Paras vauvan body 2024: Pienille vauvoille täydellinen vaatekappale

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Vauvan body ei ole vain vaate, joka pitää lapsen lämpimänä ja suojattuna, vaan se toimii myös pehmeänä ja mukavana halauksena pienokaiselle. Tässä artikkelissa käymme läpi joitakin suosikkibodyjamme löytääksemme parhaat mallit!

Paras vauvan body

Mikä vauvan body on testin paras?

Yksi itsestään selvä klassikko, jonka meidän on suositeltava, on Polarn O. Pyretin vauvan body. Pehmeä ja mukava puuvillavaate, joka on ollut osa monen sukupolven vauvanvaatekaappia!

✅ Raidallinen klassikko

Polarn O. Pyretin värikäs vauvan body.

Toinen erinomainen vaihtoehto on tutustua Lindexin vauvan bodyjen valikoimaan. Heillä on aina laaja valikoima monia suloisia kuvioita ja tyylejä, hyvään hintaan!

✅ Laaja valikoima ja hyvät hinnat

Lindexin pehmeä kietaisubody vauvalle.

Jos haluat jotain henkilökohtaisempaa, ehkä lahjaksi, voit kokeilla Smartphoton vauvan bodya. Valitset itse kuvan ja tekstin ja luot oman ainutlaatuisen tuotteesi!

✅ Suunnittele kuvalla tai tekstillä

Smartphoton personoitu vauvan body omalla kuvalla.

Löydät monia muita vauvan bodyja myöhemmin tästä artikkelista!

Tarvitsetko jotain lämmintä ja turvallista vauvan unta varten? Tutustu näihin hienoihin unipusseihin!

Lista eri merkkien vauvan bodyista

Tässä listataan eri merkkien vauvan bodyja. Löydä makuusi sopiva tai ehkäpä lahjaksi annettava?

Pidä kirjaa lapsesi vaatteista, hanki älykkäät nimilaput!

Muumi Päärynä Body

Muumi Päärynä Body

Muumi, tuo rakastettu suomalainen satuhahmo, on inspiroinut monia sukupolvia tarinoillaan ja seikkailuillaan. Nyt, tämä perintö jatkuu Muumi Päärynä Bodyssa, joka on suunniteltu pienimmille Muumi-faneille.

Tämä kirkkaan keltainen body, jossa on pitkät hihat, esittelee suloisen päärynäkuosin, joka varmasti herättää hymyn jokaisen kasvoilla. Valmistettu 95 % luomupuuvillasta ja 5 % elastaanista, tämä body on paitsi ympäristöystävällinen, myös erittäin mukava ja joustava, mikä takaa, että vauvasi voi liikkua vapaasti ja mukavasti.

Käytännölliset nepparit haaroissa tekevät vaipanvaihdosta helppoa ja nopeaa, mikä on ehdoton etu kiireisille vanhemmille. Muumi Päärynä Body on paitsi käytännöllinen, myös täydellinen yhdistelmä suomalaista muotoilua ja toiminnallisuutta.

Muumi-tuotteiden pitkä perinne laadusta ja luovuudesta tekee tästä bodysta erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat sekä tyyliä että mukavuutta. Olipa kyseessä lahja tai oma ostos, Muumi Päärynä Body on varma valinta, joka tuo iloa ja väriä vauvan vaatekaappiin.

Joten, jos haluat yhdistää suomalaisen perinteen ja modernin muotoilun, Muumi Päärynä Body on juuri oikea valinta. Se ei ole vain vaate, vaan myös kunnianosoitus suomalaiselle kulttuurille ja Muumi-perinteelle.


Polarn O. Pyretin Body

Polarn O. Pyretin värikäs vauvan body.

Polarn O. Pyret on pitkään ollut tunnettu klassisista skandinaavisista tyyleistään, ja tämä raidallinen body ei ole poikkeus. Esitelty ajattomassa raidallisessa muotoilussa, tästä bodysta tulee varmasti jokaisen vauvan vaatekaapin vakiovaruste.

Valmistettu 100% luomupuuvillasta, tämä body ottaa huomioon sekä lapsesi hyvinvoinnin että planeettamme terveyden. Materiaali on erittäin pehmeä ja hellävarainen vauvasi herkälle iholle, varmistaen mukavuuden koko päivän ajan.

Erityinen ominaisuus tässä bodysta on sen lomittain ommellut olkapäät, jotka eivät ainoastaan tarjoa ainutlaatuista estetiikkaa, vaan myös helpottavat pukemista ja riisumista. Nepparit, strategisesti sijoitettuna, takaavat sujuvan ja nopean vaipanvaihdon, mikä varmasti miellyttää kaikkia vanhempia.

Polarn O. Pyretin ikonisella ”SEASONAL STRIPE” -raidalla ja eettisellä lähestymistavalla, joka sanoo ”KLASSIKKO UUDESSA VÄRISSÄ”, tämä body yhdistää perinteen ja modernin. Se ei ole vain muotivaate, vaan myös symboli kestävyydelle ja laadulle.

Joten, jos etsit täydellistä lahjaa tuoreille vanhemmille tai haluat antaa omalle lapsellesi jotain erityisen erityistä, Polarn O. Pyretin raidallinen body on itsestään selvä valinta. Pitkän perinteen laadusta ja tyylistä ansiosta se lumoaa sekä sinut että vauvasi.


Lindexin Kietaisubody

Lindexin pehmeä kietaisubody vauvalle.

Täydellisen vauvan bodyn valitseminen voi joskus tuntua ylivoimaiselta, mutta Lindexin Kietaisubody tekee valinnasta helpon. Lindex, tunnettu korkealaatuisesta suunnittelustaan ja kestävistä materiaalivalinnoistaan, esittelee tässä bodyn, joka on yhtä käytännöllinen kuin tyylikäskin.

Suloisen kuosinsa ansiosta vauvasi varmasti varastaa huomion. Mutta ei se ole vain ulkonäkö, joka tekee vaikutuksen. Lindexin älykkään “Extended Size Solution” -ratkaisun ansiosta saat enemmän vastinetta rahoillesi. Pitkät resorit hihansuissa ja kaksinkertaiset nepparirivit haaraosassa tarkoittavat, että tämä body voi kasvaa vauvasi mukana, pidentäen käyttöikäänsä.

Materiaalivalinta kertoo myös paljon Lindexin sitoutumisesta kestävyyteen. Tämä body on valmistettu 95% luomupuuvillasta ja 5% elastaanista, mikä tarjoaa täydellisen yhdistelmän pehmeyttä ja joustavuutta. Vielä tärkeämpää on, että se on GOTS-sertifioitu, mikä tarkoittaa, että jokainen tuotantovaihe täyttää tiukat sosiaaliset ja ympäristövaatimukset.

Kietaisumalli sivulla olevilla neppareilla helpottaa pukemista, ja taitettava resori takaa istuvuuden pienokaisellesi. Tämä ei ole vain body; se on yhdistelmä mukavuutta, kestävyyttä ja tyyliä.

Hoida Lindexin Kietaisubodyasi helposti pesemällä se 60°:ssa. Sitoutumisellaan laatuun ja kestävyyteen Lindex tarjoaa sinulle ja vauvallesi parasta muodissa ja mukavuudessa.


Smartphoton Henkilökohtainen Vauvan Body

Smartphoton personoitu vauvan body omalla kuvalla.

Anna vauvasi loistaa ainutlaatuisessa asussa Smartphoton henkilökohtaisella vauvan bodylla. Tämä body antaa uuden määritelmän henkilökohtaiselle ilmaisulle, jossa sinulla on vapaus suunnitella omalla kuvallasi tai erityisellä tekstillä. Kuvittele pienokaisesi bodyssä, jossa on kuva hänen ensimmäisestä hymystään tai ehkä suloinen viesti, kuten ”Äidin pikku tähti”.

Paitsi että sen suunnittelu on ainutlaatuinen, Smartphoton vauvan body on myös synonyymi laadulle. Valmistettu 100% valkoisesta puuvillasta, se takaa pehmeän ja mukavan tunteen vauvasi ihoa vasten. Haaraosan neppareiden ansiosta vaipanvaihdot ovat nopeita ja helppoja, mikä tekee siitä ihanteellisen päivittäiseen käyttöön.

Etsitkö täydellistä lahjaa tuoreille vanhemmille? Tämä henkilökohtainen vauvan body on korvaamaton lahja erityisissä tilaisuuksissa, kuten kasteessa, nimenannossa tai lapsen ensimmäisessä syntymäpäivässä. Se ei ole vain käytännöllinen lahja, vaan myös rakas muisto säilytettäväksi.

Body on saatavilla kolmessa koossa, täydellinen seuraamaan lastasi hänen ensimmäisen vuotensa aikana. Ja 13 cm x 9,5 cm kokoisella kuvapinnalla valitsemasi kuva tai viesti saa kaiken huomion, jonka se ansaitsee.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, kuvan ja bodyn laadun säilyttämiseksi suositellaan pesemään tekstiili 30°C:ssa tai sen alapuolella.

Smartphoto on todella ajatellut kaikkea luodessaan mieleenpainuvan vauvatuotteen. Korkean laadun ja henkilökohtaisen kosketuksen yhdistelmällä, Smartphoton kuvallinen vauvan body on vertaansa vailla oleva suosikki jokaisen lapsen vaatekaapissa.


MarMar Copenhagenin Leo Vauvan Body

MarMar Copenhagenin Leo-kuosinen vauvan body.

Pienen seikkailijasi iloksi MarMar Copenhagen esittelee Leo vauvan bodyn. Tanskalainen merkki, joka on tunnettu laadustaan ja tyylistään, MarMar on luonut vaatekappaleen, joka yhdistää mukavuuden ja leikkisän suunnittelun.

Pieni vilperttisi valaisee jokaisen huoneen tällä viehättävällä leijonakuosilla, joka heijastaa jokaisen vauvan loputonta energiaa ja uteliaisuutta. Ja vaikka tyyli on tärkeä, on toiminnallisuus yhtä olennainen. Käytännöllisten neppareiden ansiosta olkapäillä ja haaraosassa pukeutuminen ja vaipanvaihto sujuvat vaivatta.

Vanhemmat voivat valita useista eri koista, alkaen vastasyntyneen 2 kuukauden koosta aina liikkuvaisen 1-vuotiaan kokoon. Ja niille, jotka suosivat yksinkertaisempaa estetiikkaa, MarMar tarjoaa myös yksivärisiä vaihtoehtoja sopimaan jokaiseen mielialaan ja tilanteeseen.

Materiaalin osalta Leo vauvan body on valmistettu pehmeästä ja joustavasta sekoituksesta, joka koostuu 93% viskoosista ja 7% elastaanista. Tämä tarjoaa mukavan istuvuuden, joka ympäröi lastasi rajoittamatta liikkumisvapautta. Ja kun on pesun aika? Ei huolta – se on konepestävä 30 asteessa, mikä tekee kiireisten vanhempien elämästä hieman helpompaa.

Jos etsit yhdistelmää skandinaavisesta muotoilusta, mukavuudesta ja toiminnallisuudesta, MarMar Copenhagenin Leo vauvan body on itsestään selvä valinta. Tarjoa lapsellesi tyyli ja laatu, jonka hän ansaitsee.


Devold Duo Active Vauvan Body

Devold Duo Active tekninen vauvan body.

Devold Duo Active Vauvan Body on täydellinen body aktiivisille pienille seikkailijoille. Tämä body on erityisesti suunniteltu kaksikerroksiseksi optimaalisen mukavuuden ja toiminnallisuuden takaamiseksi. Ulompi kerros on valmistettu 80% merinovillasta ja 20% polyamidista, mikä tarjoaa luonnollista lämpöä ja pehmeyttä. Sisempi kerros koostuu 100% Thermolite-materiaalista, korkealaatuisesta toiminnallisesta kuidusta, joka tehokkaasti siirtää kosteutta pois kehosta pitäen lapsen kuivana ja mukavana.

Devold Duo Active Vauvan Bodyssa on nepparit toisella olkapäällä ja haaraosassa helpottamaan pukemista ja riisumista. Tämä käytännöllinen ominaisuus helpottaa vanhempien arkea ja mahdollistaa nopean ja sujuvan vaipanvaihdon tai lapsen pukemisen.

Toinen tämän vauvan bodyn etu on sen hengittävyys. Se mahdollistaa ilmankierron ja auttaa säätämään kehon lämpötilaa, mikä on tärkeää pitääkseen lapsen lämpimänä ja mukavana riippumatta toiminnasta tai sääolosuhteista.

Yhteenvetona, Devold Duo Active Vauvan Body on täydellinen valinta vanhemmille, jotka haluavat tarjota lapsilleen parhaan mahdollisen mukavuuden ja suojan. Sen kaksinkertaisen merinovilla- ja Thermolite-kerroksen, neppareiden helpon pukemisen ja Devoldin luotettavan laadun ansiosta tämä body on erinomainen valinta pienille seikkailijoille kaikissa sääolosuhteissa.


En Fant Kudottu Bodypaita

En Fantin kudottu bodypaita vauvalle.

En Fant Kudottu Bodypaita on täydellinen yhdistelmä tyyliä ja mukavuutta pienokaisellesi. Tämä tummansininen bodypaita on lyhythihainen ja valmistettu 100% puuvillasta, mikä takaa pehmeän ja mukavan tunteen ihoa vasten.

En Fant on yritys, joka tunnetaan korkealaatuisista lastenvaatteistaan sekä designin ja toiminnallisuuden yhdistämisestä. Heidän tuotteensa ovat harkittuja ja valmistettu huolella.

Tässä bodypaidassa on klassisia paitayksityiskohtia, kuten puunväriset napit edessä, pieni rintatasku ja lyhyt kaulus. Nämä yksityiskohdat antavat tyylikkään ulkonäön ja tekevät bodypaidasta täydellisen valinnan sekä arkeen että juhlavampiin tilaisuuksiin.

En Fant Kudotun Bodypaidan etuihin kuuluu joustavat resorit lahkeensuissa, jotka takaavat mukavan istuvuuden ja pitävät bodypaidan paikallaan lapsen liikkuessa. Lisäksi siinä on käytännöllinen nepparikiinnitys haaraosassa, mikä helpottaa lapsen pukemista ja riisumista.

Bodypaita on valmistettu 100% puuvillasta, mikä tekee siitä hengittävän ja hellävaraisen lapsen herkälle iholle. Se voidaan pestä koneessa 40 asteessa, mikä tekee siitä helpon puhdistaa ja huoltaa.

En Fant Kudotulla Bodypaidalla saat tyylikkään ja mukavan vaatekappaleen, joka sopii sekä arkeen että erityistilaisuuksiin. Valitse En Fant heidän korkean laadunsa ja lapsen hyvinvoinnin ja tyylin huomioimisen vuoksi.


Buddy & Hope Nils GOTS 2 Kietaisubodyt

Buddy & Hope Nils GOTS 2 kietaisubodyt.

Esittelemme Buddy & Hopen Nils GOTS 2 Kietaisubodyt, täydellisen lisän vauvasi vaatekaappiin. Nämä 2 vauvan bodya tulevat sekä kauniissa vihreäpilkullisessa kuosissa että tyylikkäässä beigessä, ja niiden ainutlaatuinen kietaisu-leikkaus tuo persoonallisuutta ja toiminnallisuutta vaatteisiin.

Sivulla ja haaraosassa olevien neppareiden ansiosta vauvan pukeminen ja riisuminen on helppoa. Nils GOTS 2 Kietaisubodyt on suunniteltu mukavuus sekä vanhempien että lasten mielessä. GOTS-sertifikaatti takaa, että nämä bodyt on valmistettu ekologisista materiaaleista ja ne noudattavat tiukkoja sosiaalisia ja ympäristöstandardeja.

Yksi näiden bodyjen eduista on niiden ylivoimainen laatu ja huolenpito lapsesi hyvinvoinnista. Valmistettu sertifioidusta ekologisesta materiaalista, ne ovat pehmeitä ja hellävaraisia vauvasi herkälle iholle. Voit luottaa siihen, että Buddy & Hope ottaa vastuun tarjotakseen korkealaatuisia tuotteita.

Lisäksi Nils GOTS 2 Kietaisubodyt ovat monipuolisia ja sopivat erinomaisesti erilaisiin tilanteisiin. Olipa kyseessä arki tai erityiset tilaisuudet, vauvasi on sekä mukava että tyylikäs näissä bodyissa. Kietaisu-leikkaus tuo lisäyskettä tyyliin ja tekee niistä suositun valinnan vanhemmille, jotka haluavat antaa vauvalleen trendikkään mutta samalla toiminnallisen asun.

Anna vauvallesi paras alku Buddy & Hopen Nils GOTS 2 Kietaisubodyilla. Niiden ekologinen laatu, mukava istuvuus ja tyylikäs muotoilu tekevät niistä erinomaisen valinnan tietoisille vanhemmille, jotka haluavat antaa lapsilleen parasta. Anna lapsesi nauttia mukavuudesta ja tyylistä näissä hienoissa ja huolella valmistetuissa vauvan bodyissa.


Molo Pitkähihainen Body Vesililja

Molo pitkähihainen body vesililja-kuosilla.

Molo Pitkähihainen Body Vesililja on täydellinen yhdistelmä tyyliä ja mukavuutta pienokaisellesi. Tämä kaunis Molo body tulee ihanassa vaaleanpunaisessa sävyssä, jossa on etupuolella kauniita vesililjoja vihreän ja vaaleanpunaisen sävyissä. Tämä antaa bodylle leikkisän ja värikkään ilmeen.

Bodyssa on pitkät hihat ja mukava pyöreä pääntie. Helppoa pukemista ja vaipanvaihtoa varten siinä on käytännölliset nepparit molemmissa olkapäissä ja haaraosassa. Lisäksi kaikissa aukkopaikoissa on joustavat resorit, jotka takaavat täydellisen istuvuuden ja lisämukavuuden.

Molo Pitkähihainen Body Vesililja on valmistettu pehmeästä ja joustavasta puuvillalaadusta. 95% ekologisella puuvillalla ja 5% elastaanilla se on hellävarainen herkälle iholle ja antaa lapsellesi liikkumisvapauden.

Yksi tämän bodyn eduista on sen GOTS-sertifiointi. Tämä tarkoittaa, että se täyttää tiukat vaatimukset ekologisten materiaalien ja oikeudenmukaisten työolojen osalta tuotantoprosessissa. Voit luottaa siihen, että Molo ottaa vastuun sekä lapsesi hyvinvoinnista että ympäristöstä.

Yhteenvetona, Molo Pitkähihainen Body Vesililja on ihastuttava yhdistelmä tyyliä, mukavuutta ja kestävyyttä. Sen kauniin kuosin, mukavan istuvuuden ja ekologisten materiaalivalintojen ansiosta tämä Molo body on erinomainen valinta vanhemmille, jotka etsivät laadukasta tuotetta pienokaiselleen.


Fixoni Kauluksellinen Body

Fixonin vauvan body kauluksella.

Fixoni Kauluksellinen Body on hurmaava vaaleanpunainen body, jossa on kuviollinen volyymikaulus. Se on täydellinen antamaan pienelle enkelillesi viehättävän ja suloisen ilmeen. Tämä body on valmistettu pehmeästä ja mukavasta ekologisesta puuvillasta, mikä tekee siitä sekä hellävaraisen lapsen herkälle iholle että kestävän päivittäiseen käyttöön. Tuote on myös OEKO-TEX®-sertifioitu, mikä takaa sen olevan vapaa haitallisista aineista.

Tässä bodyssa on nepparit selässä ja haaraosassa, mikä tekee siitä helpon pukea ja riisua. Se pysyy hyvin paikallaan ja antaa lapselle täyden liikkumisvapauden. Kuviollinen volyymikaulus antaa bodylle suloisen ja naisellisen ilmeen, tehden siitä täydellisen valinnan sekä arkeen että erityisiin tilaisuuksiin.

Fixoni Kauluksellisen Bodyn etuihin kuuluu ekologisen puuvillan käyttö, joka on ystävällinen sekä vauvallesi että ympäristölle. Pehmeä ja mukava tunne varmistaa, että lapsesi voi liikkua vapaasti ja mukavasti koko päivän. Lisäksi voit tuntea olosi turvalliseksi valitessasi OEKO-TEX®-sertifioidun tuotteen, joka on vapaa haitallisista aineista.

Fixoni Kauluksellisella Bodylla tarjoat tyylikkään ja mukavan bodyn pienelle rakkaallesi. Valitse Fixoni heidän sitoutumisensa laatuun, muotoiluun ja ympäristötietoisuuteen.


Buddy & Hope Viola GOTS Kukallinen Kietaisubody

Viola GOTS kukallinen kietaisubody.

Tämä hurmaava vauvan body Buddy & Hope -merkiltä tulee kauniissa kermaisessa värissä, jossa on ihastuttava kukkakuosi, suunniteltu huolella ja tyylillä.

Puhvihihoillaan ja kietaisu-leikkauksellaan Viola GOTS Kukallinen Kietaisubody tarjoaa mukavan ja trendikkään tyylin vauvallesi. Nepparit sivulla ja haaraosassa tekevät vauvan pukemisesta ja riisumisesta helppoa, mikä helpottaa sekä vanhempien että lapsen arkea.

Yksi tämän bodyn suurimmista eduista on sen GOTS-sertifiointi. Tämä tarkoittaa, että se on valmistettu sertifioidusta ekologisesta materiaalista ja tuotettu tiukimpien sosiaalisten ja ympäristöstandardien mukaisesti. Voit olla varma, että Buddy & Hope ottaa vastuun tarjotessaan korkealaatuisia tuotteita samalla kun he huolehtivat ympäristöstämme.

Viola GOTS Kukallinen Kietaisubody ei ole vain kestävä ja ympäristöystävällinen, se on myös erittäin mukava vauvallesi. Sertifioitu ekologinen materiaali tuntuu pehmeältä ja hellävaraiselta vauvan herkällä iholla, tarjoten lisämukavuutta ja hyvinvointia.

Anna vauvallesi paras alku Viola GOTS Kukallisella Kietaisubodylla Buddy & Hope -merkiltä. Tämä body yhdistää parhaan ekologisesta laadusta ja trendikkäästä muotoilusta. Kauniin kukkakuosinsa ja ylivoimaisen laadunsa ansiosta vauvasi näyttää sekä suloiselta että tuntee olonsa mukavaksi tässä bodyssa.

Joten täytä vaatekaappi huolella valmistetuilla ja ympäristöystävällisillä vauvan bodyilla. Viola GOTS Kukallisella Kietaisubodylla voit tarjota vauvallesi parasta samalla kun otat vastuun kestävästä tulevaisuudesta.


Hust And Claire Pitkähihainen Body

Hust And Clairen pitkähihainen vauvan body.

Hust and Claire Pitkähihainen Body on tyylikäs ja mukava body, joka saa pienen lapsesi loistamaan. Tämä kaunis tummanpunainen body on koristeltu suloisella laulavien eläinten kuvioinnilla etupuolella. Se antaa bodylle leikkisän ja viehättävän ilmeen, jota lapsesi tulee rakastamaan.

Bodyssa on pitkät hihat ja kapeat reunat tyylikkään ja siistin ulkonäön aikaansaamiseksi. Olkapäillä on kauniit volyymit, jotka tuovat lisää naisellista kosketusta. Helppoa pukemista varten bodyssa on piilotetut nepparit vasemmalla olkapäällä, mikä tekee sen pukemisesta ja riisumisesta helppoa.

Haaraosassa on kolme nepparia, jotka helpottavat vaipanvaihtoa ja takaavat täydellisen istuvuuden. Sinun ei tarvitse huolehtia bodyn nousemisesta tai liukumisesta paikoiltaan näiden neppareiden ansiosta.

Hust and Claire Pitkähihainen Body on valmistettu pehmeästä ja mukavasta puuvillalaadusta. 95% ekologisen puuvillan ja 5% elastaanin ansiosta se on hellävarainen herkälle iholle ja tarjoaa miellyttävää joustavuutta lapsesi liikkumiselle.

Yhteenvetona Hust and Claire Pitkähihainen Body on upea yhdistelmä tyyliä, mukavuutta ja kestävyyttä. Suloisen kuviointinsa, mukavan istuvuutensa ja ekologisten materiaalivalintojensa ansiosta tämä Hust and Claire body on erinomainen valinta vanhemmille, jotka etsivät korkealaatuista ja ympäristöystävällistä tuotetta pienelle lapselleen.


Luca & Lola Vauvan Body Bunnyland

Luca & Lolan vauvan body Bunnyland-kuosilla.

Anna pienen rakkaasi näyttää hurmaavalta ja mukavalta Luca & Lola Vauvan Body Bunnylandissa. Tämä suloinen body on valmistettu 100% ekologisesta puuvillasta, mikä takaa pehmeän ja hellävaraisen tunteen lapsesi herkkää ihoa vasten. Sen juhlavalla kuosilla tämä body sopii täydellisesti niin juhlapyhiin kuten jouluun kuin myös arkipäiväiseen käyttöön vuoden ympäri.

Tässä vauvan bodyssa on nepparit haaraosassa ja kauluksessa, mikä tekee lapsen pukemisesta ja riisumisesta helppoa. Se tekee sinulle vanhempana vaipanvaihdosta ja vaatteiden vaihdosta sujuvampaa ja nopeampaa. Lisäksi turvalliset nepparit takaavat, että body pysyy paikallaan koko päivän.

Luca & Lola Vauvan Body Bunnylandin etuihin kuuluu 100% ekologisen puuvillan käyttö, mikä on ystävällinen sekä vauvallesi että ympäristölle. Pehmeä ja mukava tunne antaa lapsesi liikkua vapaasti ja mukavasti koko päivän ajan. Lisäksi juhlava kuosi on viehättävä lisäys pienen enkelisi vaatekaappiin.

Luca & Lola Vauvan Body Bunnylandilla saat suloisesti suunnitellun bodyn, joka tarjoaa sekä tyyliä että mukavuutta pienelle rakkaallesi. Valitse Luca & Lola heidän laadukkaiden tuotteidensa ja huolenpitonsa vuoksi – sekä lapsesi että ympäristön hyväksi.


Pippi Pitkätossu Bodyt & Haalarit

Pippi Pitkätossun teemalla varustettu body ja haalari.

Esittelemme viehättävän Palmupuu Haalarin, täydellisen vaatekappaleen aurinkoisiin ja lämpimiin kesäpäiviin. Tämä lyhythihainen ja lyhytlahkeinen haalari tulee raikkaassa mintunvihreässä värissä ja on koristeltu leikkisällä kuosilla, jossa seikkailee rakastettu Pippi Pitkätossu, hänen seuralaisensa Herra Tossavainen ja tiikeri.

Palmupuu Haalari on valmistettu pehmeästä ja mukavasta BCI-puuvillasta, mikä takaa mukavan ja ihoystävällisen tunteen pienokaisellesi. BCI tarkoittaa Better Cotton Initiative ja viittaa puuvillan tuotantoon, joka ottaa huomioon ympäristön ja viljelyn parissa työskentelevät ihmiset. Pippi Pitkätossun Palmupuu Haalarilla voit olla varma, että annat vauvallesi korkealaatuisen vaatteen ja samalla edistät kestävää tulevaisuutta.

Haalarissa on käytännölliset nepparit toisessa olkapäässä ja haarovälissä, mikä tekee vauvan pukemisesta ja riisumisesta helppoa sekä helpottaa vaipanvaihtoa. Sen leikkisä design ja värikäs kuosi tekevät, että vauvasi erottuu joukosta ja levittää iloa minne ikinä meneekin.

Pippi Pitkätossun Palmupuu Haalarilla voit luoda kesän ikimuistoisimmat hetket yhdessä vauvasi kanssa. Se ei ole vain mukava ja käytännöllinen vaate, vaan myös ilon tuoja sen hurmaavan Pippi Pitkätossu -teeman ansiosta.

Anna vauvallesi parasta sekä tyylissä että mukavuudessa Pippi Pitkätossun Palmupuu Haalarilla. Anna pienen rakkaasi tutkia maailmaa leikkisyydellä ja värien ilolla tässä ihastuttavassa kesävaatteessa.


Mikä on body?

Vauvan body on vaatekappale vauvoille ja taaperoille. Se muistuttaa t-paitaa, mutta siinä on myös osa, joka ympäröi lapsen takapuolta ja kiinnittyy neppareilla jalkojen välissä.

Tämä suunnittelu auttaa pitämään vaipan paikallaan ja estää vaatetta liukumasta ylös. Sen on tarkoitus olla helppo ja kätevä avata vauvan vaipanvaihtoa varten.

Vauvan bodyja on saatavilla monissa eri väreissä, kuoseissa ja materiaaleissa. Ne ovat käytännöllisiä päivittäiseen käyttöön ja tekevät vaipan vaihdosta helppoa.

Bodyja on saatavilla eri tyyleissä ja materiaaleissa, mutta perustoiminto on sama.


Katso lisää vauvanvaatevinkkejä!