko housujen pituudelta. Yksi asia, joka erottaa tämän vaatteen toisista, on se että ne ovat uskomattoman kestävät. Ne kestävät suurimman osan asioista ja sopivat ehdottomasti lapsille, jotka pitävät kelkkailusta tai ovat hyvin aktiivisia lumisella säällä. Lisäksi housuissa on erittäin hyvä vedenpitävyys (8 000-10 000 mm) ja upea hengittävyys, joka säätelee lämpötilaa housujen sisällä.

Housut pysyvät paikoillaan joustavilla olkaimilla, mutta ne voidaan halutessasi myös irrottaa kokonaan. Housuissa on hyvät vetoketjulliset taskut, lämmin vuori, joka on sileä, joten housut on helppo pukea ja riisua. Housujen kuori on käsitelty BIONIC-FINISH®ECO-käsittelyllä, joka on hellävarainen kyllästys, joka pitää housut kuivina ja puhtaina.

Reimatec on yksi parhaista tuotemerkeistä, kun on kyse lasten talvivaatteista. Heidän Proxima-talvihousut erottuvat edukseen kestävyydellään ja hyvällä sääsuojauksellaan. Jos haluat lämpimät ja kestävät toppahousut, tämä on loistava vaihtoehto!


Didriksons Tarfala

Didriksons Tarfala Toppahousut

Katso hinta täältä:

Nämä toppahousut menevät kokonaan ylös ja avautuvat etuvetoketjulla. Ne suojaavat hyvin kylmältä ja lumelta ja istuvat mukavasti vartalolla. Didriksons Tarfala on vedenpitävä ja eristää hyvin kaikissa sääolosuhteissa.

Housut pysyvät paikoillaan henkselit, joiden kokoa on helppo säätää. Housuissa on teipatut saumat ja ne ovat täysin vedenpitävät. Housujen alaosassa on jalkalenkit jotka pitävät housut paikoillaan saappaiden päällä, ja niissä on kiristysnauhat punteissa, jotka pitävät lumen loitolla.

Didriksons Tarfalan hieno ominaisuus on se, että niitä voidaan pidentää kokonaisen koon verran. Monissa Didriksonin vaatteissa on tämä “Extend Size”. Tämä tarkoittaa sitä, että housuja voidaan usein käyttää vielä vuoden ajan. Kaiken kaikkiaan nämä housut ovat kooltaan melko suuret.

Näitä toppahousuja on saatavilla useissa eri väreissä ja koossa, vaikka joskus voi olla vaikeaa löytää niitä suuremmissa ko’oissa.

Kaiken kaikkiaan Didriksons Tarfala on tukeva toppahousupari, jota voi käyttää pitkään ja joka sopii täydellisesti talveksi. Jos pidät mallista, joka ulottuu koko vartaloon asti, tämä ovat ehdottomasti hyvä valinta!


Mini A Ture Witte Toppahousut

Mini A Ture Witte Toppahousut

Katso hinta täältä:

Mini A Ture on tanskalainen lastenvaatteita suunnitteleva tuotemerkki. He valmistavat käytännöllisiä ja tyylikkäitä lastenvaatteita kaikenlaisiin tarkoituksiin, ja heidän Witte-toppahousut ovat kestävät, tyylikkäät ja käytännölliset.

Housut ovat hyvin mukautettavissa, sillä housujen lahkeet voidaan säätää tarranauhalla, lumilukot voidaan sulkea napilla ja housunhenkselit voidaan irrottaa tai säätää tarpeen mukaan.

Mini A Ture Witte on loistava toiminnallinen talvivaate. Housut ovat vedenpitävät 12 000 mm:iin asti, vuori hengittää hyvin Thermolite®-materiaalin ansiosta, ja housut on valmistettu erittäin kestävästä materiaalista. Ne on valmistettu nailonista, polyesteristä ja kierrätetystä polyesteristä.

On hienoa, että Mini A Ture Witte -vaatteilla on ainutlaatuinen muotoilu ja epätavalliset värit, joten ne erottuvat muista talvivaatteista. Heillä on myös vastaavia talvitakkeja ja muita tuotteita.

Jos haluat ainutlaatuisia ja tyylikkäitä talvivaatteita, Mini A Ture Witte on mielenkiintoinen vaihtoehto. Ne ovat erinomainen yhdistelmä toimivuutta ja tyyliä, ne ovat pitkäikäisiä ja pitävät lapsesi lämpimänä talvella.


Tretorn Kids Aktiv Cold Weather Toppahousut

Tretorn Kids Aktiv Cold Weather Toppahousut

Katso hinta täältä:

Klassiset toppahousut ruotsalaiselta Tretorn-merkiltä. Ne on suunniteltu yksinkertaiseen malliin, jossa on suorat lahkeet ja henkselit, mutta niissä on monia hyviä ominaisuuksia, ja ne ovat hyvä ja toimiva vaate kylmiin talvipäiviin.

Housut ovat vedenpitävät 10 000 mm:n vesipatsaalla. Niissä on teipatut saumat ja ne ovat täysin tuulenpitävät, mutta samalla ne ovat hyvin hengittävät. Jopa housujen vetoketju on kunnolla vedenpitävä.

Polvissa ja housujen takaosassa on ylimääräinen vahvistettu pehmuste, joka pitää paremmin lämpöä, on tiukempi ja kestävämpi, kun lapsi istuu tai liikkuu polvien päällä.

Jaloissa on lumilukot ja silikonimateriaalista valmistetut jalkalenkit, jotka pitävät ne tiukasti kiinni ja vähentävät lumen sisäänpääsyn riskiä. Muita hienoja ominaisuuksia ovat:

  • Tarranauhat lahkeissa
  • Heijastimia
  • Vetoketjullinen tasku jalassa

Housut on vuorattu polyesterillä, ja ne ovat erittäin lämpimät ja mukavat sekä pehmeät ja hyvät liikkumiseen.

Jos haluat melko klassiset toppahousut vakiintuneelta ja pitkään toimineelta tuotemerkiltä, Tretorn Kids Active Weather -toppahousut ovat hyvä vaihtoehto.


Kuling Whistler Toppahousut

Kuling Whistler Toppahousut

Katso hinta täältä:

Nämä Kuling-toppahousut ovat juhlavasti muotoiltu ja erottuvat kuvioillaan ja väriyhdistelmillään. Ne ovat myös erittäin toimivat ja niissä on monia hyviä ominaisuuksia, ja ne ovat samalla erittäin edullinen vaihtoehto.

Kuling Whistlerin vesipatsas on huikeat 15 000 mm, mikä on todella hyvä, jopa loska päivinä. Ne on vuorattu lämpimästi kierrätetyllä polyesterimateriaalilla, joka on myös hyvin hengittävä. Housujen ulkokerros on kyllästetty hellävaraisella PFC-vapaalla BIONIC-FINISH®ECO-käsittelyllä.

Housut istuvat mukavasti ja ylös korkealle vartalolla. Tämä auttaa pitämään lämpimänä, ja joustavat housunolkaimet pitävät housut paikoillaan. Jalkojen alaosassa on älykkäät lumilukot, jotka estävät lumen pääsyn kenkiin, sekä jalkalenkit, jotka pitävät kengät paikoillaan.

Muita älykkäitä yksityiskohtia ovat:

  • Kolme etutaskua
  • Heijastimia eri puolilla housuja
  • Joustava vyötärö takaa mukavan liikkumisen

Kun otetaan huomioon korkea laatu, hyvä vedenpitävyys ja yleinen hyvä toiminta, tämä on todella edullinen vaihtoehto. Jos pidät leikkisästä muotoilusta ja kuoseista, Kuling Whistler -toppahousut ovat todella hyvä vaihtoehto. Erinomaiset talvihousut, joissa on hyvä toiminta!


Gullkorn Design Vesletind Hiihtohousut

Tämä on norjalaisen Gullkorn Design -merkin todella mukavat ja käytännölliset hiihtohousut. Ne ovat sekä tyylikkäät että toimivat, ja niissä on itse asiassa paras vedenpitävyys kaikista tarkastelemistamme vastaavista vaatteista, sillä niillä on peräti 20 000 mm vesipatsas vedenpitävyys!

Vesletind on saatavilla useissa upeissa väreissä ja monissa eri kokoluokissa, jotka sopivat noin 1-vuotiaasta aina 10-vuotiaisiin asti. Samaan tyyliin sopivia tyylikkäitä takkeja ja lapasia on myös saatavilla.

Housut ovat lämpimästi vuorattu ja varustettu henkseleillä, jotka pitävät housut paikoillaan. Vyötäröä voidaan säätää myös tarranauhalla. Housuissa on myös vetoketju ja nepparikiinnitys, joten ne on helppo pukea ja riisua.

Näiden housujen vuori on Repreve®-nimistä polyesterimateriaalia. Se on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista, joten se on ympäristöystävällinen ja myös erittäin tehokas eristämään ja pitämään lämpöä.

Kaiken kaikkiaan Gullkorn Design Vesletind on todella hyvä ja toimiva vaate, joka sopii erinomaisesti toimintaan koko talven ajan. Ne ovat helppokäyttöiset ja pitävät lapset kuivina ja lämpiminä säästä riippumatta. Kestävien ja vedenpitävien ominaisuuksien lisäksi housuissa on monia käytännöllisiä yksityiskohtia, kuten:

  • Heijastimia
  • Joustavat lahkeensueet
  • Etutaskut

Jos haluat hiihtohousut, joita voi käyttää koko talven ja jotka pitävät lapsesi taatusti kuivana, Gullkorn Vesletind on loistava vaihtoehto!


Pitäisikö käyttää haalaria vai takkia ja toppahousuja?

Ollaan hieman eri mieltä siitä kumpi on parempi, talvihaalari vai kaksiosainen setti.

Pienille lapsille haalarit ovat usein helpoimpia ja mukavimpia. Sitä on vähemmän valvottavaa kun lunta ei pääse takin ja housujen väliin, ja usein lapset oppivat laittamaan haalarin päälle itse. Päiväkodeissa henkilökunta pitää usein haalareista, koska ne ovat niin yksinkertaisia vaatteita, eikä niitä tarvitse säätää.

Kun lapset vanhenevat ja aloittavat koulunkäynnin, he saattavat joskus haluta käyttää itse takkia ja toppahousuja. Siitä on joitakin käytännön etuja, kuten mahdollisuus säätää ja käyttää joskus vain takkia tai vain housuja, jos on hieman lämmintä mutta märkää ja kosteaa.

Toppahousuja voidaan myös mukauttaa, ja pidentämällä olkaimia voit käyttää housuja hieman pidempään. Haalari voi jäädä nopeammin pieneksi lapselle.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on se että lapset saattavat kokea haalareiden käyttämisen vähemmän “siisteiksi”, kun he ovat olleet koulussa jo muutaman vuoden. On sääli, että sitä joutuu miettimään, mutta voi olla hyvä ajatus kysyä lapseltasi, mitä hän ajattelee, ennen kuin lähdet ostamaan tämän vuoden talvivaatteita.

Minkä ikinä valitsette, on tärkeää, että sinulla on oikeat vaatteet talvea varten. Näin lapsesi voi leikkiä lumella ja olla ulkona niin paljon kuin haluaa kastumatta tai palelematta. Lämpimät vuoratut ja vedenpitävät talvivaatteet ovat välttämättömiä, halusitpa sitten haalarit tai kaksiosaisen setin. Jos sinulla on nämä sekä hyvät talvikengät, pipo ja lapaset, olet valmis talveen!