Paras purulelu 2024: Vauvojen purulelut

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Kun lapset ovat pieniä, on hyvin yleistä, että hampaat ja ikenet kutiavat. Se on epämukavaa lapselle, kun ensimmäiset maitohampaat alkavat puhjeta. Vauvalle tarkoitettu purulelu voi helpottaa suuresti ja poistaa pahimmat epämukavuudet ikenistä. Tässä ovat vinkkimme joistakin parhaista puruleluista vauvoille juuri nyt!

Vauvojen purulelut teksti ja kuva vauvasta, joka puree lelua

Mikä purulelu on paras testissä?

Jos haluat edullisen, yksinkertaisen ja toimivan purulelun, suosittelemme Twistshake-pururenkaita. Ne voidaan viilentää ja ovat tehokkaita ärtynyttä ientä vastaan.

✅ Hyvä perusvalinta

Twistshake Pururengas Cooler, innovatiivinen viilennystekniikka

Toinen ainutlaatuinen ja erittäin mukava purulelu on FILIBABBA Baby Sense Ball. Se on sekä hauska tarttua ja harjoitella motoriikkaa että tietysti pureskella tarvittaessa. Erittäin kiva vauvanlelu luonnonkumista!

✅ Uniikki design

FILIBABBA Baby Sense Ball, teksturoitu purulelu

Lopuksi meidän on suositeltava Tikiri-puruleluja luonnonkumista. Ne tulevat söpöinä eläinhahmoina ja ovat hauska vaihtoehto, joka on sekä ympäristöystävällinen että hyvä vauvoille.

✅ Valmistettu luonnonkumista

Tikiri purulelu, luonnonkumista valmistettu eläinhahmo

Löydät lisää vaihtoehtoja artikkelin alaosasta!

Katso myös vinkkejä hyviin tutteihin pienille!

Katsaus 10 erilaiseen vauvojen puruleluun

Purulelun ostaminen lapselle voi vaikuttaa melko yksinkertaiselta ja helpolta prosessilta. Mutta tosiasia on, että kun alkaa katsoa markkinoita, huomaa pian, että valittavana on uskomattoman monta tuotetta. Alla olevassa oppaassa käymme läpi useita erilaisia.

Tarkastelemme asioita, kuten hintaa, materiaalia ja ketkä uskomme eri purulelujen sopivan. Toivomme ja uskomme siis, että tämän oppaan avulla voit löytää juuri sinun lapsellesi parhaiten sopivan purulelun, ja se tekee uusien hampaiden saamisesta hieman helpompaa.

MAM Cooler Purulelu

MAM Cooler purulelu, värikäs ja lapsiystävällinen
 • Voidaan jäähdyttää
 • BPA-vapaa

Tässä on purulelu, jossa on mietitty hieman extraa lapsen ikenien suojelemiseksi paremmin. Tämä tuote on täytetty vedellä ja voidaan näin ollen jäähdyttää, mikä voi lievittää ärsytystä ja kutinaa, kun lapsi saa uusia hampaita.

Toinen plussa ja asia, joka tekee vanhemmasta hieman varmemman, on että tämä purulelu on BPA-vapaa. Lisäksi tämä purulelu tulee iloisissa väreissä, jotka varmasti miellyttävät useimpia lapsia. Et kuitenkaan voi itse valita väriä, vaan tuote tulee satunnaisesti pakattuna.

Yksi mainitsemisen arvoinen asia on, että tämä on myös hieman halvempi kuin monet muut. Jos haluat ostaa monta purulelua tai et halua käyttää liikaa rahaa, tämä malli voi olla täydellinen.


MAM Bite & Brush Purulelu 3+ Kuukautta

MAM Bite & Brush 3+ kuukautta, sininen purulelu
 • Puhdistaa hampaita
 • Hyvä hinta

Tämä on toinen purulelu, joka tulee älykkäillä ominaisuuksilla, jotka voivat tehdä uusien hampaiden saamisen prosessista hieman sujuvamman ja mukavamman lapselle. Malli tulee useissa eri väreissä, ja tässäkin tapauksessa sattuma määrää minkä värin saat.

Myös tämä purulelu on BPA-vapaa, mikä on itsestäänselvyys tuotteille, jotka vauvan on tarkoitus laittaa suuhunsa. Se, mikä ensisijaisesti tekee tästä erottuvan, on kuitenkin pienet harjakset, jotka sijaitsevat renkaan toisessa päässä.

Harjakset puhdistavat lapsen hampaita, kun hän pureskelee rengasta, samalla kun ne lievittävät kutinaa ja ärsyttävää tunnetta. On syytä korostaa, että tätä ei tulisi pitää korvikkeena muulle hammashoidolle, mutta se voi olla apuväline, joka helpottaa lapsen ensimmäisten hampaiden pitämistä puhtaina ja ehjinä.

Kuten yllä näet, myös tämä on purulelu, joka on hyvään hintaan.


Sophie the Giraffe Purulelu

 Sophie the Giraffe, luonnonkumista valmistettu purulelu
 • Täydellinen lahja
 • Suurempi purulelu
 • Valmistettu luonnonmateriaalista

Tätä tuotetta ei ehkä voi täysin pitää pururengasleluna, mutta monin tavoin se täyttää saman toiminnon. Tässä on yksinkertaisesti pieni kirahvi, joka on valmistettu täysin luonnonkumista ja joka on tehty puremista ja pureskelua varten, jotta lapsen ikenet kutisivat vähemmän.

Kuten yllä oleva tuote, tämäkin on valmistettu täysin luonnonkumista, mikä on monille plussa. Kirahvilla on lapsiystävällinen muotoilu ja se muun muassa päästää ilmoille vinkuvan äänen, kun lapsi käyttää sitä, mikä useimmille pienille lapsille on hauskaa.

Lisäplussa on, että se tulee erittäin tyylikkäässä lahjapakkauksessa. Vaikka tämä nostaa hintaa hieman, voi tämä tuote olla täydellinen lahja annettavaksi, jos sinulla on ystäviä tai tuttavia, jotka ovat äskettäin saaneet lapsen. Lopuksi on myös mainittava, että tämä tuote on vapaa sekä BPA:sta että ftalaateista, mikä on vaatimus, jonka tulisi täyttyä hyvässä vauvalelussa.


FILIBABBA Baby Sense Ball Purulelu

FILIBABBA Baby Sense Ball, teksturoitu purulelu
 • Valmistettu luonnonkumista
 • Suunnittelu kehittää hienomotoriikkaa

Tämä Filibabba-purulelu on älykkäästi muotoiltu, jotta lapsesi voisi saada lievitystä kutiaviin ikeniin ja samalla harjoittaa hienomotoriikkaa. Plussaa on, että tämä tuote on valmistettu täysin luonnonkumista.

Muotoilu on melko erityinen ja tuote muistuttaa lähinnä palloa, jossa on paljon paksuja, pehmeitä piikkejä ulospäin joka suuntaan. Tämä tarkoittaa, että lapsella on paljon reunoja ja kulmia pureskeltavaksi ja hierottavaksi ikeniin. Mutta se myös tarkoittaa, että on paljon, millä näperrellä, mikä voi auttaa kehittämään lapsen motoriikkaa.

Jos haluat purulelun, joka myös auttaa lastasi harjoittamaan sormituntumaa ja tarkkuutta, tämä voi olla oikea valinta. Mielestämme tuote on hintansa arvoinen, vaikka se maksaa hieman enemmän kuin kaikkein halvimmat.


Twistshake Pururengas Cooler

Twistshake Pururengas Cooler, innovatiivinen viilennystekniikka
 • Erittäin edullinen hinta
 • Tehty jäähdytettäväksi
 • Konepestävä

Tämä tuote on yksi niistä, joita rankkaamme kaikkein hinta-laatusuhteeltaan parhaimmiksi tässä oppaassa. Hinta on yksinkertaisesti yksi alhaisimmista, samalla kun se päihittää monia kalliimpia malleja monilla alueilla.

Aluksi tämä pururengas on suunniteltu jäähdytettäväksi ja sen voi laittaa jääkaappiin ennen käyttöä, mikä voi helpottaa kutinaa ja muuta erittäin hyvin. Kaksi taivutettua osaa työntyy renkaasta ulos, mikä tekee hampaiden tavoittamisesta syvällä suussa erityisen helppoa.

Monet vanhemmat miettivät pururenkaiden yhteydessä, miten ne voidaan puhdistaa ja pitää raikkaina. Tämän tuotteen voit helposti laittaa astianpesukoneeseen ja näin ollen huolehtia sen säännöllisestä puhdistamisesta. Lisäbonus on, että se on erityisen kevyt, ja näin ollen lapsesi voi tarttua ja käsitellä sitä helpommin.

Lyhyesti sanottuna erittäin hyvä pururengas, joka tarjoaa paljon erittäin alhaisella hinnalla. Suosittelemme vahvasti, että tutustut juuri tähän malliin tarkemmin.


BIBS Baby Bitie

BIBS Baby Bitie, geometrisesti muotoiltu purulelu
 • Tähtimuotoinen
 • Eri rakenne

Tämä on melko yksinkertainen pururengas, joka voi sopia, jos haluat mallin ilman ylimääräisiä toimintoja tai monimutkaisuuksia. Tämän muotoilu on tähtimäinen, keskeltä ontto. Tämä tekee siitä helpon tarttua ja siinä on monia reunoja ja kulmia, joita lapsesi voi pureskella ja hieroa ikeniään vasten.

Itse tähdessä on myös rakenteita erilaisten pisteiden muodossa. Nämä voivat auttaa kehittämään lapsen motoriikkaa ja samalla ne voivat helpottaa ikenien kutinaa vielä tehokkaammin. Kuten useimmat markkinoilla olevat tuotteet, tämäkin on vapaa ftalaateista ja BPA:sta.

Vaikka se on melko yksinkertainen, tämä pururengas ei kuulu kaikkein halvimpiin. Mutta jos haluat yksinkertaisemman pururenkaan, ilman ylimääräisiä toimintoja tai monimutkaisuuksia, tämä malli voi olla täydellinen.


Twistshake Pururengas

Twistshake pururengas, kirkkaanväriset palat
 • Alkaen yhden kuukauden iästä
 • Ensimmäisille hampaille

Eri pururenkaat voivat todellakin sopia eri ikäisille vauvoille. Tässä on tuote, joka on suunniteltu kaikkein pienimmille lapsille ja ensimmäisille hampaille, ja sitä voidaan käyttää kun lapsi on kuukauden ikäinen.

Materiaali on suhteellisen pehmeää, ja sen rakenne voi helpottaa kutinaa, joka ilmenee kun lapsi saa ensimmäiset hampaansa. Renkaan on myös kevyt ja melko kapea, joten se on helpompi pienille käsille tarttua.

Suuri plussa on, että se voidaan helposti puhdistaa konepesussa. On mainittava, että tämä rengas on ensisijaisesti suunniteltu lapsen ensimmäisiä hampaita varten, ja sen muoto saattaa tehdä esimerkiksi kulmahampaiden tavoittamisen hieman hankalaksi.

Lopuksi, tämä kuuluu oppaan kaikkein edullisimpiin tuotteisiin. Jos haluat pururenkaan lapsesi ensimmäisiä hampaita varten hyvään hintaan, tämä voi olla oikea valinta.


Tikiri Purulelu

Tikiri purulelu, luonnonkumista valmistettu eläinhahmo
 • Erittäin suloinen design
 • Luonnonkumia

Tikiri-brändi tarjoaa puruleluja, jotka todella erottuvat joukosta. Ne on valmistettu kumista ja tulevat suloisten eläinten muodossa. Mitäpä sanoisit:

Pyöreästä ja söpöstä lehmästä Ystävällisestä krokotiilista Uteliaasta ketusta

Purulelut ovat valmistettu luonnonkumista, toisin kuin monet vastaavat tuotteet, jotka ovat silikonia. On selvää, että kestävyyttä on harkittu tuotetta suunniteltaessa.

Yksi mainitsemisen arvoinen asia on, että eläinlelut ovat hyvin yksityiskohtaisia. Kaikki turkista kasvoihin on täynnä yksityiskohtia sekä muodon että värin suhteen. Tämä tarkoittaa myös, että on paljon epätasaisia pintoja ja rakenteita, joita voidaan käyttää lapsen kutisevan ikenen helpottamiseen. Mielestämme tämä on myös hinta-laatusuhteeltaan hyvä tuote.


Munchkin Purulelu Twisty 8

Munchkin Twisty 8 purulelu, kahdeksikon muotoinen
 • Monia erilaisia rakenteita
 • Iloiset värit

Tässä on purulelu, joka toisin kuin useimmat muut pururenkaat, ei ole täysin pyöreä. Sen sijaan se on muotoiltu kahdeksikon muotoiseksi. Lelulla on kaunis design ja paljon iloisia värejä, jotka varmasti miellyttävät useimpia lapsia.

Tässä pururenkaassa on monenlaisia pintoja ja rakenteita. Se on jaettu eri osioihin, joissa kullakin on eriväriset, mutta myös erilaiset rakenteet. Näin ollen vaihtoehtoja on paljon, ja jokainen suun osa löytää sopivan. Kahdeksikon muoto myös auttaa lasta tavoittamaan suun sisemmät osat helpommin.

Lopuksi, tämäkin on hyvään hintaan. Jos haluat värikkään pururenkaan monella erilaisella rakenteella, tämä malli voi olla täydellinen.


Matchstick Monkey Mini Purulelu

Matchstick Monkey Mini, apinamuotoiltu purulelu
 • Uniikki ja söpö design
 • Monia pintoja pureskella

Lopuksi haluamme päättää tämän oppaan puruleluun, joka on suunniteltu viehättäväksi apinaksi. Tämä malli koostuu yksinkertaisesti värikkäästä apinasta, jonka kädet, jalat ja häntä kiertyvät ympäri ja pois rungosta.

Kaikki nämä osat tarjoavat monia erilaisia pintoja purra tai pureskella ja lapsi voi helposti tavoittaa suurimman osan suun alueista. Apinaan on myös lisätty erilaisia rakenteita, kuten pisteitä, jotta se voisi vielä paremmin helpottaa kutisevia ikeniä.

Tämä tuote voidaan myös pestä astianpesukoneessa tarvittaessa, ja se on kehitetty erityisellä tekniikalla, joka vähentää bakteerien kasvua. Jos haluat, voit myös laittaa sen jääkaappiin, jos haluat purulelun olevan kylmä kun lapsesi pureskelee sitä. Hinnaltaan se on kohtuullinen, vaikka tässä oppaassa onkin halvempia vaihtoehtoja.


Miksi vauvalle käytetään pururengasta?

Pururengas voi olla mahtava työkalu, joka todellakin helpottaa sekä lapsen että vanhemman arkea huomattavasti.

Kun lapset ovat pieniä, heille kasvaa uusia hampaita. Ne tunkeutuvat ikenien läpi ja alkavat kasvaa. Tätä prosessia kutsutaan yleensä hampaiden puhkeamiseksi.

Usein se johtaa siihen, että lapsen ikenet kutisevat ja tuntuvat ärtyneiltä. Tämä on yksi syy siihen, miksi tässä iässä olevat lapset usein pureskelevat kaikkea, mihin pääsevät käsiksi, koska se voi lievittää kutinaa ja tehdä olon hieman paremmaksi.

Pururenkaan avulla et vain varmista, ettei lapsi pureskele kaikkea, mitä et halua sen pureskelevan. Ennen kaikkea voit olla varma, että lapsellasi on aina jotain lähellä, kun kutina on liikaa.

Pururenkaat on myös erityisesti suunniteltu lievittämään kutiavaa tunnetta mahdollisimman paljon. Erityisrakenteiden ja viilentämisen avulla ne ovat tehokkaita kutisevien ikenien lievittämisessä.

Pururenkaan aina saatavilla olo, kotona tai hoitolaukussa, auttaa lastasi selviämään niistä vaikeista ensimmäisistä kuukausista.

Missä iässä vauva tarvitsee pururengasta?

Pururenkaan pääasiallinen tarkoitus on toimia puremisen ja jyrsimisen kohteena, kun lapsi alkaa saada hampaita. Tämä voi tietenkin vaihdella lapsittain, mutta yleensä tapahtuu 6-9 kuukautta syntymän jälkeen.

Voit tietysti aloittaa pururenkaan käytön jo aiemmin. Vaikka hampaiden puhkeaminen ei olisi alkanutkaan, monet mallit on kehitetty erityisrakenteilla ja yksityiskohdilla, jotka voivat auttaa lapsen hienomotoriikan kehittymisessä.

On tärkeää noudattaa tuotteissa olevia ikäsuosituksia varmistaaksesi, että lapsesi käyttää täysin turvallista pururengasta.

Toivomme, että olet oppinut jotain uutta tästä artikkelista ja että voit oppaamme avulla löytää pururenkaan, joka auttaa juuri sinun lastasi pääsemään läpi hampaiden puhkeamisen mukavammalla tavalla!


Löydät täältä lisää vinkkejä vauvatuotteisiin!